- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.241
iyiyiz eşimle canım sana geldiğimde bişeyler konuşmuştuk hatırlarsan o iş tamam ikna ettim :) nurhanlar vazgeçti canım gelmiyorlar
oyuncak evde çok ama eline veriyorum anlamıyo daha anakıcağının oyuncaklarına bakıyo bi tek dönencesinden nefret ediyo3+ oyuncakları var ama bakmıyo
şimdi uyuyor ama uyanmak üzere tahminedeceğin gibi bir taraftan onu sallıyorum eşinle naptınız düzeldimi durumlar? nurhanlar yarınmı gelekti?
Canım yarın istanbulda gökgürültülü sağnak yağış diyo ve şiddetli olacakmış emreyle oraya gelip gezmek cok zor olacak bide otobüsle gelmek hele beter olacak diye vazgeçtik biliyorsun haziran 2-3 e erteledik otel rez. hava şartlarından dolayı beni yanlış anlama olurmu...
kızlar bebeklerinize oyuncak veriyor musunuz?nasıl oyuncaklar veriyosunuz? marka modelde söyleyin
yok canım neden yanlış anlayayım sonuçta artık çocuklarımız için plan yapıyoruz dediğim gibi kocişinle başbaşa gezmek zorunday kalacaksınsınavlarım var yapıcak bişey yok havanın azizliğine uğradık
kızlar yaa bebeği kusanlar varmı? benim oğluşum bir gün hiç kusmuyor yada 1-2 defa birde bakıyorum bir günde 7-8 defa deli gibi kusuyor ama üşütme felan gibi bir durum yok doktoramı götürsem dedim reflü deyip gaviscon yada zinko verip gönderiyr diyorlar anti reflü (ar) malardanmı alsam kullanan varmı?
üç gündür oğlum göğsümde yüzü tvye dönük epey vakit geçiriyoruz çok hoşuna gidiyo agucuk yapıyo tvye
kuşlarımızıda izlemeye başladı
şimdi ekrana bakıyo ben yazıyorum o bakıyo meraklı bunlar yaaaa
artık yatmak sıkıyooo[/QUrar veirTE]
benimkide tv ci..ama hiç bakmasını istemiyorum ben..alışmasın çok..tv açıksa ,yönünü değiştirsem bile bişekilde kafaını o yöne doğru çevirmeye çalışyor..oyun halısına koyuyorum onun gözü direk tv de..gözlerine zarar verir diye pek alışmasını istemem..
benimkide tv ci..ama hiç bakmasını istemiyorum ben..alışmasın çok..tv açıksa ,yönünü değiştirsem bile bişekilde kafaını o yöne doğru çevirmeye çalışyor..oyun halısına koyuyorum onun gözü direk tv de..gözlerine zarar verir diye pek alışmasını istemem..
Selam kızlarr,
öncelıkle AYŞEBAHAR gelmıss hoss gelmıss...
çocugu kusan ben gıbı arkadaslara tavsıyem ;ÖNLÜK kullanın,kıyafet yerıne önluk
degıstırın ..Niye ugrasıyorsunuz kı???
Hugocuukk sen benım esımle mı dalga gectın kızzz:=)))
Senfat gecmıs olsun sebebı ne kı bu mantarın??
olur mu canım gözu gec ,beynıne zararlıymıs bellekte sorun yaratırmıs 2 yasına kadar
özellıkle de reklam ızletmemek gereıyormus..Ayy gecmıs olsun kayınpederıne ama
esınle sen de gıtseydın ya canım neden tek duruyorsun evdee...
olur mu canım gözu gec ,beynıne zararlıymıs bellekte sorun yaratırmıs 2 yasına kadar
kızlar facebookta kapalı grup kurdum, paylaşımlarımızı daha kolay yapalım diye. 2012 ŞUBAT-MART ANNELERİ:) şeklinde. hadi toplaşalım.
canım ne kadar ki kilosu? benimki de az geldi bana bugün tartıldı işre 5470
ben sağlık ocağına da götürüyorum ama birbirinden farklı rakamlar çıkıyo valla , sağlık ocağında soymadan tartıp sonra 100 200 gr falann düşüyorlar ondan heralde
yokk yaffrim dalga geçermiyim hiçç
eşinin maşallahı varrr hereve lazımm keşkem benimkide acukk hamarat olaydııı
hamaratlığı geçtimm dağınıklılığına can dayanmazzz
bugün kızımla sağlık ocağına gidelim dedik
yanımızda bi arkadaşım daha vardı.
neyse çıktık dışarı koyduk bebekleri arabalara
bi kaldırım vardı.bende onun arabasını indirmeye yardım ederken içinde bebeğiminde olduğu araba birden hareket etti ve sırtının üstüne yattı(
dondum kaldım bi anda ne yapacağımı şaşırdım ama çok şükürki bebeğimin düştünü farketmedi bile arabanın.
araba sırtüstü yattığı için kızımda arkasının korumalığı sayesinde rahatsız dahi olmadı çok şükür.
ama ben kendime sinir oldum ne kadar dikkatsizim die.
Allahj korusun daha kötü olabilirdi.
neyse ordan sağlık ocağına gittik.çok şükür benim kızımda 1 haftada 230gr almış.
ama sağlık ocağından dönüşümüz tam bi kabustu.
bağıra bağıra geldik resmen.
o kadar ağladıki bidaha çıkarmamaya tövbe ettim.herkes bize baktı sinir oldum.ne var diyesim geldi!! arabayımı kontrol edicem bebeğimimi susturucam şaşırdım kaldım.kucağımada alamadım!!!bu aptal bebek arabalarıda o kadar hantal ki ben sağa çeviriyorum o sola gidiyo resmen:S
zaten zor cesaret etmiştim dışarı çıkarmaya bana ii bi ders oldu.
kızlar yaa bebeği kusanlar varmı? benim oğluşum bir gün hiç kusmuyor yada 1-2 defa birde bakıyorum bir günde 7-8 defa deli gibi kusuyor ama üşütme felan gibi bir durum yok doktoramı götürsem dedim reflü deyip gaviscon yada zinko verip gönderiyr diyorlar anti reflü (ar) malardanmı alsam kullanan varmı?
slm...
1 haftadır yaklaşık giremedim..dünde beri eşimsiz evde yalnızım..babası kalp krizi geçirdi,kalp ameliyatına alındı,oda dün ilk uçakla menleketine gitti..nezaman gelir hiç bilmiyorum..ailemde uzak..ev bomboş sanki,gündüz bi şekilde geçiyor ama gece olunca bi korku giriyor içime..yalnız olsam hiiç korkmamda,bebeğim ve ben olunca çok tuhaf geldi..eşim olmadan nekadar zormuş yaa,((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?