2012 Şubat Anneleri

11 şubat 2012 ece ırmak ımmm doğdu hanımlar bebişleriniz yalnız başına vakit geçiriyormu ???????

8 şubat doğumlu benim kızımda.. oyun halısı aldım ben çok sevdi onda vakit geçiriyor artık.. biraz daha büyüyünce daha çok alışır sanırım.. sende almalısın çok işe yarıyorr

Sehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabir diliyorum Allahim bu pkk denen lanetin kokunu kurutsun insallah belalarini versin

aminnnnnnnnnnnnnn

evet yaa bende oyun halısı aldı teyzesi pazartesi yollayacak hediye aldılar umarım işe yarar bir de yatakta sallanma işine itiraz işi bizde de var küçük hanım uykusuzluktan ölse gene de uyumaz hep kucağımda canım çıktı birde sezeryanım

8 şubat doğumlu benim kızımda.. oyun halısı aldım ben çok sevdi onda vakit geçiriyor artık.. biraz daha büyüyünce daha çok alışır sanırım.. sende almalısın çok işe yarıyorr

tugba benim kızımda 8 şubatta doğcaktı ama maalesef gecikti biraz normal doğuma 10 şubat gecesi gittim 11 şubatta sezeryan oldum.. kızımın hayatı riske girmiş vs vs şimdi çok şükür iyi

Selam bende 14 şubat annesiyim uzun zamandır sizleri takip ediyorum bilmediğim çok şeyi sizler sayesinde öğrendim öncelikle bunun için tşk ederim.. Bnm sorunum oğlum anne sütü almıyo mama ile beslenmiyo ama gelin görünki uyanikken onu bile almıyo zamanla düzelir 1 atak olabilir dedim ama uzun zamandır biberonu bile istemiyo uyurkende 60 cc zorla dürtükleyerek anca bitittiriyorum bu ona yetmiyo halbuki 3 saatte bir arkadaşamın bebeği en az 150 cc içiyo aralarında 1 hafta var bu nasıl düzelcek nasıl yemeğe başlıcak bilmiyorum çok üzülüyorum dr a ek gıda sordum pirinç unu filan başlamak için en azından kaşıkla besleyebilirim diye çok gazlı 1 bebek olduğu için 5 ay bitimini beklices diyor 1 kere dayanamayıp verdim bebeğim kıvrım kıvrım oldu pişman oldum sizlerdede böyle olan varmı varsa neler yapıyosunuz yardımcı olucak birisi varmı? (

selam ben avent pompa satıyorum belki ilgilenirsiniz ilk ay oğluşum sürekli emdiği için sağamadım sonrasındada büyük üzüntü yaşadığım için sütüm tamamen kesildi mamaya başladık yani ürün sıfır diyebilirim kesinlikle sorunsuz

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ips-avent-tekli-elektronik-gogus-pompasi.html

burdan inceleyebilirsin

canım ben allem ettimmmmm kallem ettim verdim göğsümü ama o memeyi alana dek slikon göğüs ucu kullandım.. aynı zamanda ilk ay çok yeni olduğumuz için mama da verdim biberonda hala ara ara veriyorum biberonu almak istemediği günler oluyor dayıyorum tabiiki de anne sütü önemli sütüm var çok şükür ama allah korusun kesilirse de onu da bilsin istiyorum.. biberonda mamayı yapıp kaşıkla vermeyi denesen olmazmı ?
ben ilk zamanları gazı vardı dr sab smplex ver dedi verdim çok pişman oldum sanki daha çok zorlandı sonra rezene çayı yaptım kendime onu ılıtıp kızıma 2-3 çay kaşığı verdim ara ara.. çok gazlıysa onu bu tür çaylarla destekleyebilirsin mama içiyorsa üzerine su içir içi yanmasın.. rezene çayı yap 2-3 çay kaşığı ver mamayı kaşıkla ver boşver biberon almıyor diye üzülme... az kaldı zaten ek gıdalara geçeceğiz :)

ahhh ahhh kaşıkla vermeyi çok denedim ben 1 kaşık ağzına döküyosam sıpa 2 kaşık dışarı atıyo :) çaylarda sorun yok biberonla cok cok içiyo sinir oluyorum o zaman mamayı sevmiyo desem Sma ve aptamil denedim ıhhh fayda yok drumuz pekmezle tatlandırıp dene dedi gene yok tam piskopat benle inatlaşıyo :) dediğin gibi ek gıdalara başlasakda kurtulsak şu gaz ve emdi emmedi stresinden gerçi o zamanda ne vercez hazırlıcaz diye tutuşcaz Rabbim yardımcımız olsun

aminn yaa acaba bebelac ya da hero falan da denesenmiiii ?

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz:))
11 şubat 2012 ece ırmak ımmm doğdu hanımlar bebişleriniz yalnız başına vakit geçiriyormu ???????
ahhh keşke ama malesef 5 dk ancak oyalanıyor tek başına(
aslında bende oyun halısı almak istiyorum ama şüpheliyim.yaklaşık 1 ay önce kızımın salıncak ipine beşiğinin oyuncaklarını kesip asmıştım.bir nevi dönence yapmıştım.başlarda çok sevmişti.onlara bakıp bakıp gülüyor konuşuyordu.ama şimdi hiiiçççç bakmıyor.hatta sinir oluyor diyebilirim:))))işte o yüzden şimdi oyun halısınada aynı tepkiyi verir diye korkuyorum.sıkıldı sonuçta

iştahsız bebek büyük dert gerçekten.Allah yardımcımız olsun.benim kızımda sadece uyurken emiyor(

Siz istahsiz bebekten dert yaniyorsunuz ben de devamli meme isteyen kizimla ugrasiyorum emzik muamelesi goruyorum yalanci memeyi de almiyor saatlerce emiyor bi de yatarak emiyorr dusunun artik 7/24yatar moddayim

slm kızlar. kaç gundur gezmelerdeyımm yazamadım sızlere..
bız kızımla bırlıkte persembe gunu işe baslıyoruz. bırlıkte okula gıdeceğiz.mudurle goruştum.
anasınıfısın hocam bırlıkte gelın bırsey olmaz dedı:))mesleğimin guzellığını bırkez daha yasamış oldum:))
ama sızlere bırsey soracağım. ben temmuzda ramazanda oruç tutacağim için bebek aç kalsın ıstemıyorum ve onun için süt bırıktırmeye basladım. sabah ve akşam tek gogus sağıyorum. 50+60 toplam 110 cc felan çıkıyor. sabah sağdığım 50 yı bıberonda dolapta bekletıyorum. akşamkını ekleyıp ikişsini bırden buzluğa atıyorum. sızce doğru mu yapıyorum.

bu arada kızımdakı mıgde darlığı sebebı ile fışkıran kusmalar arttı ( gecen pazartesı 5300 du. bakalım yarın kaç gelecek.. cumartesı yıne batmana gotureceğim.. bakalım ne dıyecek doktoru...

son olarak bız 4 subat doğumluyuz. bebeğini sadece anne sutu ılşe besleyen annelere soruyorum yavas yavas gunde 1 cy kaşığı felan meyve suyuna baslasak mı acabaa...

hepinize bebeşlerinizle mutlu guzel bol sütlü ve bool uykulu bır gece dılıyorummm

canım ben 4.aya girer girmez vermeye başlayacağım 2-3 çay kaşığyla başlayacağım.. sadece anne sütü alıyor kızım ama bazen yaptığım şeylerin (içinde salça tuz olmayan ) tadına parmağımla baktırıyorum.. :)
süt konusuna gelince ben bildiklerimi anlatayım sana şimdi anne sütü buzdolabnda 24 saat oda sıcaklığında 4 saat ve dondurucuda 6 aya kadar tazeliğini koruyor diyorlar.. sana önerim sabah sağdığın sütün üzerine ekleme yapmak için akşamı bekliyorsan bence ayrı ayrı sakla.. bana sağlık ocağında iki göğsü bir kapta saklayabilirsin demişlerdi.. hastanede ise ayrı sakla demişlerdi aynı anda sağ ve buzluğa at.. aynı zamanda ramazanda eğer çocuğun alışmışsa öğlen meyve püresi ikindide çorba hazırlayıp sabah ve akşamları uyurken ona süt verebilirsin umarım bebişlerimiz ek gıdaya geçerken sıkıntı yaşatmazlar

Siz istahsiz bebekten dert yaniyorsunuz ben de devamli meme isteyen kizimla ugrasiyorum emzik muamelesi goruyorum yalanci memeyi de almiyor saatlerce emiyor bi de yatarak emiyorr dusunun artik 7/24yatar moddayim

bediha bebeğin kaç aylık şubat doğumlumu ? eğer şubat doğumluysa hala mı devam ediyor 7/24 emmeye ??? :) bence keyfini çıkar iştahsızlık daha kötü kilo almıyor diye çok üzülüyor insan

nisane hoşbuldukkk.. bakalım oyun halısını sever umarım ama hemen ağlamaya geçiyor oyuncaklardan... büyüdükçe daha çok oynatıyo elinde

bizde 6 şubat doğumluyuz baslayalım bence ben kahvaltıda falan recellerden tahin pekmezden emziğine batırıp veriyorum birazz elma erik falanda ısırıp dudaklarına sürüyorum tatlarına alışşsın diye...artık meyve suları sıkıp 1 - 2 cay kasıgı vermemizin bi sakıncası olmaz bence tavuk suyu et suyu falan versek yemek sularından bişey olur muki

biz uyuduk bütün gün şimdi cin gibi ayaktayız ne zaman uyuyacaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…