2012 Şubat Anneleri

nasıl yapacagız canım arayacagız ve alacaklar mı??

Son düzenleme:
çıkan miktar bendede aynıydı dolu göğüsten 120cc civarı ama emiş gücü birkaç ayda bitti diyebiliriim, ben memnun kalmadım canım

senın makınende kac cc cıkıyor dolu gogusten valla bu medela goruntu olarak cok amator duruyor zaten ben bu performansı bıle cok goruyorum ona:) zaten komsum verdı para verıp almadım arkadasımda avent almıs senınkı kdr pahalı degıl onuda dusunebılır alacak olanlar...

Merhaba anneler
Ancak firsat bulup yazabiliyorum sabahtan beri kakali kiziminpopisini yikiyorum her gun bes posta.sizce de fazla degil mi:)
Medeladan bende de var mememi mosmor yapti sizinde oyle mi.raporumbittisorumluluk sinavlarina gidecegim sagip dolaba atayimdedim mafoldum ya vazgectim sagmaktan

benımkı morarmadı acaba uzun suremı sagdınız 10 15 dk gecmeyın

kaka ıcın bızım dr 10 dan fazla olursa ıshal sayılır demıstı senınkını bılemıyorum ama bız 3u gecmıyoruz hatta bazı gunler yapmıyor sıkıntıda olmjyor

[SUP][/SUP]
bılmem ıstısnalar farklı olanlar da coktu ya,ama hep aynı meslekten evlılerdı farkındaysan..
bızım kazıda da karı koca gelenler de esını yollayanlar da wardı..

evet dikkat ettim hep aynı meslekten evleniyorlar
zevkli meslek laikıyla yapılırsa
geçen eşime dedimki yazın kazıya katılayım dedim
o da bana hadiiiii sana güle güle uğurlar olsun dediiiiiiii
kazı bahana ortam şahane der hep

ben günde bir öğün mama veriyorum ve 125 cc veriyorum
annem ısrarla az ver 3-4 kere ver dedi
ama yapmadım biberona iyice alışmasın diye
günde üç öğün mama verirken alışmıştı biberona adam gibi emmiyodu
yarı aç bekliyodu mama gelsin diye
biberonu havada kapıyodu
günde bir kere verince alışmıyo emmeye devam ediyo
memeye çok düşkün değildi önceden ama mamayı bire düşürünce memeye düştü
biraz önce 125 cc içti şekerleme yapıyo şimdi birazdan uyanır iki memeyide bitirene kadar emer bitincede çığlık atar
gören aç sanır oysaki değil
mamanın yeri ayrı memenin ayrı

slm kızlar nasıl gidiyo bebişlerle ben vaktimin nasıl geçtiğini anlamıyorum bide grip oldu geçen hafta öksürük burun akıntısı felan huysuzdu şimdi iiyiz allaha şükür..

benim bebeğim emmiyo ve sağarak verdiğim için sütüm azaldı çok artık 1 aydır sırf mamayla besliyorum 3 ay bitip 4üne girdiği için sebzeli pirinçlilere başlıcam ama katıyı nasıl yicek bilemedim aranızda başlayan var mı katı mamaya????

günde üç kere mama verirken sütüm azdı
yetmiyodu ağlıyodu mama veriyoduk dayanamıyoduk
özellikle annem aman aç kalmasın deyip deyip gizli gizli bile veriyodu neymiş zayıfmış kilo alacakmış
ama kilo falan almadı fazla fazla
normal gitti
doktor mamayı günde ikiye düşür yoksa sütün azalır dedi önce ikiye düşürdük
mızlandı
aynı saatinde istedi vermedik
neyseki alıştı
sonra bire düşürdük
bikaç gün yarı aç kaldı çok ağladı evi başımıza yıktı komşu bile seninki çok ağlıyo bişeyimi var dedi
sonra sinirle ısıra ısıra çeke çeke emdi makinayla sağdım filan sütüm bir haftada arttı
dedik bir öğün mamayıda vermeyelim
mama saati geldiğinde meme verdim emmedi
süt sağmıştım biberona koydumki çakmasın mama sansın diye verdim anladı
içti ama zorla sonra uyudu uyandı hiç pas vermiyo gülmüyo
meme verdim almadı ama ağlamıyoda
saatler geçti emmiyo aç ama almadı yüzümüze dahi bakmıyo mık demiyo öyle duruyo
mama verdik içti düzeldi
şimdi bir öğün veriyorumki küsmesin aramız bozulmasın diyeee

merhaba kızlar nasılsınız kızıma oyun halısı alacağım yarın hangi marka ve modeli seçmeliyim sizce sizler ne aldınız birde en önemlisi faydasını görüyormusunuz benim kız dandikten bi dönencesi var ona pek bi tutkun oyun halısındanda umutluyum ama bunların sağı solu belli olmaz tabi o dandik dönenceyi onca para döktüğümüz halıya tercihte edebilir ama bi umut alıcam tabii yine :))

canım ben playgro playtime gym almıştım alana kadar dakika kıpırdayamıyordum yanından ama kızım çok sevdi günün büyün bölümünü onda geçiriyor. bazen onda uyuyup kalıyo bile :)

acaba dondurduklarım olur mu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…