2012 Şubat Anneleri

bizde yaptırcaktık vazgeçtik
karma aşı kötü yapmıştı korktuk

uff kızım mama yuzunden kakasını zor yapıyor,hala kaka yapmaya ugrasıyor..uyumuyor..ben yanında duruyorum daha süt sagmam lazım offf...bır de emzıgını fırlatıp fırlatıp ıstıyoorrrr.....

mamayı yaparken bir ölçeğini biraz az koy ben hep öyle yapıyorum
hala devam ediyosa az zeytinyağı koy mamasına

yok yafrimm o zaman aşkitomdu

Bazı bebekler suyu çok sever bazı bebeklerde hiç sevmezmiş. Sık sık yıkamayı deneyin belki zamanla bunun olması gereken bir rutin olduğunu anlamaya başlar ve ağlamaması gerektiğini düşünür. ( Bir fikir sadece. ) Şimdi sevmesede ilerde suyla oynamaya başlayınca sevicektir. Biraz sabretmeniz gerekicek sanırım. Umarım alıştırabilirsiniz ve bebeğiniz suyu çok ama çok sever. :))

uff kızım mama yuzunden kakasını zor yapıyor,hala kaka yapmaya ugrasıyor..uyumuyor..ben yanında duruyorum daha süt sagmam lazım offf...bır de emzıgını fırlatıp fırlatıp ıstıyoorrrr.....

Mamanın içerisine bir çay kaşığı sızma zeytinyağı koymayı deneyebilirsin. Bize doktorumuz tavsiye etmişti. Ben mama kullanmadığımız için direk veriyorum ama mamayla bebeğin hiç birşey anlamadan içicektir.

kızlar ya ben temmuz 1 gibi falan otobüsle ailemi ziyarete gidecem...otobüste oğlumu emzirmekle ugrasmamak için şimdiden sağıp buzluga atmak istiyorum..ama sütü nasıl cözdürecegimi kaç saat dışarda durabilecegini bilmiyorum...yaklasık 5 saat falan dısarda durması gerekiyo...şimdi havalar iyice ısınacak ne kadar dayanırki dısarda.....

merhaba kızlar
uzun zamandr giremiyorum bebeğim kolik oldugu için vakit bulamıyordum allaha şükür kolik geçti.sütüm azaldı yetmiyor diye pirinç unu verdik simdide kakasını yapamıyor neyse mama aldım aptamili içmedi hero baby aldım onuda içmiyor neyapcam bilmiyorum. siz ne veriyorsunuz 3 ay 2 haftalık bebeğim

bir sorum daha olacak, doğum paralarını aldınızmı? ben 13 şubat ta dogum yaptım , 7 mayısta sigortaya gittim basvuru için 15 gün sonra yatar dediler bugun gittim daha yapmamıs 18 gün oldu. her postaneden alabiliyormuyuz:? ben sultangazide çalısıyorum işyeri gaziosmanpaşaya bağlı ve bahçeşehirde oturuyorum nerden alcam sizce?

canım sütü benmari usulü eritiyorsun. yani sütü poşetiyle birlikte bir kaba koy kabıda sıcak su olan başka bir kabın içine koy bu şekilde eriticeksin.
benim bildiğim kadarıyla dışarda 4 saat dayanıyor anne sütü ama o zaman daha sıcak olucak ne kadar dayanır hiç bilmiyorum..

bizimde kolik ataklarımız yavaş yavaş azaldı çok şükür. çok zor bir durum şu kolik. benimde bebeğim emmeyi redediyor sadece uyurken emzirebiliyorum. aynı zamanda mamaları içmiyor, zaten biberonda kabul etmiyor. bu yüzden bende aç kalmasın diye bir kaç kez hero babynin pirinç unlu muhallebisinden verdim elmalı olanından çok az, toplasan bir tatlı kaşığı kadar günde bir kere. normalde de bebeğim 3 günde bir kaka yaptığı için bi sorun yaşamadık daha. benim bebeğimde 3 ay 16 günlük. :)

Bende henuz almadım, ıse erken basladıgım ıcın zamanım olmadı.
ıs yerın nereye baglıysa oradan alacaksın.,
Muhasebecınıze bır sor ıstersen.
Buyuk ıhtımal ıle G.O.Pasa dan alırsın.

merhaba..21.02.2012 tarihinde bir kızım oldu..sizleri takip ediyor ama yazmıyordum..
kuzucuklarınızla herkese uzun mutlu ömürler dilerim

doğum izin parasını herhangi bir postaneden alabilirsiniz. Ben İzmir'de yaşıyorum doğum parasını Ankara'daki bir postaneden aldım..sizin para epey gecikmiş..şimdiye kadar geçmesi gerekirdi. benim param 10 gün içinde geçmişti..1-2 gün sonra tekrar sorun bence..

canım sütlerini hostese vereceksin o da aracın soğuutucusuna koyacak. yavruşuna kim kıyabilir. hemen yaparlar ve böylece uzun yolculukta da sütün dayanır

sinemaksungur canım senin izmirli oldugunu çamaşır suyunu klorak diye yazmandan anlamıştım. bizimkilerde bornovada

bu çamaşır suyununda ne çok ismi varmış bnm eşimde adanalı ordada hipo diyorlar,adanaya gittiğimde marketlerde hypo markalı çamaşır sularını gördüm ordan geliyormuş ismi

bizim kolik nöbetleri olmuyo artık merhem sayesinde
ama düzenli kullanmazsam yine bağırıyo sıkıntı yaşıyooo ıkınıyoo

canım otogara kadar muhafaza ettıkten sonra ver muavıne koysun dolaba onların dolabı var ya,
sonra da sıcak su ıster ıster ıcırırsın ..korkma bırsey olmaz o zaman..yolun kac saat surecek??
banyo ıcın de bence bebegınle konusarak dıkkatını cekerek dene o zaman sana bakarken fark
etmeden yıkanmıs oluyorlar:))

Giza ne yaptın yorgancıya yasıyor mu:))

kızlar ben bu işleri pek bilmiyorum
çalışmıyorum ama eşimin abisinin şirketinde çalışıyor gözüküyorum sigortam ödeniyor
bu doğum parası falan ondan yararlanabiliyormuyum?
ne kadar ücreti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…