2012 Şubat Anneleri

ne olacak böyle hiç bilmiyorum(

hep erteliyorum hep erteliyorum bende(bakalım nereye kadar(

annem yanımdaydı
öff herşeye karışıyo
kolik için merhem geçirdi diyorum yok diyo merhem bişey yapmaz masaj iyi geliyo deyip deyip tüm gün oğlumun karnını ovalayıp duruyo
banyo yaptıralım diye tutturdu neyse yıkadık normalde suyu çok seven oğlum sıkıldı korktu
öyle yapma korkuyo diyorum dinleyen yok
elleriyle heryanını ovaladı
oğlumda ağladı hemen aldım bende
herşeye herşeyimize karışıyo onu öyle yapma böyle yap dır dır dır
başıma ağrı girdi valla
birde dedikleri olmadımı bağırıyo
hayır dedikleri doğru olsa neyse ama olmuyo işte
atıştık biraz
oğlumda annemde durmak istemiyo sanırım ağlıyo hemen hamağına yatmak istiyo
5 gün boyunca hamağında yattı uyudu durdu
emiyo altını alıyoruz uyuyo
bugünde cin gibi uyumuyo
kucağıma yorganını koydum üzerine yatırdım
agulayıp duruyo cevap vermezsem sinirleniyo

teşekkür ederim canım bakarım

Neden ki??? bu arada emziriyor musun canım? benim oğluşum artık emmemeye başladı, ek gıdaya başladım

emziriyorum canım.daha doğrusu emzirmeye çalışıyorum benim kızımda emmiyor sadece uykusunda emiyor(ama inatla ek gıdaya çeçmiyorum temmuz sonu gibi düşünüyorum.
zayıflama işide işime gelmiyorda ondan haftaya diyorum canım
sanki psikolojim hazır değil gibi(
amannn bunlar türlü bin çeşit bahane tabi..
tamam ben söz veriyorum bugünden itibaren çikolata olayını azaltıcam:)))))))
hadi bakalım hayırlısı

yaramaza bak hem emmiyo mama yemiyo açım diye ağlıyo
acaba ne yiyecek iskender kebap filanmıki
En sonunda onu yedirtcek valla kendine yaa. :2:

Off ya aslında ben hamile kaldığım kiloma döndüm. 61 kiloyum. Ama evlendiğim kiloma dönmek istiyorum.. (( 56 . Ama sütüm yok zaten bide yemeyi kesersem daha çok gider. Eşim zaten zorla yediriyor yemeyince sütüm olsun siye. :/ Ne yapıcaz bilmiyorum.

sinemaksungur ; Maşallah bebeğine çok tatlı bu arada. :))

faydasız şeyleri keselim inan ayda en az 2 kilo veririz bu arada ben mecburen geçtim ek gıdaya, emzirdiğim zaman bile sütüm yetmiyor ve basbas bağırıyor. benim oğluşum 1 hafta önce kontrolünde tam 8,5 kiloydu. bu adamı nasıl doyurursun 100 ml sütle

sağol canım, sende koysana bebişinin resmini

yanımda biri destek olsa ben baslarımda ....sadece süt yapacak seylerden sık sık az az yemek bide yapabilsek keşke hergün tempolu yürümek yeterli bence ama...yeme işini hallderimde yürümedikten sonra sadece yemeği kesmek yetmez bence ....havalarda bi düzelmediki yüresek

maşallah oğluna canım.benim kızım nerdeyse onun yarısı kadar .1. geçen hafta kıyafetleriyle 6100 gelmişti:))
inş canım çok istiyorum bu kiloları vermeyi.deneyelim inş.olur

canım ben işi yürümeye bırakırsam hiç veremem çünkü benim kızım dışarı çıkınca ortalığı yırtıyor(

katılıyorum canım..yeme işin hallatsek bile bu bize kilo vermemiz için yeterli değil,aynı zamanda yürümek lazım..offfff...benim evde kou bandım var ama eskiden hergün düzenli yürürdüm,şimdi bi üşengeçlik var üzerimde..birde zaman ayıramıyorum artık.bebeğim uyuyunca koştur koştur ev işi yemek çamaşır ütüyle uğraşıyorum..e zaten yorgun oluyoruz birde koşu bandına çıkmak çok zor geliyor açıkçası..bu kadar koşuşturmacada niye kilo veremiyorum anlamıyorum..

ohhhhh...vallaha uzun zamandır müzik dinleyemiyodum benm sıpa yüzünden uyuyo şimdi ...ne kadar iyi geldi yemin ediyorum müzik dinlemek söylemek

şöyle bbi sıpaları bırakıpta bi diskoya gitsek te şu kurtları döksek bi stres atsak nasıl güzel olur demi yaaaaa.....

atesini yolla bana kor alevler içindeyim bilmesende

kızının kilosu gayet iyi bence, normal sınırlar içinde, benim oğluşum obez sınırında eeeeee baba iri yarı, 1.90 -100 kg
anne desen 73 kilo normaldir benim oğlanın böyle olması

vallaha sorma iyice sanki yası kemale ermiş herseyden elini ayagını cekmiş içi geçmiş orta yaşlarını geçmiş ev hanımları gibi hissetmeye basladım kendimi.....genciz daha yaaa ÇITIRIZ bizimde eğlenmeye hakkımız var heleki bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…