2012 Şubat Anneleri

çok sağol canım sub simplex var onu kullanıyorum zaten zinkoda var metsilde artı ayaklarının altına sıcak su torbası koydum
devamlı olmuyo bu krizler artık ne oluyo ne tetikliyosa başlıyo bazen 1 hafta sürüyo sonradan geçiyo bikaç hafta rahat ediyoruz sonra yine başlıyo
son çare netten tamany wind salbe diye bir krem istedik yarın elimizde olacak inşalah
yorumlar olumlu yöndeydi bakalım inşallah rahat ederiz
geceden beri yorgun bitkin yatıyo sallıyorum hamağında şimdi uyumuyo ama gözler kapalı bitkin düştü tabii
ya bizimki doğduğundan beri gazını çıkarıyodu kendi ona rağmen oluyomuş dün akşam doktor dedi gazı çok çıkartsada oluyo dedi

bizde herşeyi deniyoruz
eşim o merhem bi işe yaramaz dedi ama naparsın bir umut
heleki dün akşam doktor 4 aya hafifler 6 ay sürebilir deyince

en başından beri günde bir defa üç damla ver dediler bana öyle verdim
sen nasıl verdin
doktor sorda bırak istersen bıngıldak altı aydan önce kapanmamalı diye duydum

kızlar aranızda bursada yaşayan varmı ben kızıma oda yapmamıştım ama artık zamanı geldi çünkü eşyaları hergeçen gün çoğalıyor ona ait bir yer olsunki bu karışıklıktan kurtulayım eğer varsa bursalı arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum sizler nereden aldınız çocuk mobilyanızı ?

Canim kafasinin alnina yakin tarafinda bi cukurluk var elini gezdir bulursun. Onun kuculmesi beyin gelisiminin tamamlanmasi diye ogrendim ben. Bizimkide baya kuculmus. Bende deviti bi defa 3 damla veriyorum.

Canim bizimde felaket sancilarimiz olurdu cok aglardi ultrason cektirmk zorunda kaldik. Ben metsil kullandim hic bi zarari yok cok memnun kaldim artik kendisi cikariyo gazini. Bi dene istersen

Kizlar beni zor gunler bekliyor. Esimin tayini cikti focaya tasiniyoruz haziranda tasinmis olmamiz gerekiyo. Yardima gelicek kimsede yok napicam ben bilmiyorum

Cok sagol cnm. Zaten arik basindan ayrilamaz hale geldim yapilicak o kadar cok isim varki ( napicam bilmiyorum. Buyudukce zor gunler bizi bekliyor

aynen öyle daha küçükken emip uyuyodu bende bütün işimi yapıyodum şimdi işler çok zorlaştı

Kizlar beni zor gunler bekliyor. Esimin tayini cikti focaya tasiniyoruz haziranda tasinmis olmamiz gerekiyo. Yardima gelicek kimsede yok napicam ben bilmiyorum

benim eşimde kpssye hazırlanıyo temmuzda sınav varr inşallah güzel bir not alırsa bizde taşınırız
ahh ahh nerde o günlerrr :119:

Canim bizimde felaket sancilarimiz olurdu cok aglardi ultrason cektirmk zorunda kaldik. Ben metsil kullandim hic bi zarari yok cok memnun kaldim artik kendisi cikariyo gazini. Bi dene istersen

ah ah hiç sorma ultrason ne ki , benim oğluşuma kolonoskopi bile yapıldı, makattan yarım litre sıvı verdiler ve tüm kolonlarına baktılar. ne ağladı ne zor günlerdi anlatamam. fitilsiz kesinlikle kakasını yapamıyordu. 1 haftadır 3 günde bir kendi kendine kaka yapmaya başladı. buna da şükür. benim oğlan tam 2 ay süreklü fitille kaka yaptı. (4 günde 1 fitil yapardım)

benimkide mamayla yapıyo
akşamüstü maamasını yerr yemez doldurur altına
sanırım bu yüzden mama yemek istiyo günde bir kere istiyo

aa, makat çatlağı varsa bebeğin hep husursuz olur. çok ta önemli birşey o. bizim makat çatlağı tam bir ayda geçti. rivanol (sarı su) ile silip, anestol pomad sürdük hep. poposunu hafifçe aç çatlak olup olmadığını görürsün, bazende kakada kan olur eğer çatlak varsa.

en başından beri günde bir defa üç damla ver dediler bana öyle verdim
sen nasıl verdin
doktor sorda bırak istersen bıngıldak altı aydan önce kapanmamalı diye duydum

devıt mı monovıt mı?? bana monovıt verdı saglık ocagı 3 damla dedi,
doktor da 5 damla kullan bunu hergun dedi..şimdi de hemsıre
3 damla dedii...korkumdan kullanamayacagım veya 4 en ıyısı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…