- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.141
maşallah kilosu çok iyiymiş, rota ateş yapmıyor ama 2 gün çok huzursuzdu bizimki
maşallah bebeğine .. rota aşısı uyku yapmıştı benimkine o gün akşama kadar uyumuştu huzursuzluk yoktu ateşte
sağolun kızlar ateş yapmasında huysuzluğuna razıyım napalım, 2. ay aşılarında ateş olmuştu annemi 2 gün gönderemedim kendime güvenmiyorum ateşi çıkarsa panik olurum buklee seninki gibi olsa bari bizimkide
inş cnm normalde hiç uyumayan çocuk 1den 6ya kadar uyumuştu darısı başına gerçi ertesi gerçekle yüzleşiyosun ama
amin amin,napalım bir rüyaydı geldi geçti deriz bizde
Kizlar kizima kucuk bi elmayi guzelce yikadim soydum cam rendede rendeledim cay kasigiyla verdim valla oh:)
rüyasu mart annesi miydin cnm sen?
evett canımmm gel beraber gezdiririz kordonda bebişleriii
anne sütüyle mi besleniyo bebeğin maşallah kilosuda ii
evet canım ilk zamanlar mama veriyordum sütüm artınca bıraktım mamayı benim sütüm çok yok ancak yetiyor işte.. bazen doymuyor o zaman az bişey mama veriyorum ama çok şükür sütüm az olsada kilosu iyi
1 ayda ne kadar almış peki? bence yeterli sütün
evet canım ilk zamanlar mama veriyordum sütüm artınca bıraktım mamayı benim sütüm çok yok ancak yetiyor işte.. bazen doymuyor o zaman az bişey mama veriyorum ama çok şükür sütüm az olsada kilosu iyi
sağolun kızlar ateş yapmasında huysuzluğuna razıyım napalım, 2. ay aşılarında ateş olmuştu annemi 2 gün gönderemedim kendime güvenmiyorum ateşi çıkarsa panik olurum buklee seninki gibi olsa bari bizimkide
bende biyerden başlamak lazım diyerek internetten kızıma biberon falan alırken cam rendede aldım, ee az kaldı ek gıdaya geçmeye :) ayrıca biz birçok şeyin tadına baktırdık kızıma. reçel, yoğurt, dondurma falan
afiyet bal şeker olsun bebişine...
evet ilk zamanlar mart annesiydim fakat arada şubatada bakıyordum. kızımda şubatta doğunca sonradan şubat annesi oldum. ve şimdi iki topiğede bakıyorum..
inşallah şekerim. öncelikle fikir olması için gelip gezdim çanakkaleyi. kordona bayıldım, şöyleki işim gereği birkaç il gezdim çanakkaleyi her açıdan beğendim. insanlarıda çok iyi görünüyor.. birde kordonda dondurmanın külahını hemencik taze taze yapıyolar ya bayıldımmm
selam kızlar
hepinizi çok çok öpüyorum...
sizleri çok çok özledim inanın...
ben ve bebeklerim iyi..
pazartesi işe başlamam lazım...
ancak bakıcı bulma çabasına bile girmedim.
onları bırakmak istemiyorum..
ayşecim bizde seni çok özledikk.. arada göz kırp bize.. aaa bu kadann terkedilinmez ki :))
canım senin de bir degil 3 tü galiba, 3 kat daha zordur heralde bu durumm
boşuna endişe ediyosun sütün az olsa bebeğin kilo alımı böyle olmazdı demekki sütün bebeğini besleyecek kadar yağlı ve yeterliymiş
Canim oncelikle masallah bwbegina allahim nazardan korusun. İnsLlah atesi olmaz onceden ates dusurucusunu belirli araliklarla vetirsin huzurlu bi sakilde atlatir annesi. Biz onlarin koruyucu melekleriyiz annesi panik yapma onlarin bize ihtiyaci var
canım... o kadar özledim ki sizleri..
burnumda tüttünüz valla
4 benimkiler canım..
başımı kaşımaya vaktim yok inan canım
senin kuzun nasıl?
keyfin nasıl?
kızlar nasıl?
kızlarr bugun iyiyim , kızımla sabahtan beri coştuk.. bu akıllı bıdık aksam 9 gibi yatıyor sabah 7.30 ta uyandırıyorum zorla 8.30 ta tekrar yatıyor sonracıma 2 ye 3 e kadar uyuyordu ,odasını sevdi sanırım ayrılmak istemiyor bu arada odasında 16. gecesini bitirdi ... neyse baktım sabah ile öğle uykusu birbirine girdi bende aldım bugun gezdirdim dışarda 11 de cıktık 13.00 gibi geldik 13.30 da filesiz yıkadım bunu küvetinde ,hareketler yatmalar ayak vurmalar küvette de dik tuttum iyice yordum daha sonra memeyi zor buldu ,emdi yattı hala uyuyorr...
arada pırtı geliyor ıkınmıyor zilli ben gidiyorum bacaklarına hareket yaptırıyorum pırtlıyor rahatlıyor cekiliyorum .. hava ne güzeldi yine soldu pöffff ya yaz gelsin cok sıcak olmasın ama kızımı cıbıl cıbıl gezdirmek istiyorum rahat rahatt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?