- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.281
memeyi verirken göğsünüze tatlı bişey sürün mesela elma suyu verin hemen onun tadına alır emer
Tavsiyen için teşekkürler canım. :) Bunu deneyeceğim..
birde bazen bizdede oluyo oğlum az emiyodu istemiyodu ben suya nazar için ayet-el kürsi felak nas ihlas fatiha surelerini okuyup oğluma içirirdim kendimde içerdim geçiyodu nazardanda oluyo
annem okunmuş suyu bebeğe içir kendinde iç ve göğüslerine sür o suyu der hep
Evet bende nazara çok inanırım. Bol bol okuyorum bende oğluma ama suya okuyup içirmemiştim hiç bunuda yapayım kendimde içeyim faydası olur inşallah. Allah hepimizin bebeklerini korusun nazarlar, kem gözlerden inşallah..
viva eşin ne iş yapıyor? gece kulubu mü işletiyor kız
:)) sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz benim kızım da dunden beri cok az emiyor.Az oncede yıktı evi ağlamaktan.Uyku zamanı geldi ama aç oldugu için uyuyamıyor da en son care ayakta emzirdim nasıl açıkmış yavrum.uyuyor şimdi... geçici birşey bence canım
kızlar bebeklerinize oyuncak veriyor musunuz?nasıl oyuncaklar veriyosunuz? marka modelde söyleyin
Ben kayınvalıdeme guvenerek cocuk yapmadım zaten.
Bakıcı ayarlamayı dusunuyorduk, kayınvalıdem ben bakarım dedı.
Yemek konusunda ıse, o bızde kaldıgı ıcın her aksam yemek yapıyorum, normalde aksam salata yemeyı tercıh edıyorum.
Ondan da her zaman olmasa da arada bır yardım beklerdım.
Netıcede goruyor, 3' gıbı uyuyup, 6:30 gıbı uyanıyorum.
Sonucta ben keyfımden calısmıyorum, bıraz dınlenmeye benım de hakkım var.
kızlar 4 haftadır ankarada kayınvalidemdeyim ve dönüyorum 3 haftadır mememden çektiğimi birşeyden çekmedim. 3 aydan sonra memede çatlak başladı, emzirirken canım çok yanıyordu. ağzıma bez tıkayıp, elimlede bir bez sıkarak emziriyordum. canımın çok yanması ve bir süre oğlanın memeyi almaması, sonra aldıktan sonra memenin kanaması, kanlı memeyi emerken kakanın siyah şeklinde gelmesi ve bu süreçte halen ağrılarımın olması....falan falan
bir kaç gündür meme sürekli kaşınıyor, çamaşır değiştiriyorum, yıkıyorum halen kaşınıyor, 2 gündür göz göz patlaklar ve yanıyor. eşim geldi bu akşam bizi almak için. meme mantar olmuş ve bebeğimin ağzındaki pamukçuk geçmişti, dilinde halen pamukçuk var, o da bir mantar çeşidi oldugu için onndan geçmiş olabikir dedi. kaşıntı ve yanma da devam ediyor. sizinle paylaşmak istedim.
slm...
1 haftadır yaklaşık giremedim..dünde beri eşimsiz evde yalnızım..babası kalp krizi geçirdi,kalp ameliyatına alındı,oda dün ilk uçakla menleketine gitti..nezaman gelir hiç bilmiyorum..ailemde uzak..ev bomboş sanki,gündüz bi şekilde geçiyor ama gece olunca bi korku giriyor içime..yalnız olsam hiiç korkmamda,bebeğim ve ben olunca çok tuhaf geldi..eşim olmadan nekadar zormuş yaa,((
bizim bi tanıdığımız çocuğu olunca evinden tv'yi çıkardı, çocuk 3 yaşı bitene kadar tv nedir bilmedi,
ama bi görseniz algılaması nasıl kuvvetli, söylediğin şeyi hemen aklında tutabiliyo çocuk, çünkü beyni tv'deki görüntü kareleriyle dolu değil
keşke bizde yapabilsek
bu sıralar herkesin ortak sorunu sanırım, bebeklerin emmeyi reddetmesi
benimle aynı gün doğum yapan arkadaşım var o da aynısını söylüyo, bizimkide öyle memeyle resmen kavga ediyor
umarım geçici bir durumdur bu
bizimki de gecen hafta mı evvelki hafta mı ne aglayarak alıyordu hatta almıyordu, gogsumdeki akımı azaltarak once sagıp veriyordum ...daha sonra gecti birdenn.. hatta face e de yazmıstım mesajlarda... gecici bir durumdu bizimki..inş sizinki de gecerr
ya biz bir kaka yapıyoruz aman allahımn pürenin püresi yaaher gün bu sekilde yapıyor ve ben devam etsin diye beklerken iki ıkınmayla koskoca bezi doldurabiliyor sizin bebeklerin kakası nasıl ?? bizde mi anormallik var eskiden daha sıvıydıı
bizimki de gecen hafta mı evvelki hafta mı ne aglayarak alıyordu hatta almıyordu, gogsumdeki akımı azaltarak once sagıp veriyordum ...daha sonra gecti birdenn.. hatta face e de yazmıstım mesajlarda... gecici bir durumdu bizimki..inş sizinki de gecerr
ya biz bir kaka yapıyoruz aman allahımn pürenin püresi yaaher gün bu sekilde yapıyor ve ben devam etsin diye beklerken iki ıkınmayla koskoca bezi doldurabiliyor sizin bebeklerin kakası nasıl ?? bizde mi anormallik var eskiden daha sıvıydıı
mama veriyorsan belki o yüzdendir, ben sadece meme veriyorum daha hiç mama vermedik hala kakası sıvı
Umarım bizim bebeklerimiz içinde geçici bi durum olur bu emmeye isteksizlik durumu.Bizim kakamız değişiyor benim yediklerimden kaynaklı sanırım yada kullandığımız ilaçtan. Normalde hergün bir kere nadiren iki kere çok sıvı olmucak şekilde yapıyor. Ama gaviscon kullandığımız zamanlarda kakasını 3 - 4 günde bir yapıyor. Yaptığı gün içerisinde de bir kaç kez yapıyor. İlki dediğin gibi pürenin püresi gibi baya pütürlü oluyor sonraki yaptığı yine sıvı oluyor ve bütün bezi kaplıyor.. :)
gecer canım pes etme yeter.. bendecok korktum benimki iştahsız tamam dedi bırakıyor gecti oyle bir atılımdı yemediac kalmak işine gelmedi.. .
acaba benim kız kabız mı oluyor dicem ama hic ıkınmıyor bile sadece kakası geldiginde meme istiyor sonra gazlar cıkartıyor iki ıkınıyor bitiyo ..
hugocuk merhaba nasılsın, bebişin nasıl?
kızlarr,
dun bırazcık alısverıs yapma fırsatım oldu,ama ınce askılılar
da almıstım..Şimdi kara kara bu korkunc emzırme atlet ve sütyenlerıyle
nasıl askılı gıyecegım dıyorum..Siz hıc gıydınız mı,ne önerırsınız??
ince askılı bır emzırme sutyenı göremedım,askısız sutyen de gögsumu tasır mı
bılmıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?