- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.741
Kiz hugocuk sakin bebalaca devam etme zatenigrenc bi mama yaa su eski iran mamalarina benziyo ucuz olmasindan uyuzlanmistim zaten yaa sma ile kizim hem dun hem bugun neredeyse dogdugundan beri iki defa kaka yapti rengi yesildi ama esim diyomamayi degistirdik ondan olabilir bakalim gozlemlicez insallah boyle iyi gider.
bizde bugün temizlik yaptık çok batmış ev çok yoruldumm
valla ben de öyle süpürüyorum falan ama derinleme bir temizliğe ihtiyacı var bizim evin de. bunu yapabilmek için de içime bir temizlik aşkı gelmesi gerekiyor. kaç gündür bekliyorum ama hala gelmedi :97::97:
Uzun bir zamandır takip ediyorum aslında burayı ama ancak yazabiliyorum.Herşeyi düzene oturtmak zaman aldı :) 8 şubat doğumlu bir kızım var.Adı Liva.. Sütüm hiç gelmedi maalesef.. Sezeryan olmak zorunda kaldım normal bekledim ama gelmedi hanımefendi.Doktorunda verdiği ile bebelac kulladık hep..Bikaç yazı gördüm bebelac ile ilgili acaba hatamı yapıyorum diye düşünmüyorum değil..Banyo yaptırmakla ilgili çok şey okudum..Doğduğunda ilk annemle yıkamıştık..Sonra cesaret toplayıp 2,5 aylıkken ben yıkamaya başladım.. Tabi benim üzerimde batıyor o ayrı mesele :)Genelde suyu sever ağladığı 1 yada 2 kere olmuştur.. Bir hafta öncede beraber banyo yaptık. Çok eğlenceli geçmişti.. Uykuları düzenli genelde gece uyur . gündüz fazla uyumaz sizlerin bebişleride aynımı?Bazen hiç bişi yapamıyorum :) Tv ye çok meraklı ne zaman görse iki gözü onda.. İzletmeliyim bilemedim..Bi fikir verirseniz sevinirim..
Gunduz bebisler uyumuyor genelde canimbizimki de en fazla 1saat uyuyor ama gece guzel uyuyor bence gece uykusu daha oonemli.benimki de 5gun gec dogdu ama sutum geldi cok sukur.bence sutun bol olmasi duzenli we saglikli yemeye,suya ve uykuya bagli bir sey ama gelmeyince degelmiyor malesef
sizlere bırsey soracagım ben aşırı unutkanlastım ..bırsey yapacagım
zaman kızım agladıysa o an ne yapacaksam herseyı unutuyorum 2 kere cezve yaktım ,1 kere
de gazı acık unutmustum ..sizlerde de var mı bu durum normal mıyım acaba??GEcen gun
kanser tedavısıne baslayan enıstemı aradım ve bana demedıgını bırakmadı 2 aydır arayamamıstım(
sizce ne yapıp gönlunu almam lazım cok sınırım bozuldu ...hem arayamadıgım ıcın uzgunum ,
hem de aklım basımda degıl ve ınsanlar benden bırseyler bekledıgınde derdımı anlatamamaktan
ve ınsanların bana alınganlık yapmasından ,küsmesınden de bıktım ...eşime de kızmıs ..ama esım
aılesını bıle 1 -2 aydır aramadı nerdeyse..yanı bız ne yapalım sızce haksız mıyım ben sımdı ..bır de
arastırma hastanesı sonucta bebekle de gıdılmez ben nasıl gıdeyım??veya nasıl affettıreyım
kendımı ..?Resmen suratıma kapattı ..sonucta hasta ve sevdıgı ınsanların ılgısını beklemesı
de normal ama ben de allak bullak haldeyım zaten telefonla kımseyle de konuşamıyorum kı..
:2::2:
ya mecburiyetten almıştım bebelacı aptamil olmadı başkada mama yoktu bilyosun sma heryerde bulunmuyo bugün gittik aldık
hiç köpürmedi oğlumda çok sevdi bitince epey ağladı
aptamil içincede bebelac içincede 1 saat sonra ıkınıp gaz çıkartmaya çalışıyodu zart zurt gidiyodu bu sefer olmadı inşallah iyi gelir
günde bir kere veriyorum zaten o da iyi olsun bari yaaa
zaman kızım agladıysa o an ne yapacaksam herseyı unutuyorum 2 kere cezve yaktım ,1 kere
de gazı acık unutmustum ..sizlerde de var mı bu durum normal mıyım acaba??GEcen gun
kanser tedavısıne baslayan enıstemı aradım ve bana demedıgını bırakmadı 2 aydır arayamamıstım(
sizce ne yapıp gönlunu almam lazım cok sınırım bozuldu ...hem arayamadıgım ıcın uzgunum ,
hem de aklım basımda degıl ve ınsanlar benden bırseyler bekledıgınde derdımı anlatamamaktan
ve ınsanların bana alınganlık yapmasından ,küsmesınden de bıktım ...eşime de kızmıs ..ama esım
aılesını bıle 1 -2 aydır aramadı nerdeyse..yanı bız ne yapalım sızce haksız mıyım ben sımdı ..bır de
arastırma hastanesı sonucta bebekle de gıdılmez ben nasıl gıdeyım??veya nasıl affettıreyım
kendımı ..?Resmen suratıma kapattı ..sonucta hasta ve sevdıgı ınsanların ılgısını beklemesı
de normal ama ben de allak bullak haldeyım zaten telefonla kımseyle de konuşamıyorum kı..
Hiç gelmedi sütüm neler içtim neler yedim bir damla bile gelmedi.. sonra kendime dert yaptım iyice gitti. mamayla besleniyor doğduğundan beri ama kilosu boyu çok normal..
oyun halısı bende aldım yavaş yavaş sevdi. bakalım belki onunla vakit geçirmeye alışır..
ben hep bebelac kullandım. aslında ilk başta sma önerdi dr. ama sindiremedi sanırım ne zaman versem püskürterek kustu.. doğum yaptığım hastanedeki çocuk dr. bebelac dene demişti.. Zaten sanırım aptamil ile aynı markanın ürünüymüş.. yanlış hatırlamıyorsam tabi.. bebelacı çok sevid kusma gaz sancı falan yapmadı hiç.. bende devam ettim.. şimdi 4 aya giricek ek gıdaya başlıycaz.dr söylemişti anne sütü almadığından başlarız diye .. geçen hafta elma suyu havuç suyu verdim çok az :) sevdi ama bakalım nasıl olacak :))
merhaba annişler.aranıza yeni katıldım.benim de 14 şubat doğumlu bir oğlum var.sütüm az olduğu zamanlarda hipp mama veriyorum.şimdilik bir sorunumuz yok.hipp mama hakkında yorumlarınız var mı?organik diye tercih ettim.annem beni büyütürken sma kullanmış.
merhaba canım geçmişolsun öncelikle inşallah en kıssa zamanda kurtulur sağlığına kavuşur enişten valla herkes kendine göre haklı ne denirki sende haklısın eniştende haklı herkes kendi yaşadığının zorluğunu biliyor enişten için söylemiyorum ama diğer alınganlık yapanları takma of valla ben öyle yapıyorum herkes oturduğu yerden canı sıkılıp kafaya birilerini takmaya çok meraklı her işim bittide sizinle uğraşacağım diyorum, amann uğraşamam valla eniştende yaşadığı durumun pisikolojisiyle sert çıkmıştır sana ama bilmiyolarki bizim durumumuzda içler acısı gece yok gündüz yok insanda ne kafa kalıyo ne birilerine hal hatır sormak aklına geliyor aynı şehirdemisiniz bilmiyorum ama bebeğini 1 2 saatliğine annene bırakamazmısın çiçeğini alırsın ziyaretine gidersin tatlıya bağlanır bence
kızlar kim bilir hangi yılın hangi ayında tekrar hamile kalıp belki sizlerle yine burda karşılaşıp,yazışırız..
iiçimizden kim ilk önce 2.çocuğuna hamile kalacak acaba????ne güzel olur!:))))
7yıldır ilik kanserı canım( aynı sehırdeyız..sırf kızar dıye arayıp önce annemı konusturdum ,
o da annen aramasa hıc arayacagın yok dıye bagırdı..moralımı bozdu ..iyice ılımlı olmadan
yanına gıtmek ıstemıyorum zaten etrafa terör estırıyormus herkese kızıyormus çok
sinirliymiş( Eee ben de böyle bagrılmasını çekecek kapasıtede hıssetmıyorum kendımı
zaten dokunsalar aglayacak kadar hassasım..o yuzden arasam tekrar ne dııym dıye düşünüyorum..
11 şubat 2012 ece ırmak ımmm doğdu hanımlar bebişleriniz yalnız başına vakit geçiriyormu ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?