2012 Şubat Anneleri

canım senin kayınvalidende sanki şu fikir var
bebeğe bakıyorum yemek işte yaparsam herşey üstüme kalıcak gibi düşünüyo olabilirmi

Olabılır tabıı.
Zaten ıs beklemıyorum ondan hugocugum.
Ama yemek yapsa fena olmazdı.
Napayım, yapmıyor.
Bende hafta sonu bıraz fazla yemek yapıyorum, haftaıcı de bır aksam yemek yapıyorum, boylece her aksam yemek yapmak zorunda kalmıyorum.

Artık karar verdım, mutlu olmanın yollarını arayacagım.
Benı mutsuz eden olayları cozmeye calısacagım.
Olmuyorsa da olumlu yanından bakmayı deneyecegım.

Bencede cnm yapmassa yapmasın bak en azından bişey beklemeden çocuguna bakıyor.

allah kolaylık versin canım
tabii annen bakıcıya göre daha iyi bakar ama işte böyle bişey diyemiyosun içine atıyosun araada kalıyosun
kendi bildiklerini okuyorlar
benimkide geliyo herşeye karışıyo illa onun dediği olacak
eşimi yönlendirmemi istiyo
ben babana şunu yaparım bunu yaparım benim dediğim olur evde sen ezdiriyosun kendini eşinden korkuyosun diyo
çok para harcıyosunuz onu öyle yapmayın böyle yapın vs..
mutfağa girer kendi evi gibi düzenimi ayarlar hadiiiii eski haline getirmeye çalış işin yoksa
karşısındakini hiçbişey bilmiyo yerine tutar hemeb alınır kızar bağırır
bekarkenki gibi sanıyo her dediğine uyacak

benim annemle ilişkimi anlatsam var ya ahh ahhhh aramızda 1 sokak var, oğlumu görmeye bile gelmiyor düşünsene.en son 2 hafta önce görmüştü. geçenlerde evden telefon geldi(kayınvalidemden) çocuk ağlamaktan mosmor oldu diye, annemi aradım, anne kayınvalidem yaşlı ve zor yürüyor, kadın(bakıcı) tek başına gidemez doktora, sen yanlarında durur musun dedim. benim kolum ağrıyor,ağır kaldıramam dedi, anne sen taşımayacaksın kadın taşıyacak ama kadına henüz güvenemem yanında dur yeter dedim gelmedi biliyor musun? arkadaşımı aradım, o götürdü oğlumu doktoru. o yüzden kayınvalideme kolay kolay laf söylemem ve eleştirmem. (ne yaparsa yapsın hoş görüyorum) beni doğuran kadın gelip bakmadı bebeğime ki benim annem daha 50 yaşında bile değil, genç yanii. düşün geçen gün aradım anne oğlum çok huzursuz diye, kafamı şişirme doğurmasaydın o zaman dedi. ki beni az çok tanıdınız kolay kolay söylenmem, genelde olumlu düşünen biriyimdir. benim tek derdim kendi annem şuanda küsüz, onunla olmak vakşt geçirmek bile bana zulüm ne acı değil mi

Allah yardımcın olsun canım.
Gercekten senın adına uzuldum.
ınsallah zaman ılerledıkce annen daha anlayıslı olur.

Bencede cnm yapmassa yapmasın bak en azından bişey beklemeden çocuguna bakıyor.

Evet, evet ben bundan boyle kayınvalıdeme bol bol dua edecegım.

Neyse ben kactım, ısler benı bekler.

naparsın el sonuçta ama sesini çıkartmadan bebeğe bakması iyi
öz anne gibisi olmaz
ahanda öz annelerde böyle bak baş ağrım yeni geçiyo
aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyo

Bizdekide şans işte napcan cnm.

arkadaşım inan ki biz çok şanslıyız, bak benim kayınvalidem oğlumun kakalı bezini bile alıp çöpe atmıyor. yere bırakıyor. her dakika kadın var elinin altında, kadın yemeğine kadar hazırlıyor.
emzik yere düşüyor kadın yıkayıp eline veriyor tekrar. ne yemeği Allah aşkına ben başında durduğuna şükrediyorum. Allah bin kere razı olsun diyorum yüzüne. her gün dua ediyorum. sık sık dışardan dondurma, tatlı, pasta vs. alıyor arada eline para veriyorum. benim oğlumun bakımı aylık 700 Tl yi buluyor. neredeyse ev kredisi gibi. Haline şükret hap pozitif düşün. ben kendi annemin de önüne kadın tuttum ona bile razı olmadı sabah erken uyanamam diye.

Sen bakıcıya ne kadar veriyorsun cnm memnunmusun?

ya bu ikinci el ürünleri kapıda ödeme yapamıyomuyuz
eşim kredi kartımı iptal ettirdi
bebeklede gidemiyorum
eşim netten kredi kartıyla alışveriş yapmaya karşı izin vermiyo

cnm 2.elde olmuyo sanırım ama
e-bebek de kapıda ödeme secenegi var
sözleşme gibi bişi okuduydum orada öle yazıyordu.

benım babam tam altın taktı resat altını ama kaynanamlar yarım altın taktı esımın abısı hıcbırsey takmadı..cok zengın halası veyrek altın taktı benım amcamlardan pinti olanlar yarım gram bıle takmıs kı babam onların gıcık cocularına neler neler takmıstı ...herkes kafayı yemıs:)))

nerelerdesin özlettin yaaaa

selam cnm bırsey soracagım bu ucretsız ızın en cok ne kadar alabılıyoruz ben de 2 yıllık ögretmenım baana da gecerlı olur muu??

benim ailem annemler yanımda değil istanbulda onlar bende kızıma tek bakıyorum ev işi eşim bir de abim misafir bir kaç aylığına 2 erkek 1 bebek 1 de ev çok zor ve ben aynaya bile bakmadan geçirebiliyorum bazı günleri ! ne yapsam bilmiyorum.. :18:

kızımla ugrasmaktan vakıt bulamadım cnm bır de annem de bu aralar ınmıyor
tek bakmak ne zor kız bebegeee...:))

alışır kolayını bulursun
benimki kucağımda göğsümde uzanmıştı seviyodum uyuyakaldı
göğsümde uyuyo
yatırsam ağlar uyanır dursun barii
hep sorcam unutuyorum sen hangi fakülteden mezunsun

bimden bebek bezi aldım denedim memnun kaldım pişik vs.. yapmadı
primayı bıraktık
devamlı yağlayıp havalandırınca bişey olmuyo sanırım
primaya vereceğim parayla başka eksiklerini alırım hiç bitmiyo alınacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…