2012 Şubat Anneleri

Canim bende sadece mama veriyorum o yuzden aceleciyim zaten.tam 4 ayini bitirdimi senin bicirik.bide farkli markalarmi kullanmayi dusunuyorsun.ben milupa kullanmicagim kesin herseyini hero baby alayim diyorum pure sutlu pirincli v.s milupaya alisinca degismiyor icine ne koyuyorlarsa artik kizimi o mamasindan vazgeciremedik o yuzden ek gidada ulker olsun diyorum hem bildigimiz marka.bide fikir olarak soylim ben karpuz suyu verdim biraz elma rendeledim verdim suyunu armut vericem bide bunlarin sindirmide zor deil

siz ek gıdada hazırmı kullanacaksınız kızlar
ben acukk anlayamaadımda :44:

ben pirinc maması falan bile dusunmuyorum pirinc unu alıp kendim hazırlayacagım.. ama ozel durumlarda yani dısarıdayken hazır pürelerden belki verebilirim,o da acil cıkıtıgımızda falan .. hazır mama rahat ama yapabildigimiz seyler icin gerek yok diyorumm .. 9. aya kadar vermemeye calısacagımm tabi sütüm gitmezse ..:)))

Kızlar sadece emzirince ek gıda vermek gereklimi kimi 4 cü ayda başlıyo kimi 6 cı ayda ben napsam ki kilo alımı iyi lse hemen ek gıdaya gerek yok dimi benmki daha 4 cü aya yeni gircek

Kızlar sadece emzirince ek gıda vermek gereklimi kimi 4 cü ayda başlıyo kimi 6 cı ayda ben napsam ki kilo alımı iyi lse hemen ek gıdaya gerek yok dimi benmki daha 4 cü aya yeni gircek

yok canım dr ek gıdaya gerek yok dedi bize .. 6. ayda tattırcaz.. baslıcaz derken ögün yerine gecmiyor.. bir meyveyi 2 3 kasık veiryorsun bir haftada arttıra arttıra tattırıyorsun ona alısyor diger meyve sonra yogurt sonra corbası falan kilo alımı az ise pirinc maması .. ama 6-9 ay arası sadece tattırma olayları... 9. aydan sonra tadına baktıgı seyler ogunu oluyor süt ek gıda oluyorr

anne sütü alan ve kilo alımı iyi olan bebeklerde daha .ok altıncı ayda başlatılıyo
ama ben dört aylık olunca az az elma suyu filan vericem tabii şu kolik geçerse

yok canım dr ek gıdaya gerek yok dedi bize .. 6. ayda tattırcaz.. baslıcaz derken ögün yerine gecmiyor.. bir meyveyi 2 3 kasık veiryorsun bir haftada arttıra arttıra tattırıyorsun ona alısyor diger meyve sonra yogurt sonra corbası falan kilo alımı az ise pirinc maması .. ama 6-9 ay arası sadece tattırma olayları... 9. aydan sonra tadına baktıgı seyler ogunu oluyor süt ek gıda oluyorr

cadıı tamam bizde kıskanıyoruz ama abartma yaa.. biraz daha cool olmaya calıs.. bu arada sana cok cadı der oldum , kızmıyorsun di mi ya ama bu cadı sana yakıştı :))

kızz ne yapayım alısamadım zamanla alısacagım ınsallahh...cadı demene de kızmam kankamsın bı yerde:))) zaten alıngan bır yapım yok ıcınden gelenı söyle:)

Tam öksürdüm ve bebeğim dediğin gibi sıçramıştı ki senin yazını okudum. :)) Aynısını yapıyor benim bebeğimde.
Hepimiz bebeklerimize aşığız sanırım. Allah'ım onları korusun inşAllah..

hem de ne kıskanclıkkk ,hele sevmedıgım bırısının kucagındaysa hadı agla agla dıyorum ıcımden:))

Aynen bende bebeğimi benden başkası almasın istiyorum. Sanırım çok seviyor ve kıskanıyoruz bebeklerimizi.. :))

netten sipariş verdiğim tamany gaz merhemi geldi kızlarr
nolur bize dua edin şu krem geçirsin gazını artık bende dayanacak kafa kalmadı saf gibi dolanıyorum etrafta
gülmeyi unuttum

Kıyamam canım ya.. Bizde aynı dertten çok çektik. Seni çok iyi anlıyorum. Kolik berbat bişey. Biz bütün ilaçları ve bitkileri denedik ama sonunda sab simplex iyi geldi hala kullanıyoruz. Tamamen geçirmedi hala huysuz ve ağlak bir bebek ama en azından hafifletti yani eskiden hep ağlardı şimdi en azından o kadar değil. evde olduğumuz zamanlarda çok huzurlu dışarı çıkmayı başka bi eve gitmeyi kabullenemiyor ve bana 2 - 3 gün çektiriyor. annem hariç başka bi yere çok gerekmedikçe çıkmıyoruz o yüzden. Evde mutlu bi bebek bizimkide, böyle kabulleniyorum ve onun isteklerine göre hareket ediyorum bende.İnşAllah krem iyi gelir. Sizin için dua edicem. :))

benm oğlumda uyurken bi anda aglamaya baslıyo ama cok tatlı aglıyo dudagnı bi büzüyo sessiz sessiz için için aglıyo...yaaa amaaaa cok tatlı oluyo o zaman biraz izliyim diyorum (sadist gibi hissettim kendiim bi an)

eşi,m de senın gıbı dur bır dakıka bekle dıyor ,en sevdıgım aglaması bu dıyor ve ızlemek ıstıyor:)
geçen gun acıle gıtmıstık doktor da fark ettı dıyor kı ''yandakı bebek gözu kapalı aglıyor,
ama sen baska bırseysın için için aglıyorsun bakarak aglıyorsun'' dedı kızıma..gercekten resmen
hadı benı kurtarsana ne bakıyorsun bön bön der gıbı aglıyor garıbımm

sana maaşallah o halde sekerım ne ballandırıyorsun sonra nazar deger valla olan var
olmayan var:))benden sana ıkı boncuk:) eşimin fotokopısı kızım,ama agız burun bana benzıyor..gulusunu de bana benzetıyor eşim..

bazen esımle dıyoruz kı yoksa bebegımız bu kadar guzel degıl de bıze mı öyle gelıyor dıyoruz:))
gercekten gecen gun dogum fotolarına baktık da hastaneden album vermıslerdı ,ayy dedım
bu halı ne cırkınmıııss..:))ama anne baba olunca en guzelı kendı bebegın oluyor:=))

merhaba kızlar nasılsınız haknurr :) nasılsın ek gıdalara başlamışsın hayırlı olsun neyapıyorsunuz emrecik naptı sorunsuz tamamladınızmı cumartesi gününü:))

Canım ben herşeyini hero baby ve bebelac kullanıyorum milupaya asla geçmem emreye yaramıyo çünkü...Oğlum 4.ayını bitirdi evet cnm...Bu arada bebeğe yasak olan şeyler şeker tuz yağ karpuz ve çilek bi daha verme karpuz suyunu canım alerjiye müsait yiyeceklermiş ve bebekler için bir besleyiciliği yokmuş...Şimdi en uygun yiyecekler elma armut patates havuç ve kabak yoğurt....

Gerektiği yerde hazır gerektiği yerde evden...Bu arada hazır mamaları kötüleyen evde hazırlayın diyen arkadaşlara şöyle söyleyeyim evde bazı şeyleri biz bilemiyoruz vitami kayboluyor vs ama bu hazır gıdalar uzmanlar tarafından hazırlanıyor ve benim içim rahat...

anne sütü alan ve kilo alımı iyi olan bebeklerde daha .ok altıncı ayda başlatılıyo
ama ben dört aylık olunca az az elma suyu filan vericem tabii şu kolik geçerse

Canım kilo alımıyla ilgisi pek yok emre nin kilosu çok iyi ama yinede ek gıdaya başladık biz o alıştırmayla ilgili....Anne sütü konusunda haklısın...

merhaba kızlar nasılsınız haknurr :) nasılsın ek gıdalara başlamışsın hayırlı olsun neyapıyorsunuz emrecik naptı sorunsuz tamamladınızmı cumartesi gününü:))

Başladık cnm bnm ama görmen lazımdı tam komediydi ilk gıdası:)))emre sıpası ayaklarımda uyuyo şimdi bıraksam uyanacak pozisyonunda....Nil napıyo...Cumartesini sorunsuz tamamladık evet emre gece 11 de bi uyudu taaa sabah 5 te kalktı çok yorulmuş yavrum ya bir ilki başardı:))))

kızlar,
hiç ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın kızınıza tahlıl yaptırdınız mı??
2 gun önce acıle göturduk kızımı ve tahlılle kultur de ıstedıler
3 gun sonra sonucu alacagız cok korkuyorum ..eger ıltıhap cıkarsa
çooookkk sorunlu gunler yasanıyormus böbreklere kadar
gıdıyormus olay ..offf

cnm enıse yaptırmıstı yanlıs hatırlamıyorsam bakterı
cıkmıstı ılk tahlılınde sımdı bakterıler gıttı dıye bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…