2012 Şubat Anneleri

oyun halilarına detaylı baktım her markasına ve boyutuna malesefki çok küçükler ve kullanışlı değiller üstelikte pahallı iyi bişey alırsan bikaç aya sıkılıcak vazgeçtim bende

canım napıyosun özledim seni hamileyken daha çok geliyodun gerçi hepimiz daha çok uğruyoduk ama

mrb canım...doğumdan sonrada,bi çok kez geldim ama
o sıralarda çoğumuz doğum yaptığımızdan topik boştu...:)

şimdi kızım kucağım da emiyo..
eşimde nöbetçi..
öğlen geldiğimde kızlar akşamlar çok oluyomuş die okudum bi bakimm dedim..

sen nasılsın minnoş nasıl??

burada sizlerin anlattıklarının aynılarını yaşayınca gelişim sürecinin paralel gittiğini anlıyorum. bir şey sormak istiyorum. bizim oğlana seslenildiğinde sesi duyuyor ancak sesin hangi taraftan geldiğini bulamıyor, sizin bebeler sesin geldiği yönü bulabiliyor mu?

Sesin olduğu yöne dönmeye çalışıyor ama tam olarak hemen dönüp bakamıyor daha. :))

Demin denedim bakmiyor:)sizinkiler dönüyor mu

Yüzüstüyken sırtüstü dönüyor bayadır. Sırtüstüykende yan dönüyor zorluyor ama yüzüstü dönemiyor. :))

hugocuk ; Lansinoh makinandan memnunmusun canım çekiş gücü falan nasıl bende alıcam haftasonuda lansinoh düşünüyorum bi kullanana sorayım önce dedim. :)

dönme bakma bebekten bebeğe göre değişiyor,bnm kızım sese yöneliyor hatta arkasına dönüp televizyonu bile izliyor ama dönmeye dair hiç bi hareketlilik yok burda bi arkadaşın bebeği 1,5 -2 aylıkken dönmüştü sanırım

memnunum canım
çekiş güüde iyi
uyarmasıda iyi
çift olduğu için tek tek uğraşmıyosun ikisinide aynı anda yapıyosun

benim sıpa ses nerden gelirse oraya bakar hemen
ama dönme pek yok
emziği düşünce onu almak için dönüyo
veya altını bağlarken kaçmak için dönüyo o kadar

b

benım kızım da sesın geldıgı yöne mutlaka bakıyor meraklı
ama maalesef henuz tam olarak dönmuyor aynıymısız senınle:))

benım kızım sankı duyup sesın geldıgı yönu de farkedıyor oraya bakıyor ama yukarda yazdıgım gıbı:)Senfat bu ucretsız ıznı en cok ne kadar alabılıyoruz ben pek bılmyıorum da??

memnunum canım
çekiş güüde iyi
uyarmasıda iyi
çift olduğu için tek tek uğraşmıyosun ikisinide aynı anda yapıyosun

kız benım makınem de aynısı ıkısını aynı anda nasıl sagıyorsun ben ıkı buklum oluyorum yapamıyorum,
göguslerını acıtmıyor mu ..anlatsana bana bıraz..

ayy canım sucuklu yumurta cektı burda tvda gördum:))):18:

Kızlar, oğlunuzu sünnet ettirdiniz mi? Ben bu ay düşünüyorum ama ön araştırma yapmak istedim.

ben yenidoğan sünneti yaptırdım daha hastaneden taburcu olmadan sünnetini oldu, iyikide erkenden yaptırmışım bi haftada iyileşti şimdi rahatız

yine kolik tuttu
yarım saat ağladı çığlık çığlığa
emmedi
altını aldım merhem süürdüm fayda etmedi
sardım sarmaladım aldım kucağıma koridorda koştum
koşunca sustu
10 dakika koştum uyuyakaldı
off off herkesin koliği gazı geçti bizimki geçmedi
sanırımda geçmeyecek
yoruldum yıprandım artık
en çok zoruma gidende ben bebeği susturmayaçalışırken eşimin hiçbişey yokmuş gibi durması
biraz önce ben susturmak için çırpınıyorum eşim hiçbişey yok gibi almış eline kuşu seviyo
laf söyledim bu çocupun babası sen değilmisin nasıl bişeysin hiçmi babalık duygun yok dedim
hiççbişey yokmuş gibi
doktor altı ay sürer çaresi yok çekeceksiniz demedimi diyo rahat rahat
şimdide uyuyo
alıp oğlumu kaçıp gidesim var çok yıprandım

canım çok geçmiş olsun, inşallah en yakın zamanda son bulur bu sancılar
malesef çoğumuzun eşleri çok rahatlar, bizler kadar ince detaylı düşünemiyolar nedense herşeye düz mantık bakıyolar
ona göre doktor öyle dedi yapacak bişey yok , yapılacak birşey varsa da illa sen söylemelisin yoksa nereden bilecek ki
benim eşimde ve eminim çoğumuzun eşide aynı mantıktalar, sen kendini üzmemeye çalış
ben görüyorumki biz ne üzülsek kafaya taksakta bazı şeyleri değiştiremiyoruz
o yüzden sende rahat takıl ki hayat sana zindan olmasın

Gunaydin bayanlar, dun dr kontrole gittik hepimiz grip olsuk gecti kizimin burnu hala akiyor tikaniyodu dr biraz bebeklerde daha gec duzelir dedi, iyi dedi sukur, bizdede ayni yeme sorunumuz var, mama iciyor sirf zaten yarisini icince karni biraz doyunca basliyor hizli hizli kafasini bi saga bi sola ceviriyor bende biberon agzindan cikarmadan uyum saglamaya calisiyorum kalani zorla iciyor oyunla yeni huy cikardi, benim kizimda donmuyor henuz yan yapiyor ama donme yok daha, ayy haziran 21 de rotavirus 2. Ci son dozumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…