- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.461
Yok oyle anlamadim canim hani elestiren oladabilir dedigim gibi bir ay sonra ise baslicam.milupayada tovbeliyimm
Merhaba bayanlar, hastayim bogazlarim cok kotu dogal olarak kizimda hasta dun ikimizde ayni anda hastalandik, gece burnu tikandi akiyor uyuyamiyor kendi kendine eee eee ninni soyluyor ama burnu izin vermiyor ay sabahi zor bekledim hemen dr kostum premature doganlarda bronsit cok daha cabuk cevirirmis sukur cigerleri temiz soguk almis dedi bogazlari, poset serum verdi burnu icin siringayla cekip burnuna ver dedi, surup verdi, bide fitil vardi huysuzluk ates olursa at dedi, hirilti ates olursa hemen getir dedi kendimi unuttum valla kiyamam minik burnu akiyor fir fir burnu, cok salginmis bu ani hava degisimleri dedi dikkat edin aman
bizimki de tekrar ettiği için böbrek ultrasonu da çekildi
temiz çıktı ama böbrekleri çok şükür
ben de çok üzülmüştüm kızım baya sıkıntı çekti o dönemde
öyle ağlıyordu ki özellikle altını yaparken içim gidiyordu
şimdi daha iyi bidaha olmaz umarım
Allah hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin
elefera,
madem bu kadar sıkayetcısın burada söyledılklerını ona dırek söylesene??
hem nedenını ögren,hem sonuca kavustur..
sinemaksungur sen hep bir çözumcu davranıyorsun ,sonunu görüp
ona göre mı planlıyorsun bravo ..bu arada neden sen ucretsız ızın alamam
hakkım yok demıstın gecen gun ben merak ettım de??
elefera,
elefera,
eleferacım çektiklerini anlıyorum
benim kayınvalidem daha hamileyken ben bebek bakamam dedi
yaşlı zaten ama direk yüzüme söyleyince bozuldum
bebek 37. haftamda oldu üşümüş ısıtamadık hastanede küvez verdiler yanımıza küveze koyduk ısınması için 1 gece küvezde yatırdık ısındı geldi gördü bebek küvezde
eve gidince hasta olmuş neymiş bebek erken olmuş ciğerleri gelişmemiş vs.. neyse çıktık hastaneden eve geldik kayınvalidemde bize geldi o gece bir uyudu sabah 10 da kalktı kahvaltısını yaptı kahvesini içti gitti
annem yanımdaydı neyseki
sonra bebeğim sarılı oldu hastanede yattık fototerapi gördü kabus gibiydi
kayınvalidem sürekli arayarak akıl verip duruyodu
o ara emziremiyodum ve üzülüyodum emziremediğim için
telefon edip yok emzirmeden olmaz sağarak süt kesilir vs.. şeyler söyleyip iyice üzdü beni
sarılığı geçmedi uzadı sürekli olarak laf etti
her geldiğinde bu çocuk sarılık olmuş
yok kilosu az kilo almıyo
kafası yamuk
kaşları yok
ohooo neler nelerrr
hala daha öyle
bebeğimde kolik varya
diyokii kapattı eve bebeği psikolojisi bozuldu bebeğin şimdi ne zaman evden çıksa ağlıyo durmuyo bebek diyoo
ne etsen yaranılmaz bunlara
bu arada kayınvalidem sürekli bebeği bana bırakırsınız siz gezersiniz onu yollamam sıcak geçer başına kordonda diyoo
3 aylık oldu hiç arayıpta yardım istemedimm
zira her hafta gelirdi bi kap yemek getirmezdi
bu kızda lohusa deyip bi kap bişey getirmedi
zatii benim sıpa durmuyo gittiğimiz yerde ama dursada bırakmam
ben sezeryanla doğum yaptım ve gece yanımda kimse refakatçi kalmadı, eşimle bebeğimizi aramız aldık, ikimizde yatağını elimizle tuttuk, hemşireye dedik ki ikimizde çok yorgunuz(doğum öncesi eşimde bende hiç uyumadık) bebeğimizi çalmazlar değil mi? derken bebeğimiz aramızda uyudk ve ben o ameliyatlı halimle gece defalarca kendi başıma kalktım oğlumun altını aldım, emzirdim, tuvalete kendim gittim. ve daha da önemlisi 40 gün boyunca evde yalnızdım, 40 mevlüdüm bile yapılmadı, kırkımı kendim çıkardım. ama Allahıma şükürler olsun o kadar gçlendim ki hayata karşı, bebeğim dışımda kimse beni yıkamaz, ağlatamaz. Allahım ona sağlık versin kimse umrumda değil. ve yemin ederim doğumdan 1 gün sonra ayaklandım ve bir daha da yatmadım bile. ağızlarının payını veririm ben ama asla içime atmam. birgün elimi belime koydum kim bana ne kadar ilgi gösterdi ve ne kadar baktıysa bebeğim hakkında o kadar karışma hakkına sahip olur demekki herkesi çenesini kapatacak, onu ben doğurdum ister hasta ederim ister iyi ederim KİMSE KARIŞAMAZ DEDİM
ASLINDA en güzeli çalışmamak ama hayat şartları malum. ben 3 aylık hamileyken kendi evimizi aldıkkredi borcumuz var, ve ben çalışmak zorundayım. yarın birgün de emekli olmak istiyorum. para yaşlılıkta lazım asıl davasınba çalışıyorum bakalım.
Hangi marka onerdi sen hangi marka aldin canim sadece kasik mamasimi ver dedi ogunleri nasil yapican biraz fazla mi sordum:))
eleferacım çektiklerini anlıyorum
benim kayınvalidem daha hamileyken ben bebek bakamam dedi
yaşlı zaten ama direk yüzüme söyleyince bozuldum
bebek 37. haftamda oldu üşümüş ısıtamadık hastanede küvez verdiler yanımıza küveze koyduk ısınması için 1 gece küvezde yatırdık ısındı geldi gördü bebek küvezde
eve gidince hasta olmuş neymiş bebek erken olmuş ciğerleri gelişmemiş vs.. neyse çıktık hastaneden eve geldik kayınvalidemde bize geldi o gece bir uyudu sabah 10 da kalktı kahvaltısını yaptı kahvesini içti gitti
annem yanımdaydı neyseki
sonra bebeğim sarılı oldu hastanede yattık fototerapi gördü kabus gibiydi
kayınvalidem sürekli arayarak akıl verip duruyodu
o ara emziremiyodum ve üzülüyodum emziremediğim için
telefon edip yok emzirmeden olmaz sağarak süt kesilir vs.. şeyler söyleyip iyice üzdü beni
sarılığı geçmedi uzadı sürekli olarak laf etti
her geldiğinde bu çocuk sarılık olmuş
yok kilosu az kilo almıyo
kafası yamuk
kaşları yok
ohooo neler nelerrr
hala daha öyle
bebeğimde kolik varya
diyokii kapattı eve bebeği psikolojisi bozuldu bebeğin şimdi ne zaman evden çıksa ağlıyo durmuyo bebek diyoo
ne etsen yaranılmaz bunlara
ben sezeryanla doğum yaptım ve gece yanımda kimse refakatçi kalmadı, eşimle bebeğimizi aramız aldık, ikimizde yatağını elimizle tuttuk, hemşireye dedik ki ikimizde çok yorgunuz(doğum öncesi eşimde bende hiç uyumadık) bebeğimizi çalmazlar değil mi? derken bebeğimiz aramızda uyudk ve ben o ameliyatlı halimle gece defalarca kendi başıma kalktım oğlumun altını aldım, emzirdim, tuvalete kendim gittim. ve daha da önemlisi 40 gün boyunca evde yalnızdım, 40 mevlüdüm bile yapılmadı, kırkımı kendim çıkardım. ama Allahıma şükürler olsun o kadar gçlendim ki hayata karşı, bebeğim dışımda kimse beni yıkamaz, ağlatamaz. Allahım ona sağlık versin kimse umrumda değil. ve yemin ederim doğumdan 1 gün sonra ayaklandım ve bir daha da yatmadım bile. ağızlarının payını veririm ben ama asla içime atmam. birgün elimi belime koydum kim bana ne kadar ilgi gösterdi ve ne kadar baktıysa bebeğim hakkında o kadar karışma hakkına sahip olur demekki herkesi çenesini kapatacak, onu ben doğurdum ister hasta ederim ister iyi ederim KİMSE KARIŞAMAZ DEDİM
bu arada kayınvalidem sürekli bebeği bana bırakırsınız siz gezersiniz onu yollamam sıcak geçer başına kordonda diyoo
3 aylık oldu hiç arayıpta yardım istemedimm
zira her hafta gelirdi bi kap yemek getirmezdi
bu kızda lohusa deyip bi kap bişey getirmedi
zatii benim sıpa durmuyo gittiğimiz yerde ama dursada bırakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?