- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.941
canım senin kayınvalidende sanki şu fikir var
bebeğe bakıyorum yemek işte yaparsam herşey üstüme kalıcak gibi düşünüyo olabilirmi
Olabılır tabıı.
Zaten ıs beklemıyorum ondan hugocugum.
Ama yemek yapsa fena olmazdı.
Napayım, yapmıyor.
Bende hafta sonu bıraz fazla yemek yapıyorum, haftaıcı de bır aksam yemek yapıyorum, boylece her aksam yemek yapmak zorunda kalmıyorum.
Artık karar verdım, mutlu olmanın yollarını arayacagım.
Benı mutsuz eden olayları cozmeye calısacagım.
Olmuyorsa da olumlu yanından bakmayı deneyecegım.
Kayınvaldem yakın değil bana yakın olsa eminim oda bakardı mızmızlanmazdı bişeyde beklemezdi (para vs)
Annem çok zor bir kadın beni çok yoruyor ve üzüyor.
Dediğim hiç bişeyi yapmıyor karşı çıksam sen böylemi dünyaya geldin seni kim büyüttü diyor.
Kızsam başlıyor aglamaya.
İşe başladıgımdan beri sütümü sağıp bırakıyorum eve oda oğluma içiriyor. Doktor sakın mama falan verme
sütün yeterli dedi kilo alımı filanda çok iyi. Ama bunu anneme anlatamıyorum. her agladıgında mama veriyor çocuga(
Kabız oldu oğlum doktora götürdük doktor söylendi o zaman bıraktı mama vermeyi.
Canı sıkıldıkça çocugun üstünü değiştiriyor. Evde daima bir yere gidecekmiş gibi süslü.
kıyafet yıkamaktan helak oldum evdede hiçbirşekilde yardım etmez tek işi oğluma bakmak başka bişeye elini sürmez.
Arada kalmaktan annemi hiçbişeyden memnun edememekten çok yoruldum. Daha işe başlayalıda 1ay bile olmadı(
Kayınvaldem yakın değil bana yakın olsa eminim oda bakardı mızmızlanmazdı bişeyde beklemezdi (para vs)
Dediğim hiç bişeyi yapmıyor karşı çıksam sen böylemi dünyaya geldin seni kim büyüttü diyor.
İşe başladıgımdan beri sütümü sağıp bırakıyorum eve oda oğluma içiriyor. Doktor sakın mama falan verme
sütün yeterli dedi kilo alımı filanda çok iyi. Ama bunu anneme anlatamıyorum. her agladıgında mama veriyor çocuga(
Canı sıkıldıkça çocugun üstünü değiştiriyor. Evde daima bir yere gidecekmiş gibi süslü.
kıyafet yıkamaktan helak oldum evdede hiçbirşekilde yardım etmez tek işi oğluma bakmak başka bişeye elini sürmez.
Arada kalmaktan annemi hiçbişeyden memnun edememekten çok yoruldum. Daha işe başlayalıda 1ay bile olmadı(
Bencede cnm yapmassa yapmasın bak en azından bişey beklemeden çocuguna bakıyor.
Olabılır tabıı.
Napayım, yapmıyor.
Bende hafta sonu bıraz fazla yemek yapıyorum, haftaıcı de bır aksam yemek yapıyorum, boylece her aksam yemek yapmak zorunda kalmıyorum.
benim annemle ilişkimi anlatsam var ya ahh ahhhharamızda 1 sokak var, oğlumu görmeye bile gelmiyor düşünsene.en son 2 hafta önce görmüştü. geçenlerde evden telefon geldi(kayınvalidemden) çocuk ağlamaktan mosmor oldu diye, annemi aradım, anne kayınvalidem yaşlı ve zor yürüyor, kadın(bakıcı) tek başına gidemez doktora, sen yanlarında durur musun dedim. benim kolum ağrıyor,ağır kaldıramam dedi, anne sen taşımayacaksın kadın taşıyacak ama kadına henüz güvenemem yanında dur yeter dedim gelmedi biliyor musun? arkadaşımı aradım, o götürdü oğlumu doktoru. o yüzden kayınvalideme kolay kolay laf söylemem ve eleştirmem. (ne yaparsa yapsın hoş görüyorum) beni doğuran kadın gelip bakmadı bebeğime ki benim annem daha 50 yaşında bile değil, genç yanii. düşün geçen gün aradım anne oğlum çok huzursuz diye, kafamı şişirme doğurmasaydın o zaman dedi. ki beni az çok tanıdınız kolay kolay söylenmem, genelde olumlu düşünen biriyimdir. benim tek derdim kendi annem şuanda küsüz, onunla olmak vakşt geçirmek bile bana zulüm ne acı değil mi
Olabılır tabıı.
Napayım, yapmıyor.
arkadaşım inan ki biz çok şanslıyız, bak benim kayınvalidem oğlumun kakalı bezini bile alıp çöpe atmıyor. yere bırakıyor. her dakika kadın var elinin altında, kadın yemeğine kadar hazırlıyor.
emzik yere düşüyor kadın yıkayıp eline veriyor tekrar. ne yemeği Allah aşkına ben başında durduğuna şükrediyorum. Allah bin kere razı olsun diyorum yüzüne. her gün dua ediyorum. sık sık dışardan dondurma, tatlı, pasta vs. alıyor arada eline para veriyorum. benim oğlumun bakımı aylık 700 Tl yi buluyor. neredeyse ev kredisi gibi. Haline şükret hap pozitif düşün. ben kendi annemin de önüne kadın tuttum ona bile razı olmadı sabah erken uyanamam diye.
ya bu ikinci el ürünleri kapıda ödeme yapamıyomuyuz
eşim kredi kartımı iptal ettirdi
bebeklede gidemiyorum
eşim netten kredi kartıyla alışveriş yapmaya karşı izin vermiyo
cnm 2.elde olmuyo sanırım ama
e-bebek de kapıda ödeme secenegi var
sözleşme gibi bişi okuduydum orada öle yazıyordu.
Sen bakıcıya ne kadar veriyorsun cnm memnunmusun?
Kızlar bebeklerimize anneanneler babaanneler teyzeler halalar neler getirdi yazalım bakalım :))
Bende mi bir tuhaflık var anlamadım.
kayınvaldem tam altın taktı (başka bir çöp almamış torununa)
kaynım çeyrek eşimin amcası çeyrek,bir tane arkadaşım çeyrek,birde müdürüm çeyrek altın taktı.
konu komsuda ufak tefek şeyler aldılar öyle çok aman aman bişey gelmedi.
Hatta dogumunda çyrek altın taktıgım çok kişi bana bişey getirmedi. Herşeyi geçtim annem bile henüz bişey almadı.
sözde bu ay künye alcakmış ama hiç sanmam. Çünkü suan annem bakıyor bebeğime ve parayla(
Neyse size neler geldi hediyecikler :))
benım babam tam altın taktı resat altını ama kaynanamlar yarım altın taktı esımın abısı hıcbırsey takmadı..cok zengın halası veyrek altın taktı benım amcamlardan pinti olanlar yarım gram bıle takmıs kı babam onların gıcık cocularına neler neler takmıstı ...herkes kafayı yemıs:)))
gunaydın kızlar bir şey sormak istiyorum. eşimle bir süre işe başlamamam ve ücretsiz izne ayrılma konusunda hamilelikte konusmuştuk. o bu süreye 2 yıl demişti. ancak ben 1-1,5 yıl sonra dönerim diye düşünüyorum. neyse bu sebeple elektrikli pompa ve saklama poşetleri almadım. dışarı çıkma ve acil durumlar için sma mama almıştık.
benim ne iş yaptıgımı sormuşsun. eski shcek olan ve şu an adı aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı yetiştirme yurdunda çalışıyordum fakat şu anki ilçemizde yuva ve huzurevi var bakalım işe dönebilecek miyim. kimi arkadaşlar 2 yıl izin sırasında bir daha hamile kal ve yine dogum yap 3-4 yıl sonra işe başla diyorlar. biz 5 yıllık evliyiz. ev almadık bugune kadar. kredi borcumuz falan da yok dolayısıyla. eğer ev almak istersek işe geri dönerim.
....
nerelerdesin özlettin yaaaa
kızımla ugrasmaktan vakıt bulamadım cnm bır de annem de bu aralar ınmıyor
tek bakmak ne zor kız bebegeee...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?