2012 Şubat Anneleri

benim de iznim bitt. bu hafta aldm 20 gün. tam okulu bitiriyom. bikaç gün denerim seminere gitmeyi. zor olursa alcam tekrar
biz detayin isteyecez tabi şu tayinler açılırsa bu yıl
şansımıza uzadı bu sene
yoksa seneye ücretsiz izin almak zorunda kalacam

20 gün çok iyi alabilmişsin ben 5 günü zor aldım 2 defa daha 5 gün alıcam inş.bu yıl açamayacaklar heralde tayinleri milleti bilgisayar başına kilitlediler,siz nerde yaşıyosunuz nereleri istiyeceksiniz?ben muştayım sınıf öğretmeniyim 5 yılda anca urfaya gidebilcez oda gidebilirsek

sınıfçıların zor yaa tayin olayı
eşim de ben de branşcıyız açılırsa olur diye umuyorum
antepteyiz marmaraya isteyecez istanbul hariç

sınıfçıların zor yaa tayin olayı
eşim de ben de branşcıyız açılırsa olur diye umuyorum
antepteyiz marmaraya isteyecez istanbul hariç

Valla harika olur canim cok sevinirim. Evet bi 5 yil daha izmirdeyiz bebislerimizde arkadas olurlar bu sure icerisinde ne guzel olur

İzmir güzel yer umarım hep burda kalırsınız. Bencede güzel olur canım. Ayarlarız birgün inşallah. :)

heheeee aynennnn :))
bazen bi misafir gelse de bahane edip şu evi bi temizlesem diyorum
yemek çamaşır başka tık yokkk

Temizlemeye vakit de yok ki zaten. Bugün tam temizlik yapayım biraz oğlum uslu uslu duruyor dedim. Başladı bizimki ağlamaya, gaz sancısı tuttu yine. Bütün işler yarım kaldı. Yemek yapabildiğime şükür, ne diyim artık. :))

Son düzenleme:
ya kızlar bu aşı kafamı çok karıştırdı 1 yaptırmalımıyım cunku oglumun gazı var sancıları oluyor asıyla dahada kotu olurmu yavrum
hadı herseyı goze alıp yaptırdım dıyelım rotarıx varmıs bırde rotateq bırı 2 bırı 3 doz hangısı daha ıyı sımdı puff cocugumun aglaması benı mahvedıyor:/

biz rotarix yaptırdık doktorumuz bunun daha iyi olduğunu söyledi, diğer aşılar gibi enjekte edilmiyor ağızdan damla ile veriliyor
bizde 2 gün huzursuzluk yaptı sürekli mızmızlandı oğlum ama kimisinde de uyku yapmış
canım birde fiyatı 100tl civarında araştır istersen bi

Son düzenleme:
uff kızım mama yuzunden kakasını zor yapıyor,hala kaka yapmaya ugrasıyor..uyumuyor..ben yanında duruyorum daha süt sagmam lazım offf...bır de emzıgını fırlatıp fırlatıp ıstıyoorrrr.....

uff kızım mama yuzunden kakasını zor yapıyor,hala kaka yapmaya ugrasıyor..uyumuyor..ben yanında duruyorum daha süt sagmam lazım offf...bır de emzıgını fırlatıp fırlatıp ıstıyoorrrr.....

Allah yardımcınız olsun canım. ömercik uyudu, ben de bi bakayım kim var kim yok dedim. Allah rahatlık ve kolaylık versin.

tabı kı yaptır,gazla ne ılgısı var kı??hem 3.ayda yapılıyor 4e gırdın sayılır kacırma gununu..
rotaıx yaptır 2 doz olanı bence..

HUGOCUK esın o zaman da mı eşindi yanii??hmm ..buyuk kayıp yahu kazı kacar mıı:))

Allah yardımcınız olsun canım. ömercik uyudu, ben de bi bakayım kim var kim yok dedim. Allah rahatlık ve kolaylık versin.

tşk sagol..şu an yatakta ben-kızım-laptop varız o da bakıo ben yazdıkca:=))

yoksa izmirde mi oturuyorsunuz??? bende ne kadar üzülüyordum izmirde oturan kimse yok, istanbulda oturan arkadaşalar ne güzel buluşup vakit geçiriyor diye. bu arada bende izmir buca'da oturuyorum

evet canım senlede yakınız ne kadar güzel. bir gün bizde hep birlikte bir program yaparız inşallah. :)

Esim izin vermiyor bana ya urfa ya yolun dusermi esinle gel gezdiririz sizi antebefelan gideriz balikli gole gideriz misafirimiz olursunuz.

benm oğlum yün yastıkta yatıyo ..kaynanam yapmıştı...en sağlıklısı yün diye biliyorum ben..ama dediğin gibi ortası çöküyoo...incecik kalıyo..bende önce söktüm yastıgı iyice düzelttlm heryerini eşitledim sonra yorgan diker gibi iğneyle heryerinden büyük büyük dikişler yaptım ...şimdi hiç ezilmiyo.......sende deneyebilirsin istersn..

Bizede yorgancilar bebek icin pamuk olur dediler gerci paylastigim gibi yun yapmis. Yun temiz olsa yine hadi neyse diycektim ama cop icinde. Bende simde elyaftan yapiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…