- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.641
Kızlar merhaba bende geldim. Çok özledim hepinizi ben ya.
Selam kızlar nasılsınız bebecikler nasıl
iyiyim cnm ya. Hayat hep kosturmaca ile geçiyor suan. 1 şubatta dogum yaptım. Oğlum suan 3 ay 25 günlük :)) büyüdü maşallah.
5 mayısta işe başladım. Bebeğime annem bakıyor işte böyle sen nasılsın nasıl geçiyor bebekli hayat.
iyiyim cnm ya. Hayat hep kosturmaca ile geçiyor suan. 1 şubatta dogum yaptım. Oğlum suan 3 ay 25 günlük :)) büyüdü maşallah.
5 mayısta işe başladım. Bebeğime annem bakıyor işte böyle sen nasılsın nasıl geçiyor bebekli hayat.
pardon tatlım kafam karıştı bir an, çalışıyorum ya yoğundu iş yeri, unuttum bir an çalıştığını. ayyy kötü oldum, kusuruma bakma.
selam tatlım, iyiyiz çok şükürama oğluşum artık beni eskisi gibi emmiyor, 5 dk emip sağa sola bakıyor, ve göğsümden kurtulmak için çırpınıyor. acaba diş çıkarack ondan mı nedir anlayamadım. doktorum ek gıdalara geç dedi ama hala kararsızım. sen neler yapıyorsun arkadaşım? yavruların nasıl?
canım iyiyim bende...
benimde sıpa aynı öyle emmiyor...
ağlıyor huysuz huysuz
bu rotavirüsten sonra iyice huysuzlandı...
diş olabilir ama ben aşıdan şüphe ettim
Evet çalışıyorum 5 mayısta başladım. Bebeğimde iyi teyzesi bende alıştım ona çok yoruluyorum ama iyiki oğlum var.
Oy annesi kurban olur ona annesinin ballısı.
canım iyiyim bende...
benimde sıpa aynı öyle emmiyor...
ağlıyor huysuz huysuz
bu rotavirüsten sonra iyice huysuzlandı...
diş olabilir ama ben aşıdan şüphe ettim
inan var ya oğluşum olmadan önce hayat ne kadar boşmuş, şimdi yaşadığımı anlıyorum. dün eşimle yoldayız, baktım biraz hızlı kullanıyor, "yavaş kullan" dedim, "alperen yok ki arabada" dedi, "hiç fark etmez, ben her an oğlumlayım, onun iyi olması için bizim kendimize çooook iyi bakmamız lazım" dedim.baktım yavaş yavaş devam etti yolaonlar bizim canımız, herşeyimiz,ayyy oğlumu çok özledim
Haklısın cnm iyiki varlar. Oglunun ismi de çok güzelmiş. Benim oğlumun adı da ömer teyzesi.
Haklısın cnm iyiki varlar. Oglunun ismi de çok güzelmiş. Benim oğlumun adı da ömer teyzesi.
hoşçakal arkadaşım.sabah 08:30 da iş başı yapıyorum, her gün 16:00 da çıkıyorum işten, 1,5 saat süt iznim var. evde internetim yok yeğenimi kocaman öpüyorum. iyi tatiller şimdiden, oğluma kavuşmama az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?