- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.901
Kızlar benim oğlum 2 gün sonra 4 aylık olacak saçları dökülüyor dökülmesi normalmiş doktor öyle dedi yenileri gelicek dedi. Bende saçlarını kestireyim istiyorum erkenmi sizce bebeğime bir zararı olurmu?
Kızlar benim oğlum 2 gün sonra 4 aylık olacak saçları dökülüyor dökülmesi normalmiş doktor öyle dedi yenileri gelicek dedi. Bende saçlarını kestireyim istiyorum erkenmi sizce bebeğime bir zararı olurmu?
Ben sütümü buzdolabı posetine koyup attım buzdolabına doktora sordum bişey olmaz dedi. Bende daha adet olmadım süper bişey ya :)) benimde sorun saçlarım çok dökülüyor(
bu çocugun en sinir oldugum özelliği birinin evine gitti mi sürekli uyuyyor, mızmızlığı olmuyor, aman pek usluymuş deniyor. sonra eve gelince burnumdan getiriyor. 5 sattir uğraştırdı beni hem emmedi hem mızmızlandı. şimdi sersemledi, inşaallah uyayacak
Kızlar bebeklerimize anneanneler babaanneler teyzeler halalar neler getirdi yazalım bakalım :))
Bende mi bir tuhaflık var anlamadım.
kayınvaldem tam altın taktı (başka bir çöp almamış torununa)
kaynım çeyrek eşimin amcası çeyrek,bir tane arkadaşım çeyrek,birde müdürüm çeyrek altın taktı.
konu komsuda ufak tefek şeyler aldılar öyle çok aman aman bişey gelmedi.
Hatta dogumunda çyrek altın taktıgım çok kişi bana bişey getirmedi. Herşeyi geçtim annem bile henüz bişey almadı.
sözde bu ay künye alcakmış ama hiç sanmam. Çünkü suan annem bakıyor bebeğime ve parayla(
Neyse size neler geldi hediyecikler :))
ne tesadff aynı benım kızm. gecen gece 9 buçukta eve gekdık. tam 3 saat agladı. babası ıle banyo yaptırdık neker yaptık susmadı. en son herhalde bır hastalığı var dıye sardık sarmaladık hadı doktora gıdıyorduk kı.. sitenın bahçesıne ındığımız gıbı uyudu kaldı.sehır içinde araba ıle bır tur attık belkı uyanır dıyee tık yok. ev gedkık yatırdık. sabah ezanında uyandıı..çocuklar bır garııııpp....
canım bence çok kafaya takma bunları. bebeğinin saglığı yerınde olsun yeter. benım kızm hedıye yonunden çok sanslıydı anneannesı tum çeyızını yaptı 3 valızle geldı.bırde bılezık getırdıç. babaannesı halalrına tum örgulerını ördurdu 3 yasına kadar hıç örgu yapmayız herhalde.bırde küpe aldı. teyzesı kocam hurç çeyız yap mış ve ceyrek aldı. esımın arkadsları 5 tan ceyrek almışlar.halası da küpe almış. çokta parası olmuştu .. ama ınan saglıkm sorunları o kadar çok kii..kısacası bbeğine saglık olsunn...sağlık varssaa sen ona herseyı yaparsınn..
Eloşşşş
Cnm özel mesaj kutun doluuuu silermisin.
Sağlık sorunları derken cnm neyi var kızının.
canım buradakı çoğu arkasla paylaşmıştık. benım kızımda plor stenoz denen mıgdenın çıkış yerınde darlık mevcut. ve tek çaresı amlıyat. kılo almadı anda veya gelışımı durduğu anda kızımı amelıyat edecekler.bu hastalık yuzunden fıskıran kusma seslerı kaç sabah yerımızden fırladığımız oluyor. kızım süreklı ben emzırıyorum o çıkarıyoır.ama çok şukur kılo almaya devam edıyor..o yuzden saglık olsun bebeğinde sen kalnını halldersın ınş..
canım buradakı çoğu arkasla paylaşmıştık. benım kızımda plor stenoz denen mıgdenın çıkış yerınde darlık mevcut. ve tek çaresı amlıyat. kılo almadı anda veya gelışımı durduğu anda kızımı amelıyat edecekler.bu hastalık yuzunden fıskıran kusma seslerı kaç sabah yerımızden fırladığımız oluyor. kızım süreklı ben emzırıyorum o çıkarıyoır.ama çok şukur kılo almaya devam edıyor..o yuzden saglık olsun bebeğinde sen kalnını halldersın ınş..
Kızlar, gecmıste kım yazmıstı hatırlamıyorum su an ama sahıbınden.com a baktım, oyun halıları ıcın, gercekten uygun fıyatlar.
Tek sorun temızlıgıne ve ne kadar ıyı durumda olduguna nasıl guvenecegım.
Gıttıgıdıyor a baktım, orada fıyatlar cok uygun degıl, ee tabıı sıfır urunler.
doğum paralarını aldınızmı? ben 13 şubatta doğum yaptım, 7 mayısta da ssk basvuru yaptım bugun aradıgımda ssk da kaydınız yok gidip basvuru yapmanız gerekiyor ddediler, basına boyle birsey gelen varmı? asgari ucrete nekadar ödüyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?