2012 Şubat Anneleri

uyumuyo hep zaten 2 yi bulur uyumamız ama bu gece uzun olacak gibi....ben sallıyom o sırıtıyo ağlıyo ikimizde inatlaıyoruz bakalım... ne zaman pes edecek

bizimki de sabahın köründe kalkıyor. daha yarım saat önce emzirmişim mesela, tok olduğunu bildiğim için ben de başlıyorum sallamaya. beşiği hemen yatağın kenarında. eeeee eeee , piişşşşş pişşşş dakikalarca sallıyorum bakıyorum sesi kesiliyor.

Allah kolaylık versin cümlemize. iyi geceler canım.

Son düzenleme:

Bakıcı tutacak konumda degılız su an ıcın.
Hafta sonu esımle konustum, 'annen yemek yapsa' dıye.
Cevap; 'bebegımıze bakıyor, daha ne yapsın'
Bende dısardan getırmesını soyledım.
Arada sırada ben yaparım dedım.
Bırde temızlık ıcın yardımcı alacagım artık, ama oyle her gun degıl.
Esım, tercıhıme bıraktı. Bende ayda bır alsam yeter dıye dusunuyorum.
Zaten cumartesılerı ben temızlıyorum oylesıneç
Yok, kayınvalıdem kızıma kendı evınde bakacak oldugunda gece onlarda kalmayacagım.
Esım gelene kadar orada kalacagız.
Onun gelmesı de 21:30 / 22:00 yi bulur.
Ama zaten buna da cozum bulacagım.

Allah sıfa versın enıstene.
Bence tekrar ara ve kendını ıfade et.
ılk telefonda olmasa da ılerleyen aramalarında senı anlayacaktır.

Bu arada ben bırsey yakmadım ama bır gun bende gazı acık unutmustum.

gece 24,00 de uykusundan uyandı ve sabah ezanına kadar meydanı dar ettii ( ne yapcam ben kızlar yaaa :18: bu da yetmezmi ş gibi 8 de ayakta ! oooooooooooooff offfffffffffffff bıcırık cimcime senin elinden çekeceğim varrr

Kızlar günaydın bişey sorcam sizdede saç dökülmesi varmı benim acayip saçlarım dökülüyor normalmi acaba?

[slm kızlar. kaç gundur gezmelerdeyımm yazamadım sızlere..
bız kızımla bırlıkte persembe gunu işe baslıyoruz. bırlıkte okula gıdeceğiz.mudurle goruştum.
anasınıfısın hocam bırlıkte gelın bırsey olmaz dedı:))mesleğimin guzellığını bırkez daha yasamış oldum:))
ama sızlere bırsey soracağım. ben temmuzda ramazanda oruç tutacağim için bebek aç kalsın ıstemıyorum ve onun için süt bırıktırmeye basladım. sabah ve akşam tek gogus sağıyorum. 50+60 toplam 110 cc felan çıkıyor. sabah sağdığım 50 yı bıberonda dolapta bekletıyorum. akşamkını ekleyıp ikişsini bırden buzluğa atıyorum. sızce doğru mu yapıyorum.

bu arada kızımdakı mıgde darlığı sebebı ile fışkıran kusmalar arttı ( gecen pazartesı 5300 du. bakalım yarın kaç gelecek.. cumartesı yıne batmana gotureceğim.. bakalım ne dıyecek doktoru...

son olarak bız 4 subat doğumluyuz. bebeğini sadece anne sutu ılşe besleyen annelere soruyorum yavas yavas gunde 1 cy kaşığı felan meyve suyuna baslasak mı acabaa...

QUOTE=hazelimm;24824121]bizde 6 şubat doğumluyuz baslayalım bence ben kahvaltıda falan recellerden tahin pekmezden emziğine batırıp veriyorum birazz elma erik falanda ısırıp dudaklarına sürüyorum tatlarına alışşsın diye...artık meyve suları sıkıp 1 - 2 cay kasıgı vermemizin bi sakıncası olmaz bence tavuk suyu et suyu falan versek yemek sularından bişey olur muki

biz uyuduk bütün gün şimdi cin gibi ayaktayız ne zaman uyuyacaz bakalım[/QUOTE]

cevap için tsk canım

nisane hoşbuldukkk.. bakalım oyun halısını sever umarım ama hemen ağlamaya geçiyor oyuncaklardan... büyüdükçe daha çok oynatıyo elinde

benım kızımda oyun halısını çoook sevıyr.içinde 1 saaten fazla tek basına vakıt gecırıyor.masallah dıyelım bebişlere...

Kızlar günaydın bişey sorcam sizdede saç dökülmesi varmı benim acayip saçlarım dökülüyor normalmi acaba?

hemde çoook var. bugun vakıt bulursam gıdıp tekrar kestıreceğim..

bediha bebeğin kaç aylık şubat doğumlumu ? eğer şubat doğumluysa hala mı devam ediyor 7/24 emmeye ??? :) bence keyfini çıkar iştahsızlık daha kötü kilo almıyor diye çok üzülüyor insan

17subat dogumlu bi kizim var canim.bazen uyurken -beni emerken uyur genelde-arada caktirmadan emzigi vermeye calisiyorum ama anliyor kapiyor agzini.masallah istahli kiz memeye hayir dedigini hic gormedim:)

17subat dogumlu bi kizim var canim.bazen uyurken -beni emerken uyur genelde-arada caktirmadan emzigi vermeye calisiyorum ama anliyor kapiyor agzini.masallah istahli kiz memeye hayir dedigini hic gormedim:)

ya benimki 3-5 dk emiyor sonra 3 saat hayatta yüzünü çevirmiyor bana :18: uyku desen hasretiz emziği hiç sevmiyorrrr canıma okuyor dün onu sabah 4 - 4.30 falandı uyuttummmm ne yapcağımı şaşırdım

bnde doktorumza bu konuyu sordum bir iki kere elmayı ağzına değdirip tadına baktırmıştım,dr sütün yettiği için 6. aya kadar anne sütünden başka hiçbişey verme sakın dedi su bile çünkü bebek farklı tatları alınca süt içme isteği azalıyormuş böyleliklede annenin sütü azalıyormuş hem bunlar bnm düşüncelerim değil dünya sağlık örgütünün kararları dedi yinede karar sizin kızlar bende çok hevesliyim bişeyler yedirmeye ama bekliyeceğim sanırım

aynı şeyi banada dedi hemşire
bebeğin gelişimi anne sütüyle iyiyse 6. aydan önce hiçbişey vermemek lazım bebek farklı tatlara alışırsa emmek istemeyebilir emme isteği azalabiliyomuş bazı bebeklerde öyle dedi
annemde aynı şeyi söyledi bende çekindim şimdi
4 aylık olunca azar azar meyve suyu vermek istiyodum ama bekleyeceğim bende

sağlık ocağında yine sadece anne sütü deyip durdular
yaww çok abartıyorlarr
bende sadece anne sütü veriyorum dedim artık napayım
çok sevindirik oldular

6ay sadece anne sutu vermek lazim zaten 6.aydan sonra her seyden yemek zorunda kalacaklar ha 4aylikken vermissin ha 6.elbet tanisacak o tadlarla.acele etmenin anlami yok.sutunun kalitesi dusmemisken bebege yariyorken neden ek gidaya gecesin ki.mama veriyor olsan gec tabi

ben günde sadece bir kez mama veriyorum oğlum çok seviyo

kolik sancıları tutmuyo artık çok şükür
ama merhemle duruyoruz
merhem olmasa yine aynı
smayada geçince gazı azaldı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…