2012 Şubat Anneleri

maşallah kilosu çok iyiymiş, rota ateş yapmıyor ama 2 gün çok huzursuzdu bizimki

maşallah bebeğine .. rota aşısı uyku yapmıştı benimkine o gün akşama kadar uyumuştu huzursuzluk yoktu ateşte

sağolun kızlar ateş yapmasında huysuzluğuna razıyım napalım, 2. ay aşılarında ateş olmuştu annemi 2 gün gönderemedim kendime güvenmiyorum ateşi çıkarsa panik olurum buklee seninki gibi olsa bari bizimkide

inş cnm normalde hiç uyumayan çocuk 1den 6ya kadar uyumuştu darısı başına gerçi ertesi gerçekle yüzleşiyosun ama

Kizlar kizima kucuk bi elmayi guzelce yikadim soydum cam rendede rendeledim cay kasigiyla verdim valla oh:)

bende biyerden başlamak lazım diyerek internetten kızıma biberon falan alırken cam rendede aldım, ee az kaldı ek gıdaya geçmeye :) ayrıca biz birçok şeyin tadına baktırdık kızıma. reçel, yoğurt, dondurma falan

afiyet bal şeker olsun bebişine...

rüyasu mart annesi miydin cnm sen?

evet ilk zamanlar mart annesiydim fakat arada şubatada bakıyordum. kızımda şubatta doğunca sonradan şubat annesi oldum. ve şimdi iki topiğede bakıyorum..

evett canımmm gel beraber gezdiririz kordonda bebişleriii

inşallah şekerim. öncelikle fikir olması için gelip gezdim çanakkaleyi. kordona bayıldım, şöyleki işim gereği birkaç il gezdim çanakkaleyi her açıdan beğendim. insanlarıda çok iyi görünüyor.. birde kordonda dondurmanın külahını hemencik taze taze yapıyolar ya bayıldımmm

anne sütüyle mi besleniyo bebeğin maşallah kilosuda ii

evet canım ilk zamanlar mama veriyordum sütüm artınca bıraktım mamayı benim sütüm çok yok ancak yetiyor işte.. bazen doymuyor o zaman az bişey mama veriyorum ama çok şükür sütüm az olsada kilosu iyi

Kizlar burda bu konuyu cok konustuk ama ben kimlerin bebeiginin kustugu halde gelisimi normal onu ogrenmek istedim. Benim bebegimin cok sukur gelisimi normal fakat ben asalmasini beklerken hala cok fazla kusuyo. Nerdeyse 3 saatte bir emziriyorum ki acikmMasi mumkunmu daha memeden ayrilmadan emdigi butun sutu uzerime kusuyor. Gunde 4 kez kiyafet degistiriyorum kustugu yeri temizliyorum. Bi lokma kahvaltiyla aksam ediyorum oyle zor durumdayimki basindan ayrilamiyorum artik bide kendini cevirebiliyo diye daha cok korkuyorum. Oyle zor durumdayim ki tek basima gucum kalmiyo artik. Apartmanda bi komsum var onunda bizden 25 gun buyuk bebegi var annesiyle birlikte bakiyo bebegine bana bi tabak corba dahi cikarmiyo onada cok stemliyim burda yazimda icimi dokim(( allahim herseyin beterinden korusun bebeklerimizi. Cok kiyafet degistiriyorum diye ne gerek var cocuk mendil sokustur diyolar sen cok pimpiriisin diyolar. Cocugun ustu sirilsiklam oluyo eti bile usuyo nasil degistirmiyceksin allahim deli ediyolar beni kafayi yemek uzereyim. Benim gibi olan anneler pratik cozumlwr bulduysa nolur benimle paylassin ((((14:

1 ayda ne kadar almış peki? bence yeterli sütün

canım bir ayda 860 gr almış yani aldığı kiloya bakınca sütüm yeterli gibi ama ne bileyim bazen sanki göğüslerimde hiç süt yok gibi geliyor tam doymadığını hissediyorum bilmiyorumki ya benim kızım obur yada sütüm yağlı az olsada kilo aldırıyor çözemedim bende

boşuna endişe ediyosun sütün az olsa bebeğin kilo alımı böyle olmazdı demekki sütün bebeğini besleyecek kadar yağlı ve yeterliymiş

Canim oncelikle masallah bwbegina allahim nazardan korusun. İnsLlah atesi olmaz onceden ates dusurucusunu belirli araliklarla vetirsin huzurlu bi sakilde atlatir annesi. Biz onlarin koruyucu melekleriyiz annesi panik yapma onlarin bize ihtiyaci var

bende mart annesiydim sonra baktım burda daha samimi mütevazi arkideşler var
dedim benide aralarına alırlar belki dedim buraya geldim
mart 12 de doğumum vardı sonra benim sıpanın gelişimi ileri gitti filan derken 37 haftalık doğum yaptım
hemde ne doğum hastaneye zor yetiştim o kadar safımki sancı geliyo ıkınma başlamış haberim yok normal sanıyorum apar topar aldılar sezeryane tersti çünkü zaten az daha beklesem doğuracaktım
dimek sende benim gibi dondurmacısınn
kordondaki dondurma nefis oluyooo

selam kızlar
hepinizi çok çok öpüyorum...
sizleri çok çok özledim inanın...
ben ve bebeklerim iyi..
pazartesi işe başlamam lazım...
ancak bakıcı bulma çabasına bile girmedim.
onları bırakmak istemiyorum..

ayşecim bizde seni çok özledikk.. arada göz kırp bize.. aaa bu kadann terkedilinmez ki :))
canım senin de bir degil 3 tü galiba, 3 kat daha zordur heralde bu durumm

ayşecim bizde seni çok özledikk.. arada göz kırp bize.. aaa bu kadann terkedilinmez ki :))
canım senin de bir degil 3 tü galiba, 3 kat daha zordur heralde bu durumm

canım... o kadar özledim ki sizleri..
burnumda tüttünüz valla

4 benimkiler canım..
başımı kaşımaya vaktim yok inan canım

senin kuzun nasıl?
keyfin nasıl?
kızlar nasıl?

boşuna endişe ediyosun sütün az olsa bebeğin kilo alımı böyle olmazdı demekki sütün bebeğini besleyecek kadar yağlı ve yeterliymiş

evet doğru söylüyorsun işte gelde bu kafaya anlat garibim ilk ayında ben emzireceğim diye inat edince 500 gr vermişti o anda kafamda şimşekler çakmıştı bebeğim eriyip tükenmiş resmen diye o gün bu gündür yok yok benim sütüm az doymuyo bu çocuk diye diye dolaşıyorum allahtan mama vermiyorum öyle, yoksa çocuk obez olcak, bide kızz allahımm

sağol canım inşallah ateşle uğraşmam bu sefer, sende kusmadan yana dertliymişssin allah kolaylık versin inşallah kısa zamanda atlatırsınız

kızlarr bugun iyiyim , kızımla sabahtan beri coştuk.. bu akıllı bıdık aksam 9 gibi yatıyor sabah 7.30 ta uyandırıyorum zorla 8.30 ta tekrar yatıyor sonracıma 2 ye 3 e kadar uyuyordu ,odasını sevdi sanırım ayrılmak istemiyor bu arada odasında 16. gecesini bitirdi ... neyse baktım sabah ile öğle uykusu birbirine girdi bende aldım bugun gezdirdim dışarda 11 de cıktık 13.00 gibi geldik 13.30 da filesiz yıkadım bunu küvetinde ,hareketler yatmalar ayak vurmalar küvette de dik tuttum iyice yordum daha sonra memeyi zor buldu ,emdi yattı hala uyuyorr...
arada pırtı geliyor ıkınmıyor zilli ben gidiyorum bacaklarına hareket yaptırıyorum pırtlıyor rahatlıyor cekiliyorum .. hava ne güzeldi yine soldu pöffff ya yaz gelsin cok sıcak olmasın ama kızımı cıbıl cıbıl gezdirmek istiyorum rahat rahatt..

canım... o kadar özledim ki sizleri..
burnumda tüttünüz valla

4 benimkiler canım..
başımı kaşımaya vaktim yok inan canım

senin kuzun nasıl?
keyfin nasıl?
kızlar nasıl?

benim kuzu iyi cok şükür, keyfimde orta civarlarda.
buradaki herkes cok iyi bu ay ,ilk ay pek kimse yoktu,gecen ay biraz depresif gecmişti ,bu ay toparlandı taze annişlerr...

Bu sabah zaturre ve karmanin 2. Ci dozunu olduk ilkinde aglamadi ama digeri yaktigi icin morardi katildi aglamaktan yavrum, kucagimda ustunu giydirmek icin yatirdim yine olucak sandi herhalde susan cocuk agladi yine, icini cekti durdu yolda dayanamadi uyudu kaldi kucagimda cadim, hem asi hem fitil attim etkisinden hala uyuyor mama icin kalkti mizir mizir uyudu yine, bugecemiz nasil gecicek bakalim, kendi dr umuz demir ilaci vermisti bugun saglik ocagida verdi gunde 6 damla bu aydan sonra kg alimi artik 500 gr dan fazla beklemicez artik haraketlenmeye basladi dedi, kasik mamasini soyledim bisey demedi dil gelisimi 6 ayda baslar ama gec olur dedi hazir degil kendin hazirla dedi, aldim bunlar bitsin artik bu ay biter sonra kendim muhallebi meyve puresi hazirlicam

maşallah ya, oğlumda erken uyumaya bi alışabilse her gece 1'i geçiyo uyumamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…