2012 Şubat Anneleri

ELEFERA dıyeceksın kı bgn hangı yemek war??bır fasulye yap da yıyelım kızz dıyeceksın ne var bunda bea:))
ayrıca da nıye söylemeden beklıyorsun kı???Bak bır adım atmıssın ıste ılkınde kendıne yapar,ikincide sana
yapmazsa ogluna yapr mecbur yanı..De kı esıne de ben salata yıyecegım yorgunum yemekle ugrasamam de
o da yanınızdaysa ben yaparım der mutlaka ..esın yemek yap derse de gel yapalım dersın aynı saatte ıse
gıdıp calısıyoruz dersın ..

bennebileyimmmm
selam bacım neydiyon sen buralardasın hala maşşallah bebişin nasıl yıkamışsın ben bi kere denedim hala birileriyle yıkıyorum tırsıyom yani

Kızlar siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?

Bizim ki hamaktan başka bi şekilde uyumuyor. Bir yere gidince çok zorlanıyorum. Ayağımda bile çok çok zor uyuyor. (

bizimki ayakta sallanmazsa, çatlayana kadar ağlar yine de kendi uyumaz. emerken uyuyor, ben de yastığına bırakıyorum, hopp hemen açıyor gözleri, ben de mecburen ayağıma alıyorum yine.

bedıha
ylz
nısane
sız ne zaman dogum yaptınız subat annesı degılsınız bıldıgım kadarıyla 3haftadur burdasızı??????

İlk yazdığım günde belirtmiştim. 8 şubatta doğum yaptım. Bir oğlum oldu. Burayı hamile kaldığımdan beri takip ediyorum ama yazmıyordum. Yeni yazmaya başladım. Ayrıca şubat annesi olmasak burda işimiz ne. :) dimi ama boşamı yazıyoz.

canım seninle bebeklerimiz ne kadar da benziyor inanamıyorum:))))))))))
benimkide salıncaktan başka yerde yatmıyor:)))

Seni kendime bu yüzden daha da yakın hissediyorum. :)))) :13: Kaderdaşım. Şu yıkama işinide bir an önce çözersinizde bebeşin banyoyu çok sever inşallahhh. :)

bizimki ayakta sallanmazsa, çatlayana kadar ağlar yine de kendi uyumaz. emerken uyuyor, ben de yastığına bırakıyorum, hopp hemen açıyor gözleri, ben de mecburen ayağıma alıyorum yine.

Kendi mümkün değil uyumuyor zaten de bizimki de emerken uyusun çok isterdim ama uyanıkken emmiyor bile. Gerçi sonrada bu durumu bıraktırmak çok zor oluyor. Hamağı bile nasıl bırakıcaz ilerde onu düşünüyorum. Umarım bu durumlar geçicidir. :/

bızımkısı ayakta sallanıyor ama sarmazsam sıkıca hayatta uyumaz
sardıgım zmnsa mekan fark etmez:)

hihiiii..benimkide öyle..hatta bu aralar emzirme pozisyonunda kucağıma alıp,göğsüm kapalı ama,sallıyorum öyle uyuyor hemencik.özelliklede akşam uyukarına bu şekilde dalıyor..ayy sallanmak olsunda nerde olursa olsun..ayakta,kucakta,beşiğinde sallanan heryerde uyur benimki..

eşim bugün geldi:))annem pzrtesi gidecek(

bennnebileyim;
benim annemde seninki gibi beni şikayet edip durdu...evimi temizledi demiştimya geldiğinden beri,teyzemler ve anneannemle telde.konuşurken duydum.aynen böyle diyordu:ahh evin halini bi görseniz,nerden başlıcam bilmiyorum!!resmen abarttıı yani!

elefere;

kusura bakma ama kayınvalidene çok sinirlendim!hele kendine kadar yapıp yemesi yokmu..

bennebileyimmmm
selam bacım neydiyon sen buralardasın hala maşşallah bebişin nasıl yıkamışsın ben bi kere denedim hala birileriyle yıkıyorum tırsıyom yani

bende uzun zamandan beri kendim yıkıyorum alıştım artık ama tırnaklarını kesmeyi hiç cesaretim olmadı..taaki bu haftaya kadar ..eşim yoktu mecbur iş başa düştü zar zor kestim işte yarım yamalak..elim ter içinde kaldı valla!

kızlar kim bilir hangi yılın hangi ayında tekrar hamile kalıp belki sizlerle yine burda karşılaşıp,yazışırız..
iiçimizden kim ilk önce 2.çocuğuna hamile kalacak acaba????ne güzel olur!:))))

Ne yazık kı oyle.
Fakat sanırım bır sekılde kendımden tavız vermeden cozulmeyecek bu sorunlar.

Senın de Allah yardımcın olsun, ınsallah bebegın gun gectıkce daha ıstahlı olur.

canım durumun farklıymış, o zaman kendine güvenceye alacak bişeyler yap, altın olabilir mesela, buna artı olarak kendi maaşından bireysel emeklilikte başlat bence kendine ayda 100 tl gibi bi rakama ,ne olur olmaz

Bıreysel emeklılık ıyı fıkır.
Uygun bır zamanda hemen hayata gecıreyım ıyısı mı.

Kızlar siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?

Bizim ki hamaktan başka bi şekilde uyumuyor. Bir yere gidince çok zorlanıyorum. Ayağımda bile çok çok zor uyuyor. (

Ayagımda sallayarak ve sarılı bır sekılde uyutuyorum.
Baska turlu o da uyuyamıyor.
Nadıren emerken uyuyor.

Bırde ben nınnı pek soylemıyorum, sacma sapan sarkılar soyluyorum
Daha olmadı, pc den muzık dınletıyorum.
Ney, ılahı, klasık muzık ve nınnı.

Ben mı?
Hayatta dıyemem, hele dunden sonra.

Soylememe gerek olmadıgını dusunuyorum.
Netıcede ısten yorgun bır sekılde geldıgımı goruyor.

Esım ıcınde yemek yapacagını sanmam.
Cunku esım aksamları pek yemek yemez.
Zaten normalde bız aksamları salata yerdık.
Nadıren yemek yerdık.
Sımdı kayınvalıdem bızımle oldugu ıcın yemek yıyoruz.

Esım de yemek aramaz.
Hem onun gelmesını beklersem saat 22:00 olur.
Gec cıkıyor esım ısten.

kızlar kim bilir hangi yılın hangi ayında tekrar hamile kalıp belki sizlerle yine burda karşılaşıp,yazışırız..
iiçimizden kim ilk önce 2.çocuğuna hamile kalacak acaba????ne güzel olur!:))))

Ben hamılelıgımın son ayına kadar 3 cocuk dusunuyordum.
Sımdı ıse Elıf ın tek cocuk olması konusunda kararlıyım.
O nedenle benım sızınle karsılasma ıhtımalım yok.

Bebegını yıkayamayan anneler;
Ben pofuduk dıye tabır ettıgım bır banyo fılesı aldım.
Su ıcı kopuklerle dolu olan fıleden.
Onu kızımın kuvetıne koyuyorum.
Kızımı da sırt ustu, yuz ustu cevırerek yıkıyorum.
Gayet rahat yıkıyorum hem de.
Bırde yıkadıgım suya lavanta tuzu, yagı, esansı her ne var ıse ondan koyuyorum.
Vucudu hem daha guzel koksun, hem de rahatlasın dıye.

Son düzenleme:
bennebileyimmmm

aa pomak nasılsıınn??senın de gazlı mı cıktı bebek artık cok gırmıyorsunn..benım burda görundugume bakma canım bılgısayarı acıp cıkmıstım yenı geldık sayılırr....hep acık duruyor ama ancak oturdum yazdıgım son mesajdan berı:))kız küçükken yıkayamazsan sımdı daha zorlaşacak hareketlendıler kacmaya calısıyor benımkı fırarcı:)

Son düzenleme:

Seni kendime bu yüzden daha da yakın hissediyorum. :)))) :13: Kaderdaşım. Şu yıkama işinide bir an önce çözersinizde bebeşin banyoyu çok sever inşallahhh. :)

kaderdaşım:))) hakkaten öyleymişiz canım:)))tek fark cinsiyetleri sanırım:))
banyo işide zor biraz.banyoda ağlamasa bile giydirirken mutlaka basıyor çığlığı üstelik morarana kadar:))eşim ayakta kucağında tutuyor bende öyle giydiriyorum mecbur:))tam bi kucak kuşu benim kızım.kucaktan inince yırtıyor ortalığı.uyanık kız böyle böyle baktırıyor kendine işte:)))

Ah ah ben basima gelecegi biliyorum sirf bu sorunlari yasamamak icin bakici tutuyorum eltim baksa yarinbirgun dicek ben baktim senmi baktin sanki iyyy paramlabaktiririm cocuguma insallah Rabbim e emanet yaa guvenilirbiri Allah korkusumerhameti olursa neden kotu baksin.sende boyle erken yaslanirsin tut bi bakici.yada evinde bakarsa is cikisi git al kendi evine gel yemegini yap otur her gece bide ordami kalcaksin

Ben insallah yaa gunisigim tek dusunende benim bence :)))

hemşirecim bebelac bitti bizde ne alsam diye düşünüyodum
aptamilden ağzım yandı
bebelacta çok köpürüyodu içime sinmiyodu
gittim sma aldım onu verdim
şimdilik iyi sorun yok bakalım inşallah o da aptamil gibi yapmaz

Kiz hugocuk sakin bebalaca devam etme zatenigrenc bi mama yaa su eski iran mamalarina benziyo ucuz olmasindan uyuzlanmistim zaten yaa sma ile kizim hem dun hem bugun neredeyse dogdugundan beri iki defa kaka yapti rengi yesildi ama esim diyomamayi degistirdik ondan olabilir bakalim gozlemlicez insallah boyle iyi gider.

Kizlar bebisler banyoda cok agliyorsa ters cevirip yikamaya calismayin bayan kuaforleri gibi arkasindan suyu yavas yavas dokup yikayin daha kolay oluyor hem hic aglamiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…