2012 Şubat Anneleri

öncelikle sen emziriiyormusun,mamamı veriyorsun canım.merak ettim..ahhh bende bugün ensesine kadar nerdeyse kaka temizledim.5.günün acısı..
baktım baş edemicem verdim anneme yıkadı bi güzel.normalde ben kendi küvetinde tek yıkıyorum artık.file kuullanmamı gerektirmiyor küveti.sırtını yıkarken biraz zorlanıyıyorum,kıpır kıpır bide ağırlaştı artık.böyle işte..kolu içinde geçmiş olsun canım..

Geçmiş olsun canım. şuan onların tenleri çok hassas olduğu için olabilir canım. kıyamam telaş yapmışsın. geçmesine sevimdim. :) Ben küvetinde yıkıyorum. filesine yatırıyorum önce göbeğini kollarını bacaklarını boyununu yumuşakça sabunla keseliyorum, yıkıyorum. sonra arkasını çeviriyorum bir kolumu onun kollarının altına, karnının üzerine gelecek şekilde koyuyorum ve ters tarafımda olan kolundan tutarak sırtınıda keseleyip yıkıyorum güzelce. en son baş kısmını yıkayıp çıkarıyorum ama şimdiye kadar hiç bi sorun yaşamadım. sadece banyo sonunda kafasını yıkarken bebeğim suyu burnuna çekiyo bazen, ağlıyo o nedenle. :) ama genel olarak suyu ve banyoyu çok seviyo.

Haklısın direk verince benimkide suratını ekşitiyo baya. ama mama vermediğim için başka şansım olmuyor maalesef. :) sen mamasına koy hiç birşey anlamaz.

canım ben elyaf yastık kullanıyorum annem yaptı yastığımızı ama senin dediğin gibi ortası boş kenarları şiş, hazır markalı bir yastık sipariş verdim netten onuda şimdi kullanması mümkün değil çok kabarık geldi.

içinde kalıp sinirini bozacağına ara yorgancıyı istediğini söyle ne de olsa artık ona bişey yaptırmazsın

ben hala tek başıma yıkayamıyorum oğlumu annemle birlikte yıkıyoruz annem olmasa ne yapardım ben bilmiyorum herşeyime koşturuyo çok şükür

Son düzenleme:
merhaba kızlar bu yıkama sorunu bendede var bende tek başıma yıkayamıyorum annem yıkıyor artık cesaretimi topladım ben yıkayacağım dedim bundan sonra, ama filesi taşımıyor artık fileyle rahattı artık oda yok yine başa döndüm yani .. filesiz nasıl yıkıyorsunuz tek elle tutup diğeriyle yıkıyorsanız ben denemicem bile o zaman birde bu süt ateşi nasıl çıkıyor bileiniz varmı göğüsün ne kadar dolu durması lazımki artık ateş yapsın ?

Oğluma elyaf, pamuk ve yün yastık yaptırmış olmama rağmen hiç birinde yatıramıyorum. çünkü boyutları küçük. bende bizim yattığımız elyaf büyük yastıklarda yatırıyorum. çok haraketli maşallah bu yastıktan bile aşağı düşmeyi başarıyor onlara yatırsam hiç durmaz. gece emzirmeye bi kalkıyorum benim oğlan 90 derece dönmüş sadece yatağın üzerinde yatıyor. nasıl başarıyorsa artık. :)

canım emzirmediğinde, bebek almadıgında ateşin yükseliyor. meme mustit olmuş, angajman olmuş deniyor. ben de bir kaç kere oldu. hamileliği sıfır çatlakla bitirdim. ancak memem süt ile dolmuştu, oğlan almıyordu, alcak diye bekledim. ateşden halsiz düşünce sağmadan yattım. sonra memeyi boşaltınca çatlaklar olmuştu. ateşin yükseldiğinde memeyi boşalt, taş gibi durmasın.

Tesekkur ederim canim cok sagol. Sadece anne sutu veriyorum. Bi kac gun sutumun azaldigi zamanlar oldu mama verdim ek olarak. Sutum normale donunce tekrar sadece anne sutu. Ah keske annem yada kayinvalidem(annemden ayirt edemiycegim kadar iyidir) yakinimda olsalarda yardim istesem. Biri istanbulda biri ankarada bende izmirde. Ve burda hic kimsemiz yok

annem bi eliyle tutuyo bi eliyle yıkıyo bende su döküyorum :26: herhalde oturmaya başlayana kadar tek yıkayamıyacam ben

Kıyamam ya. Yakınında danışacak biri olmaması zor. Bu arada bende İzmirdenim. :)

qiza yorgancıya söyle valla. içi görünmüyor diye tüketiciyi kandırmasınlar. hatta de ki bebek yorganı yaptırcaktım sana vazgeçtim. hamile arkadaşlarıma söyledim de. ben hizmetinden memnun kalmadıgım yerlere söylüyorum. devamlı gittiğimiz bir restaurant vardı. fiyatlara zam yapıp porsiyonları da küçültmüşlerdi. o gun de sevgililer gunu diye yogunluktan masaya meze getirmediler. ben de şikayetimi ilettim. bir daha gelemyeceğim dedim. yok ete zam geldi falan dediler, beyaz ete zam gelmedi onu da arttırmışsınız küçülmüş porsiyon falan filan dedim. adam dedi sizin yediğiniz parasını almayım dedi. ben üçkağıtçılığı söylüyorum ve sinir olursam da ayağımı kesiyorum ordan. dükkan mı yok.

BENNEBİLEYİM biz 3 ay önce afyon bolvadine taşındık. kısmet olur mu bilmem görüşmemiz. bukleyi, ayşebaharı, hugocuk, hemşire63 hepinizi merak ediyorum aslında. face de hangi gruptasınız. bu arada ikiz annesi vardı oyelken bebeleri nasılmış. o aralar çok yazmasam da okurdum sürekli.

Aynen canim ya alinanlar bebek degil baya baya yasinda yatacagi kadar buyuk oluyo bu yuzden ben onlari sokup kucultup inceltiyorum ( yorgancinin ayibinida boyle yakaladim)simdi en iyisi elyaftan bi yastik yapim temizlenmeside kolay oluyo kusma sorunumuz var yastik surekli yikanmak zorunda kaliyo. Bende mecburiyetten yikiyorum canim yoksa dusunu hep esimle birlikte yaptiriyoruz. Bu kakiskolar bana denk gelince ayvayi yiyorum

Allah kolaylık versin tek olmak çok zor, bizim annemle oturduğumuz binalar yan yana , sağolsun herşeyime koşturuyo, işe başlayıncada o bakacak, içim çooook rahat

annem bi eliyle tutuyo bi eliyle yıkıyo bende su döküyorum :26: herhalde oturmaya başlayana kadar tek yıkayamıyacam ben

Aslında cesaret edebilsen zor birşey değil. :) Ben doğduğu günden beri kendim yıkıyorum. Baya eğlenceli oluyor hatta. Özellikle de şu bi kaç haftadır. Bigün denemeni tavsiye ederim. Annen yine yanında olsun ama sen yıka bebişini.

çok hareketli annem zor zaptediyo, küvetinin içinde patinaj çekiyo, ayaklarını yere basıp zıplıyo, korkuyorum yani ama az daha cesaret toplayıp deneyecem

çok hareketli annem zor zaptediyo, küvetinin içinde patinaj çekiyo, ayaklarını yere basıp zıplıyo, korkuyorum yani ama az daha cesaret toplayıp deneyecem

Evet şu aralar çok daha haraketliler maşallah. Tutması çok zor oluyor. Bizimkide hiç durmuyor. Ama onu yıkarken, göbüşünü keselerken beni izlemesi çok çok güzel bi duygu. :)) İnşallah en kısa zamanda toplarsın canım cesaretini.

Aynen canim ya paramizla enayi oluyoruz resmen. Arayi bebek yastigi yaptiricaktim ne kullaniyosunuz icine diycem pamuk diyincede kufuru basicam. İcim rahat etmiycek bi turlu. Bu arada lokantada cok iyi yapmissin agzina saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…