- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.841
haftaya başlasak olmazmı:)))))))))
ne olacak böyle hiç bilmiyorumben çok zayıf olmadım hiç,birtek düğün zamanım 48 e düşmüştüm..onun dışında hep 50-55 im.boy 1.63.55 le hamile kaldım.ona bile 53 olsam daha iyi diyordum.67 yim şuan..ve bu kilodaki ben değilmişim gibi halada yiyorum..ama nasıl rejim yapıyım,nerden başlıyım,neler yapıyım hiiç bilmiyorum.ayın 4 ünde aşımız var.bende bi diyetisyene görünmek istiyorum aslında.kocam artık bana kilona dikkat et der gibi bişeyler ima ediyo..direk söylemiyor ama anlıyorum..aynen sefil durumdayım bende evde.saç baş berbat.üzerimde bazen görmediğim kusmuk lekeleri...
ANAAAAA..maşallah çok tatlı bi oğluşun var canım..
4 ay 6 günlük canım. senin bebişinde çok tatlı Allah bağışlasın. seninki ne kadarlık?
teşekkür ederim canım bakarım
Tiny Love ürünleri - e-bebek.com
Bak canım burda bu markanın bütün ürünlerinin açıklamaları var incele istersen sen karar ver. :))
günisigimmm ; Bende memnunum oyun halısından bi şikayetim yokta tekmeleme aygıtına özenerek almıştık oda pek işe yaramayınca hayal kırıklığı oldu biraz ondan sanırım.
Kuzenine de maşallah. Allah'ım bizede bol bol sütler nasip etsinnn.. Ben daha regl olmadım ya. Poff olsam artık çok rahatsız ediyor olmamak. :/
Neden ki???bu arada emziriyor musun canım? benim oğluşum artık emmemeye başladı, ek gıdaya başladım
En sonunda onu yedirtcek valla kendine yaa. :2:yaramaza bak hem emmiyo mama yemiyo açım diye ağlıyo
acaba ne yiyecek iskender kebap filanmıki
teşekkür ederim canım bakarım
emziriyorum canım.daha doğrusu emzirmeye çalışıyorum benim kızımda emmiyor sadece uykusunda emiyor(ama inatla ek gıdaya çeçmiyorum temmuz sonu gibi düşünüyorum.
zayıflama işide işime gelmiyorda ondan haftaya diyorum canım
sanki psikolojim hazır değil gibi(
amannn bunlar türlü bin çeşit bahane tabi..
tamam ben söz veriyorum bugünden itibaren çikolata olayını azaltıcam:)))))))
hadi bakalım hayırlısı
En sonunda onu yedirtcek valla kendine yaa. :2:
Off ya aslında ben hamile kaldığım kiloma döndüm. 61 kiloyum. Ama evlendiğim kiloma dönmek istiyorum..(( 56 . Ama sütüm yok zaten bide yemeyi kesersem daha çok gider. Eşim zaten zorla yediriyor yemeyince sütüm olsun siye. :/ Ne yapıcaz bilmiyorum.
sinemaksungur ; Maşallah bebeğine çok tatlı bu arada. :))
maşallah oğluna canım.benim kızım nerdeyse onun yarısı kadar .1. geçen hafta kıyafetleriyle 6100 gelmişti:))faydasız şeyleri keselim inan ayda en az 2 kilo veririzbu arada ben mecburen geçtim ek gıdaya, emzirdiğim zaman bile sütüm yetmiyor ve basbas bağırıyor. benim oğluşum 1 hafta önce kontrolünde tam 8,5 kiloydu. bu adamı nasıl doyurursun 100 ml sütle
yanımda biri destek olsa ben baslarımda ....sadece süt yapacak seylerden sık sık az az yemek bide yapabilsek keşke hergün tempolu yürümek yeterli bence ama...yeme işini hallderimde yürümedikten sonra sadece yemeği kesmek yetmez bence ....havalarda bi düzelmediki yüresek
yanımda biri destek olsa ben baslarımda ....sadece süt yapacak seylerden sık sık az az yemek bide yapabilsek keşke hergün tempolu yürümek yeterli bence ama...yeme işini hallderimde yürümedikten sonra sadece yemeği kesmek yetmez bence ....havalarda bi düzelmediki yüresek
şöyle bbi sıpaları bırakıpta bi diskoya gitsek te şu kurtları döksek bi stres atsak nasıl güzel olur demi yaaaaa.....
atesini yolla bana kor alevler içindeyim bilmesende
şöyle bbi sıpaları bırakıpta bi diskoya gitsek te şu kurtları döksek bi stres atsak nasıl güzel olur demi yaaaaa.....
atesini yolla bana kor alevler içindeyim bilmesende
maşallah oğluna canım.benim kızım nerdeyse onun yarısı kadar .1. geçen hafta kıyafetleriyle 6100 gelmişti:))
inş canım çok istiyorum bu kiloları vermeyi.deneyelim inş.olur
canım ben işi yürümeye bırakırsam hiç veremem çünkü benim kızım dışarı çıkınca ortalığı yırtıyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?