- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.401
Tabi canım ben ilk defa dün başladım hero baby nin pirinçli diye maması var onunla başladık 50 cc ile başladım sonra uyuttum bi daha acıktığındada bebelacın sebze püreleri var 100 lük ama onunda 50 cc sini yedi herkes farklı beslenme tablosu çizebilir bebekten bebeğe değişir ama ben böyle yaptım bi sorunda olmadı maşaallah...Bugünde havuç suyu vercem bi öğün bi öğün yoğurt...Her gün değişik değişik tattırcam herkes bi şeyi 3 4 gün dene diyo ama benim oğlum bi tada alışırsa hep onu istiyo o yüzden karışık veriyorum reddetmesin diye...bebekten bebeğe değişiyor ama yinede verdiklerimi yazarım....
Canim bende sadece mama veriyorum o yuzden aceleciyim zaten.tam 4 ayini bitirdimi senin bicirik.bide farkli markalarmi kullanmayi dusunuyorsun.ben milupa kullanmicagim kesin herseyini hero baby alayim diyorum pure sutlu pirincli v.s milupaya alisinca degismiyor icine ne koyuyorlarsa artik kizimi o mamasindan vazgeciremedik o yuzden ek gidada ulker olsun diyorum hem bildigimiz marka.bide fikir olarak soylim ben karpuz suyu verdim biraz elma rendeledim verdim suyunu armut vericem bide bunlarin sindirmide zor deil
siz ek gıdada hazırmı kullanacaksınız kızlar
ben acukk anlayamaadımda :44:
Kızlar sadece emzirince ek gıda vermek gereklimi kimi 4 cü ayda başlıyo kimi 6 cı ayda ben napsam ki kilo alımı iyi lse hemen ek gıdaya gerek yok dimi benmki daha 4 cü aya yeni gircek
Kızlar sadece emzirince ek gıda vermek gereklimi kimi 4 cü ayda başlıyo kimi 6 cı ayda ben napsam ki kilo alımı iyi lse hemen ek gıdaya gerek yok dimi benmki daha 4 cü aya yeni gircek
cadıı tamam bizde kıskanıyoruz ama abartma yaa.. biraz daha cool olmaya calıs.. bu arada sana cok cadı der oldum , kızmıyorsun di mi ya ama bu cadı sana yakıştı :))
kızlar yaa sizin bebekler de uyurken ,öksurdugunuzde ya da hapşırdıgınızda
ıkı elını kaldırarak sıcrıyor mu uyurken:)))ya da bır anda masum masum aglamaya
baslıyor benımkı cok tatlı yaa asık oldum kızımaa:)))
hem de ne kıskanclıkkk ,hele sevmedıgım bırısının kucagındaysa hadı agla agla dıyorum ıcımden:))
netten sipariş verdiğim tamany gaz merhemi geldi kızlarr
nolur bize dua edin şu krem geçirsin gazını artık bende dayanacak kafa kalmadı saf gibi dolanıyorum etrafta
gülmeyi unuttum
benm oğlumda uyurken bi anda aglamaya baslıyo ama cok tatlı aglıyo dudagnı bi büzüyo sessiz sessiz için için aglıyo...yaaa amaaaa cok tatlı oluyo o zaman biraz izliyim diyorum (sadist gibi hissettim kendiim bi an)
dr sütün besleyici o yüzden 5 dk da doyuyor dedi sonra da kızın iştahsız dedi alerjik bunyelerde iştahsızlık olurmus.. ebe de ilk gogsumu sıktıgında cok guzel sütün var dedi.. buzdolabına koyuyuorum bildigin yag oluyor sapsarı,bazen beyaz da oluyor ama..
kilo alımına gelince normal alıyor fazla almıyor annesi gibi bünyesi var hamilelik kilolarımdan 2. haftada kurtuldum artı 13 tüm -13 oldumhe birde boyu cok iyi uzadı 3 ayda 13 cm.. heralde az kilo alsaydı mama derdi dr normal ki bişey demiyor.. egzersize gelince o uyanınca hep hareket hep oyun o yüzden cok uyuyor zaten.. yüzüstü yatırdıgımda kendini itiyor ileri ileri dr bile ben boyle hareketli bebek gormedim masallah dedi ..bir de goz iletişimi cok iyi.. yani egzersiz oyun derken gidiyor kaloriler
büyümek sadece kilo degildir gibime geliyor gelişimi oldukca psikolojik fizyolojik iyi.. yani ben takmıyorum az almasına pardon normal almasına :))
hakikaten aynı eşinhehe benzettik bebişleri kocalara :)) şimdi arıyorum yok surası sanki bana benziyor falan diyorum ama yok benzemiyor o da hadi arda yapalım sana benzesin diyorr :)))
Tam öksürdüm ve bebeğim dediğin gibi sıçramıştı ki senin yazını okudum. :)) Aynısını yapıyor benim bebeğimde.
Hepimiz bebeklerimize aşığız sanırım. Allah'ım onları korusun inşAllah..
Aynen bende bebeğimi benden başkası almasın istiyorum. Sanırım çok seviyor ve kıskanıyoruz bebeklerimizi.. :))
))
Niye kimse bana cvp vermiyo yahu yoksa benmi kaçırıyorumm cvpları
Canım ben herşeyini hero baby ve bebelac kullanıyorum milupaya asla geçmem emreye yaramıyo çünkü...Oğlum 4.ayını bitirdi evet cnm...Bu arada bebeğe yasak olan şeyler şeker tuz yağ karpuz ve çilek bi daha verme karpuz suyunu canım alerjiye müsait yiyeceklermiş ve bebekler için bir besleyiciliği yokmuş...Şimdi en uygun yiyecekler elma armut patates havuç ve kabak yoğurt....Canim bende sadece mama veriyorum o yuzden aceleciyim zaten.tam 4 ayini bitirdimi senin bicirik.bide farkli markalarmi kullanmayi dusunuyorsun.ben milupa kullanmicagim kesin herseyini hero baby alayim diyorum pure sutlu pirincli v.s milupaya alisinca degismiyor icine ne koyuyorlarsa artik kizimi o mamasindan vazgeciremedik o yuzden ek gidada ulker olsun diyorum hem bildigimiz marka.bide fikir olarak soylim ben karpuz suyu verdim biraz elma rendeledim verdim suyunu armut vericem bide bunlarin sindirmide zor deil
Gerektiği yerde hazır gerektiği yerde evden...Bu arada hazır mamaları kötüleyen evde hazırlayın diyen arkadaşlara şöyle söyleyeyim evde bazı şeyleri biz bilemiyoruz vitami kayboluyor vs ama bu hazır gıdalar uzmanlar tarafından hazırlanıyor ve benim içim rahat...siz ek gıdada hazırmı kullanacaksınız kızlar
anne sütü alan ve kilo alımı iyi olan bebeklerde daha .ok altıncı ayda başlatılıyo
ama ben dört aylık olunca az az elma suyu filan vericem tabii şu kolik geçerse
merhaba kızlar nasılsınız haknurr :) nasılsın ek gıdalara başlamışsın hayırlı olsun neyapıyorsunuz emrecik naptı sorunsuz tamamladınızmı cumartesi gününü:))
kızlar,
hiç ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın kızınıza tahlıl yaptırdınız mı??
2 gun önce acıle göturduk kızımı ve tahlılle kultur de ıstedıler
3 gun sonra sonucu alacagız cok korkuyorum ..eger ıltıhap cıkarsa
çooookkk sorunlu gunler yasanıyormus böbreklere kadar
gıdıyormus olay ..offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?