- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.121
evet evett çanakkaleyede beklerimmm
canım ben kükürtlüde oturuyorum
evet gerçekten çok güzel bende bursayı seviyorum :)
Ben geliyorum hugocuk, neyseki birtane tanıdığım olacak yabancı olduğum bi il de
günaydın annecikler
dün gece bende okudum eşimede anlattım gece gelip kontrol etti bebeğe bakıp gitti
bende uzun süre uyuyamadım gece uyanıp uyanıp kontrol ettim
ahh biz böyle üzüldüysek anacığı napsın yavrusu gitmiş
Aslında seninle tanışabiliriz biraz fazla gezentiyimdirde ayıptır söylemesi:)))Bebişlerle birlikte güzel olur ha...
Kizlar kizima kucuk bi elmayi guzelce yikadim soydum cam rendede rendeledim cay kasigiyla verdim valla oh:)
Kizlar kizima kucuk bi elmayi guzelce yikadim soydum cam rendede rendeledim cay kasigiyla verdim valla oh:)
nasıl tepki verdi beğendi mi? heyecanlandım şimdi
afiyet olsun sağlık şifa olsun minişeee
ben korkumdan okuyamadım ama herkes yorum yapınca üstünkörü baktım..çok korkunc
görunuyordu son cümlesi..Allah kımsenın basına vermesın..bu kusmalar
gercekten cok rısklı ben gecelerdır nobet tutuyorum ...buraDA çogu kısı benı evhamlı buluyor,
ama ınanın bebegımın kac kez tükürügünü yutamayıp cırpındıgını gördukten sonra
bu halım gayet normal,yaşamayan anlayamaz benı..(( insan öyle korkuyor ki ...
elı ayagı dolasıyor bırbırıne panıkle ..onun canı yanmasın ..bebeklerımızı Allah korusun,
her tür kem gözden,hastaLIktan ,nazardan ,kötulerden vs vs..Amin..[/QUOTE
canım gökçede emerken baze yutmayı unutuyor sanırım sonra nefes alamıyor gözlerini kocaman açıyor çırpınıyor 5 sn sonra geçiyor ve gülüyor ardından,ben napacagımı şaşırıyorum,deli kızın ayarı yokki:18:
gazan mübarek olsun canım,5 aylık olsun bende başlıam şimdi su vermeye başladım
ben korkumdan okuyamadım ama herkes yorum yapınca üstünkörü baktım..çok korkunc
görunuyordu son cümlesi..Allah kımsenın basına vermesın..bu kusmalar
gercekten cok rısklı ben gecelerdır nobet tutuyorum ...buraDA çogu kısı benı evhamlı buluyor,
ama ınanın bebegımın kac kez tükürügünü yutamayıp cırpındıgını gördukten sonra
bu halım gayet normal,yaşamayan anlayamaz benı..(( insan öyle korkuyor ki ...
elı ayagı dolasıyor bırbırıne panıkle ..onun canı yanmasın ..bebeklerımızı Allah korusun,
her tür kem gözden,hastaLIktan ,nazardan ,kötulerden vs vs..Amin..[/QUOTE
canım gökçede emerken baze yutmayı unutuyor sanırım sonra nefes alamıyor gözlerini kocaman açıyor çırpınıyor 5 sn sonra geçiyor ve gülüyor ardından,ben napacagımı şaşırıyorum,deli kızın ayarı yokki:18:
gazan mübarek olsun canım,5 aylık olsun bende başlıam şimdi su vermeye başladım
ek gıdaya başlamadan su mu verdin cnm? dudakları mı kuruyo yoksa
dr dan geldikk genel durum iyi çok şükür kilo 6860 boy da 60cm olmuş rota aşımızda oldu şimdi uyuyor bakalım aşı nasıl etkileyecek, bu rota aşısı ateş yapıyormuydu dr sormayı unuttum :44:
dr dan geldikk genel durum iyi çok şükür kilo 6860 boy da 60cm olmuş rota aşımızda oldu şimdi uyuyor bakalım aşı nasıl etkileyecek, bu rota aşısı ateş yapıyormuydu dr sormayı unuttum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?