- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.761
11 şubat 2012 ece ırmak ımmm doğdu hanımlar bebişleriniz yalnız başına vakit geçiriyormu ???????
8 şubat doğumlu benim kızımda.. oyun halısı aldım ben çok sevdi onda vakit geçiriyor artık.. biraz daha büyüyünce daha çok alışır sanırım.. sende almalısın çok işe yarıyorr
Kızlar anlaşılan oğlumu uyanık olduğu zamanlarda yani gündüzleri emzirmek yerine biberonla beslemem gerekicek. ama göğüs pompası almamıştım daha önce gerekmediği için. şimdi almam lazım sanırım. iki marka var aklımda lansinoh ve avent siz hangisini önerirsiniz?
Selam bende 14 şubat annesiyim uzun zamandır sizleri takip ediyorum bilmediğim çok şeyi sizler sayesinde öğrendim öncelikle bunun için tşk ederim.. Bnm sorunum oğlum anne sütü almıyo mama ile beslenmiyo ama gelin görünki uyanikken onu bile almıyo zamanla düzelir 1 atak olabilir dedim ama uzun zamandır biberonu bile istemiyo uyurkende 60 cc zorla dürtükleyerek anca bitittiriyorum bu ona yetmiyo halbuki 3 saatte bir arkadaşamın bebeği en az 150 cc içiyo aralarında 1 hafta var bu nasıl düzelcek nasıl yemeğe başlıcak bilmiyorum çok üzülüyorumdr a ek gıda sordum pirinç unu filan başlamak için en azından kaşıkla besleyebilirim diye çok gazlı 1 bebek olduğu için 5 ay bitimini beklices diyor 1 kere dayanamayıp verdim bebeğim kıvrım kıvrım oldu pişman oldum sizlerdede böyle olan varmı varsa neler yapıyosunuz yardımcı olucak birisi varmı? (
ahhh ahhh kaşıkla vermeyi çok denedim ben 1 kaşık ağzına döküyosam sıpa 2 kaşık dışarı atıyo :) çaylarda sorun yok biberonla cok cok içiyo sinir oluyorum o zaman mamayı sevmiyo desem Sma ve aptamil denedim ıhhh fayda yok drumuz pekmezle tatlandırıp dene dedi gene yok tam piskopat benle inatlaşıyo :) dediğin gibi ek gıdalara başlasakda kurtulsak şu gaz ve emdi emmedi stresinden gerçi o zamanda ne vercez hazırlıcaz diye tutuşcaz Rabbim yardımcımız olsun
ahhh keşke ama malesef 5 dk ancak oyalanıyor tek başına11 şubat 2012 ece ırmak ımmm doğdu hanımlar bebişleriniz yalnız başına vakit geçiriyormu ???????
aslında bende oyun halısı almak istiyorum ama şüpheliyim.yaklaşık 1 ay önce kızımın salıncak ipine beşiğinin oyuncaklarını kesip asmıştım.bir nevi dönence yapmıştım.başlarda çok sevmişti.onlara bakıp bakıp gülüyor konuşuyordu.ama şimdi hiiiçççç bakmıyor.hatta sinir oluyor diyebilirim:))))işte o yüzden şimdi oyun halısınada aynı tepkiyi verir diye korkuyorum.sıkıldı sonuçta8 şubat doğumlu benim kızımda.. oyun halısı aldım ben çok sevdi onda vakit geçiriyor artık.. biraz daha büyüyünce daha çok alışır sanırım.. sende almalısın çok işe yarıyorr
Selam bende 14 şubat annesiyim uzun zamandır sizleri takip ediyorum bilmediğim çok şeyi sizler sayesinde öğrendim öncelikle bunun için tşk ederim.. Bnm sorunum oğlum anne sütü almıyo mama ile beslenmiyo ama gelin görünki uyanikken onu bile almıyo zamanla düzelir 1 atak olabilir dedim ama uzun zamandır biberonu bile istemiyo uyurkende 60 cc zorla dürtükleyerek anca bitittiriyorum bu ona yetmiyo halbuki 3 saatte bir arkadaşamın bebeği en az 150 cc içiyo aralarında 1 hafta var bu nasıl düzelcek nasıl yemeğe başlıcak bilmiyorum çok üzülüyorumdr a ek gıda sordum pirinç unu filan başlamak için en azından kaşıkla besleyebilirim diye çok gazlı 1 bebek olduğu için 5 ay bitimini beklices diyor 1 kere dayanamayıp verdim bebeğim kıvrım kıvrım oldu pişman oldum sizlerdede böyle olan varmı varsa neler yapıyosunuz yardımcı olucak birisi varmı? (
slm kızlar. kaç gundur gezmelerdeyımm yazamadım sızlere..
bız kızımla bırlıkte persembe gunu işe baslıyoruz. bırlıkte okula gıdeceğiz.mudurle goruştum.
anasınıfısın hocam bırlıkte gelın bırsey olmaz dedı:))mesleğimin guzellığını bırkez daha yasamış oldum:))
ama sızlere bırsey soracağım. ben temmuzda ramazanda oruç tutacağim için bebek aç kalsın ıstemıyorum ve onun için süt bırıktırmeye basladım. sabah ve akşam tek gogus sağıyorum. 50+60 toplam 110 cc felan çıkıyor. sabah sağdığım 50 yı bıberonda dolapta bekletıyorum. akşamkını ekleyıp ikişsini bırden buzluğa atıyorum. sızce doğru mu yapıyorum.
bu arada kızımdakı mıgde darlığı sebebı ile fışkıran kusmalar arttı( gecen pazartesı 5300 du. bakalım yarın kaç gelecek.. cumartesı yıne batmana gotureceğim.. bakalım ne dıyecek doktoru...
son olarak bız 4 subat doğumluyuz. bebeğini sadece anne sutu ılşe besleyen annelere soruyorum yavas yavas gunde 1 cy kaşığı felan meyve suyuna baslasak mı acabaa...
hepinize bebeşlerinizle mutlu guzel bol sütlü ve bool uykulu bır gece dılıyorummm
Siz istahsiz bebekten dert yaniyorsunuz ben de devamli meme isteyen kizimla ugrasiyorum emzik muamelesi goruyorum yalanci memeyi de almiyor saatlerce emiyor bi de yatarak emiyorr dusunun artik 7/24yatar moddayim
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz:))
ahhh keşke ama malesef 5 dk ancak oyalanıyor tek başına(
aslında bende oyun halısı almak istiyorum ama şüpheliyim.yaklaşık 1 ay önce kızımın salıncak ipine beşiğinin oyuncaklarını kesip asmıştım.bir nevi dönence yapmıştım.başlarda çok sevmişti.onlara bakıp bakıp gülüyor konuşuyordu.ama şimdi hiiiçççç bakmıyor.hatta sinir oluyor diyebilirim:))))işte o yüzden şimdi oyun halısınada aynı tepkiyi verir diye korkuyorum.sıkıldı sonuçta
iştahsız bebek büyük dert gerçekten.Allah yardımcımız olsun.benim kızımda sadece uyurken emiyor(
slm kızlar. kaç gundur gezmelerdeyımm yazamadım sızlere..
bız kızımla bırlıkte persembe gunu işe baslıyoruz. bırlıkte okula gıdeceğiz.mudurle goruştum.
anasınıfısın hocam bırlıkte gelın bırsey olmaz dedı:))mesleğimin guzellığını bırkez daha yasamış oldum:))
ama sızlere bırsey soracağım. ben temmuzda ramazanda oruç tutacağim için bebek aç kalsın ıstemıyorum ve onun için süt bırıktırmeye basladım. sabah ve akşam tek gogus sağıyorum. 50+60 toplam 110 cc felan çıkıyor. sabah sağdığım 50 yı bıberonda dolapta bekletıyorum. akşamkını ekleyıp ikişsini bırden buzluğa atıyorum. sızce doğru mu yapıyorum.
bu arada kızımdakı mıgde darlığı sebebı ile fışkıran kusmalar arttı( gecen pazartesı 5300 du. bakalım yarın kaç gelecek.. cumartesı yıne batmana gotureceğim.. bakalım ne dıyecek doktoru...
son olarak bız 4 subat doğumluyuz. bebeğini sadece anne sutu ılşe besleyen annelere soruyorum yavas yavas gunde 1 cy kaşığı felan meyve suyuna baslasak mı acabaa...
hepinize bebeşlerinizle mutlu guzel bol sütlü ve bool uykulu bır gece dılıyorummm
gececiler coğaldı hoşgeldiniz kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?