2012 Şubat Anneleri

Hepimizde aynı sorun var sanırım. Benim ve bebeğimin de saçları çok ama çok dökülüyor. Bu süreç ne zaman biticek yaaa. ((

aman tatlım sakın kestirme. 1 yaşından önce kestirmeyi düşünmüyorum. bıngıldağından korkuyorum ve daha kafa tası kemikleri çok hassas. benim oğlumun saçları nasıl dökülüyor bir görsen, geçen gün kaka yapmıştı bezini açtım baktım bir sürü saç, hemen doktorunu aradım, hiç korkma dökülen saçlarını alıp alıp yutmuş,şimdi de geri çıkarmış dedi

günaydın kızlar
oyun halısından bahsedilmiş
bende çok kararsızım fiyatları çok fazla
eşimin akrabasının çocuğunun varmış onu verecekler bize bakalım inşallah gelir
gelmezse napsamki
arkadaşımın kızı şimdi 7 aylık oldu sıkılmış oynamıyomuş başka oyuncaklarla ilgileniyo
o kadar para ver bikaç ay sonra işe yaramasın filan napsamki :44:
o kadar parayı halıya vermektense çeşit çeşit hareket eden sesli vs.. oyuncak alsam yere yumuşak bişeyler sersem orda onlarla oynasa dahamı iyi olur acaba
şurda bikaç ay sonra yuvarlanmaya başlarlar yerde

Ben sütümü buzdolabı posetine koyup attım buzdolabına doktora sordum bişey olmaz dedi. Bende daha adet olmadım süper bişey ya :)) benimde sorun saçlarım çok dökülüyor (

aslında doğru bişey olmaz
çok pimpirik yapmamak lazım sonuçta neler neler yiyecekler

Kızlar bebeklerimize anneanneler babaanneler teyzeler halalar neler getirdi yazalım bakalım :))

Bende mi bir tuhaflık var anlamadım.

kayınvaldem tam altın taktı (başka bir çöp almamış torununa)

kaynım çeyrek eşimin amcası çeyrek,bir tane arkadaşım çeyrek,birde müdürüm çeyrek altın taktı.

konu komsuda ufak tefek şeyler aldılar öyle çok aman aman bişey gelmedi.

Hatta dogumunda çyrek altın taktıgım çok kişi bana bişey getirmedi. Herşeyi geçtim annem bile henüz bişey almadı.

sözde bu ay künye alcakmış ama hiç sanmam. Çünkü suan annem bakıyor bebeğime ve parayla (

Neyse size neler geldi hediyecikler :))

Günaydınn herkeseeee.. oyun halısı baya konuşulmuş.. ben aldım çokta memnunum çıkardığı sesler eğer yakalayamıyorsa yaptığı asabi haller çook komik nerdeysee 2 saat vakit geçiriyor artık.. evet piyasada biçok ürün 160-200 tl arası ben 110 liraya almıştık playgro playtime gym diye bişi.. çokta memnum kaldım.. bebefixte çok daha uygun fiyatlı olanlarıda mevcut. zaten yakında onların içinde tutmak imkansız olcak:) benimki geçenler dönmüş yüzüstü nerdeyse çıkmış içinden halının onun için öle 200 tl falan para vermeye gerek yok.. tereddüt edenler bence alın çok geç kalmadan.. bi arkadaş tatile gidicem taşıyamam demiş ama onlar zaten çantalı çok kolay taşınabiliyor

ne tesadff aynı benım kızm. gecen gece 9 buçukta eve gekdık. tam 3 saat agladı. babası ıle banyo yaptırdık neker yaptık susmadı. en son herhalde bır hastalığı var dıye sardık sarmaladık hadı doktora gıdıyorduk kı.. sitenın bahçesıne ındığımız gıbı uyudu kaldı.sehır içinde araba ıle bır tur attık belkı uyanır dıyee tık yok. ev gedkık yatırdık. sabah ezanında uyandıı..çocuklar bır garııııpp....

canım bence çok kafaya takma bunları. bebeğinin saglığı yerınde olsun yeter. benım kızm hedıye yonunden çok sanslıydı anneannesı tum çeyızını yaptı 3 valızle geldı.bırde bılezık getırdıç. babaannesı halalrına tum örgulerını ördurdu 3 yasına kadar hıç örgu yapmayız herhalde.bırde küpe aldı. teyzesı kocam hurç çeyız yap mış ve ceyrek aldı. esımın arkadsları 5 tan ceyrek almışlar.halası da küpe almış. çokta parası olmuştu .. ama ınan saglıkm sorunları o kadar çok kii..kısacası bbeğine saglık olsunn...sağlık varssaa sen ona herseyı yaparsınn..

Sağlık sorunları derken cnm neyi var kızının.

kızlar oyun halılarınızı sahıbınden .com adresınden bakabılırsınız. gercekten tertemız ambalajında saklanmış ıkıncı el oyu halıları mevcut. ben kızıma hamıle ıken oradan almıştım.tıny love prensesı 70 lıraya almıştım. kargo ıle 80 e geldı ve tertemızdı. sadece içim rahat etsın dıye oyuncakları yıkadım ve halıyı sıldım. bır baksanız ıyıu olur sankı..

Sağlık sorunları derken cnm neyi var kızının.

canım buradakı çoğu arkasla paylaşmıştık. benım kızımda plor stenoz denen mıgdenın çıkış yerınde darlık mevcut. ve tek çaresı amlıyat. kılo almadı anda veya gelışımı durduğu anda kızımı amelıyat edecekler.bu hastalık yuzunden fıskıran kusma seslerı kaç sabah yerımızden fırladığımız oluyor. kızım süreklı ben emzırıyorum o çıkarıyoır.ama çok şukur kılo almaya devam edıyor..o yuzden saglık olsun bebeğinde sen kalnını halldersın ınş..

Ben bilmiyordum cnm çok geçmiş olsun haklısın cnm önemli olan sağlık.

çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah dermansız dert vermesin

Cok gecmıs olsun kızına.
Rabbım acıl sıfalar versın ınsallah.
Melegın ınsallah en kısa zamanda ıyılesır.

doğum paralarını aldınızmı? ben 13 şubatta doğum yaptım, 7 mayısta da ssk basvuru yaptım bugun aradıgımda ssk da kaydınız yok gidip basvuru yapmanız gerekiyor ddediler, basına boyle birsey gelen varmı? asgari ucrete nekadar ödüyorlar?

merhaba arkadaşlar.bir yakınımın 20 şubat doğumlu ikizleri var.mamayla besleniyorlar fakat kilo alımları azmış.600 gr.ayrıca 75 ml den fazla yemiyorlarmış.sizce neden olabilir?devamlı da bir huzursuzluklar var.

Kızlar, gecmıste kım yazmıstı hatırlamıyorum su an ama sahıbınden.com a baktım, oyun halıları ıcın, gercekten uygun fıyatlar.
Tek sorun temızlıgıne ve ne kadar ıyı durumda olduguna nasıl guvenecegım.

Gıttıgıdıyor a baktım, orada fıyatlar cok uygun degıl, ee tabıı sıfır urunler.

canım ben soylemıştım. ben alırken kışıden ayrıntılı fotolarını yuklemesını ıstemıştım.mail adresıme gondermıştı.fotolara baktığımda bellı oldu zaten. çok guzel geldı bnım halım.bırde sıte uzerınden get ilanlara bakarsan zaten sıte senden onay almadan kışının hesabına parayı geçirmıyor. sen ürün elıne geçince evet bekledığım urun . bır arızası vs yok. kabul ettım kargoyu dıye onay verıyorsun. sonra para kışını hesabına yatıyor. ben oyun halımı ve donencemı boyle almıştım. azıcık acelecıydım. henuz hamılyken hepsını almıştım.

canım ben 8 şubatta doğum yaptım 16 mayısta aldım sigortadan para. 2,600 lira almıştım ben. raporlarını alıp sgkya gitmen lazım başvuru yapıyosun. eğer hastanede bildirdiyse 10 gün içinde postaneye yatıyo. telefona mesaj geliyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…