- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.321
ben mama da verıyorum ama her zaman sıvı kakası..
YLZ gavıscon kullandım ama kabız olmadı bebegım bılmıyorum ya da ben anlamamıs olabılırım..
ŞIMARIK benım kızımın kakaları sıvı ,ama kaka sayısı benımkı de 5-6 kere yapardı,şimdi
en cok 3 kez zorlanarak yapıyor ama sıvı..doktora bır sor bence..
REGL OLMAYANLAR ne kadar sanslısınız..şu an hem streslıyım ve sınırlıyım ,hem moralım bozuk,
hem agrım cok ,hem kızım huzursuz..regl olmak cok zorrrrrr../FONT]
mama verenler belli oluyo zaten ben sen hacer hemen regl olduk ama iyi oldu icimiz temizlensin yaa benim bu ay gecikti olmam gerekiyodu bakalim
Kiz yumurtlaman Baslamis hamile felan kalirsin ha:))bende oldummm :76: :76: :76:
Kiz yumurtlaman Baslamis hamile felan kalirsin ha:))
selam kızlar ben de forumu takip edip yazmayanlardandım.fırsat ancak bulabildim.17 şubatta bir kızım oldu ve sizin yaşadıklarınızı aynen yaşayorum.sizi okumak çok eğlenceli o yüzden.inşallah bundan sonra sohbetlerinize katılacağım
niye kafanı takıyosun ki senin yediklerinle alakalıdır canım
ama cok sulu yiyorum.. yani corba falan bol su.. helva mı oyle yapıyor acaba.. ya sıkıntı yoksa sorun yok amann bagırsaklarında sorun olmasında.. ya bizim kakamızı goren bir gozlerini fırlatıyorr o yüzden takıyorumm anormal mi diye ?
Nasılsınız arkadaşlar sık sık yazamasamda takipteyimmEmre sağolsun yetiyo hele dün ek gıdaya başladık görmeliydiniz mamaları emre değil elleri ağzı gözü kazağı herşeyi yedii tam banyoluk oldu yaaa çok zormuş ek gıda tamam itiraz etmedi ama eller kollar durmadığı için heryeri batırdı...Eğlenceli geçecek bu süreç tabi ben titizliğimden taviz verirsemm
Bu arada cumartesi günü istanbula gidecektim bukleyle buluşmaya ama hava şartları buna el vermedi çok üzüldüm erteledik bizde burda playdohla buluştuk kapalı bir mekanda harika bi gündü tabi kızı nil i oğlum emreyi saymazsak biri sustu biri başladıBiri acıktı doyurduk biri acıktı bezleri huzursuzlukları derken alışverişe bile zaman bulduk gezdik eğlendik muhabbet ettik çok iyi anlaştık Ben onunla tanıştığıma cok memnun oldum...kısacası güzel birgündü...Ayyy daha cok yazacak şey var ama benim sıpacık durmuyo bana müsade öpüyorum sizi
Haknur ek gida girisimlerini bizimlede paylasirsan sevinirim fikir almis oluruz birbirimizden
üç aylık olduk hala kolikliyiz dün akşam meme istedi bende sağmıştım sanırım çok gelmedi istediği gibi bir başladı yıktı evii
kundak yaptım koridorda gezdirdim sustu uyuudu 1 saat sonra uyandı hiçbişey yokmuş gibi neşeli emdi uyudu
bu sabah iyiydi ana kucağında durdu filan demin yine başladı sardım salladım yatırdım hamağına şimdi ve devamlı sallıyorum netten buzuki orhanın kolik şarkılarını açtım
yüzünü örtmüş battaniye ile cok cok emip duruyo emziğini
off çok zor şu kolik hiçbiyere gidemiyorum yarın ne olacağı belli olmuyo sinirlerimi çok yıprattı hiiç geçmicek gibi geliyo
yüreğim ağzımda hep
sırf bu yüzden ikinciyi düşünmüyorum eşim istiyo ben hayır diyorum çok yıprandım bu kolikten
canım aynı beni tarif etmişsin tıpkı ben hiç biyere gidemiyorum buraya bile giremiyorum
sizdedemi kolik var
işin garibi kayınvalide inanmıyo mahsus bahane ediyoruz sanıyo geçen orda başladı bugün üçüncü gün hala sürüyo
başka mekan yer değşikliğide tetikliyo
şimdi cdyi açtım sakinleşti
battaniyesiyle oynuyo emdi demin
yarı psikolojik bi durum olduğu için kolik çaresi ilacı yokk çekecez ama ne kadar sürecek bir yaşına kadar süren varmış
kızımın dili beyaz sütten diyolar.acaba süt beyazı değilde pamukcukmu.bundanmı emmek istemiyor acaba??
emziren anneler sizin bebeklerinizin dili de beyazmı???
belli zamanlarda değilki canım hiçbizaman almak istemiyor.sadece uyku moduna geçince alıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?