- 23 Şubat 2009
- 196
- 5
- 96
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.001
bu arada kendi doktorumuz gaz sancısı için sadece masaj yap ve karnına sıcak havlu koy dedi. damla bile verme dedi. (tabi kendisi sabaha kadar mosmor olana kadar ağlayan bir bebekle başbaşa kalmadığından) ama ben dinlemedim. annelik iç güdülerimle hareket ediyorum doğrusu. yavrum acılar içinde sadece masaj yap diyor, dayanamadım ve her şeyi denedim. kendim de bol bol rezene ve kayısı çayı içtim
bizim çok siddetli gaz sancımız vardı,
yatıştırmak için sabaha kadar carsafta sallardık da biraz rahatlardı.
neyse ki sadece 1,5 ay sürdü ve bir hafta sonuydu
hiç unutmam
bacaklarını kaldıra kaldıra osurmaya başladı
o gün bugündür gaz olayı bitti sıpanın.
ben ilaç olarak nurse harveys kullanıyodum.
çok memnundum sadece
biraz iştahsızlık yapmıştı o kadar.
bu arada kendi doktorumuz gaz sancısı için sadece masaj yap ve karnına sıcak havlu koy dedi. damla bile verme dedi. (tabi kendisi sabaha kadar mosmor olana kadar ağlayan bir bebekle başbaşa kalmadığından) ama ben dinlemedim. annelik iç güdülerimle hareket ediyorum doğrusu. yavrum acılar içinde sadece masaj yap diyor, dayanamadım ve her şeyi denedim. kendim de bol bol rezene ve kayısı çayı içtim
canım benim kız gündüz uykusundan bile kalkmaz acıktım diye, o yüzden ben saati saatine veririm.. bugune kadar cok az agladı acıktım diye,geceleri hic aglamadı.. benim gibi mal kızın olsa uyandırmam falan demezsin,gerci bizimki uyanmıyor uykusunda emiyor :)) kurulmus saate gelince haftasonları düzeni bozuluyor diye gıcık oluyor salı gününe eski düzenini tekrar olusturuyor,biz yine bozuyoruz yine kızıyor.. dışarıda uyumuyor evde genelde hergun aynı seyleri yapıyor bir gecen rota aşısı rotaladı sandım ama şimdi yine döndü kendine..
bir kere sabahları sagıyorum ama bugun sagacak sütüm yok galiba, aksam uyuz bir haber aldım,hamileligimin son ayında aldıgım haberin devamıııı...stres yaptım uyuyamadımm..uykusuzluktan mı nedir sütüm azaldı.. gögsüm löşş löşş azra daha tepki vermedi emiyor ama 5 dk emen bebegim 10 dk emiyor ..fıskırırdı şimdi damla damla geliyor.. gece doymadı diye cok korktum ama sabah bez cişliydi,daha öncesindeki yediklerinden midir yoksa o çiş ? yani acaba doymadı bir onceki ictiklerini mi yaptı ?? kafam allak bullak..stokladıgım sütlerden verdim ne kasıkla ne biberonla almadıaldıgını cıkardı..eşim kızdı bana simdi de süte kafayı taktın olanı da gondercen dedii.. gece boyu su ictim bilmem ne ama eskisi gibi dolmadı.. uyuyacagım birrazdan azra uyansın yıkayıp yatacagım belki iyi gelir uyku..ama bir damla uykum yokk..psikolojim kaydııı...bu stres dünkü yaptıgım stresten betermiş... kızım yeter ki doysun dünya yıkılsın umrumda degil ama sütüm geri gelsin..yoksa benim kız biberon falan almıyor ben nasıl beslerim onu???????
cok gecmis olsunn.. agrı cekmesinden damla vermen daha iyidir,gibime geliyor...olur arada sinir bozuklukları kendine kızmaaa..
canım benim kız gündüz uykusundan bile kalkmaz acıktım diye, o yüzden ben saati saatine veririm.. bugune kadar cok az agladı acıktım diye,geceleri hic aglamadı.. benim gibi mal kızın olsa uyandırmam falan demezsin,gerci bizimki uyanmıyor uykusunda emiyor :)) kurulmus saate gelince haftasonları düzeni bozuluyor diye gıcık oluyor salı gününe eski düzenini tekrar olusturuyor,biz yine bozuyoruz yine kızıyor.. dışarıda uyumuyor evde genelde hergun aynı seyleri yapıyor bir gecen rota aşısı rotaladı sandım ama şimdi yine döndü kendine..
bir kere sabahları sagıyorum ama bugun sagacak sütüm yok galiba, aksam uyuz bir haber aldım,hamileligimin son ayında aldıgım haberin devamıııı...stres yaptım uyuyamadımm..uykusuzluktan mı nedir sütüm azaldı.. gögsüm löşş löşş azra daha tepki vermedi emiyor ama 5 dk emen bebegim 10 dk emiyor ..fıskırırdı şimdi damla damla geliyor.. gece doymadı diye cok korktum ama sabah bez cişliydi,daha öncesindeki yediklerinden midir yoksa o çiş ? yani acaba doymadı bir onceki ictiklerini mi yaptı ?? kafam allak bullak..stokladıgım sütlerden verdim ne kasıkla ne biberonla almadıaldıgını cıkardı..eşim kızdı bana simdi de süte kafayı taktın olanı da gondercen dedii.. gece boyu su ictim bilmem ne ama eskisi gibi dolmadı.. uyuyacagım birrazdan azra uyansın yıkayıp yatacagım belki iyi gelir uyku..ama bir damla uykum yokk..psikolojim kaydııı...bu stres dünkü yaptıgım stresten betermiş... kızım yeter ki doysun dünya yıkılsın umrumda degil ama sütüm geri gelsin..yoksa benim kız biberon falan almıyor ben nasıl beslerim onu???????
cok gecmis olsunn.. agrı cekmesinden damla vermen daha iyidir,gibime geliyor...olur arada sinir bozuklukları kendine kızmaaa..
bak şimdiii merak ettim neye stres yaptın sen öyle?
cnm benim normalde cok boldu sütüm, sonra 1 hafta kaynanamla kaldım
bir stres bir sinir
hiç abartmıyorum 2 gögsümü sağıyodum
25 cc çıkıyodu, normalde tekinden 150 falan cıkması lazım yani sabah sağıyodum
gene de inat ettim ne mama verdim ne stoktakilerden verdim
hiç bişi olmadı sadece o hafta hiç gram alamadı
sonra bu emdikçe sütüm arttı gene normale döndü
sabredemeyip mamaya baslasaydım o süt bi daha gelmezdi
hiç kalmamıştı zaten
benim oğlumunda değişmedi hala mavi,
boncuğum benim :)
eşimin gözleri mavi benimkiler kahverengi oğlumunda mavi değişmedi mavi kalırmıki sarışın mavi gözlü kiraz dudaklı kız gibi
canım düzen yok bizde canı ne zaman isterse o zaman emiyo inan 2 saatte 3 saatte 1 falan değil kafasına göre takılıyo..
bide gün içinde bebeğini emziriyosan sağdığın süt normal az değil bence.. hangi markaydı pompan*
günaydın kızlar nasılsınız?
ben süt olayını takmıyorum kafama artık bazen az bazen çok oluyor bianlam veremedim,ama kızım doyuyor buna eminim artık agzını şapırdatmayıda ögrendi emdikten sonra şap şap sesler geliyor snki bal yemiş gibi
benim kızında gözleri mavi beyaz tenli siyah saçlı aynı anası
ben akşam yatmadan zinco veriyorum sabah çok keyifli uyanıyor,kaka yapıyor bide hertarafımız b.k oluyor ama olsun kızım yapsında ben temizlerim
çok şükür sebepsiz sandıgım aglamalar geçti şimdide mışıl mışıl uyuyor
ama acayip saçı dökülüyor napcaz bilemedim agzı yüzü kıl hep
günaydın cnm
bizimde saçlarımız dökülüyo sonra kakamızdan çıkıyo anlamadım o kadarda dkkat ediyorum..
gündüz uykumuz yine yok varsa bi yöntem yardım edin lütfen
bide en büyük hayam o sebepsiz ağlamaları engellemek için hep memeye dayadım oynamak istiyo hep aç olmasada buna nasıl bi çözüm bulabilirim acaba çok mu yüklendin enisem ya
bizimde öyle canım kakada hep kıl var önce acaba dedim poposunamı yapışıyor altını degiştirirken ama yok resmen kakanın içinde,canım gündüz uykusuna keşke bişeyler söyleyebilsem,galiba çocuktan çocuga degişiyor,bizimki kendiliginden uyumak istiyor,hiç uyusun diye zorlamıyorum zorladıkça ters tepiyo çünkü,ben bolbol oynuyorum dikkat ettisen kızım uyurken hep nete giriyorum o uyanıkken kendi kendine oynasa bile başında olmamı istiyor,tepişip duruyoruz evdegünaydın cnm
bizimde saçlarımız dökülüyo sonra kakamızdan çıkıyo anlamadım o kadarda dkkat ediyorum..
gündüz uykumuz yine yok varsa bi yöntem yardım edin lütfen
bide en büyük hayam o sebepsiz ağlamaları engellemek için hep memeye dayadım oynamak istiyo hep aç olmasada buna nasıl bi çözüm bulabilirim acaba çok mu yüklendin enisem ya
maşallah kızına canım, bizimkide çok dökülüyor ama yeniside çıkıyor,rahatsız oldugum tarafı yutması ona çare bulamadık:)benim kızında saçları dökülüyor emerken saçlarıyla oynuyor elleri saçlarıyla doluyor hep buna rağmen kel kalamayacak kadar saçlı :)
bizimde öyle canım kakada hep kıl var önce acaba dedim poposunamı yapışıyor altını degiştirirken ama yok resmen kakanın içinde,canım gündüz uykusuna keşke bişeyler söyleyebilsem,galiba çocuktan çocuga degişiyor,bizimki kendiliginden uyumak istiyor,hiç uyusun diye zorlamıyorum zorladıkça ters tepiyo çünkü,ben bolbol oynuyorum dikkat ettisen kızım uyurken hep nete giriyorum o uyanıkken kendi kendine oynasa bile başında olmamı istiyor,tepişip duruyoruz evde
bide altını temizlerken en az 15 dk ugraşıyorum kaka yaptıysa yarım saati buluyor altı açıkken daha çok oynuyor ve daha çabuk yoruluyor bide bunu dene istersen
canım popusundaki çatlaktan dolayı aglıyormuş bizimki rahat kaka yapıyor diyordum ıkınıyordu ama yapıyordu,demek ozaman çatlıyordu sonrada agrı yapıyordu,şimdi 1 kere agrı kesici krem sürüyorum poposunada zeytinyagı sürüyorum,gece yatmadanda zinco tamamdır,çok şükür cumadan bu yana hiç aglamadı maşallah yavruma,sende bi poposunu kontrol et bakalım kızarıklık falan varmı,çünkü kaka yapmasada gaz çıkarırken bile agrırmış
bide istemiyorsa kesinlikle verme meme,alışırsa memedede susmaz bu sefer
maşallah kızına canım, bizimkide çok dökülüyor ama yeniside çıkıyor,rahatsız oldugum tarafı yutması ona çare bulamadık:)
Hepinize merhaba annisler. Biz dun ilk kucuk kazamizi atlattik yatirip mutfaga giittim tv actim beni aramasin diye. Bi ara gelip baktim tv izliyo caktirmadan geri gittim. 5 dk gecmedi tuhaf sesler cikariyo bi geldim kendini yuzustu yapmis bi dolu kusmus yuzu gozu kusmuk icinde bilegi burkulmus. Kucagima aldim biaglamaya basladioyle uzuldum ki . Basindan ayriliyorum kendini ceviriyo atk hatta uyutamiyorum bile sekilden sekeile giriyo
bide altını temizlerken en az 15 dk ugraşıyorum kaka yaptıysa yarım saati buluyor altı açıkken daha çok oynuyor ve daha çabuk yoruluyor bide bunu dene istersen
canım popusundaki çatlaktan dolayı aglıyormuş bizimki rahat kaka yapıyor diyordum ıkınıyordu ama yapıyordu,demek ozaman çatlıyordu sonrada agrı yapıyordu,şimdi 1 kere agrı kesici krem sürüyorum poposunada zeytinyagı sürüyorum,gece yatmadanda zinco tamamdır,çok şükür cumadan bu yana hiç aglamadı maşallah yavruma,sende bi poposunu kontrol et bakalım kızarıklık falan varmı,çünkü kaka yapmasada gaz çıkarırken bile agrırmış
bide istemiyorsa kesinlikle verme meme,alışırsa memedede susmaz bu sefer
maşallah kızına canım, bizimkide çok dökülüyor ama yeniside çıkıyor,rahatsız oldugum tarafı yutması ona çare bulamadık:)
canım düzen yok bizde canı ne zaman isterse o zaman emiyo inan 2 saatte 3 saatte 1 falan değil kafasına göre takılıyo..
bide gün içinde bebeğini emziriyosan sağdığın süt normal az değil bence.. hangi markaydı pompan*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?