- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.041
kızlaaarrrr,
inatçı ,laf dinlemeyen annem az önce biz kızımla odadayken gitmiş evden getirdiği
çamasır suyuyla salonda bazı yerleri siiilmişşşş...camları tamamen acmak zorunda
kaldım..şimdi kokudan salona gırılmıyor..!!!bebege de zararlı degıl mi???butun gunu
minicik odada gecırmek zorundakaldım..çok sinirliyim..!!!biz nasıl buyumusuz
kardeslerımle hala ınanamıyorum yaa..bu nasıl zihniyettır..sımdı ben ne yapayım kızlar
2-3 gun bu koku cıkmaz salonu acıp bebegı odadan mı cıkartmayayım ne yapmalıyım??
Canim kafasinin alnina yakin tarafinda bi cukurluk var elini gezdir bulursun. Onun kuculmesi beyin gelisiminin tamamlanmasi diye ogrendim ben. Bizimkide baya kuculmus. Bende deviti bi defa 3 damla veriyorum.
benım pompam lansınohun elektrıklısı canım ..Ama hep emdıkten sonra sagmıyorum kı ,
mesela 11de emdıyse 3-4 gıbı hıc emmeden mama verıp sagmaya basladıgım halde hıc 200
göremedım 2 gögsumde cıldırdım ..(senın kac cıkıyor bır göguste..toplam kac??
bu arada kızlar benım kızımın da bıngıldagı kapanmak üzereymıs((
saglık ocagındakı gıcık hemsıre yıne bır kötu haber verdı ...
d vıtamınını 3 damla ver dedı ..Siz kac damla verıyorsunuz ,bıngıldagının
kapandıgını falan nasıl anlıyoruz kı ??
Kizlar beni zor gunler bekliyor. Esimin tayini cikti focaya tasiniyoruz haziranda tasinmis olmamiz gerekiyo. Yardima gelicek kimsede yok napicam ben bilmiyorum
kızlar aranızda bursada yaşayan varmı ben kızıma oda yapmamıştım ama artık zamanı geldi çünkü eşyaları hergeçen gün çoğalıyor ona ait bir yer olsunki bu karışıklıktan kurtulayım eğer varsa bursalı arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum sizler nereden aldınız çocuk mobilyanızı ?
haknur ne dedı dr nasılmıs tospaaaa..
ek gıda konusunda neler verılıyormus
aferım tosunuma. mıdesı ıcın bıse dedımı. kusuyormu yıneİyi maşaallah tosunum gelmiş falan filan dedi:))Aşılarımızı olduk çok ağladık imdadımıza hemşire ablamız yetişti oğlum onu görünce susuyo erkek işte:)))
Ek gıdayada yoğurt meyve püresi vee sebze çorbalarından tatdır sonra liste vercem dedi de kim takar listeyi ben araştırıyorum oğlum ne yerse vercem yavaş yavaş...
kızlar emzirenlere bi haberi var cinsel hayatta bi düzen varsa anne sütünde artış oluyomuş
kızlar emzirenlere bi haberi var cinsel hayatta bi düzen varsa anne sütünde artış oluyomuş
aferım tosunuma. mıdesı ıcın bıse dedımı. kusuyormu yıne
belkıde ek gıdaya baslayınca bıtecek tamamen aslında ek gıda ısı daha zor
hadı cnmm
Hahahah:))))Yalannnnnnnnnnn nedenmi böyle bişey olsaydı heralde benim gögüsler fışkırırdı:)))Ne yazıkki 2 ay zor emzirdim:)))
Evet cnm kusuyor ama artık yapısından dedi ilaca falan gerek duymadı inş. ek gıdayla düzene girer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?