- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.041
hugocuk durumunun düzelmemesine üzüldüm. ama bu adamlar böyle sinir bozucular. benim eşim işten geliyor oğlan güzelce uyuyorken gelip öpüyor, rahatsız ediyor çocuğu. ağlamaya başladıktan sonra kaçıyor, çocuk gülücük atarken yabancı da sever. gel de mızmızken ilgilen. mutfakta iş yapıyorum, oğlanı almış yanıma getiriyor, annesi al ağlıyor diyor. ilgilen dediğimde sen de susturucu var, ver ağzına sussun diyor. ama sofrayı da ben kurayım demiyor. sinir oluyorum erkeklere. ama biraz büyüsün ben bakmayacagım çocuğa öyle planlıyorum. maç izlemeye giderken vericem yanına. her dışarı çıkarken oğlanı da göndericeğim yanında ben iş yapacağım diye plan yapıyorum ama şunu yapcam bunu yapcam dediklerimin hiç birini yapamıyorum. ah ahhh şu adamı bi yola getiremedim. ahhh ahhh
TAZE ANNELER DİKKAT: 570 gr ağırlığında minnacık bir bebek için anne sütü aranıyor! Mama verilemiyor. En fazla 6 aylık anneler sütünüzü paylaşabilirsiniz! 1 poşet bile olsa İrem bebeğe sütünüzden verebilecek durumdaysanız ailesi gelip sizden alıyor ve şifa olsun diye hastaneye götürüyor. İletişim bilgileri için mesaj atabilirsiniz. Duvarlarınızda paylaşabilir, İstanbul, Kocaeli, Gebze civarlarında yaşayan daha çok taze anneye ulaşabilirsiniz.İletişim: Filiz Çelik 532 703 02 18
bir yandan kahvaltı yapıyorum bi yandan oğlumu sallıyorum
ayağımla hamağı sallıyorum
dünden yemek vardı bugün rahat ederiz yarına allah kerim
müzikle susturdum biraz önce
kolik müzikleri dinlettim
yavrum sıkıntısından kucağımda sarıldı bana
sakinleşti yatırdım
sizdedemi kolik var
bende ilerde öyle düşünüyorum takıcam oğlanı peşine gezsinler beraber
zaten sinirli huysuz bi çocuk
dediğini yaptırana kadar bağırır
babası mecbur alır
[ı]gun ıcınde rahat kucuk hanım.
Ama ben eve gıttıgımde, azıcık seveyım desem de 10 dk gec uyusa krıze gırıyor.
Saatlerce susmuyor.
Bende uzulerek artık sevmek yerıne uyutmayı tercıh edıyorum.
Boylece kızıma hasret bır sekılde gecıyor gunlerım, hafta sonunu ise ıple cekıyorum.
Bılıyor musun, ıse basladıgım ılk gunden berı kızım eve gıttıgım ılk saatlerde bana pas vermıyor.
ılk zamanlar 'yok canım, ben yanlıs anlıyorum' dıyordum ama kayınvalıdemın bıle dıkkatını cektı.
Kızım esım geldıgınde hemen ona gulucukler yaparken, benım butun saklabanlıklarıma karsılık suratıma bakmıyor.
Ancak aradan 2 - 3 saat gecınce ılgılenıyor benımle.[/ı]
canım ablamın kzı 14 aylık. O da kızın gıbı kuçukkenden beri aynı. Annesı ondan uzak kaldı mı hiç ona pas vermıyor. Emerkende annesının canını alacak sekılde emıyor. Hırslı hırslı sanki öç alır gıbı. Geçen sabah kızımı emzırırken yıne çook fıskırtarak kustu. Esım onun sesıne uyandı ve hemen o bebeği aldı bende uzerımı degıltım. Esım lavobaya gıttı ben bebeği aldım ve ınan yastığa yuzunu bır bastırdı bana asla bakmadı.oyle arada göz ucuyla bakıp yın e kafayı yastığa bastı. Babası geldı ona hemen dondu ve gulmeye basladı. Benı neden kucagından attın der gıbı bana küstüü( içim acıdı. ınsanın çok gücüne gidiyorr. Senı anlayabılıyorumm sanırımm..
benim gebeliğimden kalma sabah bulantılarım aynen devam ediyo
bazen kendimi zor tutuyorum çıkartmamak için
üstelik gebelikte tiksindiğim şeyleri halen yiyemiyorum
tavuk sucuk tost
alelacele tost yaptım yedim
yemez olaydım zor tuttum kendimi
iyiyiz canımm ... face cok vakit alıyo buraya vakit kalmadı ondan giremedimm..
ay keske yakınlarda olsaydım. bır degıl 10 paket verırdım..(
allah yardımcın olsun canım. senın bebeğin baya zorluyor senı. azıcıkta laftan sözden davranıştan anlıyor hemende küsüyor sana ..tatlım benım. rabbım onun sancılarını gecırsın sana da sabır versın.
kızlar ben süt ponpasını medela swing kullanıyorum. çokta memnunum. benım gögüs yaralarım 3 ay geçmedı. en son bunla sağdım hem sütüm arttı hem yaralar geçti.hiç oyle gögsumu morartma yara yapma acıtma gibi bir durum olmadı.biraz pahalı350-400 arası fıyatı . ama saglık daha önemli diye düşünüyorum. ben emzıremıyordum yerlerde kıvranıyordum emzırme sonrası. gögsumde ucu olmayan ıkı süt damarı var. sürekli bebeğe verırsem çok agrıyor. ama gunde 2 defa sagarsam agrı olmuyor. nasıl bır etkısı var bılmıyorum artık.bu arada bırsey soracağım . bu söylediğiniz 100cc tek gogus mu çift gögüs mu. benım tek gögüs en fazla 80 oluyor. o yuzden merak ettım soruyorum.
kızım şimdi oyun halısında fıngırdesiyor. kızlar playgro nun kurdela topu var. onu resmen yemek için uğrasıyor. oyun halısına astım çılgınca onu çekıyor.topumuz çok kıymetlı. gezmelere gıderken bıle yanımızda gıdıyor.bu gunlerde cenemız açıldı. sürekli bağıra bağıra konuşluyor. az once topıkı okurken baktım ses çıkmıyor .benımkı donmeye calışıyormuş:)) dun ben banyodayken donmuş yatakta. nasıl çığlık atıyor. nasıl duştan çıktım bılemedım...donmuş gerı donememiş. bASMIŞ ÇIĞLIĞII:)
bu arada artık ben bebekli yasama çooooooook alıştım. gunnluk temızlık yemek ve esıme kalıtelı zaman ayırabılıyorum artık.ama kendıme çok ıyı davranamıyorum. yemeğe devam edıyorum( hamıle kaldığımda 87 ıdım.doğurdum 98 dım. bır ara 92 ye düşmüştüm. şimdi yıne 97 yımm ( off ne yapacağız bu kıloları verenler nasıl verıyorsunuz. emzırerek verırsın dıyorlardı benden ezıyetli emzıren olmamaıştır. tıııık yoookkk...
Gun ıcınde rahat kucuk hanım.
Ama ben eve gıttıgımde, azıcık seveyım desem de 10 dk gec uyusa krıze gırıyor.
Saatlerce susmuyor.
Bende uzulerek artık sevmek yerıne uyutmayı tercıh edıyorum.
Boylece kızıma hasret bır sekılde gecıyor gunlerım, hafta sonunu ise ıple cekıyorum.
Bılıyor musun, ıse basladıgım ılk gunden berı kızım eve gıttıgım ılk saatlerde bana pas vermıyor.
ılk zamanlar 'yok canım, ben yanlıs anlıyorum' dıyordum ama kayınvalıdemın bıle dıkkatını cektı.
Kızım esım geldıgınde hemen ona gulucukler yaparken, benım butun saklabanlıklarıma karsılık suratıma bakmıyor.
Ancak aradan 2 - 3 saat gecınce ılgılenıyor benımle.
Hugo selammm
Seni üzmek istemem ama dediğin gibi sinirli ve huysuz bir çocuksa yandın(
Bizimki huysuz değil ama çok sinirli dediğini yaptırana kadar inat eder.Gözyaşları hemen hazır.onu kullanıyor hep bize karşı ama bir o kadarda neşeli gülmeyi eğlenmeyi bilen bir çocuk. Bazen ufak birşeyde mutsuzluk duyup bazende mutluluktan uçan biri bu huyu bana çekmiş
canım ablamın kzı 14 aylık. O da kızın gıbı kuçukkenden beri aynı. Annesı ondan uzak kaldı mı hiç ona pas vermıyor. Emerkende annesının canını alacak sekılde emıyor. Hırslı hırslı sanki öç alır gıbı. Geçen sabah kızımı emzırırken yıne çook fıskırtarak kustu. Esım onun sesıne uyandı ve hemen o bebeği aldı bende uzerımı degıltım. Esım lavobaya gıttı ben bebeği aldım ve ınan yastığa yuzunu bır bastırdı bana asla bakmadı.oyle arada göz ucuyla bakıp yın e kafayı yastığa bastı. Babası geldı ona hemen dondu ve gulmeye basladı. Benı neden kucagından attın der gıbı bana küstüü( içim acıdı. ınsanın çok gücüne gidiyorr. Senı anlayabılıyorumm sanırımm..
ay keske yakınlarda olsaydım. bır degıl 10 paket verırdım..(
allah yardımcın olsun canım. senın bebeğin baya zorluyor senı. azıcıkta laftan sözden davranıştan anlıyor hemende küsüyor sana ..tatlım benım. rabbım onun sancılarını gecırsın sana da sabır versın.
kızlar ben süt ponpasını medela swing kullanıyorum. çokta memnunum. benım gögüs yaralarım 3 ay geçmedı. en son bunla sağdım hem sütüm arttı hem yaralar geçti.hiç oyle gögsumu morartma yara yapma acıtma gibi bir durum olmadı.biraz pahalı350-400 arası fıyatı . ama saglık daha önemli diye düşünüyorum. ben emzıremıyordum yerlerde kıvranıyordum emzırme sonrası. gögsumde ucu olmayan ıkı süt damarı var. sürekli bebeğe verırsem çok agrıyor. ama gunde 2 defa sagarsam agrı olmuyor. nasıl bır etkısı var bılmıyorum artık.bu arada bırsey soracağım . bu söylediğiniz 100cc tek gogus mu çift gögüs mu. benım tek gögüs en fazla 80 oluyor. o yuzden merak ettım soruyorum.
kızım şimdi oyun halısında fıngırdesiyor. kızlar playgro nun kurdela topu var. onu resmen yemek için uğrasıyor. oyun halısına astım çılgınca onu çekıyor.topumuz çok kıymetlı. gezmelere gıderken bıle yanımızda gıdıyor.bu gunlerde cenemız açıldı. sürekli bağıra bağıra konuşluyor. az once topıkı okurken baktım ses çıkmıyor .benımkı donmeye calışıyormuş:)) dun ben banyodayken donmuş yatakta. nasıl çığlık atıyor. nasıl duştan çıktım bılemedım...donmuş gerı donememiş. bASMIŞ ÇIĞLIĞII:)
bu arada artık ben bebekli yasama çooooooook alıştım. gunnluk temızlık yemek ve esıme kalıtelı zaman ayırabılıyorum artık.ama kendıme çok ıyı davranamıyorum. yemeğe devam edıyorum( hamıle kaldığımda 87 ıdım.doğurdum 98 dım. bır ara 92 ye düşmüştüm. şimdi yıne 97 yımm ( off ne yapacağız bu kıloları verenler nasıl verıyorsunuz. emzırerek verırsın dıyorlardı benden ezıyetli emzıren olmamaıştır. tıııık yoookkk...
Benim bebeğimde çok huysuz ve sinirli. İstediği zaman güler, biz istediğimiz kadar şaklabanlık yapalım umrunda olmaz ama bazen bir lafına ağzını kocaman aça aça güler. Her zaman sinirli zaten , kaşlar sürekli çatık ilk zamanlar çok zoruma gidiyordu acaba bizimi sevmedi diyordum ama artık alıştım benim oğlum fazla ciddi sanırım. Öyle kimseye gülücükler saçmaz, birileri geldimmi asla gülmez. İstediği olmadımmı çığlık çığlığa ağlar sıkıyorsa istediğini yapma hayatta susmaz. Katılana kadar ağlar. Öyle kendi kendime susayım huyu yoktur. Öksüre öksüre ağlarız bide. Zor bir bebek ama bende alıştım artık onunla yaşamaya. İyki var ne kadar huysuz olsada.Sabah attığı gülücükler ve neşeli bağırışlar herşeye bedel. Bütün gün sinirli olsada.
[ı]cok uzuluyorum bu duruma arnazar.
Her aksam 'affet benı, ozur dılerım' dıyorum.
Pekı yegenın normal zamanlarda ablana karsı nasıl, duskun mu, kosup sarılıyor mu ona, yoksa hıc bır zaman mı pas vermıyor.
Ben boyle olacak dıye oyle korkuyorum kı.
Ya bıraz buyudugunde benımle hıc ılgılenmezse, ya bana sarılmazsa, annem geldı dıye sevınmezse!
Ve; benım kızımda bana resmen yumruk atıyor emerken, galıba gercekten hıssedıyor yoklugumu ):[/ı]
sağol canım
sizin oranın yemekleri çok güzel oluyo ama çok kalorili
tatlıyla aran nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?