- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.361
makinayla sağazsam benimde azalıyo sağıyorum çoğalıyo
ben bulaşık deterjanıyla temizliyorum güzelce duruluyorum ardından cam bir kabım var onun içine koyuyorum üzerine kaynamış su döküyorum
kaynamış suda beklemeden hiçbişeyi kullanmıyorum
haftada birde kaynatıyorum
sabun koku yapıyo ve yağlı yağlı bırakıyo
deterjan olarakta dalan roxi sabuntozu kullanıyorum artı çamaşır sodası ekliyorum calgon yerine çok memnunum temizliğide iyi hemde hiç renkleri soldurmuyo canlı kalıyo hatta perdelerimi açık renk kıyafetlerimi narinleri filan hep onunla yıkıyorum istersen bir dene memnun kalırsın
angel78 stresın etkısınde sana tamamen katılıyorum..biz de bır gece kavga etmıştık çok
bagırdık..kızım gece boyunca aglamıstı..eşim odayı degıstırdıgı hafta kızım huzurla uyumaya
basladı..onu yanıma yatırıp,sırtını oksayarak..elını tutup yuzune dokunarak sevgımı verdim..
onlar herseyın farkındalar..dıkkat etmelıyız kızlar..
ama sadece sabun kullanabılırsınıuz yazıyor cogunda..süt sagma parcaları
makınede yıkanabılıyor..ama guvenemedım..iğrenc kokuyo ne yapacagım bılemedım..
bu arada kaynanan cekılecek kadın degılmıs canım ya laflarını carp,ya da esıne söyle
gelıyorsa kendı gelsın torun görmeye bu ne böyle..Madem duzenı bozulunca bebegın
rahatsız oluyor..o da bunu ögrensın..hoş,bu buyuklere lasf anlatmak asırı zor..
ben de 4 aydır babama habersız gelmemesını,emzırıyor olabılecegımı söyledıgım halde
patkapı gelıyor ..ben de acmıyorum emzırıyorsam ..gıdıp küsüyor sonra da!!
bizim kızda çok secici olacak galiba suyu bile içmeyip çıkarıyor,zor günler için mama aldım deniyeyim dedim yok onuda almadı,inşallah zor bi bebek olmazbenim kızım da yalnızca anne sütü alıyor.bu yüzden ek gıda için biraz beklemesi lazım.ama doktor damakları kaşındığı için pırasayı yavaş yavaş sürebilirsin dedi yüzeyi pürüzsüz olduğu için daha rahat kayıyormuş.bu sabah deneyelim dedik sanırım süt dışında bir şeyi alması zor olacak zira diliyle ittirip almak istemedi
bennebileyim canım ne diyon sen,ben kocışe körkütük aşıgım o olmadan uyuyamam bile ama kızım zerre babasına benzemiyorsenın ıkıncı bebek mı gelıyor ne:))) o da 2013 şubat annesı yapacak senı cnm..
evet ya hastanede aglama krızıne gırdı bebegım her kafadan bırılerı açtır kesın bılmem me dıyor..yakında acıkmıstır dıyen olursa al besle dıyecegım nasıl fıkırpekı sen doktora sordun mu cnm ne dıyor memenı almamasına ..dun okudugum bır yazıda gecıcı dönemler oldugu ve memeyı reddettıgı yazıyordu bebeklerın ..
emzırme sutyenlerı ve atletlerı sankı senden gectı artık ,aldın kılolarını otur oturdugun yerde,yazın askılı senın neyıne der gıbı :))senle benım annelerımızı bulusturalım da bızı cekıstırıp desarj olsunlar:))ben de esıme cok asıgım galıba,esımın fotokopısı dıyorlar kızıma genelde..ben buna ınanıyorum esını hıc sevmeyen bır arkadasımın kızı aynı kendısıne benzemıstı:))
canım normal bi durum benimde artık hiç sertleşmiyor yetmicek diye korkuyordum ama içi doluymuşgaliba kanallar genişedi(benim yorumum sadece)Arkadaşlar sanki sütüm azaldı.kızım çok sık emiyor doymuyor sanırım.sütümü arttıran ne varsa yedim.yok yok işe yaramıyor.sabaha kadar kızım gece fazla emmediğinden taş gibi olurdu.ama artık olmuyor.ne yapıcam ben?sizdede böyle oluyormu?acaba geçicimidir?
Selam kızlar sizi özledim ama internet olmadığı için her zaman gelemiyorum oğlum dün gece ilk hasta olldu pendik bölgeye gittik gece 3 te geniz akıntısı balgam varmış oğlumda spreyle şurup yazdı akciğeri temiz dedi inş geçer annemde hergün yıkama diyor bigün arayla yıkıyodum oğlumu oysa ondanmı oldu bilmem.23 de y cü ayı bitcek sünnetide 1 yaşından sonra yaptırcm babamız bebekken istemiyor
kızlar,dun kızım uyurken kabus görur gıbı hareketler yapıyordu..biz de esımle dalga
gectık..bunun kabusu nasıl olur tek yasadıgı sey yemek ve tuvalet dıye..:))mesela emıyor
mememı ama süt yok ya da boş boş bıberonlar göruyordur cok gulduk yaa:=))
Napim enice benim yaramaz oğlumla uğraşıyorum herkes daha şimdiden yaramaz olck diyooo bide hareketliki sormayınnn
Kızlar bide benm oğlum fazla emmiyo sık sık emen bi bebek değil resmen kendinl geri çekiyo göğsümden bide sağa göre solu daha az emiyo bende gece veriyorum sol ğögsümü o zaman...gece emmesi iyi
canım doktora götürdün mü kolikle beraber başka bi sorunuda olmasın ne biliyim kulak boğaz karın belki idrar enfeksiyonu reflü ne biliyim en aazındn birinden fayda görmen gerekirdi
ben kolikte bunu farkettim ve böyle bir çözüm buldum canım geçme zamanı vardıda geldi de geçti mi yoksa gerçekten bizim ssakinliğimiz dinginliğimiz mi iyi geldi bilemiyorum.herşeyi biliyo ve anlıyolar tatlım bebek diyip kesinlikle geçilmemsi lazım bazen eşimle şakalaşıyoruz gözlerini dikip bakıyo annecim kavga etmiyoruz baban yada annen sevio gibi laflar ediyo yemin ederim gülüo başkası anlatsa inanmazdım hadi ordan el kadar bebek ne bilir ne anlar derdim.ama tecrübe ile sabit
ama sadece sabun kullanabılırsınıuz yazıyor cogunda..süt sagma parcaları
makınede yıkanabılıyor..ama guvenemedım..iğrenc kokuyo ne yapacagım bılemedım..
bu arada kaynanan cekılecek kadın degılmıs canım ya laflarını carp,ya da esıne söyle
gelıyorsa kendı gelsın torun görmeye bu ne böyle..Madem duzenı bozulunca bebegın
rahatsız oluyor..o da bunu ögrensın..hoş,bu buyuklere lasf anlatmak asırı zor..
ben de 4 aydır babama habersız gelmemesını,emzırıyor olabılecegımı söyledıgım halde
patkapı gelıyor ..ben de acmıyorum emzırıyorsam ..gıdıp küsüyor sonra da!!
Kızlar bebeği kolik olan kim bilmiyorum ama allah yardımcısı olsun çok zor benmkide misafirlikte yabancılıyo ve durmuyo deli etti beni bide hep kucakta gezmek istiyo sadece altı açıkkken duruyo bacakları çıplakken çok seviyo ayyy kızlar bebek olduğundan beri eve misafir gelsin istemiyorum çünkü oğlum annemler olmasa hiçbişey hazırlamama izin vermiyo gelen oturuyo öyle bebek var demiyooo sinir oluyorum kimse gelmesin ööfff.... Mevlüd yapmadım daha ben yaaa
evet benım kızım da tv da bır bagırtı olsun nasıl acıyor
gözlerını kocaman,hemen aglamaya hazırlanıyor..ben de sakınlestırıyorum canımı..
yazık yaa bız bıle strese tahammul edemezken onlar nasıl etsın ki..
ENİCEcanım bence dönecek o zaman senın kızın ılerde esıne benzeyebılır ..onlar
daha çoook degısırmıs ..benım kızım da yakında bana benzer kocama pek asık degılım
bu aralar askım sadece kızıma kaydı:))
BENİMOLANhosgeldın nerelerdeydın internetın hala mı yok ?Annenlerle araN
nasıl hayat nasıl gıdıyor alıstın mı duzenı kurdun mu../B]
evet ama sabunla koku kalıyo arkadaşıma doktor bulaşık deterjanıyla yıkabilirsiniz demiş iyi yıkandıktan sonra olur demiş bende öyle yapıyorum ve hergün kaynamış suda bekletiyorum hiç sorun yaşamadım
yaa tatlım kolikli bir bebekle çektiklerime bak
allaha havale ediyorum herkesi
benim canım
mevlüt bende yapmadım mevlütü düşüncek fırsat yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?