2012 Şubat Anneleri

kızlar aranızda dogumdan sonra el yada ayak tırnagında ete batma yada dıger adı dolama olan varmı ??? arastırmama gore dogumdan sonra yasayan cok var odemle alakalı...
benım ıkı ayagımın da bas parmak tırnagında var ve delı olucm 1 aydır gecmıyor sureklı akıyor tekrarlıyor bırı baya ılerledı et cıktı kenarından sanırım cekılecek acısından degılde cocugu nasıl bırakıp cektırcem dıye korkuyorum bı kaynanam var bakabılcek ama agladıgı zman susturamaz oda offfffff cok aglıyor kuzum hala ya((

canım aynısı benim sağ baş parmağımda varr doğumdan sonra oldu neden oluyomuş önemlimiymiş
bende bebeğe bakmaktan kendime bakamıyorum
geçen gece kanamış patlamış

Kizlar biz iyice su dedikoducu kadinlar gibi olduk ilerde dicez aaa bakbak komsunun cocugunasil yedi nasil yedi tabaktapasta birakmadi bizimki miz miz bogazi yok aaa aysenin kizi tombik kaldiramadim fatmanin oglu nasil uzun oyle nasil erkendende yuruyo bak goruyomusun dahabizimki emekliyo anca:))) sabanin filminde su otobuste dedikodu yapan kadin gibi bizde bi gelin var dusman basina dostlar ahh ahh:)))

Canim. Sende bendensin desene bizim kizlarmanken gibi olacak galiba:)))peki boyu kac boy onemli oda geriden seyrediyosa sikinti.Rabbim sagliksihhat versin yaa

ya sormaya bıler korkuyorum ama forumdan bırı bebegınımı kaybettı ne oldu((

canım aynısı benim sağ baş parmağımda varr doğumdan sonra oldu neden oluyomuş önemlimiymiş
bende bebeğe bakmaktan kendime bakamıyorum
geçen gece kanamış patlamış

ya tesadufen bı okudum bı forumda megerse hep dogumdan sonra yasamıs ınsanlar bunu bırı odemle alakalı olabılır yazmıs yanı sısıyorum tırnak genıslıyor sonra odem gıdıyor bu sefer tırnak batmaya baslıyor aynen bende kendıme bakamıyorum saglık ocagına bıle gosteremedım napıcaz yaa ayakkabı asla gıyemem kocaman oldu parmadım kanda gelıyormu senden

Canım benden küçük bir tavsiye sana. Tırnak çektirmekten bahsediyorsun sanırım. Ben iki kez çektirdim ayak baş parmağımın tırnağını. Gerçekten çok zor oluyor. Ameliyattan sonraki günler daha da zor. Bebişinle çok zor olur. Benim sürekli tekrarlıyordu çektirmeme rağmen. Sonunda eşim bir hastane buldu. Bayrampaşa Beşyüzevlerde Beşyüzevler Hastanesi. Orada bir doktor tırnağın tamamını değil, sadece yan kısımlarını alıyor. 10 dakikalık bir operasyon. Benim hem bir daha tekrarlamadı, hem de daha da güzel, pedikürlü gibi bir görüntü oldu :) Kafana yatarsa bir araştır. Acısı çok kötü bilirim.

hmm pekı canım sagol tavsıyen ıcın zor gercekten bebekle daha zor...

Kİzlar hamileligimde caydan feci tiksinmistim aranizda bunu yasayan varmi icince aci tat geliyodu 6. Aydan sonra icebildim acaba kiz cocuklarina ozel bi durummu merak ettim siz severek iciyomuydunuz

Son düzenleme:

ben de sendenım cnm senı en ıyı ben anlarım ;ama ınan kı ben de çözumsuzlukten 2-3 haftadır hıc uyumamaya ,sadece bebegımın elını tutup onu ızlerken sızmaya alıstım(bazen aglıyorum o acı cektıkce..cok mutsuzum ve doktor sadece NORMAL dıyor..Bu konuda sanırım hıc caremız yok ..sadece dıkkat etmek zorundayız ve yanından ayrılmamak ..yutmayı 4.ayda ögreneceklermıs ve de kusmasıyla gazı azalacakmıs ..Sabret 1 ay kaldı dedı doktorum ..Umarım gecer..Yoksa bız kafayı yıyecegız .. Benım kızımın gelısımı de artık normal degıl ve dedıgın gıbı yoyor ve kusuyor daha gaz ıcın kaldırmadan ..Ben burada hıc ben de bunu yasadım dıyen de görmedım zaten bu yuzden daha da panık oldum ,3-4 kışı ancak varız..Kıyafet yerıne emmeden önmce ÖNLUK takıp onu degıstır canım daha rahatlarsın..ama uyurken cıkartcaksın unutma..

Son düzenleme:

umarım dedıgın gıbı olur buklee,ben de bıngıldagın gelısımı durunca beyın gelısımı duruyor ve kötu bırsey dıye duymustum ,off eskıler ne rahatmıs yaa gazın bıle ne oldugunu bılmeden rahatca buyutmusler bızı damlasız,aşısız,kontrolsüz,sağlıklı...

evet canım hatta bır ara gereksız olanların atılmasına farkında olmadan sebep de oldum:))) azelya,adengökce gıbı ...ama iyi ki de olmus,bu ortam coook guzel oldu bencee..sence cnm??

][/QUOTE
canım gökçede emerken baze yutmayı unutuyor sanırım sonra nefes alamıyor gözlerini kocaman açıyor çırpınıyor 5 sn sonra geçiyor ve gülüyor ardından,ben napacagımı şaşırıyorum,deli kızın ayarı yokki:18:[/QUOTE]

o an'I BENDEN BASKA yanımda olan kımse yasamadı ve artık benı delı falan sanıyorlar..tarıfı ımkansız bı arn gercekten ınsanı kalpten göturur..Ben sen gıbı sonucuna bakamıyorum agzından gluk gluk sesler cıkıyor sıvı sesı ve hemen kaldırıp ters cevırıp sırtına vurup duruyorum ...sonra da korkudan delı gıbı aglıyor(gefcı doktor normal oldugunu ve tükürüğünü yutmakla gulmek veya ses cıkarmak arasında karar veremıyormus ve unutuyormus yutmayı ,bır ay sonra gececekmıs dedı:):))

kızlaaarrr,
bugun doktora gıttık ,şükür mamayla kusmayınca az da olsa kılo almıs guzel melegım..
sonra da halamlara gıttık ,butun gunu ıkınarak ve anıden uyanıp morarana kadar aglayarak
gecırdı ..Bunun gazdan öte bırsey oldugunu fark ettım ,ama nedır bulamadık..Onlar da şaşırdı..
Acaba kabız mı dıye düşündüm ama bılmıyorum belırtıleırnı fazla..Makat catlamaması ıcın mamaya
zeytınyagı damlatacakmısım koyarken en ıyısı oymus ..öyle dedı doktor ,deneyecegım ..

Bu arada ek besın konusu benı şimdiden sınır edıyor ..Evet dısarıda falan rahat olur belkı ,ama
emzırmek gıbı kolay bırsey varken kendı yogurdumu yapmaya ugrasmak,rende vs bana cok zor gelıyor
cok sıkıcı yaa..zaten mutfagı hıc sevmem ,iyice iş binecek omzuma ((Çok mu tembelım ben
?

günaydın kızlar
neden bi bebek uyumaz zaten gündüz uykumuz yok gecede azalmaya başladı
kendi uykumu geçtim bebeğim adına endişe etmeye başladım 13-15 saat uyuması gerekmiyo mu?

bennebileyim ; ne kdr almış kuzun? bildiğin evhamlı annelerdeniz neden uyku arası ıkınıyo acaba rahat mı değil diye sabaha kdr uyumadım bide dün fazla kusuyodu gecede kusup kendini kurtaramayacak diye ayakta uyuklamışım eşim çok üzüldü gece geldi ben beklerim git azcık dinlen dedi ama güvenemedim uyur diye düşündüm yattım ama hep tilki uykusunda

aa o hamişlikten kalmamıymıs ayy ayak parmagımda var.. benim lisedeyken olmustu hicte oyle kolay bir operasyon degildi,daha dogrusu operasyon kolaydı da sonrası cok agrılıydı,ki benim canım tatlı degildir dogumumdan bilirsiniz.. 15 gunluk rapor vermişlerdi sınavlara gittigimde bile acı cekmiştim.. o yüzden kendi cabalarımla halletmeye celısıyıroum,operasyonu az cok izlemiştimm :) eti kaldırıyorlar tırnagı torpuluyorlar.. bende etimi yarıyorum tırnagımı düzeltiyorum az cok gecti,iltihap varsa akıtıyorum..

Kİzlar hamileligimde caydan feci tiksinmistim aranizda bunu yasayan varmi icince aci tat geliyodu 6. Aydan sonra icebildim acaba kiz cocuklarina ozel bi durummu merak ettim siz severek iciyomuydunuz

ben hamileligmde cayı cok sevdim ve hala cok seviyorumm.. tam tersi oldu... normalde cayı biri bana demlerse severdim şimdi gunduzleri bile demliyorum bir de cay bebegin uykusunu kacırır derler külliyen yalan benim uykucu 17 18 saat uyuyoo günde

ya acaba senin kızın alerjisi mi var inek sütüne benim kız gibi,ıkınmalar kusmalar.. bir sorsan dr una belki testini yaptırır..

bende eşime guvenemiyorumm .. o uykuya cok düşkündür bebek kucagındayken uyusa eminim düşürür.. o benım yaptırdıgım hareketleri yaptırıyor ama ben hemen mudahele ediyorum, aslında yanlıs yapıyorum ama o da dogru yaptırmıyor hareketi incitecek diye korkuyorum kızımı ..

bence sağlıklı yavrun canım...
benimkilerde boş böyle
ama bebeğin ağlamıyorsa toktur.
boyu kilosu orantılı ise sağlıklıysa
evham yapma canım...
canları içinde olsun...
merhaba canim nasilsin ozlettin kendini nasilsin minigin nasil? Senin isin bize gore dahada zor biz bi taneyle kendimizi kaybediyoruz:)

yavrum benim kıyamam bu aşılar çok sinir bozucu gerçekten
Ay sorma sukur fitil cok iyi geliyor atesi olmuyor uyutuyorda ilkinde boyle yapmamisti bu sefer uykusunda hep ciglik atarak agliyor tekrar uyuyor butungece arada cigligi basip uyudu dun cok etkilenmis demek cok agladi o yakanda onu gordu herhalde butungece icim eridi resmen

iyi geceler cayı varmış onu denesen.. dr un ne diyor uyumamasına ?

kızlar facebookta kapalı grup kurdum, paylaşımlarımızı daha kolay yapalım diye. 2012 ŞUBAT-MART ANNELERİ:) şeklinde. hadi toplaşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…