- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.021
kafasını geriye atıp elleriylede memeyi itiyo ve sürekli ağlama modunda oluyo canım, bugün ayakta oda oda gezdik :)
aynısını benim oğlumda yapıyor, resmen istemiyor memeyi, sadece gece emiyor
Gunaydin bayanlar, dun dr kontrole gittik hepimiz grip olsuk gecti kizimin burnu hala akiyor tikaniyodu dr biraz bebeklerde daha gec duzelir dedi, iyi dedi sukur, bizdede ayni yeme sorunumuz var, mama iciyor sirf zaten yarisini icince karni biraz doyunca basliyor hizli hizli kafasini bi saga bi sola ceviriyor bende biberon agzindan cikarmadan uyum saglamaya calisiyorum kalani zorla iciyor oyunla yeni huy cikardi, benim kizimda donmuyor henuz yan yapiyor ama donme yok daha, ayy haziran 21 de rotavirus 2. Ci son dozumuz var
aynısını benim oğlumda yapıyor, resmen istemiyor memeyi, sadece gece emiyor
geçmiş olsun canım. benimde boğazım feci, inşallah bebeğime geçmez
günaydınlarr
biz yine kolikliyiz
huysuz oğlum
sardım battaniyeye kucağımda
buzuki orhanıda açtım
heran ağlamaya geçebilir
yine kolik tuttu
yarım saat ağladı çığlık çığlığa
emmedi
altını aldım merhem süürdüm fayda etmedi
sardım sarmaladım aldım kucağıma koridorda koştum
koşunca sustu
10 dakika koştum uyuyakaldı
off off herkesin koliği gazı geçti bizimki geçmedi
sanırımda geçmeyecek
yoruldum yıprandım artık
en çok zoruma gidende ben bebeği susturmayaçalışırken eşimin hiçbişey yokmuş gibi durması
biraz önce ben susturmak için çırpınıyorum eşim hiçbişey yok gibi almış eline kuşu seviyo
laf söyledim bu çocupun babası sen değilmisin nasıl bişeysin hiçmi babalık duygun yok dedim
hiççbişey yokmuş gibi
doktor altı ay sürer çaresi yok çekeceksiniz demedimi diyo rahat rahat
şimdide uyuyo
alıp oğlumu kaçıp gidesim var çok yıprandım
bizimki bu sabah biraz düzelir gibi, maşallah diyim de
3 gün gündüzleri hiç emmedikten sonra bu sabah iki kere 5'er dk. emdi, inşallah daha da iyi olur
Gunaydin bayanlar, dun dr kontrole gittik hepimiz grip olsuk gecti kizimin burnu hala akiyor tikaniyodu dr biraz bebeklerde daha gec duzelir dedi, iyi dedi sukur, bizdede ayni yeme sorunumuz var, mama iciyor sirf zaten yarisini icince karni biraz doyunca basliyor hizli hizli kafasini bi saga bi sola ceviriyor bende biberon agzindan cikarmadan uyum saglamaya calisiyorum kalani zorla iciyor oyunla yeni huy cikardi, benim kizimda donmuyor henuz yan yapiyor ama donme yok daha, ayy haziran 21 de rotavirus 2. Ci son dozumuz var
günaydınlarr
biz yine kolikliyiz
huysuz oğlum
sardım battaniyeye kucağımda
buzuki orhanıda açtım
heran ağlamaya geçebilir
ağlamaz inşallah annesi
canım benim kızımda aynı bu şekilde.ses olsun yeterki kafasını 180 derece çevirir ama iş dönmeye gelince hiç bir belirti yok:))tembel kız nolcakdönme bakma bebekten bebeğe göre değişiyor,bnm kızım sese yöneliyor hatta arkasına dönüp televizyonu bile izliyor ama dönmeye dair hiç bi hareketlilik yok burda bi arkadaşın bebeği 1,5 -2 aylıkken dönmüştü sanırım
buaralar bu bebeklerde bişeyler var anlamdım gitti.sayısı git gide artıyor emmeyen bebeklerinkafasını geriye atıp elleriylede memeyi itiyo ve sürekli ağlama modunda oluyo canım, bugün ayakta oda oda gezdik :)((inşallah bi an önce düzelirler.çünkü ben emsin diye onu zorla uyutmaya çalışmaktan bıktım usandım (
canımmm senin işin daha da zor.seni çok ii anlıyorum.benim kızımda 2 ay boyunca gece gündüz hiç susmadan ağladıyine kolik tuttu
emmedi
koşunca sustu
sanırımda geçmeyecek
yoruldum yıprandım artık
en çok zoruma gidende ben bebeği susturmayaçalışırken eşimin hiçbişey yokmuş gibi durması
biraz önce ben susturmak için çırpınıyorum eşim hiçbişey yok gibi almış eline kuşu seviyo
laf söyledim bu çocupun babası sen değilmisin nasıl bişeysin hiçmi babalık duygun yok dedim
hiççbişey yokmuş gibi
şimdide uyuyo
2.ay hafifledi
3.ay dahada iyiyiz.
bu kolik çok zor oluyor gerçekten.Allah sabır versin.inş.bi an önce düzelir.
geçmiş olsun canım.inş.bebişlerimiz biran önce iştahlı günlerine geri dönerlerGunaydin bayanlar, dun dr kontrole gittik hepimiz grip olsuk gecti kizimin burnu hala akiyor tikaniyodu dr biraz bebeklerde daha gec duzelir dedi, iyi dedi sukur, bizdede ayni yeme sorunumuz var, mama iciyor sirf zaten yarisini icince karni biraz doyunca basliyor hizli hizli kafasini bi saga bi sola ceviriyor bende biberon agzindan cikarmadan uyum saglamaya calisiyorum kalani zorla iciyor oyunla yeni huy cikardi, benim kizimda donmuyor henuz yan yapiyor ama donme yok daha, ayy haziran 21 de rotavirus 2. Ci son dozumuz var(
kızlar günaydın. umarım sizler ve bebekleriniz iyisinizdir, herşey yolundadır. artık yavaş yavaş hem onlar hem de biz yeni hayata adapte olmaya başlıyoruz sanırım:)
evet yavaş yavaş zorda olsa onlarla hayata aıştık.
eskiden gece kalkmaları daha zor gelirdi şimdi ona bile alıştım.ağladığında daha sabırlıyım artık mesela..
zaman geçtikçe bebeklerimizle birbirimizi daha ii anlıyoruz.onlar bizi biz onları çözdük galiba artık)
yine kolik tuttu
emmedi
koşunca sustu
sanırımda geçmeyecek
yoruldum yıprandım artık
hiççbişey yokmuş gibi
şimdide uyuyo
Bebegıne muzık dınletmeyı denedın mı?
Ben kızım cok agladıgında muzıgın sesını yukselterek acıyorum, bır an dıkkatı dagılıyor, sonra yavas yavas sakınlesmeye baslıyor.
Bazen de ben bagırarak sarkı soyluyorum.
Amacım dıkkatını dagıtmak.
Cogu zaman ıse yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?