- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.561
ayy dün zeytin yağını denedim resmen öğürdü bebişim..birdahakine mamasına katıcam..bebeğim hergün yapıp ilk defa böyle olunca telaş yaptım işte..fitille yaptı ama 5 günlüğü fazlasıyla çıkardı..
Karabağlar'da oturuyorum. Sen neresindesin?
çok hareketli annem zor zaptediyo, küvetinin içinde patinaj çekiyo, ayaklarını yere basıp zıplıyo, korkuyorum yaniama az daha cesaret toplayıp deneyecem
cnm sen de kulak pamuguna zeytınyagı sürüp poposunun içine dokundurtsaydın ya bence o da yarıyor..benım
kızım da bu aralar cok zorlanıyor mama cok katı bagırıp duruyor bır ayın gıbı kaka yaptırma törenımız bır
görsen ..
HUGOCUK çömu ne kız:))) ben Ankara Üniv.DTCF :))
GİZA ben hala fılede yıkıyorum o yuzden tek olmam zor olmuyor ama o kuvetı
bosaltmak bana ölum gıbı esım bıle zor bosaltıyor hep dökuluyor:))
annem bi eliyle tutuyo bi eliyle yıkıyo bende su döküyorum :26: herhalde oturmaya başlayana kadar tek yıkayamıyacam ben
AYni yerdeyiz canim bende karabaglardayim. İlahiyat fak yaninda
walla bızde de tersı..ilk gunler kaynanam yıkamıstı ben su dökuyordum,
o gıdınce annem su dökmeye,ben yıkamaya basladım..ögrenmek sart..
rol degıstırın bence..:))aa bır de ben yıkanırken 3 kez onu da alıp yıkadım
süper oluyor..bunu deneyın:))
Basın sitesinin ilerisinde oluyor canım dimi orası. açık öğretim sınavı için gelmiştim orda bir okula. ben karabağlar merkezde kaymakkuyunun orda oturuyorum.
Evet canim amerikan koleji var en bilindik yer olarak
Evet canim ya tesadufe bak. İns birgun tanisma firsatimizda olur bebisleri alir bulusuruz. bi kac ay icinde focaya tasinicaz Hic gitmak istemiyorum buralardanEvet canım biliyorum oraları. :) Yakın sayılırız bi dolmuş mesafesi.
Evet canim ya tesadufe bak. İns birgun tanisma firsatimizda olur bebisleri alir bulusuruz. bi kac ay icinde focaya tasinicaz Hic gitmak istemiyorum buralardan((
İnşallah canım çok isterim bende buluşalım birgün. Gidecek olmana üzüldüm. Ama iyi düşün boşver belki oraları daha çok seversin. Hem yaz sezonu oralar daha güzel olur. :) Hem İzmir'desin yine çok uzağa gitmiceksin.
cnm sen de kulak pamuguna zeytınyagı sürüp poposunun içine dokundurtsaydın ya bence o da yarıyor..benım
kızım da bu aralar cok zorlanıyor mama cok katı bagırıp duruyor bır ayın gıbı kaka yaptırma törenımız bır
görsen ..
herşeyi dnedim diyebilirim canım..
rezene,kimyon,zeytinyağlı kulak çubuğuyla popoyu pıtpıtlama,ve ensonunda zeytinyağını verdim ağzına..yok,yapmadı..fitil istiyormuş demek..alışmasa bari..
annem geldi demiştim..bi temizliğie girişti iki gündür o yapıyor ama off ben yoruldum..neymiş efendim evim batmış iyice..ki ben okadar titiz bi insanım ama herşeye yetişemiyorum artık,az zamanda çok iş yapmaya çalışıyorum..o benim yaşımda 2 küçük çocuğa bir kayınvalideye,bakıp birde elde bezlerimizi yıkayıyormuş..
söylenip duruyor.yapma dedim bende temizliği,bırak kadın tutucktım zaten,gel oturalım diyorum,yok illa kendi yapıcak..sesimi çıkarmıorum ,yardım etmesemde olmuyor!ayy yorulduuuuuuuuuuuummmm...
görsen ..
rezene,kimyon,zeytinyağlı kulak çubuğuyla popoyu pıtpıtlama,ve ensonunda zeytinyağını verdim ağzına..yok,yapmadı..fitil istiyormuş demek..alışmasa bari..
annem geldi demiştim..bi temizliğie girişti iki gündür o yapıyor ama off ben yoruldum..neymiş efendim evim batmış iyice..ki ben okadar titiz bi insanım ama herşeye yetişemiyorum artık,az zamanda çok iş yapmaya çalışıyorum..o benim yaşımda 2 küçük çocuğa bir kayınvalideye,bakıp birde elde bezlerimizi yıkayıyormuş..
söylenip duruyor.yapma dedim bende temizliği,bırak kadın tutucktım zaten,gel oturalım diyorum,yok illa kendi yapıcak..sesimi çıkarmıorum ,yardım etmesemde olmuyor!ayy yorulduuuuuuuuuuuummmm...
annem de gecen yıl benım evıme geldıgınde buzdolabını vs sılmıstı de dunya aleme anlatmıstı
bunun evı pıslık ıcınde dıye:şimdi de aynı apartmandayız ama bır mısafır gelmıyorsa
bu evde temızlık yapılmıyor artık:))
görsen ..
canım maması çok katı ne maması bu formül sütmü ne kullanıyosun
3. ay son oluyor bence cektır hemen cnm ,hatta bız 1.ayda cektırırken asıl saglıklı olan 3.ay cektırmenız demıslerdı daha net sonuc verıyormus
hemen bugün gittim dra çektirdik zamanı henüz geçmemiş şükür sağlıklıyızda ama çok ağladı kızım ultrasonu kızıma değen ucu soğuk olduğu için,hiç bukadar uzun ağlamamıştı iç çeke çeke uyudu ağlamanın sonundada
canım maması çok katı ne maması bu formül sütmü ne kullanıyosun
aptamıl ar kullanıyoruz normal mama reflu ıcın..sen hangı okuldan mezundun hangı kazılara katıldın??
komagene benım de raporumu teslım ettim..
aptamıl ar kullanıyoruz normal mama reflu ıcın..sen hangı okuldan mezundun hangı kazılara katıldın??
komagene benım de raporumu teslım ettim..
çömü yaffrim
kazılara katılmadım benn
eşimm kıskançtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?