2012 Şubat Anneleri

Canim. Sende bendensin desene bizim kizlarmanken gibi olacak galiba:)))peki boyu kac boy onemli oda geriden seyrediyosa sikinti.Rabbim sagliksihhat versin yaa

öyle yaa napalım. artık ben millete hava atacam ayy kızıma bakın hele incecik ne zarif diye :))
boyu 48 doğmuştu şimdi 59
biraz minyon tipli bizimkisi babasına benzedi

mrb kızlar biz de rota aşımızı yaptırdık geldik şimdi uyuyor. 40 günde 1 kilo almış doktor gayet iyi dedi anne sütüne devam dedi. Su veriym mi diye sordum gerek yok dedi. Bi de diş çıkarıyor sanmıştım ben ağzında beyaz beyaz ve sert yer var, diş değilmiş yağ toplanmasıymış. Dili de pamukçuk gibiydi sanki onun için de karbonat falan sürmene gerek yok şu an müdahale edilmesi gerekli bişi değil dedi.

öyle yaa napalım. artık ben millete hava atacam ayy kızıma bakın hele incecik ne zarif diye :))
boyu 48 doğmuştu şimdi 59
biraz minyon tipli bizimkisi babasına benzedi

canım ne kadar ki kilosu? benimki de az geldi bana bugün tartıldı işre 5470
ben sağlık ocağına da götürüyorum ama birbirinden farklı rakamlar çıkıyo valla , sağlık ocağında soymadan tartıp sonra 100 200 gr falann düşüyorlar ondan heralde

Bennebıleyım, youmunu yenı okudum.
Ben kayınvalıdemı kotulemek manasında yazmıyorum. Aslında bır cogunun kayınvalıdesıne gore ıyı bırı oldugunu da soyleyebılırım.
Bebegım gazlı degıl, uyku sorunu oluyor kımı zaman, ama ben o halde ıken bıle yemegımı yapabılıyordum.
Hem kayınvalıdem kendı bıle dıyor 'butun gun oturdum, elısımı yaptım' dıye.
Ne var o ara kalkıp, azıcık yemek yapsa?
Bıze geldıgınden berı sadece bır kez yemek yaptı.
Fakat gecen gun onlarda kaldı bebegım, aksam gıttıgımde yemek yapmıstı.
Hatta ertesı gun bıze gelecegı ıcın kızları ıcın ertesı aksam yemelerı uzere salata dahı hazırlayıp, tuzlamadan muhafaza etmıstı.
En basıtı dun, ıkı gundur toplamda 6-7 saat uyudugumu bılıyordu, yıne gıttım yemege ben gırıstım.
Ben hazırlarken geldı, bana dıyor kı 'soyleseydın, ben hazırlardım'
Gerek var mı soylememe?
Yemekle bıtmıyor kı hem benım ısım.
Evı topla, camasırları yıka, mutfagı duzenle.
Onlar ıcerde anne-ogul otururken ben ıcerılerı duzenlemekle mesgul oluyorum.
Ve eger kızım uyumazsa gece nobet tutuyor, sabahta erkenden kalkıyorum.
Ve artık uyanık kalabılmek ıcın kahve tuketımıne basladım.
Ne var sankı bır tas corba yapsa yada bır haftadır toplayamadıgım camasırları en azından sepete atsa da aksam gelınce bende katlasam.

5300 geldi iki gün önce. dediğin gibi sağlık ocağında kıyaftli. dijital de değil. çok güvenilir değil aslında

cnmm selam..
Yokluğun çok belli vallahi arada uğrasa..kayınvalidene ne denir bilemiyorum hemm allah razı olsun hemde allah vicdan versin diyorum (

merhaba bayanlar
BERFİNBİLGEN biz de haziranın 2sinde aşımız var. bebeişin sıkıntı yarattı mı gece? karma aşıda biraz huzursuzdu bizimki.

BENNEBİLEYİM ben de sendenim canım. yemek yapmakta nefret ediyorum ve çoğu kez dışarıda yiyorduk. şimdi bebeğe ne yapacağım diye düşünüyorum. çorba bile pişiremem ve sevgi de katmadığım için lezzetsiz olur. işe başladığımda mutlaka yemek yapan bakıcı ile anlaşacağım.

HEMŞİRE63 ben senden önce meyve denedim. üstelik 2 çileği rendeledim. yedi valla. ancak 2-3 gun kakasında siyah ve sarı çileğin üzerindeki şeyler çıktı. kakanın görüntüsü komikti. elma ve muzunda rendeledim. onları da yedi. sadece meraktan verdim. tepkisini merak ettiğim için.

BENNEBİLEYİM o arkadaşların gitmesinin seninle alakasını hatırlamadım. ama hep diyorum onlar gidince forum daha samimi oldu. ukala ve bilmiş insanlar hiç hoşuma gitmiyor. ben elimden geldiğince mütavazi davranmaya çalışıyorum insan ilişkilerimde.

elefera gebeliğin sırasında eşinle tartıştığında ona sarfettiğin kelimelere çok gülüyordum. çoğu kişinin eşi için içinden geçtiği söylemeye cesaret edemediği kelimeler:)

inşaallah kayınvaliden daha yardımcı olur.

ayşebahar işe dönünce daha sık rastlarız umarım.

senfat çilek ilk 1 yıl verilmemesi gerekiyor diye biliyorum canım ben, alerji yapan yiyecekler arasında galiba , ben çok pinpirikliyim galiba hiçbişi vermiyorum 5. ayı bekliyorum

Canim en onemlisi sagligi yerinde olsun yeter. O ek gidalara basladiginda kilosunuda alir. Ki hepsinden onemlisi saglikli olsun oda manken gibi bi kiz olur annesi

canım ; 200gram almıs tam 1 haftada tabı kı 4 ögun mama sayesınde(
ben bayagı zamandır gece uyumuyorum o bogulur gıbı olup da
agladıgından berı aynıyım ..Allah yardım eder bebeklerımıze ama ınsan
gercekten elınde olmadan uykuyu unutuyor ..ben de esıme guvenemıyorum
ama dun cok yorgundum ve gece mama verdıgım ıcın süt sagmam gerekıyordu
eve de 12de gelınce verdım al dedım sut sagıp gelcem ..

alerjı belırtılerı neler kı cnm ben peynırsız yasayamam,süt olmadan
nescafe de ıcemeemmm..olmasın lütfen alerjı olmasınnnn...

cnmm selam..
Yokluğun çok belli vallahi arada uğrasa..kayınvalidene ne denir bilemiyorum hemm allah razı olsun hemde allah vicdan versin diyorum (

Zamanım olmuyor kı.
ıste yenı gorev verıldı, onun egıtımını alıyorum.
Evde, daha farklı bır mesaı benı beklıyor.
Bu hafta bılhassa cok yorgundum.

Haklısın sevocugum, bır yandan tesekkur edıyorum bır yandan kızıyorum.
Aslına bakarsan bebegım onlara gıdınce daha zorlanırım (esım gelene kadar onlarda kalacagım ıcın) dıye dusunmustum.
Ama oyle olmadı, gıttım yemek hazırdı, bır tek masayı toplamaya yardım ettım.
Daha az yoruldum anlayacagın.

Esım bu halımden pek memnun degıl ama
Na'pim tutamıyorum ıcımden.
Elımde olsa dunyaya haykırasım gelıyor.

ınsallah oyle olur canım.

malesef hiç bir işe yaramıyor o iyi geceler çayı
ben milupaninkini kullaniyorum memnunum icinde melisa papatya rezene vs var etki ediyor ben uyuttuktan sonra iciriyorum hem daha guzel iciyor hemde uykuya devam ediyor sakinlestiriyor,
Evet cilek allerji grubuna giriyor yasina kadar onermiyolar, ben veriyorum kasik mamasina gectim maasallah guzel yiyor

bendeki humana içerikleri hemen hemen aynı, bizdekinde ıhlamurda var ama malesef ben faydasını göremedim

Canim benim oglum hala tuvaletini 5.gun yapar ve 5.gune kadarda cok kisa20 dk kadar ve huzursuz uyur ve hep ikinir. Bundan dolayi olabilirmi senin bebeginin ikinmalarida. Cunku tuvaletini yaptiktan sonra hem ikinma hemse cok rahat ve uzun uyur. Canim benim hersey yoluna girer insallah

olsun canım sağlıklı olsunda neyle aldığının bu önemi yok
bol bol emzir yinede

canım bebeğin kaç aylıktı kaşığa tepkisi nasıldı ?

benimkide 5güne 1 yapıyo hatta geçen 7günü buldu etkisi olabilir mi diyosun? dr normal anne sütü alıyo sadece geç yapabilir demişti

iyi geceler cayı varmış onu denesen.. dr un ne diyor uyumamasına ?

huzursuz değilse bırak uyumasın diyo

bugün kızımla sağlık ocağına gidelim dedik
yanımızda bi arkadaşım daha vardı.
neyse çıktık dışarı koyduk bebekleri arabalara
bi kaldırım vardı.bende onun arabasını indirmeye yardım ederken içinde bebeğiminde olduğu araba birden hareket etti ve sırtının üstüne yattı(
dondum kaldım bi anda ne yapacağımı şaşırdım ama çok şükürki bebeğimin düştünü farketmedi bile arabanın.
araba sırtüstü yattığı için kızımda arkasının korumalığı sayesinde rahatsız dahi olmadı çok şükür.
ama ben kendime sinir oldum ne kadar dikkatsizim die.
Allahj korusun daha kötü olabilirdi.
neyse ordan sağlık ocağına gittik.çok şükür benim kızımda 1 haftada 230gr almış.
ama sağlık ocağından dönüşümüz tam bi kabustu.
bağıra bağıra geldik resmen.
o kadar ağladıki bidaha çıkarmamaya tövbe ettim.herkes bize baktı sinir oldum.ne var diyesim geldi!! arabayımı kontrol edicem bebeğimimi susturucam şaşırdım kaldım.kucağımada alamadım!!!bu aptal bebek arabalarıda o kadar hantal ki ben sağa çeviriyorum o sola gidiyo resmen:S
zaten zor cesaret etmiştim dışarı çıkarmaya bana ii bi ders oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…