- 23 Şubat 2009
- 196
- 5
- 96
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.961
bimden bebek bezi aldım denedim memnun kaldım pişik vs.. yapmadı
primayı bıraktık
devamlı yağlayıp havalandırınca bişey olmuyo sanırım
primaya vereceğim parayla başka eksiklerini alırım hiç bitmiyo alınacaklar
o ne kadar hugocuk, kaç tane var içinde?
alışır kolayını bulursun
benimki kucağımda göğsümde uzanmıştı seviyodum uyuyakaldı
göğsümde uyuyo
yatırsam ağlar uyanır dursun barii
hep sorcam unutuyorum sen hangi fakülteden mezunsun
Ankara Üniversıtesı cnm ..
Ev işlerini hıc sewmıyorum o yuzden alısamıyorum ..:)
kazıyı seviyomusun
kızz sewmem mı ne gunlerdı bea bbg evı gıbı mubarek:)))
bu arada metallıca dınletmıssın ogluna,ben de dun yorum yammıstım görmemısısn ..benım kızım da
duman ,multıtap ve hayko sewıyor:))
bişey sorucam samimi cevaplayacağını bildiğim için
arkeologla evlenirmiydin
eger işimi yapma sansım olsaydı ve aynı alanda olsaydık isterdım cnm zaten dıyordum bu
bölumde okursam ya bekar kalırım ya arkeologla evlenırım dıye:)Senın esın ne ıs yapıyor..
Sen evlenır mıydın ..Tabı kazıya tek yollamazdım kız ondan soruyorsan ..Hocalara ne
asılan kızlar vardııı..
biz rotarix yaptırdık doktorumuz bunun daha iyi olduğunu söyledi, diğer aşılar gibi enjekte edilmiyor ağızdan damla ile veriliyor
bizde 2 gün huzursuzluk yaptı sürekli mızmızlandı oğlum ama kimisinde de uyku yapmış
canım birde fiyatı 100tl civarında araştır istersen bi
tabı kı yaptır,gazla ne ılgısı var kı??hem 3.ayda yapılıyor 4e gırdın sayılır kacırma gununu..
rotaıx yaptır 2 doz olanı bence..
aşımızı dün olduk çok sukur bır sorun yasamadık okudugum kotu ıshal hıkayelerınden sonra kıyamadım yaptırdım rotarıx 2. dozu 5. ayda olacak sanırım degılmı?
bennebıleyım haftasonu sehırdısına gıttıgımız ıcın drmmuz cuma yerıne pzt yaptır dedı ates huysuzluk yapma olasılıgı ıcın ama cok sukur yok...
kızlar emziren anneler bu sene oruç tutacakmısınız???
ben geçen sene 1 gün bile tutmadım hamileliiğimin ilk ayları zor geçiiyor diye..e bu yılda emziriyoruz ama tutmalımıyız sizce.bilen varmı??sütümüzü etkilermi tutmak??
bu çocugun en sinir oldugum özelliği birinin evine gitti mi sürekli uyuyyor, mızmızlığı olmuyor, aman pek usluymuş deniyor. sonra eve gelince burnumdan getiriyor. 5 sattir uğraştırdı beni hem emmedi hem mızmızlandı. şimdi sersemledi, inşaallah uyayacak
selam kızlar , 2 gündür giremiyorum pek oğlum çok huysuz ve emmeyi reddediyo, sağıp kaşıkla vermeye çalışıyorum onuda almıyo, denemediğim şekil kalmadı resmen tükendim
Pofff. Sizdedemi aynı sorun başladı. Bu bebeklere ne oluyor yaw.Benimki de hala uyanıkken emmiyor sağıp biberonla veriyorum. Şükür ki artık biberon tutuyor önceden ağzına sürmüyordu.
eşim makina mühendisi
ben hiç düşünmedim arkeologla evlenmeyi
çünkü düzen yok hayatlarında
eevlenip evine bağlı iyi bir baba olacaklarını hiç aklım kesmedi
kazı alanındaki ortamı demiyorum bile
mesleğini yapanlar uçta yaşıyorlar farklılar ve hemen anlıyosun zaten
tabii kendi düşüncem yanlış olabilir
Lansinoh göğüs pomapasını bir arkadaş kullanıyordu kimdi acaba ? Biraz bilgi istiyeceğimde ondan. :/
ben ameda lactine kullanıyorum çok memnunum biraz pahalı ama olsun bence değer
arkadaşım lansinoh almış birkaç gündür kullanıyomuş oda memnun olduğunu söyledi, iyi araştırmak lazım brn araştırmada medela aldım aldığıma pişman oldum
göğüs uçlarımı yara yaptı kısa sürede emiş gücü azaldı, kullanamıyorum şimdi bi köşede duruyo
yanlıs yonlendırmek ıstemem ama ben medelayı sadece gogsum fazla doldugunda sagmak ıcın kullanıyorum yanı tamamen bıtırmıyorum bu sekılde ısımı goruyor zaten ıstesemde sut bıtene kadar sagmıyor 15 dk falan sagıp ardından emzırıyorum mesela hala oglum yutkunuyor emıs gucu cok cok degıl ama goguıs doluyken 100 120cc rahat cıkarıyorum
tabı kı yaptır,gazla ne ılgısı var kı??hem 3.ayda yapılıyor 4e gırdın sayılır kacırma gununu..
rotaıx yaptır 2 doz olanı bence..
aşımızı dün olduk çok sukur bır sorun yasamadık okudugum kotu ıshal hıkayelerınden sonra kıyamadım yaptırdım rotarıx 2. dozu 5. ayda olacak sanırım degılmı?
bennebıleyım haftasonu sehırdısına gıttıgımız ıcın drmmuz cuma yerıne pzt yaptır dedı ates huysuzluk yapma olasılıgı ıcın ama cok sukur yok...
hayırlı olsun en azından aklında şüphe korku kalmaz cnm cok etkısı olmadı bu asının etkısı 2-3 gun sonra gectı
sayılır ..Allah'tan bırsey olmamıs şükür..kurtuldun cnm ,5.ay da ıkıncıyı yaptırıyoruz, agızdan verdı dı mı?
MOZP canım bır anda mı oldu bu,bu aralar ne kadar cok emmeyen bebek var ya nedır acaba sebebı??
Mama da verıyor muydun bız bıberon kullannanlarda öyle korkular oluyor ya aman ac bırak dene
bakalım bazıları öyle yapıyor ya..İnşallah duzelıırrr
YLZ lansınoh benım makınem var ..sorun neydı?Elektrıklı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?