2012 Şubat Anneleri

Pekı urunu begendım, almak ıstıyorum dıyelım.
Kredı kartı ıle mı odeyecegım?
Bır urun buldum, kacırmak ıstemem eger bu kadar guvenlıyse.

hastane gönderdi raporu ben yinede gittim 7 mayısta adam işleme aldık dedi bugun ayın 29 u hala basvurum gözükmuyor gidip tekrar basvuru yapcaksın dediler

evet canım. get ılan yazıyor mu yanında. yeşil yazı ile get yazar. eğer oyleyse hemen siteden kendıne bır uyelık aç ama önce satıcı ile iletişem geç. orada cep numarası varsa ara.yoksa mesaj at sana geri donsun. ve kredı kartı ile urunu al.site üzerinden alışveriş yap. kişinin hesabına para yatırma canım..umarım yardımcı olabılmışımdır.

hastane gönderdi raporu ben yinede gittim 7 mayısta adam işleme aldık dedi bugun ayın 29 u hala basvurum gözükmuyor gidip tekrar basvuru yapcaksın dediler

bu hafta içinde gelmezse tekrar yap başvurunu. normalde en fazla 10 15 gün bekliyor.. bi arkadaşımında böyle bi sorunu olmuştu şirketi onu başka bir firmadan sigortalı göstermiş.kız istanbulda çalışıyordu şirket kuşadasından sigorta yapmış haberi yoktu tabi baya bekledi. sonra aydına gidip başvuru yaptı. böyle bi durum olabilirmiki? sen bekle bu haftada olmadı gider tekrar yaparsın zaten en geç 10 gün beklersin eğer bahsettiğim gibi bi sorun yoksa..

bu hafta içinde gelmezse tekrar yap başvurunu. normalde en fazla 10 15 gün bekliyor.. bi arkadaşımında böyle bi sorunu olmuştu şirketi onu başka bir firmadan sigortalı göstermiş.kız istanbulda çalışıyordu şirket kuşadasından sigorta yapmış haberi yoktu tabi baya bekledi. sonra aydına gidip başvuru yaptı. böyle bi durum olabilirmiki? sen bekle bu haftada olmadı gider tekrar yaparsın zaten en geç 10 gün beklersin eğer bahsettiğim gibi bi sorun yoksa..

evet canım. get ılan yazıyor mu yanında. yeşil yazı ile get yazar. eğer oyleyse hemen siteden kendıne bır uyelık aç ama önce satıcı ile iletişem geç. orada cep numarası varsa ara.yoksa mesaj at sana geri donsun. ve kredı kartı ile urunu al.site üzerinden alışveriş yap. kişinin hesabına para yatırma canım..umarım yardımcı olabılmışımdır.birde pazarlık yapmayı unutmaa:)) benımkı 110 du 70 e almıştım..

Son düzenleme:

Hımm tamam get ılanlardan alayım oyleyse.
Tesekkur ederım, cok yardımcı oldun hem de.
Gerıye urunu secmek kaldı.
O kadar cok secenek var kı, hepsını alasım geldı

annen kaça bakıyo kız? benimki de gelcek ya para istersee anammmmm... açtırma kutuyu söyletme kötüyü

eşin bişey demiyomu
benim annem yapsa eşim dır dır dır söylenir durur

Söylense napcak söylenir söylenir susar. Bende çok mutlu değilim bu durumdan ama bakıcıya vermektense anneme vermeyi tercih ederim.
Sonucta benim evimde bakıyor herkese güvenip evime sokamam yani. Benim annem böyle malesef kimseye bedava bişey yapmaz.
Torununa hediye bile almadı ama 400 den aşağı bakmam diyebildi (

pazarlık yapmayı ve önce satıcı ile iletime gecmeyı unutmaaa :)) keyıflı alışverişler canımm
Aaa pazarlık hakkımızda mı var?
ıyıymıs.
Uygun bırsey bulayım, alacagım ınsallah.

400 cnm. Milletin annesi çıldırır torununa bakmak için bizimki iş gibi görüyor şans işte.

Cok garıp, ıngılız usulü gıbı.
Demek kı ben bu durumda fazla mızıldanmayıp, kayınvalıdeme sukretmelıyım.
Kadın gıkını cıkarmadan bakıyor kızıma.
Allah razı olsun ondan.

valla tatlım kayınvalidelerle aramızı iyi tutalım yoksa kaçar giderler, biliyosun kadında geliyor bana, bak iki gündür annem hasta diyerek geç geliyordu bugün gelmedi, düşünsene kadına güvensem yanmıştım, sabah işe gideceksin bir telefon ben gelemiyorum:18: o yüzden kıymetlerini bilelim

bu arada 2. el ürünlere nerden bakıyorsun?

haklısın canım
sende ilerde bende sana şu paradan aşarıya bakmam dersin
benimkide herşeye burnunu sokmaya çalışıyo
kendşm bakıyorum bebeğime
ayda bir veya iki kere gelir
onu öyle yapma bunu böyle yapma şöyle yap vıdı vıdı vıdı
bugünde diyo hava soğuk üşütme sakınnn
sanki ben bilmiyorum

canım senin kayınvalidende sanki şu fikir var
bebeğe bakıyorum yemek işte yaparsam herşey üstüme kalıcak gibi düşünüyo olabilirmi

ya bu ikinci el ürünleri kapıda ödeme yapamıyomuyuz
eşim kredi kartımı iptal ettirdi
bebeklede gidemiyorum
eşim netten kredi kartıyla alışveriş yapmaya karşı izin vermiyo

Sımdı buradakı bazı yorumları okuyunca, kendımden utandım.
Kayınvalıdem cok ıyı bırıymıs be, dıye gecırdım ıcımden.
Gercekten kıymetını bılsem ıyı olacak.

Sahınınden.com dan baktım canım.
Cok guzel urunler var ama sımdı de ofısten bır arkadasım 'ne gerek var o kadar para vereceksın' dıyerek vazgecırme asamasına getırdı benı.

Ben bıraz ısıme odaklanayım, o arada bi' karar vermeye de calısayım.

Kayınvaldem yakın değil bana yakın olsa eminim oda bakardı mızmızlanmazdı bişeyde beklemezdi (para vs)
Annem çok zor bir kadın beni çok yoruyor ve üzüyor.
Dediğim hiç bişeyi yapmıyor karşı çıksam sen böylemi dünyaya geldin seni kim büyüttü diyor.
Kızsam başlıyor aglamaya.
İşe başladıgımdan beri sütümü sağıp bırakıyorum eve oda oğluma içiriyor. Doktor sakın mama falan verme
sütün yeterli dedi kilo alımı filanda çok iyi. Ama bunu anneme anlatamıyorum. her agladıgında mama veriyor çocuga (
Kabız oldu oğlum doktora götürdük doktor söylendi o zaman bıraktı mama vermeyi.
Canı sıkıldıkça çocugun üstünü değiştiriyor. Evde daima bir yere gidecekmiş gibi süslü.
kıyafet yıkamaktan helak oldum evdede hiçbirşekilde yardım etmez tek işi oğluma bakmak başka bişeye elini sürmez.
Arada kalmaktan annemi hiçbişeyden memnun edememekten çok yoruldum. Daha işe başlayalıda 1ay bile olmadı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…