2012 Şubat Anneleri

selam kızlar
bıngıldak konusu o kadar geniş kapsamlı bişeymişki yeni öğrendim
öyle parmak ölçümüyle biten bişey değilmiş beyin ultrasonuna kadar gidiyomuş bebek 6aya gelene kadar kapanmaması gerekiyomuş 2 yaşına kadar diye bişey yok bıngıldak yumuşak değilse kapanıyo anlamına gelmiyor kafada 36 çeşit beyin fonksiyonunu geliştiren kemik varmış önemli olan onların kapanmaması.. yani üzülme bennebileyim ben artık rahatım bu konuda

günaydın annecikler
dün gece bende okudum eşimede anlattım gece gelip kontrol etti bebeğe bakıp gitti
bende uzun süre uyuyamadım gece uyanıp uyanıp kontrol ettim
ahh biz böyle üzüldüysek anacığı napsın yavrusu gitmiş

düşünmk bile istemiyorum psikolojim bozuluyo aklıma geldikçe :26:

Aslında seninle tanışabiliriz biraz fazla gezentiyimdirde ayıptır söylemesi:)))Bebişlerle birlikte güzel olur ha...

aa olur tabii :) benimde çocuklu arkadaşım yok hiç bekarlar halden anlamıyor çocuklu kadınım ya kimse benimle takılmıyor işlerine gelmiyo tabii

kızlar biz şimdi doktora gidiyoruz hem kontrol hemde rota aşımız var bakalım son durumlar neymiş nil hanımda hoşçakalın

KiZlar biraz once topigin en baslarina baktimda daha bebeklerimizin cinsiyetlerini bile ogrenmemisiz. 2 li testlerimizin sonuclarini falan paylasiyormusuz cinsiyetler sirayla belli olmaya baslayinca bi heycanla paylasmisiz ayy cok duygulandim ya sukurler olsun bebeklerimiz artik kucagimizda.aranizda en basindan beri burda olanlar bilir cok keyifliydi hamileligimizi burda tamamladik her derdimizi paylastik. Cogu arkadas simdi yok ama keske gelseler. Dunyam80, ecrin, elefera, bblue, pikepolat, ezgi, berraksu, bennebileyim sende bayadir burdasin dimi?

dr dan geldikk genel durum iyi çok şükür kilo 6860 boy da 60cm olmuş rota aşımızda oldu şimdi uyuyor bakalım aşı nasıl etkileyecek, bu rota aşısı ateş yapıyormuydu dr sormayı unuttum :44:

dr dan geldikk genel durum iyi çok şükür kilo 6860 boy da 60cm olmuş rota aşımızda oldu şimdi uyuyor bakalım aşı nasıl etkileyecek, bu rota aşısı ateş yapıyormuydu dr sormayı unuttum :44:

maşallah kilosu çok iyiymiş, rota ateş yapmıyor ama 2 gün çok huzursuzdu bizimki

maşallah bebeğine .. rota aşısı uyku yapmıştı benimkine o gün akşama kadar uyumuştu huzursuzluk yoktu ateşte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…