- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.581
canım maması çok katı ne maması bu formül sütmü ne kullanıyosun
aptamıl ar kullanıyoruz normal mama reflu ıcın..sen hangı okuldan mezundun hangı kazılara katıldın??
komagene benım de raporumu teslım ettim..
annem de gecen yıl benım evıme geldıgınde buzdolabını vs sılmıstı de dunya aleme anlatmıstı
bunun evı pıslık ıcınde dıye:şimdi de aynı apartmandayız ama bır mısafır gelmıyorsa
bu evde temızlık yapılmıyor artık:))
heheeee aynennnn :))
bazen bi misafir gelse de bahane edip şu evi bi temizlesem diyorum
yemek çamaşır başka tık yokkk
öğertmen olan şubat annişleri izniniz bitti mi? dün doğum iznim bitti rapor aldım bnde,daha 2 hafta daha alıcam seminerlere kadar böyle idare edeyim sonra kızımla birlikte seminerlre gitcez hatta inş tayinimiz çıkarda buralardan daha güzel bi yerlere gideriz:118:
benim de iznim bitt. bu hafta aldm 20 gün. tam okulu bitiriyom. bikaç gün denerim seminere gitmeyi. zor olursa alcam tekrar
biz detayin isteyecez tabi şu tayinler açılırsa bu yıl
şansımıza uzadı bu sene
yoksa seneye ücretsiz izin almak zorunda kalacam
20 gün çok iyi alabilmişsin ben 5 günü zor aldım 2 defa daha 5 gün alıcam inş.bu yıl açamayacaklar heralde tayinleri milleti bilgisayar başına kilitlediler,siz nerde yaşıyosunuz nereleri istiyeceksiniz?ben muştayım sınıf öğretmeniyim 5 yılda anca urfaya gidebilcez oda gidebilirsek
20 gün çok iyi alabilmişsin ben 5 günü zor aldım 2 defa daha 5 gün alıcam inş.bu yıl açamayacaklar heralde tayinleri milleti bilgisayar başına kilitlediler,siz nerde yaşıyosunuz nereleri istiyeceksiniz?ben muştayım sınıf öğretmeniyim 5 yılda anca urfaya gidebilcez oda gidebilirsek
Valla harika olur canim cok sevinirim. Evet bi 5 yil daha izmirdeyiz bebislerimizde arkadas olurlar bu sure icerisinde ne guzel olur
heheeee aynennnn :))
bazen bi misafir gelse de bahane edip şu evi bi temizlesem diyorum
yemek çamaşır başka tık yokkk
ya kızlar bu aşı kafamı çok karıştırdı 1 yaptırmalımıyım cunku oglumun gazı var sancıları oluyor asıyla dahada kotu olurmu yavrum
hadı herseyı goze alıp yaptırdım dıyelım rotarıx varmıs bırde rotateq bırı 2 bırı 3 doz hangısı daha ıyı sımdı puff cocugumun aglaması benı mahvedıyor:/
uff kızım mama yuzunden kakasını zor yapıyor,hala kaka yapmaya ugrasıyor..uyumuyor..ben yanında duruyorum daha süt sagmam lazım offf...bır de emzıgını fırlatıp fırlatıp ıstıyoorrrr.....
ya kızlar bu aşı kafamı çok karıştırdı 1 yaptırmalımıyım cunku oglumun gazı var sancıları oluyor asıyla dahada kotu olurmu yavrum
hadı herseyı goze alıp yaptırdım dıyelım rotarıx varmıs bırde rotateq bırı 2 bırı 3 doz hangısı daha ıyı sımdı puff cocugumun aglaması benı mahvedıyor:/
Allah yardımcınız olsun canım. ömercik uyudu, ben de bi bakayım kim var kim yok dedim. Allah rahatlık ve kolaylık versin.
Karabağlar'da oturuyorum. Sen neresindesin?
yoksa izmirde mi oturuyorsunuz???bende ne kadar üzülüyordum izmirde oturan kimse yok, istanbulda oturan arkadaşalar ne güzel buluşup vakit geçiriyor diye. bu arada bende izmir buca'da oturuyorum
qiza yorgancıya söyle valla. içi görünmüyor diye tüketiciyi kandırmasınlar. hatta de ki bebek yorganı yaptırcaktım sana vazgeçtim. hamile arkadaşlarıma söyledim de. ben hizmetinden memnun kalmadıgım yerlere söylüyorum. devamlı gittiğimiz bir restaurant vardı. fiyatlara zam yapıp porsiyonları da küçültmüşlerdi. o gun de sevgililer gunu diye yogunluktan masaya meze getirmediler. ben de şikayetimi ilettim. bir daha gelemyeceğim dedim. yok ete zam geldi falan dediler, beyaz ete zam gelmedi onu da arttırmışsınız küçülmüş porsiyon falan filan dedim. adam dedi sizin yediğiniz parasını almayım dedi. ben üçkağıtçılığı söylüyorum ve sinir olursam da ayağımı kesiyorum ordan. dükkan mı yok.
BENNEBİLEYİM biz 3 ay önce afyon bolvadine taşındık. kısmet olur mu bilmem görüşmemiz. bukleyi, ayşebaharı, hugocuk, hemşire63 hepinizi merak ediyorum aslında. face de hangi gruptasınız. bu arada ikiz annesi vardı oyelken bebeleri nasılmış. o aralar çok yazmasam da okurdum sürekli.
sınıfçıların zor yaa tayin olayı
eşim de ben de branşcıyız açılırsa olur diye umuyorum
antepteyiz marmaraya isteyecez istanbul hariç
Bide o yorganciyi arayipharam olsun o para sana demek istiyorum sizce soylesemmi cok ofkeliyim dogrusu. Yavrum uyuyup uyandiginda hap yanaklari kirmizi sivilceli oluyodu bi kes gozu bile sismisti demekki bu pisliktenmis( hatirladikca sinirlerim bozuluyo
Geçmiş olsun canım. şuan onların tenleri çok hassas olduğu için olabilir canım. kıyamam telaş yapmışsın. geçmesine sevimdim. :) Ben küvetinde yıkıyorum. filesine yatırıyorum önce göbeğini kollarını bacaklarını boyununu yumuşakça sabunla keseliyorum, yıkıyorum. sonra arkasını çeviriyorum bir kolumu onun kollarının altına, karnının üzerine gelecek şekilde koyuyorum ve ters tarafımda olan kolundan tutarak sırtınıda keseleyip yıkıyorum güzelce. en son baş kısmını yıkayıp çıkarıyorum ama şimdiye kadar hiç bi sorun yaşamadım. sadece banyo sonunda kafasını yıkarken bebeğim suyu burnuna çekiyo bazen, ağlıyo o nedenle. :) ama genel olarak suyu ve banyoyu çok seviyo.
ya benm oğlum cok aglıyo yıkarken eşimle beraber yıkıyoruz tek basına mümkün degil yıkıyamam ...cok agır geliyo bana..tasıyamıyorum..zaten yıkanmayıda hiç sevmiyo..5 dakka cabuk cabuk nasıl yıkadıgımızı bilemiyoruz...suyu sevdiremedik bi türlü.
nasıl alıştıracaz ya ?????????
benm oğlum yün yastıkta yatıyo ..kaynanam yapmıştı...en sağlıklısı yün diye biliyorum ben..ama dediğin gibi ortası çöküyoo...incecik kalıyo..bende önce söktüm yastıgı iyice düzelttlm heryerini eşitledim sonra yorgan diker gibi iğneyle heryerinden büyük büyük dikişler yaptım ...şimdi hiç ezilmiyo.......sende deneyebilirsin istersn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?