- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.921
canım ben soylemıştım. ben alırken kışıden ayrıntılı fotolarını yuklemesını ıstemıştım.mail adresıme gondermıştı.fotolara baktığımda bellı oldu zaten. çok guzel geldı bnım halım.bırde sıte uzerınden get ilanlara bakarsan zaten sıte senden onay almadan kışının hesabına parayı geçirmıyor. sen ürün elıne geçince evet bekledığım urun . bır arızası vs yok. kabul ettım kargoyu dıye onay verıyorsun. sonra para kışını hesabına yatıyor. ben oyun halımı ve donencemı boyle almıştım. azıcık acelecıydım. henuz hamılyken hepsını almıştım.
canım ben 8 şubatta doğum yaptım 16 mayısta aldım sigortadan para. 2,600 lira almıştım ben. raporlarını alıp sgkya gitmen lazım başvuru yapıyosun. eğer hastanede bildirdiyse 10 gün içinde postaneye yatıyo. telefona mesaj geliyo zaten
Pekı urunu begendım, almak ıstıyorum dıyelım.
Kredı kartı ıle mı odeyecegım?
Bır urun buldum, kacırmak ıstemem eger bu kadar guvenlıyse.
hastane gönderdi raporu ben yinede gittim 7 mayısta adam işleme aldık dedi bugun ayın 29 u hala basvurum gözükmuyor gidip tekrar basvuru yapcaksın dediler
hastane gönderdi raporu ben yinede gittim 7 mayısta adam işleme aldık dedi bugun ayın 29 u hala basvurum gözükmuyor gidip tekrar basvuru yapcaksın dediler
Pekı urunu begendım, almak ıstıyorum dıyelım.
Kredı kartı ıle mı odeyecegım?
Bır urun buldum, kacırmak ıstemem eger bu kadar guvenlıyse.
evet canım. get ılan yazıyor mu yanında. yeşil yazı ile get yazar. eğer oyleyse hemen siteden kendıne bır uyelık aç ama önce satıcı ile iletişem geç. orada cep numarası varsa ara.yoksa mesaj at sana geri donsun. ve kredı kartı ile urunu al.site üzerinden alışveriş yap. kişinin hesabına para yatırma canım..umarım yardımcı olabılmışımdır.
Kızlar bebeklerimize anneanneler babaanneler teyzeler halalar neler getirdi yazalım bakalım :))
Bende mi bir tuhaflık var anlamadım.
kayınvaldem tam altın taktı (başka bir çöp almamış torununa)
kaynım çeyrek eşimin amcası çeyrek,bir tane arkadaşım çeyrek,birde müdürüm çeyrek altın taktı.
konu komsuda ufak tefek şeyler aldılar öyle çok aman aman bişey gelmedi.
Hatta dogumunda çyrek altın taktıgım çok kişi bana bişey getirmedi. Herşeyi geçtim annem bile henüz bişey almadı.
sözde bu ay künye alcakmış ama hiç sanmam. Çünkü suan annem bakıyor bebeğime ve parayla(
Neyse size neler geldi hediyecikler :))
Hımm tamam get ılanlardan alayım oyleyse.
Tesekkur ederım, cok yardımcı oldun hem de.
Gerıye urunu secmek kaldı.
O kadar cok secenek var kı, hepsını alasım geldı
annen kaça bakıyo kız? benimki de gelcek ya para istersee anammmmm... açtırma kutuyu söyletme kötüyü
400 cnm. Milletin annesi çıldırır torununa bakmak için bizimki iş gibi görüyor şans işte.
eşin bişey demiyomu
benim annem yapsa eşim dır dır dır söylenir durur
Aaa pazarlık hakkımızda mı var?pazarlık yapmayı ve önce satıcı ile iletime gecmeyı unutmaaa :)) keyıflı alışverişler canımm
400 cnm. Milletin annesi çıldırır torununa bakmak için bizimki iş gibi görüyor şans işte.
Aaa pazarlık hakkımızda mı var?
ıyıymıs.
Uygun bırsey bulayım, alacagım ınsallah.
Cok garıp, ıngılız usulü gıbı.
Demek kı ben bu durumda fazla mızıldanmayıp, kayınvalıdeme sukretmelıyım.
Kadın gıkını cıkarmadan bakıyor kızıma.
Allah razı olsun ondan.
Söylense napcak söylenir söylenir susar. Bende çok mutlu değilim bu durumdan ama bakıcıya vermektense anneme vermeyi tercih ederim.
Sonucta benim evimde bakıyor herkese güvenip evime sokamam yani. Benim annem böyle malesef kimseye bedava bişey yapmaz.
Torununa hediye bile almadı ama 400 den aşağı bakmam diyebildi(
ıyıymıs.
Allah razı olsun ondan.
valla tatlım kayınvalidelerle aramızı iyi tutalım yoksa kaçar giderler, biliyosun kadında geliyor bana, bak iki gündür annem hasta diyerek geç geliyordu bugün gelmedi, düşünsene kadına güvensem yanmıştım, sabah işe gideceksin bir telefon ben gelemiyorum:18: o yüzden kıymetlerini bilelim
bu arada 2. el ürünlere nerden bakıyorsun?
ıyıymıs.
Allah razı olsun ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?