2012 Şubat Anneleri

o ne kadar hugocuk, kaç tane var içinde?

annem de aynı anlattıgınız gıbı kızlar,kayınvalıdem İzmir'de yasıyor bız İstanbul'da..Kadın 40ıma kadar
buradaydı ..Ben annemlerın apartmanına tasındım sırf bırlıkte bakarız bana yardım etsınler dıyee..
Kayınvalıdem burda oldugu 40 gun boyunca eve mısafır gıbı gelıp gıttı !!Hiç yanıma ugramadı ,onun
yüzünden dıkıslerımle hep ewde yatmadan dolasmak zorunda kaldım ..Sonra kayınvalıdem gıderken
agladım resmen ,sankı annem benı baskasına bırakıyor gıbı hıssettım( O kadar uzuldum kı annemın
elıne kalmaya ..Annem dır dır bır tiptir,herşeye karısır..Doktoru hemsıreyı hıc takmaz..Biz böyle
mı cocuk büyüttük der..Ne dersem tersını yapmaya bayılır..Elıme hıcbırsey yakısmadıgını söyler durur
Yönetmen gıbı basımda sunu yap bunu yap der durur..Sen yapamıyorsun ver bana der ,ben de
çok ıstıyorsan kendın dogur bu benım bebegım derım:))Bebegımle konusurken annen sana ıskence
mı yapıyor dıye konusur ..camı kapıyı ınatla acar (menapozlu:))bebek usurmus falan hıc takmaz!!)
Ama su da var kı kızlar gecen aylarda 1hafta yoktu o kadar zorlandım kı hakkını ödeyemeyız
yıne de warlıkları bıle yeter yaa ben dua edıyorum yasadıgı ıcın bıle şükürler olsun..
Tek korkum ılerde onun gıbı bır anne olmak:)

bişey sorucam samimi cevaplayacağını bildiğim için
arkeologla evlenirmiydin

eger işimi yapma sansım olsaydı ve aynı alanda olsaydık isterdım cnm zaten dıyordum bu
bölumde okursam ya bekar kalırım ya arkeologla evlenırım dıye:)Senın esın ne ıs yapıyor..
Sen evlenır mıydın ..Tabı kazıya tek yollamazdım kız ondan soruyorsan ..Hocalara ne
asılan kızlar vardııı..

eşim makina mühendisi
ben hiç düşünmedim arkeologla evlenmeyi
çünkü düzen yok hayatlarında
eevlenip evine bağlı iyi bir baba olacaklarını hiç aklım kesmedi
kazı alanındaki ortamı demiyorum bile
mesleğini yapanlar uçta yaşıyorlar farklılar ve hemen anlıyosun zaten
tabii kendi düşüncem yanlış olabilir

selam kızlar , 2 gündür giremiyorum pek oğlum çok huysuz ve emmeyi reddediyo, sağıp kaşıkla vermeye çalışıyorum onuda almıyo, denemediğim şekil kalmadı resmen tükendim

canım bende geçen yıl hiç tutmadım bebeğim zarar görmesin diye ama bu sene tutcam inşallah, süt sağıp stoklamaya başladım yetmediği yerde mama takviyesi yaparız, borcum çok zaten bir ramazan daha borçlanmak istemiyorum

nazar değiyodur belki bol bol okuyun

selam kızlar , 2 gündür giremiyorum pek oğlum çok huysuz ve emmeyi reddediyo, sağıp kaşıkla vermeye çalışıyorum onuda almıyo, denemediğim şekil kalmadı resmen tükendim

Pofff. Sizdedemi aynı sorun başladı. Bu bebeklere ne oluyor yaw. Benimki de hala uyanıkken emmiyor sağıp biberonla veriyorum. Şükür ki artık biberon tutuyor önceden ağzına sürmüyordu.

Pofff. Sizdedemi aynı sorun başladı. Bu bebeklere ne oluyor yaw. Benimki de hala uyanıkken emmiyor sağıp biberonla veriyorum. Şükür ki artık biberon tutuyor önceden ağzına sürmüyordu.

benim oğlum biberonda almıyo, uyurken emiyo ama açken uyumakta da zorlanıyo, Allah yardımcımız olsun

bılmem ıstısnalar farklı olanlar da coktu ya,ama hep aynı meslekten evlılerdı farkındaysan..
bızım kazıda da karı koca gelenler de esını yollayanlar da wardı..

Lansinoh göğüs pomapasını bir arkadaş kullanıyordu kimdi acaba ? Biraz bilgi istiyeceğimde ondan. :/

ben ameda lactine kullanıyorum çok memnunum biraz pahalı ama olsun bence değer
arkadaşım lansinoh almış birkaç gündür kullanıyomuş oda memnun olduğunu söyledi, iyi araştırmak lazım brn araştırmada medela aldım aldığıma pişman oldum
göğüs uçlarımı yara yaptı kısa sürede emiş gücü azaldı, kullanamıyorum şimdi bi köşede duruyo

TAZE ANNELER DİKKAT: 570 gr ağırlığında minnacık bir bebek için anne sütü aranıyor! Mama verilemiyor. En fazla 6 aylık anneler sütünüzü paylaşabilirsiniz! 1 poşet bile olsa İrem bebeğe sütünüzden verebilecek durumdaysanız ailesi gelip sizden alıyor ve şifa olsun diye hastaneye götürüyor. İletişim bilgileri için mesaj atabilirsiniz. Duvarlarınızda paylaşabilir, İstanbul, Kocaeli, Gebze civarlarında yaşayan daha çok taze anneye ulaşabilirsiniz.İletişim: Filiz Çelik 532 703 02 18

yanlıs yonlendırmek ıstemem ama ben medelayı sadece gogsum fazla doldugunda sagmak ıcın kullanıyorum yanı tamamen bıtırmıyorum bu sekılde ısımı goruyor zaten ıstesemde sut bıtene kadar sagmıyor 15 dk falan sagıp ardından emzırıyorum mesela hala oglum yutkunuyor emıs gucu cok cok degıl ama goguıs doluyken 100 120cc rahat cıkarıyorum

çıkan miktar bendede aynıydı dolu göğüsten 120cc civarı ama emiş gücü birkaç ayda bitti diyebiliriim, ben memnun kalmadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…