2012 Şubat Anneleri

kızının kilosu gayet iyi bence, normal sınırlar içinde, benim oğluşum obez sınırında eeeeee baba iri yarı, 1.90 -100 kg
anne desen 73 kilo normaldir benim oğlanın böyle olması
aç olmsında takmıyorum artık kilosunu.bizim babamızda pek ufak bişey değil ama kızı böyle oldu işte

iyiki varsınız kızlar yaa

hoppaaa

hadi kızlar oturmaya mı geldik ......eller havaya

canım bizim kop kop bukadar olur işte kızçem ağla ağla koptu
öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi.güzel sohbetti stres attım valla:))

bende cıkıyorum bi dahaki programımızda buluşmak üzere ....içinizdeki yaşama sevinci hiç bitmesin...bebişlerinizle daha güzel olsun...

oğlum sümsükleyip duruyodu bende metal şarkılar açtım metal çok severiz çünkü
oğlumun bşanda kocaman açıldı gözleri tepiklenip duruyo şimdi yaramaz

Ohh iyi coşmuşsunuz kızlar.. Tühh ben kaçırdım. Oğlum uyandıda..

Bıcırığımın karnını doyurdum. Biraz oyun oynadık. Alt temizliği sonrada anneye çorba ve tatlı yapıldı. Bir güzel banyo yaptırdım kuzucuğuma. Masaj eşliğinde yağlandık. tırnaklarımızıda kestik. Yine karın doyurduk. Üstümüzü giyindik şimdi de mışıl mışıl uyuyor sallanma ve müzik eşliğinde. Bundan daha büyük bi aşk varmı yaa..

Cıks cıkss cıksss hıc yakısıyor mu boyle dusunmek?
Asıl sımdı kendını daha ıyı hıssetmelısın.
Acıkcası ben hamılelıktekı goruntumden sonra sımdıkı goruntume sukredıyor, kendımı motıve edıyorum.
Esım ıle basbasayken yıne eskısı gıbı oynasmaya gayret edıyorum.
Evde zaman bulamazsam bakımıma alet edavatımı ıs yerıme getırıp, burada kullanıyorum.
Bırde ehlıyete ve lazer epılasyona yazıldım.
Sımdı eskısınden daha yogunum ama bu kendımı gercekten daha ıyı hıssettırıyor.
Calıstıgım ıcın de kızımla zaman gecırmek cok zevk verıyor, uyumasa aglasa bıle.

kızlar oyun halısı sipariş verdim tıny love gymını prenses tekm.oyna
umarım hoşlanır yoksa çok üzülürüm bi dünya para valla
eşimi zor ikna ettim.oda neymiş ben yaparım aynısını diye tutturdu

bende kapıda ödeme yapabileceğim alışveriş sitesi bakıyorum

sma mama sanırım iştah açıyo oğlum bikaç gündür epey iştahlı
birde aptamildede bebelactada mama bitince biberon batmış oluyodu özellikle bebelacta epey yağlı oluyodu biberon ama smada öyle olmuyo mama bitti biberon tertemiz sanki hiç kullanılmamış gibi çok ilginç

sma mama sanırım iştah açıyo oğlum bikaç gündür epey iştahlı
birde aptamildede bebelactada mama bitince biberon batmış oluyodu özellikle bebelacta epey yağlı oluyodu biberon ama smada öyle olmuyo mama bitti biberon tertemiz sanki hiç kullanılmamış gibi çok ilginç

Canim sma gOld istah acmak icin veriliyo bircok bebege kilo alimi cok az olan bebeklere dr oneriyo istahaciyo yani.iyiki dayimidinlemis almisim yaa ins boyle devam eder yarar kuzulara

Canim sma gOld istah acmak icin veriliyo bircok bebege kilo alimi cok az olan bebeklere dr oneriyo istahaciyo yani.iyiki dayimidinlemis almisim yaa ins boyle devam eder yarar kuzulara

benim sıpanın iştahı açıktı zatii :44: benide yiyecek bu çocukk
ben daha önce araştırmıştım aptamil olmayınca smayı çok duydum ama bulamıyodum kipada buldum aldım
biberon hiç batmıyo değilmi çok ilginç hiç kalıntı yok sanki hiç kullanılmamış gibi biberon

bildiğiniz kapıda ödeme yapabileceğim bebek ürünleri satılan site varmı arkideşlerr :80:

Son düzenleme:
Ekgida deneyimlerini yazarmisin butun arkadaslara soyluyorum fikir alisverisi yapalim ne ilebasladin nelerverdin hangi markav.s bide yogurdu hangisini veriyosun kizlarhepinize soruyorum hep mayalamayabiliriz sutas babymix felan gordum acabanasil

ben bugun kestırdımm saçlarımı.canıma yetmıştı dokulmesı. bebeğin ellerinde buluyordum hep. kurtulduk inş..

nisane kızım 5300 du gecen pazartesı bugun 5470 geldı. ebesı guzel gelışıyor sıkıntı yapma dedı.ek besıne gelınce 6 aya kadar verme çünkü böbreklerı henuz yeterınce çalışmıyor ona yarar değil zarar verırısn dedı. birde emmesını düşürürsün. emmeyı bırakır dedı.anne sütüne devammm kararı aldık.

canım ben denedım doktor önerisi ıle boyle yaptım ve duzeldık. belkı ınanmayacaksın ama tam 2 ay benım kzım 10 gunde bır yapıyordu.gunde 6 öğün saf zeytın yağını yarım çay kasığı içir. sütünü sağıp içine koyarsan daha ıyı oluyor. kolay yıyor o zaman . ve boyle yaparak 4 gunde bız kurtulduk. artık kendısı düzenli yapıyor.

oyun halısı kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz peki??
önerilerinizi bekliyorum.
buarada sanırım bende oruç tutamcam sütümden dolayı((
halbuki hamileliğimde bile yarısı tutmuştum(

canım inş ben bu yıl tutacağım. simdiden lansınohun süt posetlerini aldım bırıktırmeye basladım.çünkü geecen yıl eltım tutmuştu ve bebeği aç kalıyordu. en azından öğleden sonra sagdığım sutlerı verırsem ıkımız ıçınde ıyı olur dıye duşunuyorum.

ben perensesı kullanıyorum. kızlar bu oyun halısının özelliği bebek budukçe farklı seylerını kesfedıyor. zaten bu yuznden daha buyuk 1 yas uzerıne bıle çıktıklarında halen ılgılerını cekıyor.benım yegenıme ablam almıştı 14 aylık halen oynuyor. bashsettığınız muzık bolumunu 8-9 aylıkken kesfedıyorlar. şimdi sallanan oyuncaklar ve ayna dıkkatını ceker. doku ve muzık için 8-9 ayı beklememız lazım. verdığınız para boşuna gıtmedı.. üzülmeyın. kızım onun içinde 1 satt kendı kendıne konuşa konuşa tekmeleye tekmeleye zaman geçiriyor.ve gaz problemını de boylece kendı kendıne gıderıyor. artık eskısı kadar gazı yok. oynarkn alttan üsten atıyor gazlarııı:))

kızlar bugun kuafore gıttım sacları kestım kaş goz bıyık yapıldı bıraz kendıme geldım. sonrada esım bızı aldı yemeğe gıttık bıraz carsı gezdık:)) ohh bee dedımm hayat devam edıyor. benım kız çook populer oldu.herkese kahkaha atıyo. sosyal gelişimi çoook ıyı masallah. kızımla persembe okula baslayacağız. bakalım nasıl olacak.

uykusu geldı mızmızlanıyr. herkese ıyı gecelerr...

moralinin iyi olmasına sevindim canım

ehehe benimkinin ödü kopuyo ya, hele bir de müzik melankolikse suratı asılıyo bunalıma giriyo..
bizde sabah akşam dandini dastana başka melodi yokkk

sizin müzik çok güzelmiş
bizimki hırpalanmaya bayılıyoo
açtım metallicayı hırpaladım sıpayı
çıldırdı valla yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…