2012 Şubat Anneleri

aynı halıyı almışız!:))) evet aslında dediğin gibi müzik çalan kısmına çok güçlü vurmak gerekiyor...bizimki bi kaç kez tesadüfen ayaklarıyla vurmuştu ama geenelde ben çaldırıyorum onu,düğmesinden açıp kapatıorum..maymun adasıyla arasında karasız kalmıştık biz internetten alırken bunu seçmiştik..ben yinede memnunum ama!

canım sütünün az olduğunu nerden biliyosun ağlıyomu açlıktan bebeğin
kilo alımımı yavaş
belkide sütün çok besleyici az bile olsa yetiyo olabilir

Sağdığım zaman çok az çıkıyor canım bi göğüsten 50 cc falan oda en fazlası. Bizimkide anca bir göğsü emiyor zaten. Kilo alımını bu ayki kontrolde görücez bakalım doktoru ne diycek önceden emmesi güzeldi kilo alımıda sorunsuzdu son ay yarı yarıya düştü şimdi ne kadar aldığına bakıcak doktor ona göre ek gıdaya geçeriz demişti zaten.
Açlıktan ağlıyor ama emmediği için. Çünkü uyanıkken hiç emmiyor. Bende sağınca anca o kadar çıkıyor. Onuda biberonla hemen bitiriyor. Dahasını istiyor ama olmadığı için veremiyorum. Ayrıca geceleri önceden daha az kalkardır 3 - 4 saatte bir şimdi emmek için saat başı kalkıyor. (

benim kuzenim bebeğini emzirip doyurduktan hemen sonrasında da sağıp buzluğa atıyormuş.ve emzirme sonrası çıkan süt en az 90 cc!!!!!maşallah diyorum..darısı bizlere..sanırım bünyeyle alakalı!

bu arada regl oldunuzmu baayanlar????

sağdığımda benımde ancak okadar çıkıyor malesef(artırmak için yapmadığım şey kalmadı ama malesef sütümden ziyade iştahım ve kilolarım arttı((

maşallah işte bünye meselesi sanırım birazda çünkü olmayınca olmuyor ne yaparsan yap
ben regl de olmadım daha(birazda bu yüzden davul gibiyim(

bende olmadımm...kilolarımıda hiç veremedim( sütüm olsun diye hep yedim..halada yiyorum..allahtan almadım ama gram veremedim..

ben norml doğum yaptım,kırkımda regl oldum ondan 2 hafta sonra tekrar oldum yani en son 5 nisanda olmuştum 2 ay olacak tekrar olmadım hatta korktum test bile yaptım çok şükür bişeycik yok,dr sordum emzirdiğin için her türlü düzensizlik normal dedi

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)

komagene,
gunisigimmm,
sinemaksungur,
enice+,
indra,
nisaNE,
tugba8435,
_ylz_

oooo kalabalığa bakkk

aslında benimkide şöyle:kırkım çıktı 1 hafta sonra 4-5 gün süren bi kanamam oldu.bitti.1o gün sonra yine oldu ama budefa daha az geldi.birdahada olmadım..40 ımdan sonraki olan regl miydi anlamadım..

bende olmadımm...kilolarımıda hiç veremedim( sütüm olsun diye hep yedim..halada yiyorum..allahtan almadım ama gram veremedim..

ben normalde çok iştahlı biri değildim ama şimdi deli gibi yiyorum.midem büyüdü sanırım((
gün içinde yediğim çikolataların haddi hesabı yok.
benki incecik cılız bi kızcağızdım şimdi delirmiş olmalıyım((
hergün kendime söz veriyorum yemicem artık zayıflıcam die ama yapamıyorum((
üstelik böyle yapanlara şaşırırdım zamanında.ben kilolu olsam asla yemezdim derdim((
şimdi akşama kadar evde yaptığım tek şey yemek(( fil gibi oldum
kendimede bakmıyorum hiç sefil sefil dolanıyorum evde((
kocam ii bişey demiyor valla:))
off offffffffffffffffffffffffffffff bir dokun bin ah işit durumundayım yaniiiii

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)

komagene,
gunisigimmm,
sinemaksungur,
enice+,
indra,
nisaNE,
tugba8435,
_ylz_

oooo kalabalığa bakkk
bebekleri attık bi köşeye bağırsın dursunlar:)))şahsen şuan benimki uyumamak için bağırıp duruyor deli gibi:))

yaramaza bak hem emmiyo mama yemiyo açım diye ağlıyo
acaba ne yiyecek iskender kebap filanmıki

ah ah bende seninle aynı durumdayım, 83 kilo ile girdim doğuma şuan 73 kiloyum evlendiğimde 58 kiloydum ve 2 yılda ne hale geldim hadi birbirimize söz verelim ve bir hedef belirleyelim, rejim değil sadece frenleyelim gereksiz yediklerimizi

ben çok zayıf olmadım hiç,birtek düğün zamanım 48 e düşmüştüm..onun dışında hep 50-55 im.boy 1.63.55 le hamile kaldım.ona bile 53 olsam daha iyi diyordum.67 yim şuan..ve bu kilodaki ben değilmişim gibi halada yiyorum..ama nasıl rejim yapıyım,nerden başlıyım,neler yapıyım hiiç bilmiyorum.ayın 4 ünde aşımız var.bende bi diyetisyene görünmek istiyorum aslında.kocam artık bana kilona dikkat et der gibi bişeyler ima ediyo..direk söylemiyor ama anlıyorum..aynen sefil durumdayım bende evde.saç baş berbat.üzerimde bazen görmediğim kusmuk lekeleri...

selam kızlar, oğluşumun resmini koydum

ANAAAAA..maşallah çok tatlı bi oğluşun var canım..

o zaman tıny love tercih edeyim.
ylz cim maymun adası ve güneşli günün farkı ne peki??

Tiny Love ürünleri - e-bebek.com

Bak canım burda bu markanın bütün ürünlerinin açıklamaları var incele istersen sen karar ver. :))

günisigimmm ; Bende memnunum oyun halısından bi şikayetim yokta tekmeleme aygıtına özenerek almıştık oda pek işe yaramayınca hayal kırıklığı oldu biraz ondan sanırım.
Kuzenine de maşallah. Allah'ım bizede bol bol sütler nasip etsinnn.. Ben daha regl olmadım ya. Poff olsam artık çok rahatsız ediyor olmamak. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…