- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.621
sinemaksungur canım senin izmirli oldugunu çamaşır suyunu klorak diye yazmandan anlamıştım. bizimkilerde bornovada
bu çamaşır suyununda ne çok ismi varmış bnm eşimde adanalı ordada hipo diyorlar,adanaya gittiğimde marketlerde hypo markalı çamaşır sularını gördüm ordan geliyormuş ismi
ben aptamil kullandim sonragaz icin olani gaz olayimiz bitince bebelaca gectim 2 aydir kullaniyorum kakasi vs iyi sukurmerhaba kızlar
uzun zamandr giremiyorum bebeğim kolik oldugu için vakit bulamıyordum allaha şükür kolik geçti.sütüm azaldı yetmiyor diye pirinç unu verdik simdide kakasını yapamıyor neyse mama aldım aptamili içmedi hero baby aldım onuda içmiyor neyapcam bilmiyorum. siz ne veriyorsunuz 3 ay 2 haftalık bebeğim
Sen her ihtimale karsi emzirme onlugu al, ve otobusun dolabina ver , molada sicak suda erit yada mama verkızlar ya ben temmuz 1 gibi falan otobüsle ailemi ziyarete gidecem...otobüste oğlumu emzirmekle ugrasmamak için şimdiden sağıp buzluga atmak istiyorum..ama sütü nasıl cözdürecegimi kaç saat dışarda durabilecegini bilmiyorum...yaklasık 5 saat falan dısarda durması gerekiyo...şimdi havalar iyice ısınacak ne kadar dayanırki dısarda.....
Bu dogum parasi dediginiz biriken maaslarinizmi? Ben isten ayrildim cocuk parasida almadim ocakta dogum yaptim simdi gitsem alma hakkim varmi hala yoksa suresimi vardi?
merhaba..21.02.2012 tarihinde bir kızım oldu..sizleri takip ediyor ama yazmıyordum..
kuzucuklarınızla herkese uzun mutlu ömürler dilerim
doğum izin parasını herhangi bir postaneden alabilirsiniz. Ben İzmir'de yaşıyorum doğum parasını Ankara'daki bir postaneden aldım..sizin para epey gecikmiş..şimdiye kadar geçmesi gerekirdi. benim param 10 gün içinde geçmişti..1-2 gün sonra tekrar sorun bence..
bir sorum daha olacak, doğum paralarını aldınızmı? ben 13 şubat ta dogum yaptım , 7 mayısta sigortaya gittim basvuru için 15 gün sonra yatar dediler bugun gittim daha yapmamıs 18 gün oldu. her postaneden alabiliyormuyuz:? ben sultangazide çalısıyorum işyeri gaziosmanpaşaya bağlı ve bahçeşehirde oturuyorum nerden alcam sizce?
valla içimden geçtiydi urfadan antepe sık sık gelinmez
bunlar kesin birecikte diye
evet 10 dk bişey aramız
biz de bebiş olmadan önce gelirdik hafta sonları fırat kenarına
bebişten sonra hiç gelmedik daha
Kizar hepinize gunaydin yineben erkenciyim galiba:)dun ingiltereden dayim geldi ziyarete kizima verdigim mamayi gordu kizdi sen niye milupa veriyosun diye onun iki ogluvar masallah gurbuzler diyo cokta sagliklilar sma gold kullanmislar her ikisinede londrada yasiyo dayimbenim ordaki butun cevrem sma kullanir diyo eside orada saglikci oda sma yi oneriyo hicbiz milupa v.s vermedik diyo bizde dun sma aldik bugun vericem kizima.biraz forumlari okudum kilo almayan istahsizbebeklere felan cok oneriliyo besleyici bi mamaymis ins.kizima yarar insallah yaa sizlere yazarim..
canım otogara kadar muhafaza ettıkten sonra ver muavıne koysun dolaba onların dolabı var ya,
sonra da sıcak su ıster ıster ıcırırsın ..korkma bırsey olmaz o zaman..yolun kac saat surecek??
banyo ıcın de bence bebegınle konusarak dıkkatını cekerek dene o zaman sana bakarken fark
etmeden yıkanmıs oluyorlar:))
şimdi benm oğlum 2 saatte bir emiyo o zaman nasıl olur emme düzeni bilmiyorum ama ...eevden cıkıp otobüse biniyorum diyene kadar 1 saat gecer 3.5 saate yol sürer...otobüse kadar muhafaza edemem çantada duracak çünkü e sıcakta mutlaka erir çantada o zaman evde çözdürüp öyle götürecem otobüse kadar... otobüste acıkır zaten 2 saat sonra falan içer... o içesiye 2.5 saat falan dısarda kalır bu şekilde yapsam bişey olmaz o zaman demi...
banyo işinide bakalım herseyi deneyecez artık....gecen keyfi yerindeydi hazır yerindeyken yıkıyım dedim güzel soydum konusarak güldürerek falan ..küvetin içine fileye koydum daha anlamamıştım bacaklarından suyu dökmeye basladım...yine tık yok ..ne zaman ki göbegine döktüm basladı aglamaya ...artık carcabuk yıkdık bizde neyse yavaş yavaş alısacak heralde????
Selam kızlar,
Dogum ucretı alacaklara bır sorum olacak.
Hak ettıgınız bu ucretı ne sekılde degerlendırmeyı planlıyorsunuz?
Mesela esınız borcları odemek ıcın ıstese verır mısınız?
Ustelık maasınızın yarısı cekılen kredıye gıdıyor, kalan mıktarı da yıne bır sekılde evın ıhtıyacları ıcın harcanıyorsa?
Kizar hepinize gunaydin yineben erkenciyim galiba:)dun ingiltereden dayim geldi ziyarete kizima verdigim mamayi gordu kizdi sen niye milupa veriyosun diye onun iki ogluvar masallah gurbuzler diyo cokta sagliklilar sma gold kullanmislar her ikisinede londrada yasiyo dayimbenim ordaki butun cevrem sma kullanir diyo eside orada saglikci oda sma yi oneriyo hicbiz milupa v.s vermedik diyo bizde dun sma aldik bugun vericem kizima.biraz forumlari okudum kilo almayan istahsizbebeklere felan cok oneriliyo besleyici bi mamaymis ins.kizima yarar insallah yaa sizlere yazarim..
bende salı günü gittim sgk'ya istediğin postaneden alabilirsin dediler canım tc kimlik numarasına yattığı için sıkıntı yok
ama çok merak ediyorum ne kadar yatacak, maaşımdan az mı çok mu olacak toplamı? alan arkadaşlar varsa sizlein nasıl?
MRB kızlar bu arada nasılsınız?
bişey sorcam ya benm oğlum ellerini cok yiyo (emiyo demiyorum resmen yiyo çünkü) dişlik alsammı ki diyorum elleri tutmayada başladı ...oyuncaklarını falan tutuyo direk agzına götürüyo...ya görseniz nere olursa olsun bi ağzına götürüyo mutlaka benm kolum ..omzum..bacağım..nerem denk gelirse hemen somurmaya baslıyo...dişi cıkmayacak biliyorum ama parmagımı agzına verdim bi kere resmen ısırıyo dişi cıkacakmısta kasınırmıs gibi...dişi cıkacak olsa agrır oda aglar atesi falan cıkar heralde demi...3 ay 20 günlük daha
Walla bence Aptamıl en ıyısı ve anne sütüne en yakın olanı..Yabancı ulkeler sma kullanıyor dıye ıyı demek degıldır kı cnm..Herkes Aptamıl tavsıye edıyor doktorlardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?