2012 Şubat Anneleri

Canım yarın istanbulda gökgürültülü sağnak yağış diyo ve şiddetli olacakmış emreyle oraya gelip gezmek cok zor olacak bide otobüsle gelmek hele beter olacak diye vazgeçtik biliyorsun haziran 2-3 e erteledik otel rez. hava şartlarından dolayı beni yanlış anlama olurmu...

şimdi uyuyor ama uyanmak üzere tahminedeceğin gibi bir taraftan onu sallıyorum eşinle naptınız düzeldimi durumlar? nurhanlar yarınmı gelekti?

Canım nbr nasılsın?Özlettin kendini valla görüşemiyoruz benim velet büyüdü iyice beter oldu valla...

yok canım neden yanlış anlayayım sonuçta artık çocuklarımız için plan yapıyoruz dediğim gibi kocişinle başbaşa gezmek zorunday kalacaksın sınavlarım var yapıcak bişey yok havanın azizliğine uğradık

kızlar bebeklerinize oyuncak veriyor musunuz?nasıl oyuncaklar veriyosunuz? marka modelde söyleyin

Canım ben emreyle sürekli oynuyorum oyuncaklarıyla emre çok seviyor ama bazende sallamıyor...Emreye şuana kadar markasız bir oyuncak vermedim vermeyide düşünmüyorum çünkü eline aldıklarını direk ağızlarına sürüyolar normalde marka takıntım fazla yok ama oyuncak konusunda titizim öylede olmalı bence...Marka model söyleyin demişsin emreye şimdiye kadar aldığım aklıma gelen oyuncakları chicco müzikli dönence,fisher price uyku arkadaşım,fisher price deniz yıldızım,fisher price kutu kalıplar,fısher price ın peluş köpeği vs anlayacağın çoğu fisher price...Bu arada yazmadan geçemeyeceğim eşim emreyi bahane ederek uzaktan kumandalı araba helikopter falanda aldı sonra oynar diye ama bahane kendi oynuyo koca bebek....Emre bahane yani:))

Sorma canım ya nasılda heves etmiştik sizinle buluşcaz diye ama dediğin gibi havanın azizliğine uğradık olsun senin sınavın güzel geçsin canım benim biz sürekli geliyoruz zaten oraya görüşürüz yine...Ama üzüldüm...

Canım ben kullanıyorum emrede çok kusuyor ilaç veriyordum bıraktım çünkü hiç etki etmedi ama mamanın yararını gördüm ama şimdi onuda azaltıcam çünkü ek gıdaya başlıyoruz biz 4 aylık olduk çünkü...

Kızlar bana müsade bi sürü işim var((Emre bey uyanmazsa tabi...Öpüyorum sizi....Hahaha paşam uyandı bile....

kızlar 4 haftadır ankarada kayınvalidemdeyim ve dönüyorum 3 haftadır mememden çektiğimi birşeyden çekmedim. 3 aydan sonra memede çatlak başladı, emzirirken canım çok yanıyordu. ağzıma bez tıkayıp, elimlede bir bez sıkarak emziriyordum. canımın çok yanması ve bir süre oğlanın memeyi almaması, sonra aldıktan sonra memenin kanaması, kanlı memeyi emerken kakanın siyah şeklinde gelmesi ve bu süreçte halen ağrılarımın olması....falan falan
bir kaç gündür meme sürekli kaşınıyor, çamaşır değiştiriyorum, yıkıyorum halen kaşınıyor, 2 gündür göz göz patlaklar ve yanıyor. eşim geldi bu akşam bizi almak için. meme mantar olmuş ve bebeğimin ağzındaki pamukçuk geçmişti, dilinde halen pamukçuk var, o da bir mantar çeşidi oldugu için onndan geçmiş olabikir dedi. kaşıntı ve yanma da devam ediyor. sizinle paylaşmak istedim.

üç gündür oğlum göğsümde yüzü tvye dönük epey vakit geçiriyoruz çok hoşuna gidiyo agucuk yapıyo tvye

kuşlarımızıda izlemeye başladı
şimdi ekrana bakıyo ben yazıyorum o bakıyo meraklı bunlar yaaaa
artık yatmak sıkıyooo

Son düzenleme:
slm...
1 haftadır yaklaşık giremedim..dünde beri eşimsiz evde yalnızım..babası kalp krizi geçirdi,kalp ameliyatına alındı,oda dün ilk uçakla menleketine gitti..nezaman gelir hiç bilmiyorum..ailemde uzak..ev bomboş sanki,gündüz bi şekilde geçiyor ama gece olunca bi korku giriyor içime..yalnız olsam hiiç korkmamda,bebeğim ve ben olunca çok tuhaf geldi..eşim olmadan nekadar zormuş yaa,((

Selam kızlarr,
öncelıkle AYŞEBAHAR gelmıss hoss gelmıss...
çocugu kusan ben gıbı arkadaslara tavsıyem ;ÖNLÜK kullanın,kıyafet yerıne önluk
degıstırın ..Niye ugrasıyorsunuz kı???

Hugocuukk sen benım esımle mı dalga gectın kızzz:=)))
Senfat gecmıs olsun sebebı ne kı bu mantarın??

olur mu canım gözu gec ,beynıne zararlıymıs bellekte sorun yaratırmıs 2 yasına kadar
özellıkle de reklam ızletmemek gereıyormus..Ayy gecmıs olsun kayınpederıne ama
esınle sen de gıtseydın ya canım neden tek duruyorsun evdee...

yokk yaffrim dalga geçermiyim hiçç
eşinin maşallahı varrr hereve lazımm keşkem benimkide acukk hamarat olaydııı
hamaratlığı geçtimm dağınıklılığına can dayanmazzz

uzmanla o zaman benim sıpaya çare bulsunlar kafasını çevirsem bile ses nerden geliyosa çeviriyo kafasını oraya
ayrıca artık yerini öğrendi ses gelmese bile bakıyo tvye

aaaaa ozaman hiç baktırmam tv ye falan...
sağol canım..eşim dün hiç beklemediğim anda eve gelip ben gidiyorum dedi..babamı ameliyata alıyorlarmış dedi ,apartopar küçük bi çanta,bikaç eşya,diş fırçası,traş malzemelerini ,iç çamaşırı alıp 15 dk içinde evden ççıktı..
şimdi düşünüyorumda benim eşim çok salak yaa!!tamam babası dır tabi gidecek ama ya biz!!!
gitti de ne oldu ki,göstermiyorlarki,boş boş beekleyip geceeye kadarievlerine gidiyorlar..1 gün geç gitseydi bişey olmazdı..
nezaman gelicen diyorum belli değil diyor..

kızlar facebookta kapalı grup kurdum, paylaşımlarımızı daha kolay yapalım diye. 2012 ŞUBAT-MART ANNELERİ:) şeklinde. hadi toplaşalım.

ben toplasmak ıstemıyorum cunkı burayı bıle zor okuyorum ınternette bu kadar cok
zaman kaybetmek ıstemıyorum aslında artık..gercı en tecrubelı bızız yanı bu bahsettıgın gruptaa..

ben de bunu fark ettım saglık ocagında cok fazla tartıyor tartı ..Ben bu hafta 14 mayısta
sağlık ocagında zıbınıyla 5600 cıkmıstı ben de sevındım,sonra da 17 mayısta hastanede
5500 cıktı ...Ben de her 15.gunde saglık ocagına tarttırıyordum cok safım..2 haftada ıyı kılo
alıyor sanıyordum sonra doktora gıdınce de 2.hafta cok az kılo almıs görunuyordu meger tartısı
fazla tartıyormus saglık ocagındakı..

yokk yaffrim dalga geçermiyim hiçç
eşinin maşallahı varrr hereve lazımm keşkem benimkide acukk hamarat olaydııı
hamaratlığı geçtimm dağınıklılığına can dayanmazzz

aa ne zaman okumustun calıskan hamaratlıgını bılmıyorum canım
,ama o ıstıfa edelı cok oldu ev işlerinden ..:)))

selam kızlar
nasılsınız? ne kadar kötü bi hava var ne zaman yaz gelicek bu bıdıklar ince giyinecek tombiş bacaklar görünecek yahu

oğlum aşırı ağlıyor ve baya sesli ağlıyor
bizde ne zaman dışarı çıksak illaki üç beş kişiye laf anlatmak zorunda kalıyorum
ağlamaya başlayınca gelen geçen aaa bunun karnımı aç
gazımı var
yüzüne güneş geldi diyemi ağlıyo
uykusu gelmiş bunun
diye diye beynimi dikiyolar valla
çıktığıma çıkcaama pişman oluyorum

yemeğini yedikten sonra kucağıma alırsam anında kusuyo
günde 3-4 defa mecburen ağladığı için alıyorum kucağıma
bütün yediğini salıyo kendisi

benimde eşim işten bazen 2 de falan geliyor
çok can sıkıcı ve korkutucu oluyo bazen

benimki izerken susuyo genelde
mecburen bakmasına müsade ediyorum
yoksa sürekli ağlama halinde
en azından dikkati dağılınca susuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…