2012 Şubat Anneleri

canım ben de aynı dertten muzdaribim kızım beni emmeyi reddediyor aç olunca huylanıyor huylandıkça hiç emmiyor kısır döngü yani artık kilo alımı da durduğu için mamaya başladık dr sürekli teklif et emerse emer yoksa aç bırakmakla olmaz dedi benim kızımın reflüsü falan da yok ama yine de emmiyor

Son düzenleme:

Bravo hepsını tek yapmaya alısmak zorundayız ne olur ne olmasz hayatta..
Eşini kutlarım cok dusuncesızmıs,gercı mecbur ama keske gıtmeseydı
annenın gelmesı sana daha yararlı olur cnm ıyı dusunmussun..ben 14kg
fazlam vaarrrr ((((((

BUKLEE bu yaz hemen gecsın yaw madem kıloluyuz..:))tatıl yarın dı mı,bıkını mı
mayo mu gıyeceksın..neler aldın tatıle gıysı??

canım annem beni göğsüne portakal vs.. tatlı şeyler sürerek emzirtmişş deneyin bişy kaybetmezsiniz elma vs.. şeyler sürün tadına emerrr

canım o yötemleri de denedim çikolata, pekmez, reçel sürdüm ama yok.zaten kucağıma yatırınca başlıyor ağlamaya başını göğsüme dayıyorum bu sefer de sağa sola çeviriyor memeyi ağzından çıkarmak için. bu benim ikinci bebeğim oğlum da tam tersiydi memeyi ağzından çıkarınca delirirdi işte her çocuk farklı önceleri çok üzülüyordum ama artık alıştım napıyım olan sütümü sağıp veriyorum

aynen daha kucağa yatar yatmaz başlıyor.şartlanmış resmen.üstelik benimki biberonda almıyor benim emzirmekten başka çarem yok.sırf bu yüzden bi yerede gidemiyorum emziremiyor dicekler die

Benım tahmınımce gazdan almıyordur memenızı ,benım kızım da bellı saatlerde
almıyor hala da aynı..Doktor da almıyorsa gazdandır,zorlamayın ve sıcak havlu koyun
karnına..Daha sonra masaj falan yapın rahatlayınca tekrar deneyın dıyordu ..
Deneyın gercekten ıse yarıyor..O an zorlamamaya calısın..Biberon alıyorsa
sagıp verın..

kızımın dili beyaz sütten diyolar.acaba süt beyazı değilde pamukcukmu.bundanmı emmek istemiyor acaba??
emziren anneler sizin bebeklerinizin dili de beyazmı???

belli zamanlarda değilki canım hiçbizaman almak istemiyor.sadece uyku moduna geçince alıo

mama veriyorsan belki o yüzdendir, ben sadece meme veriyorum daha hiç mama vermedik hala kakası sıvı

ben mama da verıyorum ama her zaman sıvı kakası..

YLZ gavıscon kullandım ama kabız olmadı bebegım bılmıyorum ya da ben anlamamıs olabılırım..
ŞIMARIK benım kızımın kakaları sıvı ,ama kaka sayısı benımkı de 5-6 kere yapardı,şimdi
en cok 3 kez zorlanarak yapıyor ama sıvı..doktora bır sor bence..

REGL OLMAYANLAR ne kadar sanslısınız..şu an hem streslıyım ve sınırlıyım ,hem moralım bozuk,
hem agrım cok ,hem kızım huzursuz..regl olmak cok zorrrrrr../FONT]

aynen daha kucağa yatar yatmaz başlıyor.şartlanmış resmen.üstelik benimki biberonda almıyor benim emzirmekten başka çarem yok.sırf bu yüzden bi yerede gidemiyorum emziremiyor dicekler die

ayy boswersene kız kım ne derse desın herkes çok bılıyor zaten bırtek bız bılmıyoruz ya,
hıcbırı sorun yasamadı sankı bebek bakarken ..her kafadan bır sesler..Artık her laf edene
pat dıye cevabuımı verecegım..Sen de ver canım..Biz 4 aya yakındır annelerıyız bu bebeklerın..
Dısarıdakı tanımadıgımız kadınlar bızden ıyı mı bılecek bebegımızın neye agladıgını acaba!!
gecen gun gelen mısafıre lafımı carptım zaten regl oldum agrım cok bır de mılletle mı ugrasalım..
dedı kı süt sagıp buzluga koyulmamalıymıs tadı bozulurmus..s.l.k kadın yaa ömrunde süt
sagdı mı acaba..Ne duysalar uydurup duruyorlar bılmeden etmeden..!

kızımın dili beyaz sütten diyolar.acaba süt beyazı değilde pamukcukmu.bundanmı emmek istemiyor acaba??

pamukcuk olsun ne olur kı ?Doktorum pamukcugun zararı yok ,karbonat falan sürmenın anlamı yok,kendısı gecer zamanla demıstı dogru gercekten ne olur kı?cogu bebekte olan bırsey cnm..onunla ılgısı yoktur..

pamukcuk olsun ne olur kı ?Doktorum pamukcugun zararı yok ,karbonat falan sürmenın anlamı yok,kendısı gecer zamanla demıstı dogru gercekten ne olur kı?cogu bebekte olan bırsey cnm..onunla ılgısı yoktur..

sorma canım aynen bende çookkk gıcığım böyle insanlara ama işte insan ister istemez stres yapıyor.heleki çocuk ağlamaya başladığında insanı dahada stres yapıyolar.kendilerince milyonlarca saçma çözüm sunarak üstelik.ama her ne olursa olsun bu emmeme benim için çok büyük bi sorun.çünkü ne zaman emzirebileceğim belli değil.öyle kolaylıklada uykuya geçmiyor.ağlaya ağlaya zorla uyutmaya çalışıp öyle veriyorum memeyi.bunuda hiçbiyerde yapamayacağım için evden dışarı çıkmıyorum(yaz geldi havalar güzelleşti biz hala evdeyiz

pamukçuk içinde emmeme nedenlerinden biri olabilir die biliodum ben...amannnn ne bileyim birazda huyundan heralde elimden bişey gelmiyor artık((

Aynen bende denedim ama sonuç alamadım. Bebeğim kucağıma yatırdığım gibi ağlıyor. Kafasını geri itiyor sürekli. Biberonda almıyor sağsamda bi işe yaramıyor, kaşıkla verince dahi yutmuyor. :S Bende uyku arası emziriyorum sürekli o zaman zorunlu emiyor. :/

Aynen yaa. Bir yere gitmek büyük dert. Sürekli ağlamakla geçtiği için gezilerimiz sıkıntılı oluyor baya. Ama söylenenlere aldırış etmiyorum. Benim bebeğimde böyle deyip kabulleniyorum. Ne yapayım. Başka çare yok sanırım.

Neden olduğunu bilmiyorum ama uyku halindeyken sorunsuz emiyor. Bende zorlamıyorum artık uykuya geçirip öyle emziriyorum. Ama doymamasından korkuyorum. Gerçi aç olsa sürekli ağlar heralde. Umarım aç kalmıyordur.

dün tatil alışverişindeydik resmen ağlayacaktım
bikini devri hamilelik öncesinde kalacak diye ödümpatlıyor
ama şimdilik bu senedir diye avutuyorum kendimi
mayo aldım bol kesim plaj elbiseleri ve bol shortlar aldım

dilin beyazlaması pamukcuktan kaynaklanıyor ama karbonat yerine emzirmeden önce göğüsüne göğüs ucu kremi sürüp emizrmeyi dene 1kaç güne geçer

bu arada oğlum normale döndü mememden ayrılmıyor
anladığım kadarıyla bu çocuğa dışarı yaramıyor nazar değiyo heralde:26:

ayy bende askılı olayına takmıstım kafayı ki sen yazdın..ne igrenc yapmıslar bu emzirme sutyenlerini sanki dana memesi tasıyoz kalın kalın askılar..

canım hemen okudum vallahi bebegini,sen bence yakınlarına falan okut tatlım.. ama belli donem bu numarayı yaparlarmıs klasikmiş kime sorduysam bizde yasamıstık sonra mecbur emdi diyorr

yok be canım ben gogsumu sağıp memeyi oyle agzına verince alıyor.. oyle lopp lopp gelince kızıyordu diye sagınca azar azar geliyor ya oyle alıyordu.. şimdi her turlu alıyor cok sükür hatta sabah yürüyüşleri ve kuvette yuzme olayı iştahını actı gıbıme gleiyor keyifli emiyor bir haftadır boyle bir atakdayız ama bizimki yine boyuna büyür edepsizimin pampuşları emzirme minderime sıgamaz oldu .. kısa bu diyordum halalarına cekti dogdugunda ama şimdi hemen bizim tarafa cekti diye övünüomm tipi de aynı babası zatenn pöfff herkes soruyor kocanı cok mu seviyonda benzettin ? bende haaaaaaa diyorum gıcık gıcık.. bana gozleri benziyo amaa..bakıslarında kendimi buluyorummm .. ben güzel degilimdir ama yine bana benzesin istiyorum.. annemin yorumu su sen bebekken daha güzeldin gözün kaşın burnun o sarkık agzın cok güzeldi annemde bir tuhaf hem sever beni hemde gıcık eder bebegimle bile karsılastırdı beni, catlak kadınn

sorcam yaa kafam karıstı..ablam normal diyorr ama herkes bişi diyo zaten.. bizimki de katı degil sadece püre boyle baba bir püre sanki yedigi ne varsa yapmıs gibi

Anne sütüyle beslenen bebeklerin dışkısı elma püresi kıvamında ve yumuşaklığındadır internette bunu buldum,bizimki de püre galiba ben boşa kafayı takıyorum, saglık ocagını mı arasam dr a rezil olmasam ???

Kizlar hepinize merhaba. Aranizda İZMİRDE hatta menemen veya karsiyaka taraflarinda oturaniniz varmi. Tasinicaz satilik yada kiralik ev bakiyoruz ama hic icime sinen bi yer bulamadik. Buralarda oturaniniz varsa belki cevrelerinde boyle yerler vardir. Yeni bi yere tasinmak alismak cok zor ya

çok zor canım allah kolaylık versin bizde ne zaman kayınvalideye gitsek ertesi günü oğlum az emiyo iştahsız emiyo ve sütüm azalıyo yine aynı şey oldu bugünn
nazara okudum su içirdim oğluma kendimde içtimm
nazara çok dikkat edin kızlarrr

bende süt nasıl saklanır diye araştırırken nette okudum uzmanlar anne sütü uygun şartlarda dondurulduğu vakit içindeki bakteriler ölüyomuş gayet sağlıklı oluyomuş diye okumuştumm
bende çalışmıyorum ama hem sağınca süt arttıyo hemde ek gıdada kullanmak üzere sağıp atıyorum buzluğa
eşimde destekliyo
çok bilmişlerse ne uğraşıyosun diyooo
tabii canım daya nişastayı şişsin bebek sonra emziriyorum sütüm yarıyo diye övünnn
dün kayınvalide ver mamasını bırak bebeği git iki gün adam gibi uyu dinlen sonra gel al diyoo
oysaki gece emzirmesi anneyi dinç tutup dinlenmesini sağlıyo ve en bol süt gece sütü oluyo
tosunum bundan mahrummu kalsın dimi ama
zati dün hiç durmadı orda yıktı evi kayınvalide çok bozuldu o istiyoduki alayım bebeği gezelim ona gidelim ordan çıkmayalım istiyodu ama benimki kıymeti kopardıı
mubişleri salıyorum onlara bakıyooo
evden çıkmak istemiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…