- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.021
çoook geçmiş olsun kader arkadaşım. benim oğlum tam 3 ay boyunca kolik şeklinde ağladı. 1 hafta kakasını yapadığı da olurdu acile zor atardık kendimizi. kullanmadığım damla, yapmadığım masaj kalmadı. elma yağıyla saat yönünde masaj yapıyordum.(hem karnına hemde ayaklarına günde 3 defa) nurse hurveys, bubblees, bio gaio gibi pek çok damla kullandım. en sonunda internetteki yorumlara güvenerek "sub simplex" isimli bir damlaya başladım.(30 TL) eczane eczane gezerek buldum. Allahım mucize gibi geldi. tam 10 gün sonra gaz sancısı tamamen kesildi. şimdi hiç yok. o damlayı veriyordum ve yarım saat sonra bebeğimde tık yok. hala yarısı duruyor. yavrum kendi kendine gazını çıkarmayı öğrendi resmen.
bu arada kendi doktorumuz gaz sancısı için sadece masaj yap ve karnına sıcak havlu koy dedi. damla bile verme dedi. (tabi kendisi sabaha kadar mosmor olana kadar ağlayan bir bebekle başbaşa kalmadığından) ama ben dinlemedim. annelik iç güdülerimle hareket ediyorum doğrusu. yavrum acılar içinde sadece masaj yap diyor, dayanamadım ve her şeyi denedim. kendim de bol bol rezene ve kayısı çayı içtim
bu arada kızlar benım kızımın da bıngıldagı kapanmak üzereymıs((
saglık ocagındakı gıcık hemsıre yıne bır kötu haber verdı ...
d vıtamınını 3 damla ver dedı ..Siz kac damla verıyorsunuz ,bıngıldagının
kapandıgını falan nasıl anlıyoruz kı ??
bizde herşeyi deniyoruz
eşim o merhem bi işe yaramaz dedi ama naparsın bir umut
heleki dün akşam doktor 4 aya hafifler 6 ay sürebilir deyince
bu arada kızlar benım kızımın da bıngıldagı kapanmak üzereymıs((
saglık ocagındakı gıcık hemsıre yıne bır kötu haber verdı ...
d vıtamınını 3 damla ver dedı ..Siz kac damla verıyorsunuz ,bıngıldagının
kapandıgını falan nasıl anlıyoruz kı ??
benim bebeğimdede aynı sorun vardı colic-end şurubunu kullandık devamlı bitkisel şurup geçirdi tavsiye ederim
seninki tamamen geçtimi artık tekrarlamıyomu[
yok canım bizim gaz sancılarımız çok olmuyo o şuruptan bide rezene veriyorum hem sakinleştiriyo hemde rahat gazını çıkarıyor
geçmiş olsun, artık dönmeye başladılar daha da dikkatli olmamız lazım
Cok sagol cnm. Zaten arik basindan ayrilamaz hale geldim yapilicak o kadar cok isim varki( napicam bilmiyorum. Buyudukce zor gunler bizi bekliyor
Kizlar beni zor gunler bekliyor. Esimin tayini cikti focaya tasiniyoruz haziranda tasinmis olmamiz gerekiyo. Yardima gelicek kimsede yok napicam ben bilmiyorum
seninki tamamen geçtimi artık tekrarlamıyomu[
yok canım bizim gaz sancılarımız çok olmuyo o şuruptan bide rezene veriyorum hem sakinleştiriyo hemde rahat gazını çıkarıyor
canım bizim şöyle oluyo normalde gazını çıkarır ama işte böyle bazen artık ne tetikliyosa onu tam anlayamadım ama böyle aralıksız koliğinin tuttuğu günler oluyo
bizimki kırkından sonra başladı bir kere oldu anlamadım ne olduğunu
sonra bi kaç kere daha oldu
ama nasılki ikinci ay aşılarını yaptılar o gün başladı tam bir buçuk hafta uyudu uyandı ağladı
sonra geçti iki hafta rahat ettik şimdi 3 gündür yine oldu
ayağının altına sıcak su torbası koyuyorum anca öyle rahat uyuyabiliyo evelsi günde sardım karnına koydum öyle sustu
şu merhem son umudum çok metini okudum inşallah derdimize çare olur
ya öyle bişeyki ayat duruyo sanki
inanırmısın kafam şişti ağlamasından bugün salak gibiyim yanlış hatalı yazarsam kusura bakmayın algılamada güçlük çekiyorum bugün
Canim bizimde felaket sancilarimiz olurdu cok aglardi ultrason cektirmk zorunda kaldik. Ben metsil kullandim hic bi zarari yok cok memnun kaldim artik kendisi cikariyo gazini. Bi dene istersen
ah ah hiç sorma ultrason ne ki , benim oğluşuma kolonoskopi bile yapıldı, makattan yarım litre sıvı verdiler ve tüm kolonlarına baktılar. ne ağladı ne zor günlerdi anlatamam. fitilsiz kesinlikle kakasını yapamıyordu. 1 haftadır 3 günde bir kendi kendine kaka yapmaya başladı. buna da şükür. benim oğlan tam 2 ay süreklü fitille kaka yaptı. (4 günde 1 fitil yapardım)
cnm nasılsın uzun zamandır yoksun buralarda??ben de bebegımın altını acınca sohbet
edıyordum ama üşüdügünü hıssedıp vazgectım hava berbat ev bıle soguk gelıyor bana..
benım kızım da bu aralar cok ıkınıyor ve verılen mama yuzunden de kaka yaparken bagırıyor
canı cok yanıyor ne yapacagımı bılemıyorum ..sizin catlak oldugu nasıl anlasılşdı doktor ne
yaptı cmn??Ben de kırmızı gördum ve cok zorlanıyor ama sıvı yapıyor kakasını yanı kabız
da dıyemıyorum :.catlak olabılır mı ..
canım bizim şöyle oluyo normalde gazını çıkarır ama işte böyle bazen artık ne tetikliyosa onu tam anlayamadım ama böyle aralıksız koliğinin tuttuğu günler oluyo
bizimki kırkından sonra başladı bir kere oldu anlamadım ne olduğunu
sonra bi kaç kere daha oldu
ama nasılki ikinci ay aşılarını yaptılar o gün başladı tam bir buçuk hafta uyudu uyandı ağladı
sonra geçti iki hafta rahat ettik şimdi 3 gündür yine oldu
ayağının altına sıcak su torbası koyuyorum anca öyle rahat uyuyabiliyo evelsi günde sardım karnına koydum öyle sustu
şu merhem son umudum çok metini okudum inşallah derdimize çare olur
ya öyle bişeyki ayat duruyo sanki
inanırmısın kafam şişti ağlamasından bugün salak gibiyim yanlış hatalı yazarsam kusura bakmayın algılamada güçlük çekiyorum bugün
sen böyle deyince 2. ay aşısından iyice korkmaya başladım bizim aşımız yarın
inşallah merhemin faydasını görürsün canım
en başından beri günde bir defa üç damla ver dediler bana öyle verdim
sen nasıl verdin
doktor sorda bırak istersen bıngıldak altı aydan önce kapanmamalı diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?