- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.781
eeeeeee.......eeeeeeeeee..........eeeeeeee..............eeeeeeeeeeee...............oynatmaya az kaldııı
tugba benim kızımda 8 şubatta doğcaktı ama maalesef gecikti biraz normal doğuma 10 şubat gecesi gittim 11 şubatta sezeryan oldum.. kızımın hayatı riske girmiş vs vs şimdi çok şükür iyi
Ah ah ben basima gelecegi biliyorum sirf bu sorunlari yasamamak icin bakici tutuyorum eltim baksa yarinbirgun dicek ben baktim senmi baktin sanki iyyy paramlabaktiririm cocuguma insallah Rabbim e emanet yaa guvenilirbiri Allah korkusumerhameti olursa neden kotu baksin.sende boyle erken yaslanirsin tut bi bakici.yada evinde bakarsa is cikisi git al kendi evine gel yemegini yap otur her gece bide ordami kalcaksin
sizlere bırsey soracagım ben aşırı unutkanlastım ..bırsey yapacagım
zaman kızım agladıysa o an ne yapacaksam herseyı unutuyorum 2 kere cezve yaktım ,1 kere
de gazı acık unutmustum ..sizlerde de var mı bu durum normal mıyım acaba??GEcen gun
kanser tedavısıne baslayan enıstemı aradım ve bana demedıgını bırakmadı 2 aydır arayamamıstım(
sizce ne yapıp gönlunu almam lazım cok sınırım bozuldu ...hem arayamadıgım ıcın uzgunum ,
hem de aklım basımda degıl ve ınsanlar benden bırseyler bekledıgınde derdımı anlatamamaktan
ve ınsanların bana alınganlık yapmasından ,küsmesınden de bıktım ...eşime de kızmıs ..ama esım
aılesını bıle 1 -2 aydır aramadı nerdeyse..yanı bız ne yapalım sızce haksız mıyım ben sımdı ..bır de
arastırma hastanesı sonucta bebekle de gıdılmez ben nasıl gıdeyım??veya nasıl affettıreyım
kendımı ..?Resmen suratıma kapattı ..sonucta hasta ve sevdıgı ınsanların ılgısını beklemesı
de normal ama ben de allak bullak haldeyım zaten telefonla kımseyle de konuşamıyorum kı..
:2::2:
nisane hoşbuldukkk.. bakalım oyun halısını sever umarım ama hemen ağlamaya geçiyor oyuncaklardan... büyüdükçe daha çok oynatıyo elinde
Kızlar günaydın bişey sorcam sizdede saç dökülmesi varmı benim acayip saçlarım dökülüyor normalmi acaba?
bediha bebeğin kaç aylık şubat doğumlumu ? eğer şubat doğumluysa hala mı devam ediyor 7/24 emmeye ??? :) bence keyfini çıkar iştahsızlık daha kötükilo almıyor diye çok üzülüyor insan
17subat dogumlu bi kizim var canim.bazen uyurken -beni emerken uyur genelde-arada caktirmadan emzigi vermeye calisiyorum ama anliyor kapiyor agzini.masallah istahli kiz memeye hayir dedigini hic gormedim:)
bizde 6 şubat doğumluyuz baslayalım bence ben kahvaltıda falan recellerden tahin pekmezden emziğine batırıp veriyorum birazz elma erik falanda ısırıp dudaklarına sürüyorum tatlarına alışşsın diye...artık meyve suları sıkıp 1 - 2 cay kasıgı vermemizin bi sakıncası olmaz bence tavuk suyu et suyu falan versek yemek sularından bişey olur muki
biz uyuduk bütün gün şimdi cin gibi ayaktayız ne zaman uyuyacaz bakalım
bnde doktorumza bu konuyu sordum bir iki kere elmayı ağzına değdirip tadına baktırmıştım,dr sütün yettiği için 6. aya kadar anne sütünden başka hiçbişey verme sakın dedi su bileçünkü bebek farklı tatları alınca süt içme isteği azalıyormuş böyleliklede annenin sütü azalıyormuş hem bunlar bnm düşüncelerim değil dünya sağlık örgütünün kararları dedi yinede karar sizin kızlar bende çok hevesliyim bişeyler yedirmeye ama bekliyeceğim sanırım
aynı şeyi banada dedi hemşire
bebeğin gelişimi anne sütüyle iyiyse 6. aydan önce hiçbişey vermemek lazım bebek farklı tatlara alışırsa emmek istemeyebilir emme isteği azalabiliyomuş bazı bebeklerde öyle dedi
annemde aynı şeyi söyledi bende çekindim şimdi
4 aylık olunca azar azar meyve suyu vermek istiyodum ama bekleyeceğim bende
6ay sadece anne sutu vermek lazim zaten 6.aydan sonra her seyden yemek zorunda kalacaklar ha 4aylikken vermissin ha 6.elbet tanisacak o tadlarla.acele etmenin anlami yok.sutunun kalitesi dusmemisken bebege yariyorken neden ek gidaya gecesin ki.mama veriyor olsan gec tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?