- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.061
emzik veriyormusunuz bebişlere..
Ben almıştım ama hiç kullanmadı. çokta zorlamadım damak gelişimni engeller diye..emzik almayan çocuk daha zeki oluyormuş gazetede okumuştum tabi ne kadar doğru tartışılır.
Emzik veriyormusunuz bebişlere..
Ben almıştım ama hiç kullanmadı. Çokta zorlamadım damak gelişimni engeller diye..Emzik almayan çocuk daha zeki oluyormuş gazetede okumuştum tabi ne kadar doğru tartışılır.
canım normal zamanlrda annesının eteğinden ayrılmıyor. çoook düşkün.hatta ıyı zmanlarında öyle bır meme emışı var kı . Düşman çatlatır. Emerr sonra mıııııhhhhh der. Tatlı seklınde hava atar. Kız kardesım bakıyor ona.annesı geldımı emerken kardesime hava atıyor. Bak benım annem burada . Senınkı nerede der gıbı. Zaten annesıne düşkün olan bebeklerde bu durum görülür. üzülme. Gelişim açısından bır sıkıntı degıl yanı bu durum. Sadece onunla bırlıkte olacağın zamanlrda kalıtelı zaman ayır canım ona. Mesela akşam yemek sofra vs ile ışını bıtır lakan zamanını uyuyana kadar sadece ona ver. Zamanla ınş alışacaktır bu duruma.
canım ben çok tatlı sevmem.sadece süt olsun dye hurma yerım. Ama yemekten yana kısamıyorum. Bir öğün yemesem süt azalıyor. Ekmeği az yıyorum süt azalıyor. Benım kızımda çok ac bır bebek. Kusmaları aclığını teıklıyor. Süt yoksa vayy halıme . Memişler resmen ceke cekeee ısırıyor( halımden hıç memnun degılım. Ama sag olsu esım çok destek çıkıyor. Seneye bu zamana kadar kafana takma . önemli olan bebeğin saglığı.sen bu halınlede guzelsın dıyor ama ben kendımden hıç memnun degılım...yarın akşam esoımın okulunun mezunıyet balosu var...ve simdiden derdı içimi yedi.eşimle aynı boydayız. ıkımızde uzun boyluyuz. Oda kalıplı ama ben kılo alınca ondan daha kalıplı hale geldım. Bazen çekınıyorum yanında yurumeye. O hıç takmıyor ama ben kendımı kötu hıssedıyorumm
canım normal zamanlrda annesının eteğinden ayrılmıyor. çoook düşkün.hatta ıyı zmanlarında öyle bır meme emışı var kı . Düşman çatlatır. Emerr sonra mıııııhhhhh der. Tatlı seklınde hava atar. Kız kardesım bakıyor ona.annesı geldımı emerken kardesime hava atıyor. Bak benım annem burada . Senınkı nerede der gıbı. Zaten annesıne düşkün olan bebeklerde bu durum görülür. üzülme. Gelişim açısından bır sıkıntı degıl yanı bu durum. Sadece onunla bırlıkte olacağın zamanlrda kalıtelı zaman ayır canım ona. Mesela akşam yemek sofra vs ile ışını bıtır lakan zamanını uyuyana kadar sadece ona ver. Zamanla ınş alışacaktır bu duruma.
(
Emzik veriyormusunuz bebişlere..
Ben almıştım ama hiç kullanmadı. Çokta zorlamadım damak gelişimni engeller diye..Emzik almayan çocuk daha zeki oluyormuş gazetede okumuştum tabi ne kadar doğru tartışılır.
‎570 gr ağırlığında minnacık bir bebek için anne sütü aranıyor! Mama verilemiyor. En fazla 6 aylık anneler sütünüzü paylaşabilirsiniz! 1 poşet bile olsa İrem bebeğe sütünüzden verebilecek durumdaysanız ailesi gelip sizden alıyor ve şifa olsun diye hastaneye götürüyor. Duvarlarınızda paylaşabilir, İstanbul, Kocaeli, Gebze civarlarında yaşayan daha çok taze anneye ulaşabilirsiniz. İletişim: Filiz Çelik
532 703 02 18
HUGOCUK aynen dedıgın gıbı benım eşim de cok rahat ,demek kı babalık annelık gıbı olmuyor..
O da cogu seyı abarttıgımı dusunuyor ,panık oldugumu söyluyor..Keşke biz baba olsaydık yahu:
HUGOCUK aynen dedıgın gıbı benım eşim de cok rahat ,demek kı babalık annelık gıbı olmuyor..
O da cogu seyı abarttıgımı dusunuyor ,panık oldugumu söyluyor..Keşke biz baba olsaydık yahu:
Bu saatten sonra haber veren mısafıre ben hıc bırsey hazırlamazdım.ne demişler "analık doğuştan babalık sonradan olurmuş"
akşama misafir geliyo bebek görmeye daha yeni haber verdiler bir sürü hazırlık ve temizlik yapmam lazım, oğlumu anneme bıraktım
ben kaçtım akşama görüşürüz kızlar
mrb annişler nasılsınız ? sizin bebişlerinizde yatarken dirseklerine dayanarak kalkmaya calısıyo mu benm ki nerdeydse oturacak kadar kalkıyo....hiç yatmak istemiyo 3 aylıktan beri oturtuyorum (şuan 3 ay 25 günlük)...hiç bundan rahatsız oldugunu görmedim aksine hep hoşuna gitti....dün misafir gelmişti eşimin iş arkadası eşi falan ....bende oğlumsumu aldım kucagıma oturttum...kadının içi gitti resmen oturtma daha erken dedi...siz oturtuyomusunuz????????
nasıl yani, kucağında oturuyor değil mi? yoksa koltukta yanına destekle mi oturtuyorsun? eğer kucağında oturtuyorsan bunda ne var ki, bende 3 aylıktan beri oturtuyorum. hiç korkma arkadaşım. senin bebeğin birşeyi kendi yapıyorsa demekki onu yapabilecek duruma gelmiş demektir demişti doktor
mrb annişler nasılsınız ? sizin bebişlerinizde yatarken dirseklerine dayanarak kalkmaya calısıyo mu benm ki nerdeydse oturacak kadar kalkıyo....hiç yatmak istemiyo 3 aylıktan beri oturtuyorum (şuan 3 ay 25 günlük)...hiç bundan rahatsız oldugunu görmedim aksine hep hoşuna gitti....dün misafir gelmişti eşimin iş arkadası eşi falan ....bende oğlumsumu aldım kucagıma oturttum...kadının içi gitti resmen oturtma daha erken dedi...siz oturtuyomusunuz????????
benim gebeliğimden kalma sabah bulantılarım aynen devam ediyo
bazen kendimi zor tutuyorum çıkartmamak için
üstelik gebelikte tiksindiğim şeyleri halen yiyemiyorum
tavuk sucuk tost
alelacele tost yaptım yedim
yemez olaydım zor tuttum kendimi
hazelim, kız bebekleri bilmem de erkek bebekleri değil 6 ay, 8 aydan önce oturtmayın diyor büyükler. gerçi büyüklerimizin bir çok tezi çürütülmüş durumda amane bileyim daha oturtmasan mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?