- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.001
günaydın kızlar
oyun halısından bahsedilmiş
bende çok kararsızım fiyatları çok fazla
eşimin akrabasının çocuğunun varmış onu verecekler bize bakalım inşallah gelir
gelmezse napsamki
arkadaşımın kızı şimdi 7 aylık oldu sıkılmış oynamıyomuş başka oyuncaklarla ilgileniyo
o kadar para ver bikaç ay sonra işe yaramasın filan napsamki :44:
o kadar parayı halıya vermektense çeşit çeşit hareket eden sesli vs.. oyuncak alsam yere yumuşak bişeyler sersem orda onlarla oynasa dahamı iyi olur acaba
şurda bikaç ay sonra yuvarlanmaya başlarlar yerde
karats,
buklee,
juweline,
bennebileyim,
bediha_
canım napıyosun özledim seni hamileyken daha çok geliyodun gerçi hepimiz daha çok uğruyoduk ama
burada sizlerin anlattıklarının aynılarını yaşayınca gelişim sürecinin paralel gittiğini anlıyorum. bir şey sormak istiyorum. bizim oğlana seslenildiğinde sesi duyuyor ancak sesin hangi taraftan geldiğini bulamıyor, sizin bebeler sesin geldiği yönü bulabiliyor mu?
Demin denedim bakmiyor:)sizinkiler dönüyor mu
Sesin olduğu yöne dönmeye çalışıyor ama tam olarak hemen dönüp bakamıyor daha. :))
Yüzüstüyken sırtüstü dönüyor bayadır. Sırtüstüykende yan dönüyor zorluyor ama yüzüstü dönemiyor. :))
hugocuk ; Lansinoh makinandan memnunmusun canım çekiş gücü falan nasıl bende alıcam haftasonuda lansinoh düşünüyorum bi kullanana sorayım önce dedim. :)
bdönme bakma bebekten bebeğe göre değişiyor,bnm kızım sese yöneliyor hatta arkasına dönüp televizyonu bile izliyor ama dönmeye dair hiç bi hareketlilik yok burda bi arkadaşın bebeği 1,5 -2 aylıkken dönmüştü sanırım
burada sizlerin anlattıklarının aynılarını yaşayınca gelişim sürecinin paralel gittiğini anlıyorum. bir şey sormak istiyorum. bizim oğlana seslenildiğinde sesi duyuyor ancak sesin hangi taraftan geldiğini bulamıyor, sizin bebeler sesin geldiği yönü bulabiliyor mu?
memnunum canım
çekiş güüde iyi
uyarmasıda iyi
çift olduğu için tek tek uğraşmıyosun ikisinide aynı anda yapıyosun
şimdi ne yaptı ??benımkı de emmedı az önce kızz..ben ac bıraktım uyudu bakalım
ne kadar dayanacakk..
ya mızmızlanıyo sürekli bi haller oluyo bunlara, aynı gün doğum yaptığım arkadaşımda var o da aynı dertten muzdarip, doktora götürmüş damakları gelişmeye başlıyo ondan emmiyodur demiş, biraz daha sürermiş böyle, neyseki uykuda emiyo
Kızlar, oğlunuzu sünnet ettirdiniz mi? Ben bu ay düşünüyorum ama ön araştırma yapmak istedim.
zorladıgında aglıyor mu cxnm,kafasınıya mızmızlanıyo sürekli bi haller oluyo bunlara, aynı gün doğum yaptığım arkadaşımda var o da aynı dertten muzdarip, doktora götürmüş damakları gelişmeye başlıyo ondan emmiyodur demiş, biraz daha sürermiş böyle, neyseki uykuda emiyo
mı cevırıyor dıger tarafa ..nasıl reddedıyor emmeyı senınkı
ben de az önce bıberon verırken aklıma geldı azcık bıberon verdım sonra bır verdım
gögsumu emdı farketmeden sızdı:)) ama sımdı uyandı..gece uzun olacak ..
zorladıgında aglıyor mu cxnm,kafasını
mı cevırıyor dıger tarafa ..nasıl reddedıyor emmeyı senınkı
ben de az önce bıberon verırken aklıma geldı azcık bıberon verdım sonra bır verdım
gögsumu emdı farketmeden sızdı:)) ama sımdı uyandı..gece uzun olacak ..
kafasını geriye atıp elleriylede memeyi itiyo ve sürekli ağlama modunda oluyo canım, bugün ayakta oda oda gezdik :)
yine kolik tuttu
yarım saat ağladı çığlık çığlığa
emmedi
altını aldım merhem süürdüm fayda etmedi
sardım sarmaladım aldım kucağıma koridorda koştum
koşunca sustu
10 dakika koştum uyuyakaldı
off off herkesin koliği gazı geçti bizimki geçmedi
sanırımda geçmeyecek
yoruldum yıprandım artık
en çok zoruma gidende ben bebeği susturmayaçalışırken eşimin hiçbişey yokmuş gibi durması
biraz önce ben susturmak için çırpınıyorum eşim hiçbişey yok gibi almış eline kuşu seviyo
laf söyledim bu çocupun babası sen değilmisin nasıl bişeysin hiçmi babalık duygun yok dedim
hiççbişey yokmuş gibi
doktor altı ay sürer çaresi yok çekeceksiniz demedimi diyo rahat rahat
şimdide uyuyo
alıp oğlumu kaçıp gidesim var çok yıprandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?