- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.881
sizin müzik çok güzelmiş
bizimki hırpalanmaya bayılıyoo
açtım metallicayı hırpaladım sıpayı
çıldırdı valla yaa
kapıda ödeme her sitede yok ama havale yapabilirsin.
al bebişini iki dakkada git hem yürüyüş olur, hem de gönlünce istedigin siteden yaparsın alışverişini.
Kizlar bebisle tatil yapmak zor olur mu sizce
Kizlar bebisle tatil yapmak zor olur mu sizce
benim kuzenim bebeğini emzirip doyurduktan hemen sonrasında da sağıp buzluğa atıyormuş.ve emzirme sonrası çıkan süt en az 90 cc!!!!!maşallah diyorum..darısı bizlere..sanırım bünyeyle alakalı!
bu arada regl oldunuzmu baayanlar????
bu çocugun en sinir oldugum özelliği birinin evine gitti mi sürekli uyuyyor, mızmızlığı olmuyor, aman pek usluymuş deniyor. sonra eve gelince burnumdan getiriyor. 5 sattir uğraştırdı beni hem emmedi hem mızmızlandı. şimdi sersemledi, inşaallah uyayacak
Cıks cıkss cıksss hıc yakısıyor mu boyle dusunmek?
Asıl sımdı kendını daha ıyı hıssetmelısın.
Acıkcası ben hamılelıktekı goruntumden sonra sımdıkı goruntume sukredıyor, kendımı motıve edıyorum.
Esım ıle basbasayken yıne eskısı gıbı oynasmaya gayret edıyorum.
Evde zaman bulamazsam bakımıma alet edavatımı ıs yerıme getırıp, burada kullanıyorum.
Bırde ehlıyete ve lazer epılasyona yazıldım.
Sımdı eskısınden daha yogunum ama bu kendımı gercekten daha ıyı hıssettırıyor.
Calıstıgım ıcın de kızımla zaman gecırmek cok zevk verıyor, uyumasa aglasa bıle.
lazer epilasyon hamıle ve emzırenlere uygun degıl süt vermıyor musun???ben süt olayımın bıtmesını
beklıyorum lazere baslamak içinnnn...
Doktoruma sormustum, sakıncası yok demıstı.
Gıdecegım merkeze de sordu arkadasım, sorun olmaz demıs.
Ama benı rahatsız eden baska konu var.
Senet yapıyorlarmıs!
Yanı henuz almadıgım bır hızmete neden senet yapılacak, bunu anlamadım.
Arkadasıma 'formalıte geregı' denılmıs ama ıkna olmadım.
Nerden bıleyım hızmetı tamamlayacagımı, belkı bır sebep cıkacak ve ben seansları tamamlayamayacagım.
Bakalım, yarın detayları gorusmek ıcın merkeze gıdecegım.
Senet yaptırmak ıstemedıgımı soyleyecegım, kabul etmıyorlarsa da gıtmem.
Soruna tekrar donecek olursak, emzırıyorum fakat bu engel degıl.
Hamıleyken onaylanmıyor sadece.
Gunaydın komagene;
Evet, ısteyım canım.
Sen nasılsın? Bebısın nasıl?
Sen aldın mı oyun halısı?
Ben cok kararsız kaldım.
Bıraz pahalı geldı, 50 TL lik buldum nette ama onlarında ıslevı cok az.
Alsam bır turlu almasam bır turlu.
Kendım bır sekılde yapayım dıyorum ama orjınallerı gıbı olmayacak kı.
iyiyim cnm ben hala başlamadım işe raporluyum bakalım şimdilik evde kızımla vakit geçiriyoruz bnde oyun halısı almayı hamileyken düşünmüştüm arkadaşımın bebeği saatlerce oynuyodu içinde,ama almadım henüz fiyatlar çok uçuk evet ama sinemin dediği gibi bi tanecik bebeklerimiz herşeyin en güzeline layıkbirde ben yaz tatilinde ailemin yanında olucam evimde dğil o sebbeten her gittiğim yere taşıyamam die tatil dönüşü almayı planlıyorum
günaydın eleferasabah alarmı kapatıp yeniden uyumuşum, bir uyandım saat 8:00. Allahtan oğluşum uyuyordu, koşa koşa geldim işe. bu arada bende oyun halısı almak istiyorum ama beğendiklerim 170-180 ve 200 TL civarı ama almazsam içimde kalacak bir tanecik bebeğim var ne yapsak acaba:44:
Oh ne guzel.iyiyim cnm ben hala başlamadım işe raporluyum bakalım şimdilik evde kızımla vakit geçiriyoruz bnde oyun halısı almayı hamileyken düşünmüştüm arkadaşımın bebeği saatlerce oynuyodu içinde,ama almadım henüz fiyatlar çok uçuk evet ama sinemin dediği gibi bi tanecik bebeklerimiz herşeyin en güzeline layıkbirde ben yaz tatilinde ailemin yanında olucam evimde dğil o sebbeten her gittiğim yere taşıyamam die tatil dönüşü almayı planlıyorum
gunaydın kızlar bir şey sormak istiyorum. eşimle bir süre işe başlamamam ve ücretsiz izne ayrılma konusunda hamilelikte konusmuştuk. o bu süreye 2 yıl demişti. ancak ben 1-1,5 yıl sonra dönerim diye düşünüyorum. neyse bu sebeple elektrikli pompa ve saklama poşetleri almadım. dışarı çıkma ve acil durumlar için sma mama almıştık. neyse burda sizden okuyunca ben de sütümü sağayım dedim ve sabahları uyanınca basit el pompası ile sütümü sağdım şu an 6 poşet oldu. havalar güzellince dışarı çıkmak istersem babasına mama yerine bunları içirmesini söyleyeceğim. sormak istediğim lansinohun saklama poşetini netten sipariş vermek yeni aklıma geldi. ben sütleri normal saklama poşetinde buzluğa attım. bu şekilde kullanılır mı acaba. inşaallah kullanabilirim. çünkü çok uğraştım sağmak için ve çıktı da.
hugocuk siz biberon temizlwemekten konusuyordunuz ben gold sma kullandıgım için biberon tıkanması hiç görmedim bu güne kadar ve köpürme diye bir şey hiç olmadı. ancak uzun süredir mamada vermediğim için biberon kullanmakta istemiyor neyse yine alışır kullanmaya.
hemşire63 benim ne iş yaptıgımı sormuşsun. eski shcek olan ve şu an adı aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı yetiştirme yurdunda çalışıyordum fakat şu anki ilçemizde yuva ve huzurevi var bakalım işe dönebilecek miyim. kimi arkadaşlar 2 yıl izin sırasında bir daha hamile kal ve yine dogum yap 3-4 yıl sonra işe başla diyorlar. biz 5 yıllık evliyiz. ev almadık bugune kadar. kredi borcumuz falan da yok dolayısıyla. eğer ev almak istersek işe geri dönerim.
ben de hala adet görmeyenlerdenim. hiç de şikayetçi değilim. normalde adet görmesem acayip gergin ve ağlamaklı dolaşırım ama iyi hissediyorum kendimi. ŞU anki en büyük sorun saçlarım....
iyiyim cnm ben hala başlamadım işe raporluyum bakalım şimdilik evde kızımla vakit geçiriyoruz bnde oyun halısı almayı hamileyken düşünmüştüm arkadaşımın bebeği saatlerce oynuyodu içinde,ama almadım henüz fiyatlar çok uçuk evet ama sinemin dediği gibi bi tanecik bebeklerimiz herşeyin en güzeline layıkbirde ben yaz tatilinde ailemin yanında olucam evimde dğil o sebbeten her gittiğim yere taşıyamam die tatil dönüşü almayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?