2012 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım. benimde boğazım feci, inşallah bebeğime geçmez

kızlar günaydın. umarım sizler ve bebekleriniz iyisinizdir, herşey yolundadır. artık yavaş yavaş hem onlar hem de biz yeni hayata adapte olmaya başlıyoruz sanırım:)

günaydınlarr
biz yine kolikliyiz
huysuz oğlum
sardım battaniyeye kucağımda
buzuki orhanıda açtım
heran ağlamaya geçebilir

Geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda tamamen geçer bu durum. Bizde yaşıyoruz hala aynı durumu. ( Çoğumuzun eşi aynı sanırım. Benim eşimde oğlum gülücükler atarken bakar ama biraz mızıldansın hemen annesi al şunu der. Hele bide yırtıyorsa kendini bebeğim o zaman odadan hemen çıkar mutfağa gider. Uyuma zamanlarımız çok sorunlu oluyor. Hamağa koyduğum zaman çok ağlıyor uykusu olsa bile susana uyuyana kadarda babamız odanın kapısını dahi açmıyor. Sinir oluyorumm..

bizimki bu sabah biraz düzelir gibi, maşallah diyim de
3 gün gündüzleri hiç emmedikten sonra bu sabah iki kere 5'er dk. emdi, inşallah daha da iyi olur

Aman aman maşallahhhh . Offf bizimki bu emmeme olayına iyice alıştı istediği kadar aç olsun ağlamaktan çatlıyor ama memeyi tutmuyor kendini iktiriyor kafasını kaçırıyor. Zorla ağzına sokuyorum memeyi bir kere bile çekmiyor. Geçsin artık şu sorunlar yaa.

Geçmiş olsun canım umarım kızında bir an önce tamamen iyileşir. :))

günaydınlarr
biz yine kolikliyiz
huysuz oğlum
sardım battaniyeye kucağımda
buzuki orhanıda açtım
heran ağlamaya geçebilir

Havadanmıdır sudanmıdır benim oğlanda bugün öyle yaa sabahtan beri bir ağlama mızıldanma hep. Altı temiz sabah çok az kakada yapmış, gazınıda çıkardı. Uykusunuda aldı. Karnınıda doyurdum hatta istemedi biberondaki sütün tamamını. Ne derdi var anlamıyorum. Şimdi yeniden hamakta sallaya sallaya uyuttum, hala da sallıyorum. Deli edecek bu çocuk en sonunda beni. Dün babaannesi gelmişti bizim sıpada bütün gün uslu uslu uyudu onun nazarı değdi heralde. poffff.

günaydın kızlar nasılsınız bebeişler nasıl??umarım hepimiz için huzurlu az yorucu keyifli bi gün olur
canım benim kızımda aynı bu şekilde.ses olsun yeterki kafasını 180 derece çevirir ama iş dönmeye gelince hiç bir belirti yok:))tembel kız nolcak

canım benimde makinem lansinoh
çift göğüs sağabiliyorum
kullanımı kolay
herhangi bi tahriş olmadı göğüslerimde
ama benim sütümün azlığındanmı yoksa emiş gücündenmi bilmem ben hiç öyle 100cc falan çıkaramadım sağdığımda
sanki memeyi kavrama gücü zamanla azaldı gibi
ama dediğim gibi benim sütümün azlığındanda olabilir
hemen makineye kabahat bulmayayım

hugocuk ve nisaNE ; Arkadaşlar teşekkür edrim göğüs pompası hakkında bilgi verdiğiniz için haftasonuna kalmadan alıcam sanırım netten sipariş vericem. Yoksa oğlumla dışarı çıkmam çok zorrr..Yakın çevrede bulamam, olsa çıkarız ama yoktur buralarda. ( Hem nette indirimde şuanda kaçırmayım.

bennebileyim sorunu cevaplamayı unuttum kusura bakma. ücretsiz izin 2 yıla çıkarıldı. öğretmenler genelde haziran ayında işe başlayıp yaz tatilinde maaş alıp, eylül ekim gibi tekrar ücretsiz izne devam ediyorlar yani şöyle bir seçenek daha var. sen eylülde okula başladın baktın annen çocukla yapamadı ocak ayında tekrar dilekçe verip kızın 2 yaşına gelinceye kadar iznini kullanabiliyorsun.

çok kötü olmuş ya o kadar ağlamanın stresi yeter üstüne bir de eşinin böyle yapması..
biz anneler her durumda sakin kalmak sabırlı olmak durumundayız ama bazen sabır taşı olsa
çatlar insan..
allah yardımcın olsun cnm umarım 6 ayı bulmadan atlatırsınız.

Selam kızlar,

Dun dıkkatsızlıgım yuzunden bebegım pusetınden fırladı!
Evet evet, resmen fırladı ama ben esıme bunu dıyemedım.

Aksam kayınvalıdemden donerken, bız kızımla arka koltukta oturuyorduk, kızım pusetınde.
Bır an esıme bakarak bırseyler anlatırken, elımı kızımın uzerınden cektım.
Tamda o anda esım donemecten donunce, puset bır anda bosaldı, kızım koltugun uzerıne fırladı.
Bıraz agladı tabıı.
Esıme kızımızın koltuga dustugunu soyleyemedım, cok korktum.

Bu afacanları sureklı gozlem altında tutmalıyız demek kı.
ınanın kendımı o kadar suclu hıssettım kı, esım arabadan ınerken 'alayım' dedı, vermedım kızımı.
Esıme caktırmadan benı affetmesını ıstedım, optum, kokladım melegımı...

Sızlere de tavsıyem aman ha dıkkat edın, valla bızım ıhmalımızden dolayı onların basına bır ıs gelırse vıcdan azabı bızlerı oldurur.

Son düzenleme:
bir yandan kahvaltı yapıyorum bi yandan oğlumu sallıyorum
ayağımla hamağı sallıyorum
dünden yemek vardı bugün rahat ederiz yarına allah kerim

Bebegıne muzık dınletmeyı denedın mı?

Ben kızım cok agladıgında muzıgın sesını yukselterek acıyorum, bır an dıkkatı dagılıyor, sonra yavas yavas sakınlesmeye baslıyor.
Bazen de ben bagırarak sarkı soyluyorum.
Amacım dıkkatını dagıtmak.
Cogu zaman ıse yarıyor.

hugocuk durumunun düzelmemesine üzüldüm. ama bu adamlar böyle sinir bozucular. benim eşim işten geliyor oğlan güzelce uyuyorken gelip öpüyor, rahatsız ediyor çocuğu. ağlamaya başladıktan sonra kaçıyor, çocuk gülücük atarken yabancı da sever. gel de mızmızken ilgilen. mutfakta iş yapıyorum, oğlanı almış yanıma getiriyor, annesi al ağlıyor diyor. ilgilen dediğimde sen de susturucu var, ver ağzına sussun diyor. ama sofrayı da ben kurayım demiyor. sinir oluyorum erkeklere. ama biraz büyüsün ben bakmayacagım çocuğa öyle planlıyorum. maç izlemeye giderken vericem yanına. her dışarı çıkarken oğlanı da göndericeğim yanında ben iş yapacağım diye plan yapıyorum ama şunu yapcam bunu yapcam dediklerimin hiç birini yapamıyorum. ah ahhh şu adamı bi yola getiremedim. ahhh ahhh

müzikle susturdum biraz önce
kolik müzikleri dinlettim
yavrum sıkıntısından kucağımda sarıldı bana
sakinleşti yatırdım
sizdedemi kolik var

Bir daha oğluma boş yere mızıldanıyor, ağlıyor diye içten içe kızmıcam. Kuzumun kakası varmış ondan ağlıyormuş. Demekki sabah tamamını çıkaramamış. Yaptı rahatladı. Şimdi de kucakta durmak istiyor sürekli. Beraber yazıyoruz foruma. Bu arada oğlum kendi kendine kaka yaptığı için ayrıca çok mutluyum. Verdiğim zeytinyağları işe yaradı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…