- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.601
Biraz buyusun suyun icine ordekler falan koyarsin oyle oyle alisir buyuk ihtimalGeçmiş olsun canım. şuan onların tenleri çok hassas olduğu için olabilir canım. kıyamam telaş yapmışsın. geçmesine sevimdim. :) Ben küvetinde yıkıyorum. filesine yatırıyorum önce göbeğini kollarını bacaklarını boyununu yumuşakça sabunla keseliyorum, yıkıyorum. sonra arkasını çeviriyorum bir kolumu onun kollarının altına, karnının üzerine gelecek şekilde koyuyorum ve ters tarafımda olan kolundan tutarak sırtınıda keseleyip yıkıyorum güzelce. en son baş kısmını yıkayıp çıkarıyorum ama şimdiye kadar hiç bi sorun yaşamadım. sadece banyo sonunda kafasını yıkarken bebeğim suyu burnuna çekiyo bazen, ağlıyo o nedenle. :) ama genel olarak suyu ve banyoyu çok seviyo.
ya benm oğlum cok aglıyo yıkarken eşimle beraber yıkıyoruz tek basına mümkün degil yıkıyamam ...cok agır geliyo bana..tasıyamıyorum..zaten yıkanmayıda hiç sevmiyo..5 dakka cabuk cabuk nasıl yıkadıgımızı bilemiyoruz...suyu sevdiremedik bi türlü.
nasıl alıştıracaz ya ?????????
ya kızlar bu aşı kafamı çok karıştırdı 1 yaptırmalımıyım cunku oglumun gazı var sancıları oluyor asıyla dahada kotu olurmu yavrum
hadı herseyı goze alıp yaptırdım dıyelım rotarıx varmıs bırde rotateq bırı 2 bırı 3 doz hangısı daha ıyı sımdı puff cocugumun aglaması benı mahvedıyor:/
uff kızım mama yuzunden kakasını zor yapıyor,hala kaka yapmaya ugrasıyor..uyumuyor..ben yanında duruyorum daha süt sagmam lazım offf...bır de emzıgını fırlatıp fırlatıp ıstıyoorrrr.....
tabı kı yaptır,gazla ne ılgısı var kı??hem 3.ayda yapılıyor 4e gırdın sayılır kacırma gununu..
rotaıx yaptır 2 doz olanı bence..
HUGOCUK esın o zaman da mı eşindi yanii??hmm ..buyuk kayıp yahu kazı kacar mıı:))
tşk sagol..şu an yatakta ben-kızım-laptop varız o da bakıo ben yazdıkca:=))
ya benm oğlum cok aglıyo yıkarken eşimle beraber yıkıyoruz tek basına mümkün degil yıkıyamam ...cok agır geliyo bana..tasıyamıyorum..zaten yıkanmayıda hiç sevmiyo..5 dakka cabuk cabuk nasıl yıkadıgımızı bilemiyoruz...suyu sevdiremedik bi türlü.
nasıl alıştıracaz ya ?????????
uff kızım mama yuzunden kakasını zor yapıyor,hala kaka yapmaya ugrasıyor..uyumuyor..ben yanında duruyorum daha süt sagmam lazım offf...bır de emzıgını fırlatıp fırlatıp ıstıyoorrrr.....
Bazı bebekler suyu çok sever bazı bebeklerde hiç sevmezmiş. Sık sık yıkamayı deneyin belki zamanla bunun olması gereken bir rutin olduğunu anlamaya başlar ve ağlamaması gerektiğini düşünür. ( Bir fikir sadece. ) Şimdi sevmesede ilerde suyla oynamaya başlayınca sevicektir. Biraz sabretmeniz gerekicek sanırım. Umarım alıştırabilirsiniz ve bebeğiniz suyu çok ama çok sever. :))
teskkürederim tavsiyelerinizi deneyecem.....
Kiz anteptemisin sen biz her hafta sonu geliyoz hemen hemen gezmeye alisverise v.s hangi semttesin
kızlar ya ben temmuz 1 gibi falan otobüsle ailemi ziyarete gidecem...otobüste oğlumu emzirmekle ugrasmamak için şimdiden sağıp buzluga atmak istiyorum..ama sütü nasıl cözdürecegimi kaç saat dışarda durabilecegini bilmiyorum...yaklasık 5 saat falan dısarda durması gerekiyo...şimdi havalar iyice ısınacak ne kadar dayanırki dısarda.....
merhaba kızlar
uzun zamandr giremiyorum bebeğim kolik oldugu için vakit bulamıyordum allaha şükür kolik geçti.sütüm azaldı yetmiyor diye pirinç unu verdik simdide kakasını yapamıyor neyse mama aldım aptamili içmedi hero baby aldım onuda içmiyor neyapcam bilmiyorum. siz ne veriyorsunuz 3 ay 2 haftalık bebeğim
bir sorum daha olacak, doğum paralarını aldınızmı? ben 13 şubat ta dogum yaptım , 7 mayısta sigortaya gittim basvuru için 15 gün sonra yatar dediler bugun gittim daha yapmamıs 18 gün oldu. her postaneden alabiliyormuyuz:? ben sultangazide çalısıyorum işyeri gaziosmanpaşaya bağlı ve bahçeşehirde oturuyorum nerden alcam sizce?
bir sorum daha olacak, doğum paralarını aldınızmı? ben 13 şubat ta dogum yaptım , 7 mayısta sigortaya gittim basvuru için 15 gün sonra yatar dediler bugun gittim daha yapmamıs 18 gün oldu. her postaneden alabiliyormuyuz:? ben sultangazide çalısıyorum işyeri gaziosmanpaşaya bağlı ve bahçeşehirde oturuyorum nerden alcam sizce?
kızlar ya ben temmuz 1 gibi falan otobüsle ailemi ziyarete gidecem...otobüste oğlumu emzirmekle ugrasmamak için şimdiden sağıp buzluga atmak istiyorum..ama sütü nasıl cözdürecegimi kaç saat dışarda durabilecegini bilmiyorum...yaklasık 5 saat falan dısarda durması gerekiyo...şimdi havalar iyice ısınacak ne kadar dayanırki dısarda.....
sinemaksungur canım senin izmirli oldugunu çamaşır suyunu klorak diye yazmandan anlamıştım. bizimkilerde bornovada
sen urfadasın sanırım
antepten de daha yakınız
nizipteyiz biz ilçede
urfaya 100km
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?