2012 Şubat Anneleri

bizim çok siddetli gaz sancımız vardı,
yatıştırmak için sabaha kadar carsafta sallardık da biraz rahatlardı.
neyse ki sadece 1,5 ay sürdü ve bir hafta sonuydu
hiç unutmam
bacaklarını kaldıra kaldıra osurmaya başladı
o gün bugündür gaz olayı bitti sıpanın.

ben ilaç olarak nurse harveys kullanıyodum.
çok memnundum sadece
biraz iştahsızlık yapmıştı o kadar.

aynı aynı baktım birgün öğrenmiş benim oğlan gaz yapmayı.evde bir bayram havası tabii arkadaşımın bebeği koca adam gibi gaz çıkarırken benimki bas bas bağırıyordu, seni saf seni, sende böyle gaz yapsana diyordum

canım masaj ve sıcak havlu gerçekten iyi geliyor ve sıcak su torbaları var küçücük ara ara ayaklarına koyabilirsin drumuz 3.aydan sonra gaz sorununuz kalmayacak dedi çok şükür kalmadı

sen benim azrama nasıl mal dersin annesi küseriz ama

bak şimdiii merak ettim neye stres yaptın sen öyle?
cnm benim normalde cok boldu sütüm, sonra 1 hafta kaynanamla kaldım
bir stres bir sinir
hiç abartmıyorum 2 gögsümü sağıyodum
25 cc çıkıyodu, normalde tekinden 150 falan cıkması lazım yani sabah sağıyodum
gene de inat ettim ne mama verdim ne stoktakilerden verdim
hiç bişi olmadı sadece o hafta hiç gram alamadı
sonra bu emdikçe sütüm arttı gene normale döndü
sabredemeyip mamaya baslasaydım o süt bi daha gelmezdi
hiç kalmamıştı zaten

süpersin arkadaşım. benim göğsümden en fazla 100 ml çıkıyor (ve 3 - 4 saat boyunca hiç emzirmez beklersem) her annenin sütü kendi bebeğine yetecek kadarmış, buna inanılması lazım. Lütfen sütüm yetmiyor az v.s. gibi stres yapıp var olan sütümüzden de olmalayım. kimi anneler hiç emziremiyor halimize çok şükür

benim oğlumunda değişmedi hala mavi,
boncuğum benim :)

eşimin gözleri mavi benimkiler kahverengi oğlumunda mavi değişmedi mavi kalırmıki sarışın mavi gözlü kiraz dudaklı kız gibi

aa bu şubat bebişleri hep sarışın mavi gözlü oluyor galiba:) benim kızda tam bir sarışın bomba babası kız güzeli valla benden güzel adam, kumral mavi gözlü olan babamız, ben beyaz tenli esmerim teni benden gözler ve saçlar babadan kızda beyaz tenli mavi gözlü sarı saçlı ama saçlarında hafiften kızıllıkta var o nerden gelmiş anlamadım hehe:) hugocuk canım geçmişolsun

bizdede düzen yok hiç canı ne zaman isterse o zaman emer zaten canı istemedimi emzirmeye çalışssam neye yarar oyun oynuyor memeyle emmiyor

günaydın kızlar nasılsınız?
ben süt olayını takmıyorum kafama artık bazen az bazen çok oluyor bianlam veremedim,ama kızım doyuyor buna eminim artık agzını şapırdatmayıda ögrendi emdikten sonra şap şap sesler geliyor snki bal yemiş gibi
benim kızında gözleri mavi beyaz tenli siyah saçlı aynı anası
ben akşam yatmadan zinco veriyorum sabah çok keyifli uyanıyor,kaka yapıyor bide hertarafımız b.k oluyor ama olsun kızım yapsında ben temizlerim
çok şükür sebepsiz sandıgım aglamalar geçti şimdide mışıl mışıl uyuyor
ama acayip saçı dökülüyor napcaz bilemedim agzı yüzü kıl hep

günaydın cnm
bizimde saçlarımız dökülüyo sonra kakamızdan çıkıyo anlamadım o kadarda dkkat ediyorum..
gündüz uykumuz yine yok varsa bi yöntem yardım edin lütfen
bide en büyük hayam o sebepsiz ağlamaları engellemek için hep memeye dayadım oynamak istiyo hep aç olmasada buna nasıl bi çözüm bulabilirim acaba çok mu yüklendin enisem ya

benim kızında saçları dökülüyor emerken saçlarıyla oynuyor elleri saçlarıyla doluyor hep buna rağmen kel kalamayacak kadar saçlı :)

bizimde öyle canım kakada hep kıl var önce acaba dedim poposunamı yapışıyor altını degiştirirken ama yok resmen kakanın içinde,canım gündüz uykusuna keşke bişeyler söyleyebilsem,galiba çocuktan çocuga degişiyor,bizimki kendiliginden uyumak istiyor,hiç uyusun diye zorlamıyorum zorladıkça ters tepiyo çünkü,ben bolbol oynuyorum dikkat ettisen kızım uyurken hep nete giriyorum o uyanıkken kendi kendine oynasa bile başında olmamı istiyor,tepişip duruyoruz evde
bide altını temizlerken en az 15 dk ugraşıyorum kaka yaptıysa yarım saati buluyor altı açıkken daha çok oynuyor ve daha çabuk yoruluyor bide bunu dene istersen
canım popusundaki çatlaktan dolayı aglıyormuş bizimki rahat kaka yapıyor diyordum ıkınıyordu ama yapıyordu,demek ozaman çatlıyordu sonrada agrı yapıyordu,şimdi 1 kere agrı kesici krem sürüyorum poposunada zeytinyagı sürüyorum,gece yatmadanda zinco tamamdır,çok şükür cumadan bu yana hiç aglamadı maşallah yavruma,sende bi poposunu kontrol et bakalım kızarıklık falan varmı,çünkü kaka yapmasada gaz çıkarırken bile agrırmış
bide istemiyorsa kesinlikle verme meme,alışırsa memedede susmaz bu sefer
benim kızında saçları dökülüyor emerken saçlarıyla oynuyor elleri saçlarıyla doluyor hep buna rağmen kel kalamayacak kadar saçlı :)
maşallah kızına canım, bizimkide çok dökülüyor ama yeniside çıkıyor,rahatsız oldugum tarafı yutması ona çare bulamadık:)

bizimki tam bir kıl yumağı dökülsün iyi olur :)

haftada 1 kaka yapıyo ondan olabilir huzursuzluğu geçmiş olsun sizede çözemedim oğlumu

Hepinize merhaba annisler. Biz dun ilk kucuk kazamizi atlattik yatirip mutfaga giittim tv actim beni aramasin diye. Bi ara gelip baktim tv izliyo caktirmadan geri gittim. 5 dk gecmedi tuhaf sesler cikariyo bi geldim kendini yuzustu yapmis bi dolu kusmus yuzu gozu kusmuk icinde bilegi burkulmus. Kucagima aldim biaglamaya basladioyle uzuldum ki . Basindan ayriliyorum kendini ceviriyo atk hatta uyutamiyorum bile sekilden sekeile giriyo

geçmiş olsun, artık dönmeye başladılar daha da dikkatli olmamız lazım

ŞIMARIKKK canım neye öyle stres yaptın da sütün azaldı??
üzülme herneyse...çiş yaptıysa tamamdır o kadar takma,ben
ne yapayım 100 ml cıksın dıye saatlerce sagmaya ugrasmaktan
yara bere ıcınde kaldı göguslerım Sen ıyı sütü olan birisin
ne olursa olsun kızını dusun ve uzulmemeye calıs ..umarım cok önemlı bırsey degıldır..

ARNAZAR gecmıs olsun reflun cıkmamıs mıydı hastalıgı ..emın
mısınız o hastalıktan olduguna ??Nasıl bır testler ögrenıyorlar..
Benım kzım da kusuyor ve 2 haftadır hıc kılo alamadı((

ENİCE ve BUKLE gecmıs olsun kızlar nasıl dökulen sacı kakadan cıkıyor,
ben hıc dıkkat etmemıstım ..Geçmıs olsun sıze de..Ben de bakarım bu kakada
bakalım ..onun da sacı emzıkte falan oluyor üzüluyıorum...

Benım kızım kahverengı sarıya dönen sacı var kızılımsı ve bembeyaz yuzu ,
babası gıbı çekık tatlı gözlerı var..benım gıbı dolma dudakları ve hokka
burnu var:))şimdiden korkuyoruz babasıyla,
çok guzel olacak herkes asılacak dıyeee...

gülben ergenin programında gördüm. sütü çok olan anneler olmayan annelere veriyormuş eskinin süt kardeşliği gibi. içimizde sütü olmayan, az olanlar var belki ilginizi çeker diye düşündüm. www.markaanne.com sitesine bi bakın. orada bir form varmış doldurduğunuz takdirde size ulaşıyorlarmış

cnm nasılsın uzun zamandır yoksun buralarda??ben de bebegımın altını acınca sohbet
edıyordum ama üşüdügünü hıssedıp vazgectım hava berbat ev bıle soguk gelıyor bana..
benım kızım da bu aralar cok ıkınıyor ve verılen mama yuzunden de kaka yaparken bagırıyor
canı cok yanıyor ne yapacagımı bılemıyorum ..sizin catlak oldugu nasıl anlasılşdı doktor ne
yaptı cmn??Ben de kırmızı gördum ve cok zorlanıyor ama sıvı yapıyor kakasını yanı kabız
da dıyemıyorum :.catlak olabılır mı ..

benım pompam lansınohun elektrıklısı canım ..Ama hep emdıkten sonra sagmıyorum kı ,
mesela 11de emdıyse 3-4 gıbı hıc emmeden mama verıp sagmaya basladıgım halde hıc 200
göremedım 2 gögsumde cıldırdım ..(senın kac cıkıyor bır göguste..toplam kac??

bu arada kızlar benım kızımın da bıngıldagı kapanmak üzereymıs((
saglık ocagındakı gıcık hemsıre yıne bır kötu haber verdı ...
d vıtamınını 3 damla ver dedı ..Siz kac damla verıyorsunuz ,bıngıldagının
kapandıgını falan nasıl anlıyoruz kı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…