2012 Şubat Anneleri

Kizar hepinize gunaydin yineben erkenciyim galiba:)dun ingiltereden dayim geldi ziyarete kizima verdigim mamayi gordu kizdi sen niye milupa veriyosun diye onun iki ogluvar masallah gurbuzler diyo cokta sagliklilar sma gold kullanmislar her ikisinede londrada yasiyo dayimbenim ordaki butun cevrem sma kullanir diyo eside orada saglikci oda sma yi oneriyo hicbiz milupa v.s vermedik diyo bizde dun sma aldik bugun vericem kizima.biraz forumlari okudum kilo almayan istahsizbebeklere felan cok oneriliyo besleyici bi mamaymis ins.kizima yarar insallah yaa sizlere yazarim..

ben aptamil kullandim sonragaz icin olani gaz olayimiz bitince bebelaca gectim 2 aydir kullaniyorum kakasi vs iyi sukur

Sen her ihtimale karsi emzirme onlugu al, ve otobusun dolabina ver , molada sicak suda erit yada mama ver
Bu dogum parasi dediginiz biriken maaslarinizmi? Ben isten ayrildim cocuk parasida almadim ocakta dogum yaptim simdi gitsem alma hakkim varmi hala yoksa suresimi vardi?

valla içimden geçtiydi urfadan antepe sık sık gelinmez
bunlar kesin birecikte diye
evet 10 dk bişey aramız
biz de bebiş olmadan önce gelirdik hafta sonları fırat kenarına
bebişten sonra hiç gelmedik daha

bende salı günü gittim sgk'ya istediğin postaneden alabilirsin dediler canım tc kimlik numarasına yattığı için sıkıntı yok
ama çok merak ediyorum ne kadar yatacak, maaşımdan az mı çok mu olacak toplamı? alan arkadaşlar varsa sizlein nasıl?

valla içimden geçtiydi urfadan antepe sık sık gelinmez
bunlar kesin birecikte diye
evet 10 dk bişey aramız
biz de bebiş olmadan önce gelirdik hafta sonları fırat kenarına
bebişten sonra hiç gelmedik daha

Kiz goruselim illaki yaa ben oraya kanz a geliyorum surekli kizima biseyler almaya gelirsen buraya muhakkak haber ver gelemezsende bu aralar evi topluyorum tasinayim bulusuruz insallah bide buraya usenmeyip firatami geldiniz tbr:)

Hamileyken burası çok daha haraketliydi ne güzel. Şimdi kimsecikler yok. Olsada yazan yok. Keşke hamileyken yazmaya başlasaymışım foruma, en güzel zamanında.

Son düzenleme:
Selam kızlar,

Dogum ucretı alacaklara bır sorum olacak.

Hak ettıgınız bu ucretı ne sekılde degerlendırmeyı planlıyorsunuz?
Mesela esınız borcları odemek ıcın ıstese verır mısınız?
Ustelık maasınızın yarısı cekılen kredıye gıdıyor, kalan mıktarı da yıne bır sekılde evın ıhtıyacları ıcın harcanıyorsa?

Walla bence Aptamıl en ıyısı ve anne sütüne en yakın olanı..Yabancı ulkeler sma kullanıyor dıye ıyı demek degıldır kı cnm..Herkes Aptamıl tavsıye edıyor doktorlardan..

evlendiğim günden bugüne kadar maaşımdan 1 tl (ki maaşım gayet güzel) kalmadı elime. tüm kredi ve kredi kartlarını, elektrik su vs . ben öderim. onun maaşını da yeriz. yada tam tersi olur. bizde ayrı gayrı yoktur. eve giren tüm para ikimizin. doğum paramın tamamıyla kredi kartlarımızı kapattık. şuan sadece ev kredisi ödüyoruz. doğum parası sadece benimdir diye birşey de yok, o an neye ihtiyacın varsa onu yaparsın. hiç borcun harcın yoksa bilezik yap at kenara yada tatile çık ye çıtır çıtır. tamamen sana ait bir karar canım.

EVET ASM yı bende cok duydum cok iiyi bi mama diyolar bencede kullanılacaksa asm kullanılmalı

maaşından az olucak tabikide. maaşının içinde yol ve yemek parası ekliyse onlar kesilir. doğum parası maaşına göre değişir. mesela eğer ticket veriyorsa işyerin, maaşının içinde sadece yol pararn varsa o kesilir de verilir. tamamen senin maaşınla alakalı.mesela maaşın 1000 tl yol yemek paran 250 tl. doğum paran 1000-250=750 750*4=3000 tl civarı doğum parası alırsın.

MRB kızlar bu arada nasılsınız?
bişey sorcam ya benm oğlum ellerini cok yiyo (emiyo demiyorum resmen yiyo çünkü) dişlik alsammı ki diyorum elleri tutmayada başladı ...oyuncaklarını falan tutuyo direk agzına götürüyo...ya görseniz nere olursa olsun bi ağzına götürüyo mutlaka benm kolum ..omzum..bacağım..nerem denk gelirse hemen somurmaya baslıyo...dişi cıkmayacak biliyorum ama parmagımı agzına verdim bi kere resmen ısırıyo dişi cıkacakmısta kasınırmıs gibi...dişi cıkacak olsa agrır oda aglar atesi falan cıkar heralde demi...3 ay 20 günlük daha

bu sadece benim önerim..... eğer süt erir bozulur diye korkuyorsan, bebeğinin termusuna kaynamış ılımış suyunu koy ve bir seferliğine olsun mama ver ne olucak ki. bu kadar strese girmektense dediğimi yap bence. ben oğluşuma çok tatlı 500 ml lik bebek termusu aldım. suyu ılık halde dolduruyorum içinde ve tam 8 saat içine nasıl koyarsan o şekilde kalıyor. aradazorda kalırsam mama veriyorum.

dişi çıksın yada çıkmasın bebeğinin reflexidir o. nasıl ilk 3 ay sadece meme emiyordu şimdi herşeyi ağzına götürmek isteyecek. çünkü bu ay onun beyni bu yönde komut veriyor. ne güzel işte. benim oğlum iki elini birdem ağzına sokuyor. 2 tane diş kaşıyıcı aldım, farklı ebatlarda, yavaş yavaş öğrendi alıp kaşıyor diş etlerini.bebeğinin dişi çıkmasa da diş eti ağrısı olabilir yada tamamen içgüdüsel bir durum, korkmana gerek yok, hatta gelişimi iyi diye sevinmelisin

Walla bence Aptamıl en ıyısı ve anne sütüne en yakın olanı..Yabancı ulkeler sma kullanıyor dıye ıyı demek degıldır kı cnm..Herkes Aptamıl tavsıye edıyor doktorlardan..

Biri kotu biri iyi demedi sma en iyisi dedi ayrica canim milupanin bircok dr ile anlasmasi varbaska marka onermeyin diye.benim kizima yaramadi hep kabiz ve sanci icinde bukotu anlamina gelmez tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…