- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.421
Başladık cnm bnm ama görmen lazımdı tam komediydi ilk gıdası:)))emre sıpası ayaklarımda uyuyo şimdi bıraksam uyanacak pozisyonunda....Nil napıyo...Cumartesini sorunsuz tamamladık evet emre gece 11 de bi uyudu taaa sabah 5 te kalktı çok yorulmuş yavrum ya bir ilki başardı:))))
Elimden geldigi kadar kendim yapicamama simdiise baslayinca yada acil durumda felan alirim bakicinin yaptigina guvenenem taze taze yapilmasi gerekir bizim mesai saatleri karisik biraz mecburen kazirada ihtiyacimiz var
oh iyi maşallah uyusun başarılarının devamını diliyoruz :)) kızlar bişey soracğım kızım bu gün kaka yaptı ama kakası garipti katı değildi ama sıvıda değil yoğun kıvamlı kakası sıvı olduğunda bez emer ya bu yaptığını bez emmemiş ememezde yanı koyu kıvamlı böyle bi durum yaşayan varmı şaşırdım bu gün o kakayı görünce
ben hıc hazırlamak ıstemıyorum ne yapsam kı ya en gec ne zaman olursa
o zaman baslayacagım ben
eşi,m de senın gıbı dur bır dakıka bekle dıyor ,en sevdıgım aglaması bu dıyor ve ızlemek ıstıyor:)
geçen gun acıle gıtmıstık doktor da fark ettı dıyor kı ''yandakı bebek gözu kapalı aglıyor,
ama sen baska bırseysın için için aglıyorsun bakarak aglıyorsun'' dedı kızıma..gercekten resmen
hadı benı kurtarsana ne bakıyorsun bön bön der gıbı aglıyor garıbımm
sana maaşallah o halde sekerım ne ballandırıyorsun sonra nazar deger valla olan var
olmayan var:))benden sana ıkı boncuk:) eşimin fotokopısı kızım,ama agız burun bana benzıyor..gulusunu de bana benzetıyor eşim..
bazen esımle dıyoruz kı yoksa bebegımız bu kadar guzel degıl de bıze mı öyle gelıyor dıyoruz:))
gercekten gecen gun dogum fotolarına baktık da hastaneden album vermıslerdı ,ayy dedım
bu halı ne cırkınmıııss..:))ama anne baba olunca en guzelı kendı bebegın oluyor:=))
bende muhallebi vericem artı meyve sebze suları uzun süreeeben hıc hazırlamak ıstemıyorum ne yapsam kı ya en gec ne zaman olursa
o zaman baslayacagım ben
yok tatlım eleştirmek için demedim sadece hazır olduğunu bilmiyodum
meyve pürelerini filan biliyodum bugün milupanın sitesine baktım epey ürün varmış haberim yok
Tam öksürdüm ve bebeğim dediğin gibi sıçramıştı ki senin yazını okudum. :)) Aynısını yapıyor benim bebeğimde.
Hepimiz bebeklerimize aşığız sanırım. Allah'ım onları korusun inşAllah..
Aynen bende bebeğimi benden başkası almasın istiyorum. Sanırım çok seviyor ve kıskanıyoruz bebeklerimizi.. :))
Kıyamam canım ya..Bizde aynı dertten çok çektik. Seni çok iyi anlıyorum. Kolik berbat bişey. Biz bütün ilaçları ve bitkileri denedik ama sonunda sab simplex iyi geldi hala kullanıyoruz. Tamamen geçirmedi hala huysuz ve ağlak bir bebek ama en azından hafifletti yani eskiden hep ağlardı şimdi en azından o kadar değil. evde olduğumuz zamanlarda çok huzurlu dışarı çıkmayı başka bi eve gitmeyi kabullenemiyor ve bana 2 - 3 gün çektiriyor. annem hariç başka bi yere çok gerekmedikçe çıkmıyoruz o yüzden. Evde mutlu bi bebek bizimkide, böyle kabulleniyorum ve onun isteklerine göre hareket ediyorum bende.İnşAllah krem iyi gelir. Sizin için dua edicem. :))
Canım ben herşeyini hero baby ve bebelac kullanıyorum milupaya asla geçmem emreye yaramıyo çünkü...Oğlum 4.ayını bitirdi evet cnm...Bu arada bebeğe yasak olan şeyler şeker tuz yağ karpuz ve çilek bi daha verme karpuz suyunu canım alerjiye müsait yiyeceklermiş ve bebekler için bir besleyiciliği yokmuş...Şimdi en uygun yiyecekler elma armut patates havuç ve kabak yoğurt....
Gerektiği yerde hazır gerektiği yerde evden...Bu arada hazır mamaları kötüleyen evde hazırlayın diyen arkadaşlara şöyle söyleyeyim evde bazı şeyleri biz bilemiyoruz vitami kayboluyor vs ama bu hazır gıdalar uzmanlar tarafından hazırlanıyor ve benim içim rahat...
Canım kilo alımıyla ilgisi pek yok emre nin kilosu çok iyi ama yinede ek gıdaya başladık biz o alıştırmayla ilgili....Anne sütü konusunda haklısın...
kızlar,
hiç ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın kızınıza tahlıl yaptırdınız mı??
2 gun önce acıle göturduk kızımı ve tahlılle kultur de ıstedıler
3 gun sonra sonucu alacagız cok korkuyorum ..eger ıltıhap cıkarsa
çooookkk sorunlu gunler yasanıyormus böbreklere kadar
gıdıyormus olay ..offf
hugocuk sen bennebleyim ve benim gibi hazıra kaçmazsın diye düşünüyorum. senin mutfak konusunda becerikli ve doğal beslenmeyi seven biri oldugunu biliyorum
benim oğlanın kakası halen sıvı kıvamlı.
bennebileyim herkese bebeği dünyanın en güzel bebği gibi geliyor. biz de öyle. biz ve akrabalar çocugu sevdiği için hep çok güzel diye düşünüyoruz ama emin de değiliz acaba bize mi oyle geliyor diye eşimle aramızda konusuyoruz. oğlumuz yeni doğdugu sıralarda eşim bir gün eve geldiğinde dedi ki ya hastanede doğurtuğum bebklere baktım da en güzeli bizim bebek. annelerimiz biz gül gül öldük. bu arada kız ben seni çok merak ediyorum. tipini, konuşma tarzını falan. istanbulda olsam seninle tanışacağım.
gelişmeleri yazayım
kremi kullandım sonra saati gelince yine tuttu koliği yarım saat ağladı eşim geldi onu görünce sustu tam 2 saat boyunca agu huuu diye sesler çıkarttı hiç bu kadar uzun süre keyifli sesler çıkartmazdı
sonraa gazını çok çıkarttı zart zurt ama hiç ağlamadı bağırmadı gazını çıkarırken
sonra yıkadım çok keyifliydi devamlı güldü masajını yaptım kremle emzirdim yatırdım uyuyo şimdi
canım face varsa gel gör benı:)))sen nerde yasıyordun görusuruz belkı bır gun:)
kızlar,
hiç ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın kızınıza tahlıl yaptırdınız mı??
2 gun önce acıle göturduk kızımı ve tahlılle kultur de ıstedıler
3 gun sonra sonucu alacagız cok korkuyorum ..eger ıltıhap cıkarsa
çooookkk sorunlu gunler yasanıyormus böbreklere kadar
gıdıyormus olay ..offf
Kremin yaradığına çok sevindim canım. :) MaşallahUmarım kolik ataklarınız tamamen geçer ve minik kuzun huzurlu bir bebek olur, senide bu kadar yormaz. Kremin adı neydi canım bizde gaz sorunu yaşıyoruz belki sab simplexten daha iyi gelir bir deneyelim bizde. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?