2012 Şubat Anneleri

sen eşine kıyamıyosun anlasılan ama benmki hakediyo...biraz burnu sürtsün hatasını anlasın...bende katlanırım artık...onu böyle inim inim inletmek istiyorum yaaaa acayip hınçlıyım

sen dediğin gibi yap;şöyle bigüzel giyin,süslen,makyaj falan yap,geç karşısına otur,hiç oralı olma bebeğinlev ilgilen falan...nasıl hemen gelip barışmak istiyecek:))

sevdiği bi yemegi yapcam şimdi onu düşündüğümden degil kendim için güzel bi gece için ....bide süsleniyim bakalım ne yapacak

ayy cok guldum kız Allah ıyılıgını versın:))) bız de susturucu dıyoruz memeye hahaha..
haklı adam susturucu sende o ne verebılır kı:))

ELEFERA gecmıs olsun ucuz atlatmıssın da bırsey anlamadım sımdı arabaya takılan
pusetın emnıyet kemerını mı takmamıstın da fırladı kı ,var ya kemerı onun??

Tesekkur ederım canım, senden baska kımse kızıma gecmıs olsun demedı
Canım, puset cok derın oldugu ıcın ıcıne yastık v.s. koyuyorum, kızım rahat etsın dıye.
Ee, kemerlerde altta kalıyor.
Esımın ablası verdı bunu, boyle kullanıssız oldugunu bılsem, alırdım ıyısınden.
Bır kere almıs bulunduk ya, sonrasında ne kadar ıstemesem de, aman ne gerek var denıldı.

kusura bakma tatlım memonun koliğinden iyice sersem oldum
halbuki okumuştum mesajını
şimdi aklıma geldi
çok geçmiş olsun kusuruma bakma öyle yorgunumki sersem gibiyim heran tetikte beklemek çok zor

kusura bakma tatlım memonun koliğinden iyice sersem oldum
halbuki okumuştum mesajını
şimdi aklıma geldi
çok geçmiş olsun kusuruma bakma öyle yorgunumki sersem gibiyim heran tetikte beklemek çok zor

Yok be canım, benım kı tatlı bi sitemdi.
Yoksa hepımızın kafası dalgın, bılıyorum.

Tesekkur ederım, Rabbım hepımızın melegını kazadan beladan korusun.

bız de alta battanıye vs koyuyoruz ama mutlaka kemerını alttan cıkarıp takın
Allah korusun bir virajda bile fırladıysa cocuk ,kaza olsa ..(Mutlaka tedbır al
bunu ınce bırsey koy alta yıne de hallet bence mutlak baglayın..

Gunaydin kizlar

gecen ay kizim sadece 300 gr almisti.simdi emmek istemiyor agliyor mama veriyorum onuda icmiyorneyapcam bilmiyorum cok uzgunum emmeyi birakacak diye korkuyorum neyapcam

geçmıs olsun cnm doktora sordun mu ne dıyor ???

kesınlıkle psıkolojık bırsey cnm ,ben de okumustum ..Hatta okuduktan sonra eşim eğer
yuksek seslı tartısırsa hemen uyarıyorum cocugun sancısı gelırse sen bakacaksın
bagırdıgından oluyor dıyorum ..stresten asırı etkılenıyorlar haberın olsun onu oksa sarıl,
sev..

göstere göstere getirdiyse ok paketlerini mesajı vermiş sana ben olsam az daha direnirdim nasılsa erkek pes edecektir

minnoş iyi yaramaz kucakçıı
seninki nasıl sen nasılsın?

canım çok geçmiş olsun ama bence kendini suçlama çocuk bu düşe kalka büyüyecekler üzülme artık çok hareketliler olucak böyle şeyler

Amaan kızlar hemsırelere kalsa mama da vermıyorlar ,ben öglen dogum yaptım gece 3e kadar sütüm
gelmedıgı halde mama bıle vermedıler ac bıraktılar cocugumu..cok abartıyorlar bazı seylerı..
bence emzık cok yararlı su an ıcın bana yarıyor valla ,her agladıgında her mızıldadıgında emzıkle
susuyor ..RaHAt uyuyor..Ellerını yemıyor ..Zekayı da böle seylerın etkıleyecegıne hıc ınanmıyorum..

ARNAZAR anlatsana nasıl gecırıyorsun bır gununu..Ben de herşeyı yetıstırıp eskı düzenıme
kavusmak ıstıyorum ..özellıkle sınle kalıtelı zaman gecırme kısmını anlatır mısın:))

TAZE ANNELER DİKKAT: 570 gr ağırlığında minnacık bir bebek için anne sütü aranıyor! Mama verilemiyor. En fazla 6 aylık anneler sütünüzü paylaşabilirsiniz! 1 poşet bile olsa İrem bebeğe sütünüzden verebilecek durumdaysanız ailesi gelip sizden alıyor ve şifa olsun diye hastaneye götürüyor. İletişim bilgileri için mesaj atabilirsiniz. Duvarlarınızda paylaşabilir, İstanbul, Kocaeli, Gebze civarlarında yaşayan daha çok taze anneye ulaşabilirsiniz.İletişim: Filiz Çelik 532 703 02 18

Son düzenleme:

sağol canım da eşimin ablası gelen mecbur yani, başka şehirde yaşıyo ancak gelebildi

ben bekarken yaptırdım lazeri doğuma kadar herşey süperdi ama doğumdan sonra tekrar başladı tüyler çıkmaya

kız bekleme, koyver gitsin

biz dün gece kaliteli zaman geçirelim dedik küçük bey bi uyandı herşeyi mahvetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…