- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.061
Hahahah:))))Yalannnnnnnnnnn nedenmi böyle bişey olsaydı heralde benim gögüsler fışkırırdı:)))Ne yazıkki 2 ay zor emzirdim:)))
Evet cnm kusuyor ama artık yapısından dedi ilaca falan gerek duymadı inş. ek gıdayla düzene girer...
sen böyle deyince 2. ay aşısından iyice korkmaya başladım bizim aşımız yarın
inşallah merhemin faydasını görürsün canım
inşallah sorunsuz atlatırsınız canım
bakalım faydasını görecekmiyim yazarım sizede
devıt mı monovıt mı?? bana monovıt verdı saglık ocagı 3 damla dedi,
doktor da 5 damla kullan bunu hergun dedi..şimdi de hemsıre
3 damla dedii...korkumdan kullanamayacagım veya 4 en ıyısı:))
kızlaaarrrr,
inatçı ,laf dinlemeyen annem az önce biz kızımla odadayken gitmiş evden getirdiği
çamasır suyuyla salonda bazı yerleri siiilmişşşş...camları tamamen acmak zorunda
kaldım..şimdi kokudan salona gırılmıyor..!!!bebege de zararlı degıl mi???butun gunu
minicik odada gecırmek zorundakaldım..çok sinirliyim..!!!biz nasıl buyumusuz
kardeslerımle hala ınanamıyorum yaa..bu nasıl zihniyettır..sımdı ben ne yapayım kızlar
2-3 gun bu koku cıkmaz salonu acıp bebegı odadan mı cıkartmayayım ne yapmalıyım??
kızlar emzirenlere bi haberi var cinsel hayatta bi düzen varsa anne sütünde artış oluyomuş
Canim kafasinin alnina yakin tarafinda bi cukurluk var elini gezdir bulursun. Onun kuculmesi beyin gelisiminin tamamlanmasi diye ogrendim ben. Bizimkide baya kuculmus. Bende deviti bi defa 3 damla veriyorum.
ben hep emzirdikten sonra sağıyorum ki ii boşalıp ii dolsun diye emzirme sonrası 150cc çıkıyo tüm gün sağmıyorum ama tek emzirme sonrası
canım bunu banada demişlerdi hatırlıyo musun ne ağlamıştım hemen randevu alıp druma götürdüm bıngıldak kapanabilir önemli olan kemiklerin açık olması demişti ve kemikler açık dedi aslada deviti kesip yada azaltma dedi üzülme ve drunuza danış
?
aa, makat çatlağı varsa bebeğin hep husursuz olur. çok ta önemli birşey o. bizim makat çatlağı tam bir ayda geçti. rivanol (sarı su) ile silip, anestol pomad sürdük hep. poposunu hafifçe aç çatlak olup olmadığını görürsün, bazende kakada kan olur eğer çatlak varsa.
Canim bizimde felaket sancilarimiz olurdu cok aglardi ultrason cektirmk zorunda kaldik. Ben metsil kullandim hic bi zarari yok cok memnun kaldim artik kendisi cikariyo gazini. Bi dene istersen
cnm nasılsın uzun zamandır yoksun buralarda??ben de bebegımın altını acınca sohbet
edıyordum ama üşüdügünü hıssedıp vazgectım hava berbat ev bıle soguk gelıyor bana..
benım kızım da bu aralar cok ıkınıyor ve verılen mama yuzunden de kaka yaparken bagırıyor
canı cok yanıyor ne yapacagımı bılemıyorum ..sizin catlak oldugu nasıl anlasılşdı doktor ne
yaptı cmn??Ben de kırmızı gördum ve cok zorlanıyor ama sıvı yapıyor kakasını yanı kabız
da dıyemıyorum :.catlak olabılır mı ..
kız sen nekadar soru soruyorsun böyle yetişemiyorumbu arada kızlar benım kızımın da bıngıldagı kapanmak üzereymıs((
saglık ocagındakı gıcık hemsıre yıne bır kötu haber verdı ...
d vıtamınını 3 damla ver dedı ..Siz kac damla verıyorsunuz ,bıngıldagının
kapandıgını falan nasıl anlıyoruz kı ??
canım sendemi çektin bu sıkıntıyı çok zor ya,neden daha önce farkedemedik diye çok kızgınım kendimeaa, makat çatlağı varsa bebeğin hep husursuz olur. çok ta önemli birşey o. bizim makat çatlağı tam bir ayda geçti. rivanol (sarı su) ile silip, anestol pomad sürdük hep. poposunu hafifçe aç çatlak olup olmadığını görürsün, bazende kakada kan olur eğer çatlak varsa.
canım abartma lütfen,kadın iyilik yapmış sana keşke biride benim eve gelip yapsa,pencereleri aç havalansın 15 dk bişeycik kalmazkızlaaarrrr,
inatçı ,laf dinlemeyen annem az önce biz kızımla odadayken gitmiş evden getirdiği
çamasır suyuyla salonda bazı yerleri siiilmişşşş...camları tamamen acmak zorunda
kaldım..şimdi kokudan salona gırılmıyor..!!!bebege de zararlı degıl mi???butun gunu
minicik odada gecırmek zorundakaldım..çok sinirliyim..!!!biz nasıl buyumusuz
kardeslerımle hala ınanamıyorum yaa..bu nasıl zihniyettır..sımdı ben ne yapayım kızlar
2-3 gun bu koku cıkmaz salonu acıp bebegı odadan mı cıkartmayayım ne yapmalıyım??
kızlar biz face takılıyoruz, sizde katılmak isterseniz bekleriz,bana mesaj atabilirsiniz,buranın zevki farklı oranınki farklı oluyor,ben buaraklar ihmal ettim burayı azcıkkızlar NIHLEE ne yapıyo ki...ne zamandır görünmüyo
face katılmayı cok istiyorum ama facesim yok ...eşim izin vermiyo maalesef..kız sen nekadar soru soruyorsun böyle yetişemiyorum
canım kızında çatlak olabilir,çünkü benim kızı anlatmışsın,ben hiç mama vermedim kakayıda sıvı yapıyor diye hiç şüphelenmedim ama zorlamaktan çatlatmış işte poposunu iyice aç kırmızılık varsa çizgi çatlaktır,ilerlerse kötü olur dedi doktor,krem verdi sürüyorum çok şükür ogünden beri hiç aglamadı,şimdide sadece popo deligine zeytinyagı sürüyorum devamlı yumuşak kalsın diye,
bide kakada kan oluyordu o yüzden doktora götürmüştüm ben
sende kaka sıvı diye aldanma sakın kontrol et mutlaka
bıngıldak konusuna gelince evet erken kapanması kötü bişey,ama baş çevresi büyüyyorsa korkma, bazı doktorlar 3bazısı6 bazısı 9 aydan önce kapanmamalı diyor,sen hemşireye sakın güvenme aklına takılıyorsa mutlaka doktorunla görüş,bebegini güneşe çıkarıyorsan d vitamini çok vermene gerek yok ben 3 damla veriyorum onuda hergün degil aklıma geldikçe
canım sendemi çektin bu sıkıntıyı çok zor ya,neden daha önce farkedemedik diye çok kızgınım kendime
canım abartma lütfen,kadın iyilik yapmış sana keşke biride benim eve gelip yapsa,pencereleri aç havalansın 15 dk bişeycik kalmaz
kızlar biz face takılıyoruz, sizde katılmak isterseniz bekleriz,bana mesaj atabilirsiniz,buranın zevki farklı oranınki farklı oluyor,ben buaraklar ihmal ettim burayı azcık
kızlar emzirenlere bi haberi var cinsel hayatta bi düzen varsa anne sütünde artış oluyomuş
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/528169-bebegim-sehit-oldu.html
bu yazı benı mahvettı kızlar okumak ıstersınız dıye lınkı koydum
raabbım sabır versın annesıne.
kıızmın bı kez daha varlıgına sukrettım..
offf canım ya....Okurken ağladım hala da ağlıyorum.... cok kotu ya...Allah sabır versin o arkadasa...
çooook kötü oldum çok üzüldüm,ağlamamak için çok zorladım kendimi en son ağladığımda sütüm gitmişti 1 gün,bnm gibi üzüntüden çok etkilenenler varsa okumasın dua edelim ALLAH hayırlı ömürler versin bebeklerimize onların acısını göstermesin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?