2012 Şubat Anneleri

hazelim, kız bebekleri bilmem de erkek bebekleri değil 6 ay, 8 aydan önce oturtmayın diyor büyükler. gerçi büyüklerimizin bir çok tezi çürütülmüş durumda ama ne bileyim daha oturtmasan mı acaba?

bak şimdi sende böyle söyleyince ikilemde kaldım...ama hiç huzursuz olmuyo oturunca aksine rahatlıyo...pööfff...:26::26::26:

hazelim, kız bebekleri bilmem de erkek bebekleri değil 6 ay, 8 aydan önce oturtmayın diyor büyükler. gerçi büyüklerimizin bir çok tezi çürütülmüş durumda ama ne bileyim daha oturtmasan mı acaba?

benım kzımda çok sevıyor oturmayı. özellikle babasının kucağında oturup tv izlemeye bayılıyor. her ne kadar karsı çıksamda eşim onunla tv izlemyı çok sevyorr...

benım kzımda çok sevıyor oturmayı. özellikle babasının kucağında oturup tv izlemeye bayılıyor. her ne kadar karsı çıksamda eşim onunla tv izlemyı çok sevyorr...

bende oturtmuyorum
ama neden oturtmadığımı bilmiyorum :44:
sadece oturtulmaz dedikleri için oturtmuyorum :86:

hepimiz daha önce nasıl bişey oldugunu bilmediğimiz (ilk bebegi olanlar için )...anneliği bebeklerimizle beraber ilk kez ögreniyoruz...dısardan sadece işte anne dediğimiz anneliliği birebir canlı canlı yasıyoruz...hiç bilmediğimiz o kadar cok sey ögreniyoruzki...ve artık sadece işte anne diyemiyoruz bizler emekçiyiz, fedakarız,merhametliyiz,sabırlıyız , bütün varlıgıyla bir insan yetiştirmeye calısan yegane varlıklarız ....iyisi ile kötüsü ile bi şekilde yavrularımızı büyütmeye calısıyoruz..bütün vaktimizi onlarla gecirdigimiz için onları en iyi tanıyan ve anlayan bizleriz...her anne kendi ve bebegi nasıl istiyosa öyle yaşamalı bence....tecrübelerre inanmalı ama bebeğini nasıl büyütecegine kendi karar vermeli...

kızlar ya bnm kızımın eli çok terliyor normalmi ki?daha çok yumruk pozisyonda elleri arada açıyor ama tam değil açtığındada battaniyesini yada yeleğini çekip ağzına götürüp emiyor

elefera bebişin kaç kilo...SAT mız aynı seninle ama ben 37+4 te doğum yaptım 2500 dü...sen 39+2 de yapmıssın 3520....suan benmkinin kilosu 6500 falandır sanırım

Son düzenleme:

yanı cnm ben eylule baslamadan rapor falan alsam olmaz mı ..baslamasam 1 sene boyunca olur mu

ben de bu makıneyı kullanıyorum hıc cıft gögus sagamadım nasıl becerıyorsun???

Bende de aynısından var, netten almıstım.
Kutusundaydı sanırım, bır foto. gordum ve ben o sekılde ogrendım nasıl cıft sagım yapacagımı.

Sımdı;

Once makıneyı ac, emıs gucunu ayarla.
Sag gogsune pompayı koy ve sag kolunun dırsek, bılek arası ıle bıberonu sıkıstır.
Dıger elınle de rahatca sol gogsune pompayı tutabılırsın.

Bır ıkı kez dene, en sonunda uygun pozısyonu yakalıyorsun.
Ben artık cok rahat sagabılıyorum.
Sadece gogsun cok sertlestıgınde bazen tek sagım yapıyorum.
Cunku dıger elımle de masaj yapmam gerekıyor.
Bu sekılde yaptıgımda hem daha cok sut gelıyor hemde daha cabuk sagım gerceklesıyor.

kızlar ya biz eşimle 2 haftadır falan küsüz zorunlu kaldıkça konusuyoruz....ama bu aralar acayip bi cinsel istek fazlalıgım var (normalmi kii) sırf bu yüzden barısmak istiyorum ama inadımıda kıramıyorum bi türlü cokkırgınım çünkü oda kırmıyo küslük konusunda benden iradelidir...gecen dısarı cıkmıştı geldi 2 paket okey almış söylemesi ayıp oda istiyo belliki heh dedim barsacak heralde ama yok nerde....nadasa cektik ikimizde bekliyoruz bakalım...kim pes edecek

Son düzenleme:
kızlar ya bnm kızımın eli çok terliyor normalmi ki?daha çok yumruk pozisyonda elleri arada açıyor ama tam değil açtığındada battaniyesini yada yeleğini çekip ağzına götürüp emiyor

canım benimde oğlumun eli çok terliyor..bende farkettim,hatta internettende araştırmıştım geçenlerde.demir eksikliğinden olabilir yazıyordu.pazartesi aşılarımız ve kontrolümüz var ,doktora soracaklarımın arasına listeye bunuda ekledim sorarım diye..ayaklarınında ara ara terlediğini farkettim ben.geçenlerde tırnaklarını kesiyim dedim,inan ikimizinde eli su gibi oldu terden!:)))

elefera bebişin kaç kilo...SAT mız aynı seninle ama ben 37+4 te doğum yaptım 2500 dü...sen 39+2 de yapmıssın 3520....suan benmkinin kilosu 6500 falandır sanırım

benim yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı 37+5 de ,4.100 gr doğdu bebeği!!!!!40.haftada doğsaymış 5 i bulurmuş heralde..maşallh tosuncuk gibiiydi!:)))

küslük başka o konu başkaa
hem küs kalıp hemde olabilirrrrrrrr
yazık 2 paket almış
artık nasılsa yazık beeeee
eziyet etmeyin koyverin gitsin

bence eninde sonunnda önce ogelip barışıcak:)))

küslük başka o konu başkaa
hem küs kalıp hemde olabilirrrrrrrr
yazık 2 paket almış
artık nasılsa yazık beeeee
eziyet etmeyin koyverin gitsin

yok kız ikimizde bu küslük konusunda acayip inatcıyızzz...biraz şöyle süsleniyim püsleniyim onu deli ediyim o gelsin istiyorum ama inan cocuktan halim kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…