2012 Şubat Anneleri

hmmmm ıyıde olur erkenden ılaca bogulmasın cocuk ınsallah duzene gırecek

bikere bende silmiştim yeni doğmuştu o zaman
annem çok kızdı asla yapma bidaha dedi
bebeği başka odaya geçirdik açtık camları havalandık kokusu çıkınca geldik

Canim kafasinin alnina yakin tarafinda bi cukurluk var elini gezdir bulursun. Onun kuculmesi beyin gelisiminin tamamlanmasi diye ogrendim ben. Bizimkide baya kuculmus. Bende deviti bi defa 3 damla veriyorum.

elleyınce bı yumusaklık var orası degıl mı,ama nasıl anlıyor kadın
kapanacagını falan..ben de anlamak ıstıyorum..

qiza Allah kolaylık versin, ben 4 kere taşınmış biri olarak taşınmanın zorluğunu çok iyi biliyorum. oda oda, yavaş yavaş yerleşirsin inşaallah.

kızlar gaz problemi konusunda biz de sub simplex'ten, acı elma yağına kadar herşeyi denedik. ama bize de iyi gelen muskat cevizi oldu. rendeleyip ince ince, çay kaşığına koyup, üstüne de sütümden koyup emmeden önce veriyorum. şimdi arada, sıkıştığı zaman veriyorum ama, 1 hafta öncesine kadar sabah-akşam veriyordum. gaz sıkıntısı devam edenler, bir deneyin derim.

tek gögsun mu cıft mı canım ??maasallah..bır de ben tam bosaltamıyorum
100 oldu mu bırakıyorum..bazen kızımı sonra emzırıyorum kı kalanı
bosalsın dıye..acaba ne zararı var tam bosalmamasının???
SİNEMAKSUNGUR bu arada sen annemle ılgılı dun yazdıklarımı okumadın anlasılan :)))
mesela bır örnek vereyım ben camasır suyunu saklamasaydım gecen gun
bulasık deterjanıyla suyla doldurdugu tencereye sut sagma aletımın
butun parcaları,bıberonlarım,emzıgı,gögus kalkanım atılmıs kaynıyordu
ve yakaladıgımda camasır suyu olsa daha ıyı cıkardı dedı düşün sen artık ???

nasıl anlayabılırım kı??neresınde oluyor catlak ıcınde olmuyor mu???

Canim bizimde felaket sancilarimiz olurdu cok aglardi ultrason cektirmk zorunda kaldik. Ben metsil kullandim hic bi zarari yok cok memnun kaldim artik kendisi cikariyo gazini. Bi dene istersen

metsilde kanserojen madde var canım sakın kullanma. onun yerine içinde aynı gaz giderici olup koruyucu içermeyen colinox kullanabilirsin. colinox 30 lira civarı metsil 3.5 tl galiba

kız sen nekadar soru soruyorsun böyle yetişemiyorum
canım kızında çatlak olabilir,çünkü benim kızı anlatmışsın,ben hiç mama vermedim kakayıda sıvı yapıyor diye hiç şüphelenmedim ama zorlamaktan çatlatmış işte poposunu iyice aç kırmızılık varsa çizgi çatlaktır,ilerlerse kötü olur dedi doktor,krem verdi sürüyorum çok şükür ogünden beri hiç aglamadı,şimdide sadece popo deligine zeytinyagı sürüyorum devamlı yumuşak kalsın diye,
bide kakada kan oluyordu o yüzden doktora götürmüştüm ben
sende kaka sıvı diye aldanma sakın kontrol et mutlaka
bıngıldak konusuna gelince evet erken kapanması kötü bişey,ama baş çevresi büyüyyorsa korkma, bazı doktorlar 3bazısı6 bazısı 9 aydan önce kapanmamalı diyor,sen hemşireye sakın güvenme aklına takılıyorsa mutlaka doktorunla görüş,bebegini güneşe çıkarıyorsan d vitamini çok vermene gerek yok ben 3 damla veriyorum onuda hergün degil aklıma geldikçe
canım sendemi çektin bu sıkıntıyı çok zor ya,neden daha önce farkedemedik diye çok kızgınım kendime
canım abartma lütfen,kadın iyilik yapmış sana keşke biride benim eve gelip yapsa,pencereleri aç havalansın 15 dk bişeycik kalmaz
kızlar NIHLEE ne yapıyo ki...ne zamandır görünmüyo
kızlar biz face takılıyoruz, sizde katılmak isterseniz bekleriz,bana mesaj atabilirsiniz,buranın zevki farklı oranınki farklı oluyor,ben buaraklar ihmal ettim burayı azcık

face katılmayı cok istiyorum ama facesim yok ...eşim izin vermiyo maalesef..

Son düzenleme:
offf canım ya....Okurken ağladım hala da ağlıyorum.... cok kotu ya...Allah sabır versin o arkadasa...

çooook kötü oldum çok üzüldüm,ağlamamak için çok zorladım kendimi en son ağladığımda sütüm gitmişti 1 gün,bnm gibi üzüntüden çok etkilenenler varsa okumasın dua edelim ALLAH hayırlı ömürler versin bebeklerimize onların acısını göstermesin bize

Amin canım Allah hepimizin melegine sağlıklı mutlu uzun ömürler versin.Ben de etkilenmemek için pek okumuyorum böyle şeyleri ama sanırım mart annelerinde yazıyı kopyalamışlar orda okudum sonra nihle nin de link verdiğini görünce yazmadan duramadım.Böyle şeylerden etkilenen arkadaşlar kesinlikle okumasın.Benim aklımdan gitmiyor okudugumdan beri...

kızlar mrb hepinize kızım o kadar huzursuzkii giremez oldum aglaması hıç susmuyo kucaktan indigi an aglıyo hiçbir şey dikkatini çekmiyo oyalanmıyo bi türlü nasıl olcak bilmiyom.bu arada bende taşınıcam haziranda yavaş yavaş toplanıcam çok gozum korkuyo ilk tasınmam yaa.bide 1 temmuz dugunumuz var umarım sıkışıklık olmaz.
kızımın klosuna baktık üc ayı bile geçti 12 şubat dogumlu 5500 kilo kızlar ustelik elbiseli hali bastan beri mamayı yemıyordu zaten dogru durust ek gıdaya baslamak farz oldu dua edin umarım ek gıdayı yer sever.çok guzeldi anneler gunum esim saat almıs swatch ın çok hoş bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…