2012 Şubat Anneleri

cnm sen de kulak pamuguna zeytınyagı sürüp poposunun içine dokundurtsaydın ya bence o da yarıyor..benım
kızım da bu aralar cok zorlanıyor mama cok katı bagırıp duruyor bır ayın gıbı kaka yaptırma törenımız bır
görsen ..

HUGOCUK çömu ne kız:))) ben Ankara Üniv.DTCF :))

GİZA ben hala fılede yıkıyorum o yuzden tek olmam zor olmuyor ama o kuvetı
bosaltmak bana ölum gıbı esım bıle zor bosaltıyor hep dökuluyor:))

çok hareketli annem zor zaptediyo, küvetinin içinde patinaj çekiyo, ayaklarını yere basıp zıplıyo, korkuyorum yani ama az daha cesaret toplayıp deneyecem

Evet şu aralar çok daha haraketliler maşallah. Tutması çok zor oluyor. Bizimkide hiç durmuyor. Ama onu yıkarken, göbüşünü keselerken beni izlemesi çok çok güzel bi duygu. :)) İnşallah en kısa zamanda toplarsın canım cesaretini.

Aynen canim cok zor oluyo ben zaten bel fitigitim saolsun esim yapiyo bu isleri. Masallah esim yapi olarak bu islere musait:)))

annem bi eliyle tutuyo bi eliyle yıkıyo bende su döküyorum :26: herhalde oturmaya başlayana kadar tek yıkayamıyacam ben

walla bızde de tersı..ilk gunler kaynanam yıkamıstı ben su dökuyordum,
o gıdınce annem su dökmeye,ben yıkamaya basladım..ögrenmek sart..
rol degıstırın bence..:))aa bır de ben yıkanırken 3 kez onu da alıp yıkadım
süper oluyor..bunu deneyın:))

Bende en çok beraber yıkanmayı istiyorum. Ama havalar daha müsait değil. Biraz daha ısınsın belkide sürekli öyle yıkanırız oğluşumla.

Evet canim ya tesadufe bak. İns birgun tanisma firsatimizda olur bebisleri alir bulusuruz. bi kac ay icinde focaya tasinicaz Hic gitmak istemiyorum buralardan ((

İnşallah canım çok isterim bende buluşalım birgün. Gidecek olmana üzüldüm. Ama iyi düşün boşver belki oraları daha çok seversin. Hem yaz sezonu oralar daha güzel olur. :) Hem İzmir'desin yine çok uzağa gitmiceksin.

Valla harika olur canim cok sevinirim. Evet bi 5 yil daha izmirdeyiz bebislerimizde arkadas olurlar bu sure icerisinde ne guzel olur

3. ay son oluyor bence cektır hemen cnm ,hatta bız 1.ayda cektırırken asıl saglıklı olan 3.ay cektırmenız demıslerdı daha net sonuc verıyormus

hemen bugün gittim dra çektirdik zamanı henüz geçmemiş şükür sağlıklıyızda ama çok ağladı kızım ultrasonu kızıma değen ucu soğuk olduğu için,hiç bukadar uzun ağlamamıştı iç çeke çeke uyudu ağlamanın sonundada

öğertmen olan şubat annişleri izniniz bitti mi? dün doğum iznim bitti rapor aldım bnde,daha 2 hafta daha alıcam seminerlere kadar böyle idare edeyim sonra kızımla birlikte seminerlre gitcez hatta inş tayinimiz çıkarda buralardan daha güzel bi yerlere gideriz:118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…