- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #67.981
TAZE ANNELER DİKKAT: 570 gr ağırlığında minnacık bir bebek için anne sütü aranıyor! Mama verilemiyor. En fazla 6 aylık anneler sütünüzü paylaşabilirsiniz! 1 poşet bile olsa İrem bebeğe sütünüzden verebilecek durumdaysanız ailesi gelip sizden alıyor ve şifa olsun diye hastaneye götürüyor. İletişim bilgileri için mesaj atabilirsiniz. Duvarlarınızda paylaşabilir, İstanbul, Kocaeli, Gebze civarlarında yaşayan daha çok taze anneye ulaşabilirsiniz.İletişim: Filiz Çelik 532 703 02 18
hayırlı olsun en azından aklında şüphe korku kalmaz cnm cok etkısı olmadı bu asının etkısı 2-3 gun sonra gectı
sayılır ..Allah'tan bırsey olmamıs şükür..kurtuldun cnm ,5.ay da ıkıncıyı yaptırıyoruz, agızdan verdı dı mı?
MOZP canım bır anda mı oldu bu,bu aralar ne kadar cok emmeyen bebek var ya nedır acaba sebebı??
Mama da verıyor muydun bız bıberon kullannanlarda öyle korkular oluyor ya aman ac bırak dene
bakalım bazıları öyle yapıyor ya..İnşallah duzelıırrr
YLZ lansınoh benım makınem var ..sorun neydı?Elektrıklı mı?
canım bir haftadır kurulu saat gibi 5dk.dan fazla emmiyodu 5dk dolduğu anda memeyi bırakıyodu ama 2 gündür neredeyse uyanıkken hiç emmiyo
biboron almıyo zaten kaşıkla veriyoruz sağdığım sütü, mama da hiç kullanmadık bu zamana kadar, ama böyle giderse kullanacaz gibi görünüyo
çıkan miktar bendede aynıydı dolu göğüsten 120cc civarı ama emiş gücü birkaç ayda bitti diyebiliriim, ben memnun kalmadım canım
hayırlı olsun en azından aklında şüphe korku kalmaz cnm cok etkısı olmadı bu asının etkısı 2-3 gun sonra gectı
sayılır ..Allah'tan bırsey olmamıs şükür..kurtuldun cnm ,5.ay da ıkıncıyı yaptırıyoruz, agızdan verdı dı mı?
evet cnm agızdan masallah sorun olmadı sadece dun 3 defa kaka yaptı asıdan sonrakı sulu ve yesıldı hemsıre ıshal olabılır demstı zaten...
?
Merhaba anneler
Ancak firsat bulup yazabiliyorum sabahtan beri kakali kiziminpopisini yikiyorum her gun bes posta.sizce de fazla degil mi:)
Medeladan bende de var mememi mosmor yapti sizinde oyle mi.raporumbittisorumluluk sinavlarina gidecegim sagip dolaba atayimdedim mafoldum ya vazgectim sagmaktan
bılmem ıstısnalar farklı olanlar da coktu ya,ama hep aynı meslekten evlılerdı farkındaysan..
bızım kazıda da karı koca gelenler de esını yollayanlar da wardı..
Lansinoh göğüs pomapasını bir arkadaş kullanıyordu kimdi acaba ? Biraz bilgi istiyeceğimde ondan. :/
nasıl yapacagız canım arayacagız ve alacaklar mı??
senın makınende kac cc cıkıyor dolu gogusten valla bu medela goruntu olarak cok amator duruyor zaten ben bu performansı bıle cok goruyorum ona:) zaten komsum verdı para verıp almadım arkadasımda avent almıs senınkı kdr pahalı degıl onuda dusunebılır alacak olanlar...
şu anki makinamla sağınca dolu göğüslerden 100'er cc çıkıyo
kızlar bir şımarık34 vardı hergun yazıyodu,noldu ona? işallah bebeği falan iyidir. merak ettim.
merhaba kızlar nasılsınız kızıma oyun halısı alacağım yarın hangi marka ve modeli seçmeliyim sizce sizler ne aldınız birde en önemlisi faydasını görüyormusunuz benim kız dandikten bi dönencesi var ona pek bi tutkun oyun halısındanda umutluyum ama bunların sağı solu belli olmaz tabi o dandik dönenceyi onca para döktüğümüz halıya tercihte edebilir ama bi umut alıcam tabii yine :))
TAZE ANNELER DİKKAT: 570 gr ağırlığında minnacık bir bebek için anne sütü aranıyor! Mama verilemiyor. En fazla 6 aylık anneler sütünüzü paylaşabilirsiniz! 1 poşet bile olsa İrem bebeğe sütünüzden verebilecek durumdaysanız ailesi gelip sizden alıyor ve şifa olsun diye hastaneye götürüyor. İletişim bilgileri için mesaj atabilirsiniz. Duvarlarınızda paylaşabilir, İstanbul, Kocaeli, Gebze civarlarında yaşayan daha çok taze anneye ulaşabilirsiniz.İletişim: Filiz Çelik 532 703 02 18
canım bir haftadır kurulu saat gibi 5dk.dan fazla emmiyodu 5dk dolduğu anda memeyi bırakıyodu ama 2 gündür neredeyse uyanıkken hiç emmiyo
biboron almıyo zaten kaşıkla veriyoruz sağdığım sütü, mama da hiç kullanmadık bu zamana kadar, ama böyle giderse kullanacaz gibi görünüyo
şimdi ne yaptı ??benımkı de emmedı az önce kızz..ben ac bıraktım uyudu bakalım
ne kadar dayanacakk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?