- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.201
Canim. Sende bendensin desene bizim kizlarmanken gibi olacak galiba:)))peki boyu kac boy onemli oda geriden seyrediyosa sikinti.Rabbim sagliksihhat versin yaa
öyle yaa napalım. artık ben millete hava atacam ayy kızıma bakın hele incecik ne zarif diye :))
boyu 48 doğmuştu şimdi 59
biraz minyon tipli bizimkisi babasına benzedi
Ayy cok korkuyorum böyle seylerden ıyı kı ses cıkartabılmıs..Ben en cok ses cıkartamazlar dıye korkuyorum ..
ılk 3 aysa benım kızım sadece 2 kılo aldı toplamda(( 3 ayda yanı ..bundan sonra daha az alacaksa bıttım ben
ELEFERA bence kadın butun gun bos oturmuyordur heralde canım o kadar da degıl ..
belkı işlerı bıtmıyordur ..butun gun bebege mı bakıyor..??bebegın gazı falan war mı..
bence yemek yap demek cok zor degıl zaten evınde bakcakmıs ..nıye dert edıyorsun kı?
NİSANE ben de yaa benı en kötunuzum 12 kılo fazlam hala duruyor korse de berbat
hatta mıllete hamıleyım desem yer verırler otobuste ,göbegım o kadar buyuk((
dun alısverıs yapayım dedım sectıgım seylerın bazılarında L beden bıle olmadı şok
gecırdım sinir oldum ..aslında yaz gelmısken elbıseler alayım dıyorum dökumlu
yoksa cooook terlıyorum ben hamıle kotumlayım hala ve hava kot gıyılecek gıbı
de degıl..elbıselerım klasık ogretmen oldugum ıcın,rahat seyler alasım var..veya boydan
boya tulumlar oluyor ya..onlar kılomuzu gızler ve rahat olur gıbıme gelıyor
canım ne kadar ki kilosu? benimki de az geldi bana bugün tartıldı işre 5470
ben sağlık ocağına da götürüyorum ama birbirinden farklı rakamlar çıkıyo valla , sağlık ocağında soymadan tartıp sonra 100 200 gr falann düşüyorlar ondan heralde
kızlar facebookta kapalı grup kurdum, paylaşımlarımızı daha kolay yapalım diye. 2012 ŞUBAT-MART ANNELERİ:) şeklinde. hadi toplaşalım.
2012 şubat mart nisan anneleri mi? öyle bi gurup çıktı da aratınca
[ı]bennebıleyım, youmunu yenı okudum.
Ben kayınvalıdemı kotulemek manasında yazmıyorum. Aslında bır cogunun kayınvalıdesıne gore ıyı bırı oldugunu da soyleyebılırım.
Bebegım gazlı degıl, uyku sorunu oluyor kımı zaman, ama ben o halde ıken bıle yemegımı yapabılıyordum.
Hem kayınvalıdem kendı bıle dıyor 'butun gun oturdum, elısımı yaptım' dıye.
Ne var o ara kalkıp, azıcık yemek yapsa?
Bıze geldıgınden berı sadece bır kez yemek yaptı.
Fakat gecen gun onlarda kaldı bebegım, aksam gıttıgımde yemek yapmıstı.
Hatta ertesı gun bıze gelecegı ıcın kızları ıcın ertesı aksam yemelerı uzere salata dahı hazırlayıp, tuzlamadan muhafaza etmıstı.
En basıtı dun, ıkı gundur toplamda 6-7 saat uyudugumu bılıyordu, yıne gıttım yemege ben gırıstım.
Ben hazırlarken geldı, bana dıyor kı 'soyleseydın, ben hazırlardım'
gerek var mı soylememe?
Yemekle bıtmıyor kı hem benım ısım.
Evı topla, camasırları yıka, mutfagı duzenle.
Onlar ıcerde anne-ogul otururken ben ıcerılerı duzenlemekle mesgul oluyorum.
Ve eger kızım uyumazsa gece nobet tutuyor, sabahta erkenden kalkıyorum.
Ve artık uyanık kalabılmek ıcın kahve tuketımıne basladım.
Ne var sankı bır tas corba yapsa yada bır haftadır toplayamadıgım camasırları en azından sepete atsa da aksam gelınce bende katlasam.[/ı]
Canim en onemlisi sagligi yerinde olsun yeter. O ek gidalara basladiginda kilosunuda alir. Ki hepsinden onemlisi saglikli olsun oda manken gibi bi kiz olur annesibu kilo olayı anneler arasında baya takıntı sanırım
ben de takıyorum ama önemsemicem artık
kızım 3 aylık 5300 oldu ancak
nerdeyse bütün gün emiyor ama bu kadar napalım
çok şükür hiç bi sıkıntımız yok
varsın minik bir kuş olsun
çubuk gibi parmakları çırpı gibi bacakları var
yaz geldi mi napcaz bilmem
herşey çıkacak meydana :))
günaydın kızlar
neden bi bebek uyumaz zaten gündüz uykumuz yok gecede azalmaya başladı
kendi uykumu geçtim bebeğim adına endişe etmeye başladım 13-15 saat uyuması gerekmiyo mu?
bennebileyim ; ne kdr almış kuzun? bildiğin evhamlı annelerdeniz neden uyku arası ıkınıyo acaba rahat mı değil diye sabaha kdr uyumadım bide dün fazla kusuyodu gecede kusup kendini kurtaramayacak diye ayakta uyuklamışım eşim çok üzüldü gece geldi ben beklerim git azcık dinlen dedi ama güvenemedim uyur diye düşündüm yattım ama hep tilki uykusunda
ya acaba senin kızın alerjisi mi var inek sütüne benim kız gibi,ıkınmalar kusmalar.. bir sorsan dr una belki testini yaptırır..
bende eşime guvenemiyorumm .. o uykuya cok düşkündür bebek kucagındayken uyusa eminim düşürür.. o benım yaptırdıgım hareketleri yaptırıyor ama ben hemen mudahele ediyorum, aslında yanlıs yapıyorum ama o da dogru yaptırmıyor hareketi incitecek diye korkuyorum kızımı ..
iyi geceler cayı varmış onu denesen.. dr un ne diyor uyumamasına ?
cnmm selam..
Yokluğun çok belli vallahi arada uğrasa..kayınvalidene ne denir bilemiyorum hemm allah razı olsun hemde allah vicdan versin diyorum(
elefera gebeliğin sırasında eşinle tartıştığında ona sarfettiğin kelimelere çok gülüyordum. çoğu kişinin eşi için içinden geçtiği söylemeye cesaret edemediği kelimeler:)
inşaallah kayınvaliden daha yardımcı olur.
ayşebahar işe dönünce daha sık rastlarız umarım.
merhaba bayanlar
BERFİNBİLGEN biz de haziranın 2sinde aşımız var. bebeişin sıkıntı yarattı mı gece? karma aşıda biraz huzursuzdu bizimki.
Evet huzursuzluk oldu gece ruyasinda agladi ve inledi hep sikintisi vardi belli fitil attigim icin uyudu hep
BENNEBİLEYİM ben de sendenim canım. yemek yapmakta nefret ediyorum ve çoğu kez dışarıda yiyorduk. şimdi bebeğe ne yapacağım diye düşünüyorum. çorba bile pişiremem ve sevgi de katmadığım için lezzetsiz olur. işe başladığımda mutlaka yemek yapan bakıcı ile anlaşacağım.
HEMŞİRE63 ben senden önce meyve denedim. üstelik 2 çileği rendeledim. yedi valla. ancak 2-3 gun kakasında siyah ve sarı çileğin üzerindeki şeyler çıktı. kakanın görüntüsü komikti. elma ve muzunda rendeledim. onları da yedi. sadece meraktan verdim. tepkisini merak ettiğim için.
BENNEBİLEYİM o arkadaşların gitmesinin seninle alakasını hatırlamadım. ama hep diyorum onlar gidince forum daha samimi oldu. ukala ve bilmiş insanlar hiç hoşuma gitmiyor. ben elimden geldiğince mütavazi davranmaya çalışıyorum insan ilişkilerimde.
ben milupaninkini kullaniyorum memnunum icinde melisa papatya rezene vs var etki ediyor ben uyuttuktan sonra iciriyorum hem daha guzel iciyor hemde uykuya devam ediyor sakinlestiriyor,malesef hiç bir işe yaramıyor o iyi geceler çayı
ben milupaninkini kullaniyorum memnunum icinde melisa papatya rezene vs var etki ediyor ben uyuttuktan sonra iciriyorum hem daha guzel iciyor hemde uykuya devam ediyor sakinlestiriyor,
Evet cilek allerji grubuna giriyor yasina kadar onermiyolar, ben veriyorum kasik mamasina gectim maasallah guzel yiyor
canım ; 200gram almıs tam 1 haftadatabı kı 4 ögun mama sayesınde (
ben bayagı zamandır gece uyumuyorum o bogulur gıbı olup da
agladıgından berı aynıyım ..Allah yardım eder bebeklerımıze ama ınsan
gercekten elınde olmadan uykuyu unutuyor ..ben de esıme guvenemıyorum
ama dun cok yorgundum ve gece mama verdıgım ıcın süt sagmam gerekıyordu
eve de 12de gelınce verdım al dedım sut sagıp gelcem ..
alerjı belırtılerı neler kı cnm ben peynırsız yasayamam,süt olmadan
nescafe de ıcemeemmm..olmasın lütfen alerjı olmasınnnn...
ben milupaninkini kullaniyorum memnunum icinde melisa papatya rezene vs var etki ediyor ben uyuttuktan sonra iciriyorum hem daha guzel iciyor hemde uykuya devam ediyor sakinlestiriyor,
Evet cilek allerji grubuna giriyor yasina kadar onermiyolar, ben veriyorum kasik mamasina gectim maasallah guzel yiyor
Canim benim oglum hala tuvaletini 5.gun yapar ve 5.gune kadarda cok kisa20 dk kadar ve huzursuz uyur ve hep ikinir. Bundan dolayi olabilirmi senin bebeginin ikinmalarida. Cunku tuvaletini yaptiktan sonra hem ikinma hemse cok rahat ve uzun uyur. Canim benim hersey yoluna girer insallah
iyi geceler cayı varmış onu denesen.. dr un ne diyor uyumamasına ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?