- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.861
aç olmsında takmıyorum artık kilosunu.bizim babamızda pek ufak bişey değil ama kızı böyle oldu iştekızının kilosu gayet iyi bence, normal sınırlar içinde, benim oğluşum obez sınırındaeeeeee baba iri yarı, 1.90 -100 kg
anne desen 73 kilo normaldir benim oğlanın böyle olması
iyiki varsınız kızlar yaa
hoppaaa
hadi kızlar oturmaya mı geldik ......eller havaya
vallaha sorma iyice sanki yası kemale ermiş herseyden elini ayagını cekmiş içi geçmiş orta yaşlarını geçmiş ev hanımları gibi hissetmeye basladım kendimi.....genciz daha yaaa ÇITIRIZ bizimde eğlenmeye hakkımız var heleki bu aralar
kızlar oyun halısı sipariş verdim tıny love gymını prenses tekm.oyna
umarım hoşlanır yoksa çok üzülürüm bi dünya para valla
eşimi zor ikna ettim.oda neymiş ben yaparım aynısını diye tutturdu
sma mama sanırım iştah açıyo oğlum bikaç gündür epey iştahlı
birde aptamildede bebelactada mama bitince biberon batmış oluyodu özellikle bebelacta epey yağlı oluyodu biberon ama smada öyle olmuyo mama bitti biberon tertemiz sanki hiç kullanılmamış gibi çok ilginç
Canim sma gOld istah acmak icin veriliyo bircok bebege kilo alimi cok az olan bebeklere dr oneriyo istahaciyo yani.iyiki dayimidinlemis almisim yaa ins boyle devam eder yarar kuzulara
benimde saçlarım epey dökülüyor ama doğumdan sonra normalmiş sanırım
canım ne güzel okula kızınla birlikte gidebiliyor olman.benim bugün iznim bitti 5er 5er raporla seminer dönemine kadar idare edicem.seminerdede artık bakalım belki bende giderim okula kızımla.gerçi bizim müdür uyuz bişey ama..!!!
benimde süt sağmam gerektiği halde hala sağmaya başlamadım.ben temmuz ağustos gibi ek gıdalara geçmeye düşünüyorum.zaten sütüm az kızımda emmeye meraklı değil iyice bırakır diye korkuyorum.ek gıdaya geçtiğimdede emzirmediğim aralarda sütümü sağarım stoklarım die düşünüyorum.çünkü sütüm ancak yetiyor bebeğime( bilmem doğru mu düşünüyorum!!???
canım bebeğinde inş.bi an önce iyileşir.kilosunu gelince yaz eminim almıştır.benim kızımda hemen hemn o civarlarda.bizim kızlar çıtı pıtı olacak)
günaydın kızlarrr..
oğlum yine kabız..
en son ayın 23 ünde fitille yapmıştı..ogünden beri yok!!!karnıda sert değiliyumuşacık..yinemi fitil veriyim,yaa alışmasın fitile..
annem gitti,eşim geldi işe gitti..:))
düşündümde geçen sene bu zamanlar birer birer hamile kalımaya başlamıştık!!:26:haberimiz bile yoktu !
kızlar emziren anneler bu sene oruç tutacakmısınız???
ben geçen sene 1 gün bile tutmadım hamileliiğimin ilk ayları zor geçiiyor diye..e bu yılda emziriyoruz ama tutmalımıyız sizce.bilen varmı??sütümüzü etkilermi tutmak??
oyun halısı kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz peki??
önerilerinizi bekliyorum.
buarada sanırım bende oruç tutamcam sütümden dolayı((
halbuki hamileliğimde bile yarısı tutmuştum(
Biz Tiny Love tekmele oyun halısı kullanıyoruz. Ama şu tekmeleme aygıtı çokta gerekli değilmiş anladığım kadarıyla. Çocuğum o kadar tekmeliyor ama çalmıyor, çok güçlü vurmak gerekiyor oda sadece bazı bölgelerine. Sadece mozartın müziğini kullanıyoruz. Boşa bu kadar pahalı bişi almışız diye düşünüyorum. Oyuncakları ses çıkaran bişi olması bide müzik çalması yeterli bence. Aynasıda olsa iyi olur çünkü bizimki aynasında kendine bakmaya bayılıyor. :)) Keşke tiny love'ın maymun adası ya da güneşli gün oyun halısını alsaymışız..
kızlar oyun halısı sipariş verdim tıny love gymını prenses tekm.oyna
umarım hoşlanır yoksa çok üzülürüm bi dünya para valla
eşimi zor ikna ettim.oda neymiş ben yaparım aynısını diye tutturdu
ben bugun kestırdımm saçlarımı.canıma yetmıştı dokulmesı. bebeğin ellerinde buluyordum hep. kurtulduk inş..
nisane kızım 5300 du gecen pazartesı bugun 5470 geldı. ebesı guzel gelışıyor sıkıntı yapma dedı.ek besıne gelınce 6 aya kadar verme çünkü böbreklerı henuz yeterınce çalışmıyor ona yarar değil zarar verırısn dedı. birde emmesını düşürürsün. emmeyı bırakır dedı.anne sütüne devammm kararı aldık.
canım ben denedım doktor önerisi ıle boyle yaptım ve duzeldık. belkı ınanmayacaksın ama tam 2 ay benım kzım 10 gunde bır yapıyordu.gunde 6 öğün saf zeytın yağını yarım çay kasığı içir. sütünü sağıp içine koyarsan daha ıyı oluyor. kolay yıyor o zaman . ve boyle yaparak 4 gunde bız kurtulduk. artık kendısı düzenli yapıyor.
canım inş ben bu yıl tutacağım. simdiden lansınohun süt posetlerini aldım bırıktırmeye basladım.çünkü geecen yıl eltım tutmuştu ve bebeği aç kalıyordu. en azından öğleden sonra sagdığım sutlerı verırsem ıkımız ıçınde ıyı olur dıye duşunuyorum.
ben perensesı kullanıyorum. kızlar bu oyun halısının özelliği bebek budukçe farklı seylerını kesfedıyor. zaten bu yuznden daha buyuk 1 yas uzerıne bıle çıktıklarında halen ılgılerını cekıyor.benım yegenıme ablam almıştı 14 aylık halen oynuyor. bashsettığınız muzık bolumunu 8-9 aylıkken kesfedıyorlar. şimdi sallanan oyuncaklar ve ayna dıkkatını ceker. doku ve muzık için 8-9 ayı beklememız lazım. verdığınız para boşuna gıtmedı.. üzülmeyın. kızım onun içinde 1 satt kendı kendıne konuşa konuşa tekmeleye tekmeleye zaman geçiriyor.ve gaz problemını de boylece kendı kendıne gıderıyor. artık eskısı kadar gazı yok. oynarkn alttan üsten atıyor gazlarııı:))
kızlar bugun kuafore gıttım sacları kestım kaş goz bıyık yapıldı bıraz kendıme geldım. sonrada esım bızı aldı yemeğe gıttık bıraz carsı gezdık:)) ohh bee dedımm hayat devam edıyor. benım kız çook populer oldu.herkese kahkaha atıyo. sosyal gelişimi çoook ıyı masallah. kızımla persembe okula baslayacağız. bakalım nasıl olacak.
uykusu geldı mızmızlanıyr. herkese ıyı gecelerr...
oğlum sümsükleyip duruyodu bende metal şarkılar açtım metal çok severiz çünkü
oğlumun bşanda kocaman açıldı gözleri tepiklenip duruyo şimdi yaramaz
hmm ne actın? ben de severim ama benimkinin kafası kaldırmıyo :) antika benim oğlum.
az metallica çaldım çok hareketlendi
ehehe benimkinin ödü kopuyo ya, hele bir de müzik melankolikse suratı asılıyo bunalıma giriyo..
bizde sabah akşam dandini dastana başka melodi yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?