2012 Şubat Anneleri

iyiyim cnm ya. Hayat hep kosturmaca ile geçiyor suan. 1 şubatta dogum yaptım. Oğlum suan 3 ay 25 günlük :)) büyüdü maşallah.
5 mayısta işe başladım. Bebeğime annem bakıyor işte böyle sen nasılsın nasıl geçiyor bebekli hayat.

Selam kızlar nasılsınız bebecikler nasıl

selam tatlım, iyiyiz çok şükür ama oğluşum artık beni eskisi gibi emmiyor, 5 dk emip sağa sola bakıyor, ve göğsümden kurtulmak için çırpınıyor. acaba diş çıkarack ondan mı nedir anlayamadım. doktorum ek gıdalara geç dedi ama hala kararsızım. sen neler yapıyorsun arkadaşım? yavruların nasıl?

bende 22 ocakta doğum yaptım bebekli hayata çabuk alıştım diyebilirim. çalıştığım için hayatım hep bir koşturmaca içinde geçiyor, oğlumu çok özlüyorum, ayrılmak zor geliyor. ama idare etmeye,dayanmaya çalışıyorum. sen çalışıyor musun? bebişin nasıll?

pardon tatlım kafam karıştı bir an, çalışıyorum ya yoğundu iş yeri, unuttum bir an çalıştığını. ayyy kötü oldum, kusuruma bakma.

Evet çalışıyorum 5 mayısta başladım. Bebeğimde iyi teyzesi bende alıştım ona çok yoruluyorum ama iyiki oğlum var.
Oy annesi kurban olur ona annesinin ballısı.

canım iyiyim bende...
benimde sıpa aynı öyle emmiyor...
ağlıyor huysuz huysuz
bu rotavirüsten sonra iyice huysuzlandı...
diş olabilir ama ben aşıdan şüphe ettim

canım iyiyim bende...
benimde sıpa aynı öyle emmiyor...
ağlıyor huysuz huysuz
bu rotavirüsten sonra iyice huysuzlandı...
diş olabilir ama ben aşıdan şüphe ettim

Merhaba cnm nasılsın.
Ne kadar oldu ya görüşmeyeli nasılsın.
Profildeki senmisin senin bebişmi?

Evet çalışıyorum 5 mayısta başladım. Bebeğimde iyi teyzesi bende alıştım ona çok yoruluyorum ama iyiki oğlum var.
Oy annesi kurban olur ona annesinin ballısı.

inan var ya oğluşum olmadan önce hayat ne kadar boşmuş, şimdi yaşadığımı anlıyorum. dün eşimle yoldayız, baktım biraz hızlı kullanıyor, "yavaş kullan" dedim, "alperen yok ki arabada" dedi, "hiç fark etmez, ben her an oğlumlayım, onun iyi olması için bizim kendimize çooook iyi bakmamız lazım" dedim.baktım yavaş yavaş devam etti yola onlar bizim canımız, herşeyimiz,ayyy oğlumu çok özledim

Haklısın cnm iyiki varlar. Oglunun ismi de çok güzelmiş. Benim oğlumun adı da ömer teyzesi.

Haklısın cnm iyiki varlar. Oglunun ismi de çok güzelmiş. Benim oğlumun adı da ömer teyzesi.

hoşçakal arkadaşım. sabah 08:30 da iş başı yapıyorum, her gün 16:00 da çıkıyorum işten, 1,5 saat süt iznim var. evde internetim yok yeğenimi kocaman öpüyorum. iyi tatiller şimdiden, oğluma kavuşmama az kaldı

Güle güle cnm öp yerimede oglusunu.

Pofff. Oğlum bu gün o kadar huysuz ki anlatamam. Sürekli ağlıyor mızıldanıyor. Benide emmiyor. anlamıyorum önceden biberonu ağzına sürmezdi verince deli gibi ağlardı, çaresiz kalınca sütümü sağıp biberonla verdim belki alır umuduyla mememden daha iştahlı emdi. 2 seferdir biberonla veriyorum sütümü. ne tuhaf bi bebeğim var benim böyle.:44: kakasınıda yapamadı 3 günümüz bitti 4 e girdik bakalım ne zaman yapcak. kakasını yapamadı diye huysuzdur belki diyorum ama ıkınmıyorda hiç. anlam veremedim. bugünde aksine benimde başım felaket ağrıyor. babamız erken geliyor bari. yardım etmesede çok fazla, kucağında tutması bile benim dinlenmem için bir fırsat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…