2012 Şubat Anneleri

bende temmuz ağustos gibi alıştırırım diyorum aslında.hafif hafif ek gıda eşliğinde
şimdilik haftalık kilo takibi yapıyorum sağlık ocağında.bir sıkıntı yok gibi.
ortalama haftalık 200 gr civarında alıyor.
2saatte bi zorla uyku moduna geçirip veriyorum memeyi
bakalım nekadar daha idare edicez böyle

ıkısının de ısıne gelmıyor bence.
Nasıl olsa elefera oyle boyle yetısıyor butun ıslere.
Yemek pısıyor, ev temızlenıyor, utu yapılıyor, calısıyor, aksam bebegıne bakıyor, 4 saatte uyusa her ıse kosuyor.
Daha ne olsun kı.
Bu aksam konusacagım esımle, annesıne soyle desın 'yarın su yemegı yap da yıyelım, ozledım senın yemeklerını v.s.'
Bende bundan boyle salatasından pılavına kadar her cesıdı yapmayacagım.
Arada sırada esıme dıyecegım, dısardan getırsın.
Ne dıye kendımı hırpalayayım kı.
Bakıcı olayını dusunuyorum ama buna hıc bırı yanasmaz, emınım.
Hem acıkcası bende kızımı bır bakıcıya bırakamam, guvenemem o kadar.

Bılıyorum ama napayım, boyle de olmuyor.
Hem yoruldugumu goruyor zaten.
Bazen koltukta otururken gozlerım kapanıyor.
'Aaa yazık, eh uyumadın tabıı gece, sabahta erken kalkıyorsun, e aksam da evde durmuyorsun' dıyor ama bu kadar.
Ardından ben yıne kalkıp yemek yapıp, masayı kuruyorum.
O da lutfederse ıkı tabagı kaldırıyor.
Hem kızıma baktıgı ıcın her zaman dıyorum 'Allah razı olsun, gonlum rahat' dıye.
Amaaan ıste ben ancak boyle konusurum, ona laf edemem, ama belkı su yazdıklarımı yaparsam rahatlarım.

Allah yardım etsin bizim gibilere, çok zor valla emmemesi. Bizimkininde o civarlara geliyor haftalık. Bizim sağlık ocağı ay dolmadan bakmıyor kilosuna o yüzden ayının dolmasını beklememiz gerekiyor. Doktoruna söyledim aylık 500 gr ın altına düşmediği sürece sorun yok dedi. Sen emzirmeye devam et zorlada olsa dedi. Gel kolaysa emzir diyesim geldi. :)) Bak işte kilosuna dimi 15 günde ne kadar almışsa ayın yarısı işte ona göre hesapla, ya aç kalıyorsa çocuk. Kendi doktoruna götürmem gerekicek sanırım bu emme mevzu için.

ne diyeyimki canım Allah yardımcın olsun zor bi durum.
tam aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık olayı!!!

gerçekten emmeyen bebek çok zor oluyor başına gelmeyen anlamaz.hep aklımda açmı tok mu sorusu bıktım valla bunu düşünmekten

benimki ilk zamanlarda bile doğru dürüst emmezdi.hem gazlı hem kolik hemde iştahsız bi bebek işte:)) ((

Aynı bizimkini tarif etmişsin canım sadece iştahı iyiydi. İlk ay 1 buçuk ikinci ayda 1 buçuk kilo almıştı. üçüncü ay ise uyanıkken emmeyi bıraktığı için sadece 700 gr. ( bakalım bu ay ne kadar alıcak.

aman canım canı içinde sağlığı yerinde olsunda kilo çokda önemli değil.çıtı pıtı olur bizimkilerde:)

aman canım canı içinde sağlığı yerinde olsunda kilo çokda önemli değil.çıtı pıtı olur bizimkilerde:)

Aman öyle valla. Canları sağ olsun da. Nasıl olsa ek gıdalara başlamaya az kaldı o zaman alırlar bizimkilerde kiloları. :)) Şimdilik eti butu yerinde maşallah. Topak topak bacaklarını yerimmm ben onun.

canım durumun farklıymış, o zaman kendine güvenceye alacak bişeyler yap, altın olabilir mesela, buna artı olarak kendi maaşından bireysel emeklilikte başlat bence kendine ayda 100 tl gibi bi rakama ,ne olur olmaz

Kızlar siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?

Bizim ki hamaktan başka bi şekilde uyumuyor. Bir yere gidince çok zorlanıyorum. Ayağımda bile çok çok zor uyuyor. (

ben lansınoh cıft göguslu elektrık pompası kullanıyorum ama ıkısını
aynı anda sagamıyorum nasıl tutuyoprsun anşlatır mısın ucları benzıyor
onların cunkı?

[/FONT][/B][/B][/COLOR]

önce makinanın emiş gücünü ve hızını ayarlıyorum, boşta çalışmaya başlayıncada daha sonrada göğüslerime sıkıca bastırıp sağıyorum, tek tek uğraşmak daha zor çünkü

kızlarrr bugün ilk kez oğlumu ben yıkadım annem su döktü çok keyifli en kısa zamanda da birlikte yıkanmayı deneyecem

bedıha
ylz
nısane
sız ne zaman dogum yaptınız subat annesı degılsınız bıldıgım kadarıyla 3haftadur burdasızı??????

ne zamandır burdayım saymadım bilmiyorum ama şubat annesiyim canım
12 şubat doğumlu bi kızım var
annem yanımdayken takılmıyordum internette
annem gittikten sonra bakınıyorum

Kızlar siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?

Bizim ki hamaktan başka bi şekilde uyumuyor. Bir yere gidince çok zorlanıyorum. Ayağımda bile çok çok zor uyuyor. (

canım seninle bebeklerimiz ne kadar da benziyor inanamıyorum:))))))))))
benimkide salıncaktan başka yerde yatmıyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…