2012 Şubat Anneleri

izin alıp gıtseydın ya cnm..gecmıs olsun cok zor ya yakında bızler de yasayacagız bunları(
ben sımdı 30 dk bile bırakamıyorum kı anneme bıle,senın ısın daha da zor..

hugocuk bende senin yaptıgın gibi yapıyorum iyi durulandıktan sonra bence bi sıkıntı olmaz,kaynamış suda zaten mikroplarda ölüyor
bende daha mevlüt yapmadım yaza inşallah,hem kurbanıda var daha

inşallah canım
bizim kolik geçse bi rahatlasak öyle bunaldımki kabus gibi

ne yapabılırım kızlar,saglıksız bırsey yapmak ıstemıyorum korkuyorum..
bir de bugune kadar hıc bıberon veya ucunu da degıstırmedım..
artık degıstırmemız gerekmıyor mıu??

hugocuk bende senin yaptıgın gibi yapıyorum iyi durulandıktan sonra bence bi sıkıntı olmaz,kaynamış suda zaten mikroplarda ölüyor
bende daha mevlüt yapmadım yaza inşallah,hem kurbanıda var daha

inşallah canım
bizim kolik geçse bi rahatlasak öyle bunaldımki kabus gibi

evet yaa ben de şu mısafırlere kıl olmaya basladım..Madem bebeklı eve gelıyorsun
yap böregını çöregını öyle gel dı mı kızz cok cıddıyım ben bebeklıye gıdersem
bunu mutlaka yapacagım ,acırım valla ya..herkes cok dusuncesız..

maalesef benım kızım dedelerı ,amcaları vs erkekler harıc kımseye öyle aglamıyor..
hatta herkese meraklı meraklı bakıp duruyor etrafa guluyor..ben de sırf eve dönunce nazardan
duramadıgımızdan cıkartamıyorum artık..ınanın aglamaması daha da zor oluyor tek bana gulsun
ısterdım yaa..

maaşallah benım esım de öyle..hatta bu senın ılk bebegın mı emın
,mısın,bana bır tecrubelıymıssın gıbı geldı dıyıp dalga gecıyorum:))

sende benim gibi kıskançsın anlaşılan bende bebeğimi başkasında görünce çok sinirleniyorumm

kızlar yaa sizin bebekler de uyurken ,öksurdugunuzde ya da hapşırdıgınızda
ıkı elını kaldırarak sıcrıyor mu uyurken:)))ya da bır anda masum masum aglamaya
baslıyor benımkı cok tatlı yaa asık oldum kızımaa:)))

oluyo canım bazen öyle bizimki bazen günde 4-5 defa yapıyo bazende 2-3 gün yapmıyo doktorumuz normal olduğunu söyledi

ben kaynamış suyun içine bulaşık deterjanı koyup bekletiyorum, su soğuduktan sonra iyice duruluyorum herhangi bir koku olmadı bu zamana kadar

belli dönemlerde olabiliyo geçen haftalarda benimde sütüm çok azalmıştı, humana still tee ve imnu malt kahve kullanmaya başladım, şimdi düzene girdi
bebekler büyüdükçe süt yetmemeye başlıyo destek şart :)

aynen benim bebeğimde çok komik oluyolar

netten sipariş verdiğim tamany gaz merhemi geldi kızlarr
nolur bize dua edin şu krem geçirsin gazını artık bende dayanacak kafa kalmadı saf gibi dolanıyorum etrafta
gülmeyi unuttum

netten sipariş verdiğim tamany gaz merhemi geldi kızlarr
nolur bize dua edin şu krem geçirsin gazını artık bende dayanacak kafa kalmadı saf gibi dolanıyorum etrafta
gülmeyi unuttum

cnm bebeğinde mi gaz sorunu var geçmişi okuyamadım ama ben oğluma tavsiye üzerine zinco gaz damlası kullandım içinde bir sürü bitkisel ot yağı var anason nane ayçicek v.s çok iyi geliyo 10 günde sorunu gitti tavsiye ederim bebeğinde gaz olanlara allaha şükür damla bitmeden geçti oğlumun gazı

bebeğim kolik tatlım bende zinco kullanıyorum diğerlerine göre daha iyi ama işte kolik tuttumu napsan fayda etmiyo
zinco kullanıyorum bu merhemide kullanıcam inşallah geçerr

Bennebileyim cnm benm oğlumda öyle sıçrıyo bazen korktuğu için bebeklerde oluyo öyle hatta benmki uyanınca bi anda yabancı görüncede ağlıyo benm oğlumda sadece emmesine rağmen artık 2 günde bir kaka yapıyooo normalmiş

merhaba 19 gunluk anneyim sormak istedigim, sutun bol olmasi illa goguslerin cok sert ve sutun akmasi mi demektir,sutum oyle asiri sekilde akmiyor,goguslerimde cok fazla sert degil ama bebegimin doydugunu dusunuyorum..benim gibi olup doyuran var mi acaba..

benm oğlumda uyurken bi anda aglamaya baslıyo ama cok tatlı aglıyo dudagnı bi büzüyo sessiz sessiz için için aglıyo...yaaa amaaaa cok tatlı oluyo o zaman biraz izliyim diyorum (sadist gibi hissettim kendiim bi an)

benm göğüslerimde hiç öyle sert doluymuş gibi olmadı hep löp löp ama oğlum hiç aç olmadı...2 saate bir emziriyorum hala ....emzirdigim sırada sütüm gelmeye basladıgını anlardım ...oğlumda sürekli kaka yapardı ordan anlardım sütümün yettigini doydugunu...gögüslerin boş gibi görünmesi süt olmadıgı anlamına gelmiyo emziirirken geliyo süt...SANIRIM ...bende zamanında senn gibi düşünüyodum hhep ama artık öyle düşünmemeye kara verdim...oğlum doyuyo demekki hiç acım diye aglamadı...sütüm var yani ve oğluma yetiyo sende öyle düşün

dr sütün besleyici o yüzden 5 dk da doyuyor dedi sonra da kızın iştahsız dedi alerjik bunyelerde iştahsızlık olurmus.. ebe de ilk gogsumu sıktıgında cok guzel sütün var dedi.. buzdolabına koyuyuorum bildigin yag oluyor sapsarı,bazen beyaz da oluyor ama..

kilo alımına gelince normal alıyor fazla almıyor annesi gibi bünyesi var hamilelik kilolarımdan 2. haftada kurtuldum artı 13 tüm -13 oldum he birde boyu cok iyi uzadı 3 ayda 13 cm.. heralde az kilo alsaydı mama derdi dr normal ki bişey demiyor.. egzersize gelince o uyanınca hep hareket hep oyun o yüzden cok uyuyor zaten.. yüzüstü yatırdıgımda kendini itiyor ileri ileri dr bile ben boyle hareketli bebek gormedim masallah dedi ..bir de goz iletişimi cok iyi.. yani egzersiz oyun derken gidiyor kaloriler

büyümek sadece kilo degildir gibime geliyor gelişimi oldukca psikolojik fizyolojik iyi.. yani ben takmıyorum az almasına pardon normal almasına :))

hakikaten aynı eşin hehe benzettik bebişleri kocalara :)) şimdi arıyorum yok surası sanki bana benziyor falan diyorum ama yok benzemiyor o da hadi arda yapalım sana benzesin diyorr :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…