2012 Şubat Anneleri

Canim benim ya cok uzuldum cok gecmis olsun allahim bidaha yasatmasin. Hic dayanamiyorum aci cekmelerine benim minigiminde cani yaninca allahim ona gelen bana gelsin dayanamiyorum aglamasina diyorum. Enim oglum hala 5 gun yapiyo kakasini mudahale etme bagirsaklari tembellesir dediler. Korktum neyseki kendisi yapiyo gecte olsa. Allahim korusun meleklerimizi

benim eşimde kpssye hazırlanıyo temmuzda sınav varr inşallah güzel bir not alırsa bizde taşınırız
ahh ahh nerde o günlerrr :119:

Allah gonlunuze gore versin insallah olur. Ben 2 yillik evliyim tasinmak icin erken diye dusunuyorum. Hayatimiz boyle devam dicek zaten. Herseyin hayirlisi

ben korkumdan okuyamadım ama herkes yorum yapınca üstünkörü baktım..çok korkunc
görunuyordu son cümlesi..Allah kımsenın basına vermesın..bu kusmalar
gercekten cok rısklı ben gecelerdır nobet tutuyorum ...buraDA çogu kısı benı evhamlı buluyor,
ama ınanın bebegımın kac kez tükürügünü yutamayıp cırpındıgını gördukten sonra
bu halım gayet normal,yaşamayan anlayamaz benı..(( insan öyle korkuyor ki ...
elı ayagı dolasıyor bırbırıne panıkle ..onun canı yanmasın ..bebeklerımızı Allah korusun,
her tür kem gözden,hastaLIktan ,nazardan ,kötulerden vs vs..Amin..

valla keşke okumasaydım. toparlayamadım kendimi. Allah yardımcısı olsun bebeğini kaybeden arkadaşın. hala gözyaşlarımı tutamıyorum.

(( çok salagım bılıyorum keske okumasaydım...üstelık konu gecmısıne de baktım ve
gecenlerde benım yasadıgım olayın aynısını yazmıs 9 martta şimdi ben uyuyamam hıc ...:18::18:

yazıyı kopyalıyorum:

bebeğim bunu nasıl başarıyor acaba!

anneler merhaba,bebeğimin sürekli boğazına birşeyler kaçıyor,yatarken aniden durduk yere boğazına tükürüğü kaçıyor,göğsümü emerken veya biberonla mamasını emerken her seferınde öksürüğe boğuluyor,anlam veremıyorum her seferınde günde defalarca olması bır hastalığın belırtısı olabılır mı ? sizinde bebeklerinizde oluyor mu sıkça,biberon hadı benım hatam dıyelım ama ,tükürüğünün yattığı yerden boğazına kacması benı şaşırtıyor...bu arada bebişim 2aylık..

canım niye öyle diyosun her bebek yaşıyo bunları benimkide öyleydi süt tazzikli geldiğinde boğulacak gibi olmalar gece uyurken kusmuğunu yutarken çıkardığı sesler var mı yaşamayan? ama dikkat et günler geçtikçe azalıyo yavaş yavaş kendini kurtarmayı öğreniyo öksürerek kurtarıyo ve ağlamaya başlıyo benimki olumsuz düşünme

sabah oğlum çok erken kalktı, karnını doyurdum altını değiştirdim ama bir türlü uyutamadım, bende uykusuz kaldım diye söylenip miniğime kızıyordum
ayağıma alıp sallayım bi yandanda uykum gelmesin diye foruma gireyim dedim
okuyunca çok kötü oldum, küçücük bebeğime kızdım diye bu sefer kendime kızdım
rabbim hepimizin bebeklerine sağlıklı ve uzun ömür nasip etsin..

Aslında haklısın cnm,o kadar kötü düşünmeyeceğim bir daha...
Bu 4-5 gundur kendımı aşırıu hassas hissedıyordum...
Behzat Ç.de bır kızım şarkısı var dinleyıp dınleyıp aglıyordum
meger regl olacakmısım da habercısıymıs..bgn cok daha ıyıyım..
Bebegımın kılo kontrolu var inş. cok mama kkullanmam gerekmez...

off ben de keşke okumasaydım.. okurken baya ağladım.
gece yattım aklımda, sabah kalktım aklımda.
çok zor Allah'ım kimseye vermesin.
ooofff offf

BENNEBİLEYİM

sen bıngıldagı soruyordun ya aklıma geldi
parmakla ölçülüyor o sanırım
bıngıldagın üstüne elini koyuyorsun hafifce
3 parmak genişliginde olması lazım canım..

AYYY iyi ki adet olmuyorum ya
o ruhsal gelgitleri
iğrenc karın agrısını ve terlemeyi
hiç çekemem
tek basıma bakıyorum ztn oğluma
dayanamam wallaaa

doğru söylüyorsun arkadaşım,bazen bende söyleniyorum, belim kırıldı, uykusuzluktan yıkılıyorum gibi. aslında kesinlikle söylenmememiz lazım. evlatlarımız sağlıklı olsunda biz çok yorulalım. yorgunluktan bayılalım ama bebeklerimiz bizimle olsun, sağlıklı olsun. Allah'ım kimseyi evlat acısıyla sınamasın. sabah saatlerce ağladım, o kadar üzüldüm ki anlatamam.

günaydın annecikler
dün gece bende okudum eşimede anlattım gece gelip kontrol etti bebeğe bakıp gitti
bende uzun süre uyuyamadım gece uyanıp uyanıp kontrol ettim
ahh biz böyle üzüldüysek anacığı napsın yavrusu gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…