- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.821
Biz Tiny Love tekmele oyun halısı kullanıyoruz. Ama şu tekmeleme aygıtı çokta gerekli değilmiş anladığım kadarıyla. Çocuğum o kadar tekmeliyor ama çalmıyor, çok güçlü vurmak gerekiyor oda sadece bazı bölgelerine. Sadece mozartın müziğini kullanıyoruz. Boşa bu kadar pahalı bişi almışız diye düşünüyorum. Oyuncakları ses çıkaran bişi olması bide müzik çalması yeterli bence. Aynasıda olsa iyi olur çünkü bizimki aynasında kendine bakmaya bayılıyor. :)) Keşke tiny love'ın maymun adası ya da güneşli gün oyun halısını alsaymışız..
canım sütünün az olduğunu nerden biliyosun ağlıyomu açlıktan bebeğin
kilo alımımı yavaş
belkide sütün çok besleyici az bile olsa yetiyo olabilir
Sağdığım zaman çok az çıkıyor canım bi göğüsten 50 cc falan oda en fazlası. Bizimkide anca bir göğsü emiyor zaten. Kilo alımını bu ayki kontrolde görücez bakalım doktoru ne diycek önceden emmesi güzeldi kilo alımıda sorunsuzdu son ay yarı yarıya düştü şimdi ne kadar aldığına bakıcak doktor ona göre ek gıdaya geçeriz demişti zaten.
Açlıktan ağlıyor ama emmediği için. Çünkü uyanıkken hiç emmiyor. Bende sağınca anca o kadar çıkıyor. Onuda biberonla hemen bitiriyor. Dahasını istiyor ama olmadığı için veremiyorum. Ayrıca geceleri önceden daha az kalkardır 3 - 4 saatte bir şimdi emmek için saat başı kalkıyor.(
sağdığımda benımde ancak okadar çıkıyor malesef
Sağdığım zaman çok az çıkıyor canım bi göğüsten 50 cc falan oda en fazlası. Bizimkide anca bir göğsü emiyor zaten. Kilo alımını bu ayki kontrolde görücez bakalım doktoru ne diycek önceden emmesi güzeldi kilo alımıda sorunsuzdu son ay yarı yarıya düştü şimdi ne kadar aldığına bakıcak doktor ona göre ek gıdaya geçeriz demişti zaten.
Açlıktan ağlıyor ama emmediği için. Çünkü uyanıkken hiç emmiyor. Bende sağınca anca o kadar çıkıyor. Onuda biberonla hemen bitiriyor. Dahasını istiyor ama olmadığı için veremiyorum. Ayrıca geceleri önceden daha az kalkardır 3 - 4 saatte bir şimdi emmek için saat başı kalkıyor.(
maşallah işte bünye meselesi sanırım birazda çünkü olmayınca olmuyor ne yaparsan yapbenim kuzenim bebeğini emzirip doyurduktan hemen sonrasında da sağıp buzluğa atıyormuş.ve emzirme sonrası çıkan süt en az 90 cc!!!!!maşallah diyorum..darısı bizlere..sanırım bünyeyle alakalı!
bu arada regl oldunuzmu baayanlar????
sağdığımda benımde ancak okadar çıkıyor malesef(artırmak için yapmadığım şey kalmadı ama malesef sütümden ziyade iştahım ve kilolarım arttı ((
maşallah işte bünye meselesi sanırım birazda çünkü olmayınca olmuyor ne yaparsan yap
ben regl de olmadım daha(birazda bu yüzden davul gibiyim (
benim kuzenim bebeğini emzirip doyurduktan hemen sonrasında da sağıp buzluğa atıyormuş.ve emzirme sonrası çıkan süt en az 90 cc!!!!!maşallah diyorum..darısı bizlere..sanırım bünyeyle alakalı!
bu arada regl oldunuzmu baayanlar????
ben norml doğum yaptım,kırkımda regl oldum ondan 2 hafta sonra tekrar oldum yani en son 5 nisanda olmuştum 2 ay olacak tekrar olmadım hatta korktum test bile yaptım çok şükür bişeycik yok,dr sordum emzirdiğin için her türlü düzensizlik normal dedi
bende olmadımm...kilolarımıda hiç veremedim( sütüm olsun diye hep yedim..halada yiyorum..allahtan almadım ama gram veremedim..
bebekleri attık bi köşeye bağırsın dursunlar:)))şahsen şuan benimki uyumamak için bağırıp duruyor deli gibi:))Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)
komagene,
gunisigimmm,
sinemaksungur,
enice+,
indra,
nisaNE,
tugba8435,
_ylz_
oooo kalabalığa bakkk
selam kızlar, oğluşumun resmini koydum
ben normalde çok iştahlı biri değildim ama şimdi deli gibi yiyorum.midem büyüdü sanırım((
gün içinde yediğim çikolataların haddi hesabı yok.
benki incecik cılız bi kızcağızdım şimdi delirmiş olmalıyım((
hergün kendime söz veriyorum yemicem artık zayıflıcam die ama yapamıyorum((
üstelik böyle yapanlara şaşırırdım zamanında.ben kilolu olsam asla yemezdim derdim((
şimdi akşama kadar evde yaptığım tek şey yemek(( fil gibi oldum
kendimede bakmıyorum hiç sefil sefil dolanıyorum evde((
kocam ii bişey demiyor valla:))
off offffffffffffffffffffffffffffff bir dokun bin ah işit durumundayım yaniiiii
as. ay maşallah cok tatlı oğluşun...sennki ne kadarlıktı?
ah ah bende seninle aynı durumdayım, 83 kilo ile girdim doğuma şuan 73 kiloyumevlendiğimde 58 kiloydum ve 2 yılda ne hale geldim hadi birbirimize söz verelim ve bir hedef belirleyelim, rejim değil sadece frenleyelim gereksiz yediklerimizi
maşallah canım çokkk şeker
ben çok zayıf olmadım hiç,birtek düğün zamanım 48 e düşmüştüm..onun dışında hep 50-55 im.boy 1.63.55 le hamile kaldım.ona bile 53 olsam daha iyi diyordum.67 yim şuan..ve bu kilodaki ben değilmişim gibi halada yiyorum..ama nasıl rejim yapıyım,nerden başlıyım,neler yapıyım hiiç bilmiyorum.ayın 4 ünde aşımız var.bende bi diyetisyene görünmek istiyorum aslında.kocam artık bana kilona dikkat et der gibi bişeyler ima ediyo..direk söylemiyor ama anlıyorum..aynen sefil durumdayım bende evde.saç baş berbat.üzerimde bazen görmediğim kusmuk lekeleri...ben normalde çok iştahlı biri değildim ama şimdi deli gibi yiyorum.midem büyüdü sanırım((
gün içinde yediğim çikolataların haddi hesabı yok.
benki incecik cılız bi kızcağızdım şimdi delirmiş olmalıyım((
hergün kendime söz veriyorum yemicem artık zayıflıcam die ama yapamıyorum((
üstelik böyle yapanlara şaşırırdım zamanında.ben kilolu olsam asla yemezdim derdim((
şimdi akşama kadar evde yaptığım tek şey yemek(( fil gibi oldum
kendimede bakmıyorum hiç sefil sefil dolanıyorum evde((
kocam ii bişey demiyor valla:))
off offffffffffffffffffffffffffffff bir dokun bin ah işit durumundayım yaniiiii
o zaman tıny love tercih edeyim.
ylz cim maymun adası ve güneşli günün farkı ne peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?