- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.381
ah ahh, şuan işteyim, oğlum doktoru bekliyormuş. ağlama krizine girmiş aradım arkadaşımı, al götür bakalım doktora dedim. diş ağrısı biliyorum ama çok huzursuz içim rahat etmedi bir türlü. kayınvalidem çok yaşlı, kadın geliyor ama daha tam güvenemiyorum. çalışınca öyle zor ki, oğluşum kucaktan kucağa geziyor ya, bugün çok mutsuzum
hugocuk bende senin yaptıgın gibi yapıyorum iyi durulandıktan sonra bence bi sıkıntı olmaz,kaynamış suda zaten mikroplarda ölüyor
bende daha mevlüt yapmadım yaza inşallah,hem kurbanıda var daha
kızlar
bıberonları temızlemeyı hala beceremedıgımı dusunuyorum nasıl bır sabunla
temızlıyorsunuz sonucta devamlı sıcak kaynayan suyla temızlıyorum ama
bence yeterlı degıl resmen sütüm plastık gıbı kokuyor ve bu benı çok
üzüyor..Yoksa temızleyemıyor muyum ..Siz ne yapıyorsunuz???
Bu arada omo baby deterjanı da dalın gıbı hıcbır lekeyı cıkartamadı(
hugocuk bende senin yaptıgın gibi yapıyorum iyi durulandıktan sonra bence bi sıkıntı olmaz,kaynamış suda zaten mikroplarda ölüyor
bende daha mevlüt yapmadım yaza inşallah,hem kurbanıda var daha
Kızlar bebeği kolik olan kim bilmiyorum ama allah yardımcısı olsun çok zor benmkide misafirlikte yabancılıyo ve durmuyo deli etti beni bide hep kucakta gezmek istiyo sadece altı açıkkken duruyo bacakları çıplakken çok seviyo ayyy kızlar bebek olduğundan beri eve misafir gelsin istemiyorum çünkü oğlum annemler olmasa hiçbişey hazırlamama izin vermiyo gelen oturuyo öyle bebek var demiyooo sinir oluyorum kimse gelmesin ööfff.... Mevlüd yapmadım daha ben yaaa
çok hoşsunuz ya
yazık yavruma,kız yabancı insanlarda görüyo olabilir senin kucagından alıyorlar falan
bugün rapor vermek için okula gittik kızım okuldakileri görünce bastı çıglıgı deli gibi aglıyor hemen kucagıma aldım sustu kafasını çeviriyor arkadaşları görünce tekrar aglamaya başlıyor
ya benzemesin, şimdi çok övünüyorum ben kızım aynı ben diye
babaya dönerse çok dalga geçer benle ama aynı ablamla benim küçüklügüm biz ablamla çok benzeriz şuan bile
ama kocamıda çok seviyorum ya kızım olduktan sonra daha çok sever oldum aksine,tam bi baba gibi davranıyor
evet yaa ben de şu mısafırlere kıl olmaya basladım..Madem bebeklı eve gelıyorsun
yap böregını çöregını öyle gel dı mı kızzcok cıddıyım ben bebeklıye gıdersem
bunu mutlaka yapacagım ,acırım valla ya..herkes cok dusuncesız..
maalesef benım kızım dedelerı ,amcaları vs erkekler harıc kımseye öyle aglamıyor..
hatta herkese meraklı meraklı bakıp duruyor etrafa guluyor..ben de sırf eve dönunce nazardan
duramadıgımızdan cıkartamıyorum artık..ınanın aglamaması daha da zor oluyor tek bana gulsun
ısterdım yaa..
sende benim gibi kıskançsın anlaşılan bende bebeğimi başkasında görünce çok sinirleniyorumm
hem de ne kıskanclıkkk ,hele sevmedıgım bırısının kucagındaysa hadı agla agla dıyorum ıcımden:))
merhabalar....
ek gıdaya geçenler yavaş yavaş artıyor galiba..bende sabırsızlanıyorum geçmek için..
bugün annecik geliyo,kocam da anne ve babasının yanında hala(((
bi bakıp çıkıyım dedim ne var n yok diye..
3 ay 20 günlük olduk bu zamana kadar ilk defa 2 gündür kaka yapmıyor oğlum..alttan azını iyi çıkarıyor ama iki gündür kaka yok..bana sıkıntı bastı(
niye olabilirki!artık günde sadece 30 cc dışında hiç mama da vermiyorum,hep emziriyorum..günde 2-3 kez 60 lık-90 lık mama verdiğimde bile hiç kabız olmamıştı.
2 gün önce tam 4 kere yapmıştı o gün.ozamandan beri tık yok..en yakın zamanmda yapar inşallah..
ara ara yeni gelen arkadaşlar oluyor ne güzel :))
şimdi çıkıyorum ..görüşürüzz..
kızlar
bıberonları temızlemeyı hala beceremedıgımı dusunuyorum nasıl bır sabunla
temızlıyorsunuz sonucta devamlı sıcak kaynayan suyla temızlıyorum ama
bence yeterlı degıl resmen sütüm plastık gıbı kokuyor ve bu benı çok
üzüyor..Yoksa temızleyemıyor muyum ..Siz ne yapıyorsunuz???
Bu arada omo baby deterjanı da dalın gıbı hıcbır lekeyı cıkartamadı(
Arkadaşlar sanki sütüm azaldı.kızım çok sık emiyor doymuyor sanırım.sütümü arttıran ne varsa yedim.yok yok işe yaramıyor.sabaha kadar kızım gece fazla emmediğinden taş gibi olurdu.ama artık olmuyor.ne yapıcam ben?sizdede böyle oluyormu?acaba geçicimidir?
kızlar yaa sizin bebekler de uyurken ,öksurdugunuzde ya da hapşırdıgınızda
ıkı elını kaldırarak sıcrıyor mu uyurken:)))ya da bır anda masum masum aglamaya
baslıyor benımkı cok tatlı yaa asık oldum kızımaa:)))
netten sipariş verdiğim tamany gaz merhemi geldi kızlarr
nolur bize dua edin şu krem geçirsin gazını artık bende dayanacak kafa kalmadı saf gibi dolanıyorum etrafta
gülmeyi unuttum
cnm bebeğinde mi gaz sorunu var geçmişi okuyamadım ama ben oğluma tavsiye üzerine zinco gaz damlası kullandım içinde bir sürü bitkisel ot yağı var anason nane ayçicek v.s çok iyi geliyo 10 günde sorunu gitti tavsiye ederim bebeğinde gaz olanlara allaha şükür damla bitmeden geçti oğlumun gazı
kızlar yaa sizin bebekler de uyurken ,öksurdugunuzde ya da hapşırdıgınızda
ıkı elını kaldırarak sıcrıyor mu uyurken:)))ya da bır anda masum masum aglamaya
baslıyor benımkı cok tatlı yaa asık oldum kızımaa:)))
merhaba 19 gunluk anneyim sormak istedigim, sutun bol olmasi illa goguslerin cok sert ve sutun akmasi mi demektir,sutum oyle asiri sekilde akmiyor,goguslerimde cok fazla sert degil ama bebegimin doydugunu dusunuyorum..benim gibi olup doyuran var mi acaba..
Ya simarik senin kizin uykusu iyi aslinda kilosununda iyi olmasi lazim sutunmu tambesleyici deil yagli deil acaba buyukler oyle derler ya.cunku uyanikoldugu saatler sayili ne kadar hareketli olsada hani cocuk uyuyarak buyur buyume hormonu salgilanir ilginc geldi bana cok fazlami egzersiz yaptiriyosun acaba simdiden eritmekizin yediklerini :))
senın ıkıncı bebek mı gelıyor ne:))) o da 2013 şubat annesı yapacak senı cnm..
evet ya hastanede aglama krızıne gırdı bebegım her kafadan bırılerı açtır kesın bılmem me dıyor..yakında acıkmıstır dıyen olursa al besle dıyecegım nasıl fıkırpekı sen doktora sordun mu cnm ne dıyor memenı almamasına ..dun okudugum bır yazıda gecıcı dönemler oldugu ve memeyı reddettıgı yazıyordu bebeklerın ..
emzırme sutyenlerı ve atletlerı sankı senden gectı artık ,aldın kılolarını otur oturdugun yerde,yazın askılı senın neyıne der gıbı :))senle benım annelerımızı bulusturalım da bızı cekıstırıp desarj olsunlar:))ben de esıme cok asıgım galıba,esımın fotokopısı dıyorlar kızıma genelde..ben buna ınanıyorum esını hıc sevmeyen bır arkadasımın kızı aynı kendısıne benzemıstı:))
hem de ne kıskanclıkkk ,hele sevmedıgım bırısının kucagındaysa hadı agla agla dıyorum ıcımden:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?