- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.081
hazelim, kız bebekleri bilmem de erkek bebekleri değil 6 ay, 8 aydan önce oturtmayın diyor büyükler. gerçi büyüklerimizin bir çok tezi çürütülmüş durumda amane bileyim daha oturtmasan mı acaba?
hazelim, kız bebekleri bilmem de erkek bebekleri değil 6 ay, 8 aydan önce oturtmayın diyor büyükler. gerçi büyüklerimizin bir çok tezi çürütülmüş durumda amane bileyim daha oturtmasan mı acaba?
benım kzımda çok sevıyor oturmayı. özellikle babasının kucağında oturup tv izlemeye bayılıyor. her ne kadar karsı çıksamda eşim onunla tv izlemyı çok sevyorr...
elefera bebişin kaç kilo...SAT mız aynı seninle ama ben 37+4 te doğum yaptım 2500 dü...sen 39+2 de yapmıssın 3520....suan benmkinin kilosu 6500 falandır sanırım
Kızım 6850 gr.
Bence oglunun kılosu normal.
Ben gelısım tablolarına bakıyorum kılo ve boy takıbı ıcın, kızım normal gorunuyor, senın oglun ıcın de baktım o da normal
Bak burada; 1-12 Aylık Bebek Kilo ve Boy Grafiği - Bebeğim Ne Yesin
bennebileyim sorunu cevaplamayı unuttum kusura bakma. ücretsiz izin 2 yıla çıkarıldı. öğretmenler genelde haziran ayında işe başlayıp yaz tatilinde maaş alıp, eylül ekim gibi tekrar ücretsiz izne devam ediyorlar yani şöyle bir seçenek daha var. sen eylülde okula başladın baktın annen çocukla yapamadı ocak ayında tekrar dilekçe verip kızın 2 yaşına gelinceye kadar iznini kullanabiliyorsun.
canım benimde makinem lansinoh
çift göğüs sağabiliyorum
kullanımı kolay
herhangi bi tahriş olmadı göğüslerimde
ama benim sütümün azlığındanmı yoksa emiş gücündenmi bilmem ben hiç öyle 100cc falan çıkaramadım sağdığımda
sanki memeyi kavrama gücü zamanla azaldı gibi
ama dediğim gibi benim sütümün azlığındanda olabilir
hemen makineye kabahat bulmayayım[/QUOTE ]
ben de bu makıneyı kullanıyorum hıc cıft gögus sagamadım nasıl becerıyorsun???
ben de bu makıneyı kullanıyorum hıc cıft gögus sagamadım nasıl becerıyorsun???
kızlar ya bnm kızımın eli çok terliyor normalmi ki?daha çok yumruk pozisyonda elleri arada açıyor ama tam değil açtığındada battaniyesini yada yeleğini çekip ağzına götürüp emiyor
elefera bebişin kaç kilo...SAT mız aynı seninle ama ben 37+4 te doğum yaptım 2500 dü...sen 39+2 de yapmıssın 3520....suan benmkinin kilosu 6500 falandır sanırım
kızlar ya biz eşimle 2 haftadır falan küsüz zorunlu kaldıkça konusuyoruz....ama bu aralar acayip bi cinsel istek fazlalıgım var sırf bu yüzden barısmak istiyorum ama inadımıda kıramıyorum bi türlü cokkırgınım çünkü oda kırmıyo küslük konusunda benden iradelidir...gecen dısarı cıkmıştı geldi 2 paket okey almış söylemesi ayıp oda istiyo belliki heh dedim barsacak heralde ama yok nerde....nadasa cektik ikimizde bekliyoruz bakalım...kim pes edecek
benim yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı 37+5 de ,4.100 gr doğdu bebeği!!!!!40.haftada doğsaymış 5 i bulurmuş heralde..maşallh tosuncuk gibiiydi!:)))
kızlar ya biz eşimle 2 haftadır falan küsüz zorunlu kaldıkça konusuyoruz....ama bu aralar acayip bi cinsel istek fazlalıgım var (normalmi kii) sırf bu yüzden barısmak istiyorum ama inadımıda kıramıyorum bi türlü cokkırgınım çünkü oda kırmıyo küslük konusunda benden iradelidir...gecen dısarı cıkmıştı geldi 2 paket okey almış söylemesi ayıp oda istiyo belliki heh dedim barsacak heralde ama yok nerde....nadasa cektik ikimizde bekliyoruz bakalım...kim pes edecek
küslük başka o konu başkaa
hem küs kalıp hemde olabilirrrrrrrr
yazık 2 paket almış
artık nasılsa yazık beeeee
eziyet etmeyin koyverin gitsin
maaşallah....o kadarıda iyi olmaz sanrım...obez olurr cocuk vallha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?