- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.101
ah ah hiç sorma ultrason ne ki , benim oğluşuma kolonoskopi bile yapıldı, makattan yarım litre sıvı verdiler ve tüm kolonlarına baktılar. ne ağladı ne zor günlerdi anlatamam. fitilsiz kesinlikle kakasını yapamıyordu. 1 haftadır 3 günde bir kendi kendine kaka yapmaya başladı. buna da şükür. benim oğlan tam 2 ay süreklü fitille kaka yaptı. (4 günde 1 fitil yapardım)
benim eşimde kpssye hazırlanıyo temmuzda sınav varr inşallah güzel bir not alırsa bizde taşınırız
ahh ahh nerde o günlerrr :119:
bu arada kızlar benım kızımın da bıngıldagı kapanmak üzereymıs((
saglık ocagındakı gıcık hemsıre yıne bır kötu haber verdı ...
d vıtamınını 3 damla ver dedı ..Siz kac damla verıyorsunuz ,bıngıldagının
kapandıgını falan nasıl anlıyoruz kı ??
Amin canım Allah hepimizin melegine sağlıklı mutlu uzun ömürler versin.Ben de etkilenmemek için pek okumuyorum böyle şeyleri ama sanırım mart annelerinde yazıyı kopyalamışlar orda okudum sonra nihle nin de link verdiğini görünce yazmadan duramadım.Böyle şeylerden etkilenen arkadaşlar kesinlikle okumasın.Benim aklımdan gitmiyor okudugumdan beri...
evet evett çanakkaleyede beklerimmm
valla keşke okumasaydım. toparlayamadım kendimi. Allah yardımcısı olsun bebeğini kaybeden arkadaşın. hala gözyaşlarımı tutamıyorum.
(( çok salagım bılıyorum keske okumasaydım...üstelık konu gecmısıne de baktım ve
gecenlerde benım yasadıgım olayın aynısını yazmıs 9 martta şimdi ben uyuyamam hıc ...:18::18:
yazıyı kopyalıyorum:
bebeğim bunu nasıl başarıyor acaba!
anneler merhaba,bebeğimin sürekli boğazına birşeyler kaçıyor,yatarken aniden durduk yere boğazına tükürüğü kaçıyor,göğsümü emerken veya biberonla mamasını emerken her seferınde öksürüğe boğuluyor,anlam veremıyorum her seferınde günde defalarca olması bır hastalığın belırtısı olabılır mı ? sizinde bebeklerinizde oluyor mu sıkça,biberon hadı benım hatam dıyelım ama ,tükürüğünün yattığı yerden boğazına kacması benı şaşırtıyor...bu arada bebişim 2aylık..
evett :)) bursadayım sende bursadanmışssın hemşeri çıktık
Neresindesin canım sen bursanın ben hamitlerdeyim...
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/528169-bebegim-sehit-oldu.html
bu yazı benı mahvettı kızlar okumak ıstersınız dıye lınkı koydum
raabbım sabır versın annesıne.
kıızmın bı kez daha varlıgına sukrettım..
canım niye öyle diyosun her bebek yaşıyo bunları benimkide öyleydi süt tazzikli geldiğinde boğulacak gibi olmalar gece uyurken kusmuğunu yutarken çıkardığı sesler var mı yaşamayan? ama dikkat et günler geçtikçe azalıyo yavaş yavaş kendini kurtarmayı öğreniyo öksürerek kurtarıyo ve ağlamaya başlıyo benimki olumsuz düşünme
bennebileyim aşağıda senin isminin yanında + işareti var, o ne anlama geliyor. nick de yok ama
Aslında haklısın cnm,o kadar kötü düşünmeyeceğim bir daha...
Bu 4-5 gundur kendımı aşırıu hassas hissedıyordum...
Behzat Ç.de bır kızım şarkısı var dinleyıp dınleyıp aglıyordum
meger regl olacakmısım da habercısıymıs..bgn cok daha ıyıyım..
Bebegımın kılo kontrolu var inş. cok mama kkullanmam gerekmez...
sabah oğlum çok erken kalktı, karnını doyurdum altını değiştirdim ama bir türlü uyutamadım, bende uykusuz kaldım diye söylenip miniğime kızıyordum
ayağıma alıp sallayım bi yandanda uykum gelmesin diye foruma gireyim dedim
okuyunca çok kötü oldum, küçücük bebeğime kızdım diye bu sefer kendime kızdım
rabbim hepimizin bebeklerine sağlıklı ve uzun ömür nasip etsin..
Neresindesin canım sen bursanın ben hamitlerdeyim...
Bursa cok guzel bi il yasamak istedigim yerler arasinda ilk siralarda
hugocuk ben çanakkaleliyimteyze kızlarım, amcalarım var orada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?