2012 Şubat Anneleri

oh iyi maşallah uyusun başarılarının devamını diliyoruz :)) kızlar bişey soracğım kızım bu gün kaka yaptı ama kakası garipti katı değildi ama sıvıda değil yoğun kıvamlı kakası sıvı olduğunda bez emer ya bu yaptığını bez emmemiş ememezde yanı koyu kıvamlı böyle bi durum yaşayan varmı şaşırdım bu gün o kakayı görünce

Elimden geldigi kadar kendim yapicamama simdiise baslayinca yada acil durumda felan alirim bakicinin yaptigina guvenenem taze taze yapilmasi gerekir bizim mesai saatleri karisik biraz mecburen kazirada ihtiyacimiz var

yok tatlım eleştirmek için demedim sadece hazır olduğunu bilmiyodum
meyve pürelerini filan biliyodum bugün milupanın sitesine baktım epey ürün varmış haberim yok

benim oğlanın kakası halen sıvı kıvamlı.

bennebileyim herkese bebeği dünyanın en güzel bebği gibi geliyor. biz de öyle. biz ve akrabalar çocugu sevdiği için hep çok güzel diye düşünüyoruz ama emin de değiliz acaba bize mi oyle geliyor diye eşimle aramızda konusuyoruz. oğlumuz yeni doğdugu sıralarda eşim bir gün eve geldiğinde dedi ki ya hastanede doğurtuğum bebklere baktım da en güzeli bizim bebek. annelerimiz biz gül gül öldük. bu arada kız ben seni çok merak ediyorum. tipini, konuşma tarzını falan. istanbulda olsam seninle tanışacağım.

ben hıc hazırlamak ıstemıyorum ne yapsam kı ya en gec ne zaman olursa
o zaman baslayacagım ben

ya aslında benimki de zorla yicek gibime geliyor biberon falan almıyor kasıkla da kavga ede ede yicez.. uff su 2 ay dınlenelim sonra zaten azar azar baslıcaz.. poff ama bende onu dusunuyorum,hazırlaması degilde yedirmesi dert olmasaa..

ayy ne bilim hemsireye acıklama yapma istegi geldi,gaza geldim birden bugunlerde gerginim satascak yer arıyorum , galiba kk ya sarıyorum..normalde ters anlamam ama bakalım nolcak halimmm...herkesten şimdiden ozur diliyorummm beni gormezden gelunn ama bir daha burada kilo milo süt muhabbetine girmicemmm yok süt kaliteli mi yok mama anne sütü karsılastırması ...ayy aşalım artık bu sohbetleri ...

cok sacma kiloyla bebegi degerlendirmekk uyuyor niye kilo almıyor ki ? uzuyor kardeş uzuyor artı dönmeye erken başladı 2.5 aylıkken ..emzirdikten sonra gogsumu toplayana kadar bu zilli basını arama dogru goturup asagı ınmeye calısıyor bacaklarımla sıkıstıyırorum poposunu..boyle hareket yanii.. allahtan uyuyor da cogu zaman yoksa ben onunla basa cıkamam..zaten cok hareketli o yüzden cabukk yoruluyor uyuyorr ree bende azdırıyorum

güzellige gelince ilk dogdugunda bende ayy ne guzel bişey diyordum şimdi bakıyorum ne cirkinmiş diyorum hatta bu aralar gozume cirkin geliyoo koca kafa keltoş bir de kulakları tuhaff..kızlar bu yatma olayı kulak olayı nolcak.. ya bizim kulaklara bir baksanızafacete cok mu kepceyiz ???

ayy cok sacmalamıs olabilirümm sarjım biiyo diye hızlı hızlı yazdım ,bir de kocam sıkıstırıyor dvd film izlicezz hadii hadii diye :)))

yok tatlım eleştirmek için demedim sadece hazır olduğunu bilmiyodum
meyve pürelerini filan biliyodum bugün milupanın sitesine baktım epey ürün varmış haberim yok

hugocuk sen bennebleyim ve benim gibi hazıra kaçmazsın diye düşünüyorum. senin mutfak konusunda becerikli ve doğal beslenmeyi seven biri oldugunu biliyorum

ben vazgeçtim zaten biyere gitmekten

selam kızlar ne zamandır yazamıyorum nasılsınız kızım 3 aylık oldu bugün kontrole gittik bu ay sadece 300 gr almış mama yiyiyor bide malesef sütüm yok sadece 2 ay verebildim dr kaşık maması başladı ama almıyor kasıkla biberonla versem olurmuki bide nasıl hazırlanırki kutunu üzerindeki miktar çok abartılı offffffff

yok ben hazır mamaları kötülemiyorum zaten bende mama veriyorum günde 1 kez ben hazır ek gıda olduğunu bilmiyodum sadece markette minik meyve püreleri göördüm o kadar o yüzden sordum

birkaç gün önce idrar testi yaptırdık buaralar aşırı kustuğu için hiç bir şey çıkmadı 3.ayda bütün bebeklerde kusma eğilimi artıyormuş. bir de salyaları fazlaca akmaya başladı bu da bu ayın bonusu sizlerde de aynı durum yaşanabilir hazır olun kızlar....
benim bebişte gözyaşı kanalı tıkanıklığı vardı ve göz muayenesinde miyop çıktı 3.yaşında dr tekrar görmek istedi.her 3 bebekten birinde olabiliyormuş sizler de küçük bebişlerinizi muayene ettirseniz fena olmaz.Allah korusun geç kalınırsa daha fazla ilerler.önlemimizi alalım

biz yaptırmadık ama çok duydum etraftan
korkmaa tedaviyle geçiyor canım

gelişmeleri yazayım
kremi kullandım sonra saati gelince yine tuttu koliği yarım saat ağladı eşim geldi onu görünce sustu tam 2 saat boyunca agu huuu diye sesler çıkarttı hiç bu kadar uzun süre keyifli sesler çıkartmazdı
sonraa gazını çok çıkarttı zart zurt ama hiç ağlamadı bağırmadı gazını çıkarırken
sonra yıkadım çok keyifliydi devamlı güldü masajını yaptım kremle emzirdim yatırdım uyuyo şimdi

gelişmeleri yazayım
kremi kullandım sonra saati gelince yine tuttu koliği yarım saat ağladı eşim geldi onu görünce sustu tam 2 saat boyunca agu huuu diye sesler çıkarttı hiç bu kadar uzun süre keyifli sesler çıkartmazdı
sonraa gazını çok çıkarttı zart zurt ama hiç ağlamadı bağırmadı gazını çıkarırken
sonra yıkadım çok keyifliydi devamlı güldü masajını yaptım kremle emzirdim yatırdım uyuyo şimdi

gelişmeleri yazayım

canım face varsa gel gör benı:)))sen nerde yasıyordun görusuruz belkı bır gun:)

Kremin yaradığına çok sevindim canım. :) Maşallah Umarım kolik ataklarınız tamamen geçer ve minik kuzun huzurlu bir bebek olur, senide bu kadar yormaz. Kremin adı neydi canım bizde gaz sorunu yaşıyoruz belki sab simplexten daha iyi gelir bir deneyelim bizde. :)

kızım 1.5 aylıkken çok ağlıyor dedik doktor istedi tahlil
bol bakteri çıktı kültürde de yine 100.000 koloni coli bakteri üremiş görüldü
8 tane iğne yaptırdık 3 gün sonra tekrar kültür yapıldı temizlenmişti
2.5 aylıkken doktor kontrol için tekrar idrar tahlili yapalm dedi
gene çıktı bakteri
gene kültür yapıldı
bu sefer 10. 000 koloni üremiş
ilaçla tedavi yeterli dendi
ilacımız bitti bi ara tekrar yapıp bakacaz
genelde tekrar ediyormuş
inşallah sizinkinde çıkmaz bişey

canım ben tesadüf mart annelerinde okudum orda bahsediyorlardı sonra netten baktım kullananlar memnun hatta koliği bu şekilde atlatan çoktu
benimki kolik nöbeti geçincede huzursuzdu devamlı ıkınırdı mızlardı bağırırdı bu akşam çok şaşırdık tam 2 saat tatlı tatlı sesler çıkarttı
zart zurt osurdu bikere ıkınmadı
iismini vereyim
tamany wind salbe n gaz merhemi
ben netten sipariş verdim kapıda ödemeli
denemediğim bir bu kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…