- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.101
bence eninde sonunnda önce ogelip barışıcak:)))
yok kız ikimizde bu küslük konusunda acayip inatcıyızzz...biraz şöyle süsleniyim püsleniyim onu deli ediyim o gelsin istiyorum ama inan cocuktan halim kalmıyo
amaa ya çok sürerse küslüğü
yazık değilmi yawww
amaa ya çok sürerse küslüğü
yazık değilmi yawww
sen eşine kıyamıyosun anlasılan ama benmki hakediyo...biraz burnu sürtsün hatasını anlasın...bende katlanırım artık...onu böyle inim inim inletmek istiyorum yaaaa acayip hınçlıyım
sen eşine kıyamıyosun anlasılan ama benmki hakediyo...biraz burnu sürtsün hatasını anlasın...bende katlanırım artık...onu böyle inim inim inletmek istiyorum yaaaa acayip hınçlıyım
eşime değil kendime kıyamıyorum kıssskocayı düşünen kim
hugocuk durumunun düzelmemesine üzüldüm. ama bu adamlar böyle sinir bozucular. benim eşim işten geliyor oğlan güzelce uyuyorken gelip öpüyor, rahatsız ediyor çocuğu. ağlamaya başladıktan sonra kaçıyor, çocuk gülücük atarken yabancı da sever. gel de mızmızken ilgilen. mutfakta iş yapıyorum, oğlanı almış yanıma getiriyor, annesi al ağlıyor diyor. ilgilen dediğimde sen de susturucu var, ver ağzına sussun diyor. ama sofrayı da ben kurayım demiyor. sinir oluyorum erkeklere. ama biraz büyüsün ben bakmayacagım çocuğa öyle planlıyorum. maç izlemeye giderken vericem yanına. her dışarı çıkarken oğlanı da göndericeğim yanında ben iş yapacağım diye plan yapıyorum ama şunu yapcam bunu yapcam dediklerimin hiç birini yapamıyorum. ah ahhh şu adamı bi yola getiremedim. ahhh ahhh
sevdiği bi yemegi yapcam şimdi onu düşündüğümden degil kendim için güzel bi gece için....bide süsleniyim bakalım ne yapacak
ayy cok guldum kız Allah ıyılıgını versın:))) bız de susturucu dıyoruz memeye hahaha..
haklı adam susturucu sende o ne verebılır kı:))
ELEFERA gecmıs olsun ucuz atlatmıssın da bırsey anlamadım sımdı arabaya takılan
pusetın emnıyet kemerını mı takmamıstın da fırladı kı ,var ya kemerı onun??
Tesekkur ederım canım, senden baska kımse kızıma gecmıs olsun demedı
Canım, puset cok derın oldugu ıcın ıcıne yastık v.s. koyuyorum, kızım rahat etsın dıye.
Ee, kemerlerde altta kalıyor.
Esımın ablası verdı bunu, boyle kullanıssız oldugunu bılsem, alırdım ıyısınden.
Bır kere almıs bulunduk ya, sonrasında ne kadar ıstemesem de, aman ne gerek var denıldı.
kusura bakma tatlım memonun koliğinden iyice sersem oldum
halbuki okumuştum mesajını
şimdi aklıma geldi
çok geçmiş olsun kusuruma bakma öyle yorgunumki sersem gibiyim heran tetikte beklemek çok zor
Tesekkur ederım canım, senden baska kımse kızıma gecmıs olsun demedı
Canım, puset cok derın oldugu ıcın ıcıne yastık v.s. koyuyorum, kızım rahat etsın dıye.
Ee, kemerlerde altta kalıyor.
Esımın ablası verdı bunu, boyle kullanıssız oldugunu bılsem, alırdım ıyısınden.
Bır kere almıs bulunduk ya, sonrasında ne kadar ıstemesem de, aman ne gerek var denıldı.
Gunaydin kizlar
gecen ay kizim sadece 300 gr almisti.simdi emmek istemiyor agliyor mama veriyorum onuda icmiyorneyapcam bilmiyorum cok uzgunum emmeyi birakacak diye korkuyorum neyapcam
dün gece koliği araştırdım oğlumu sallarken netten
yarı psikolojik bir durum
3 aydan uzun sürüyosa beslenme ve uyku bozuklukları da eşlik edermiş
ilk üç ay kolik yoksa üç aydan sonra oluşmuşsa bakıcıya bağlı gelişen sıkıntı sendromu oluyomuş
bizde karma aşıdan önce bikaç kez olmuştu ama hafifti ve kısa sürmüştü
karma aşıdan sonra bu hale geldi
aşı tetikledi
korkum 4. ay aşıları
büsbütün çıldırtmasın çocuğu
off
kızlar ya biz eşimle 2 haftadır falan küsüz zorunlu kaldıkça konusuyoruz....ama bu aralar acayip bi cinsel istek fazlalıgım var (normalmi kii) sırf bu yüzden barısmak istiyorum ama inadımıda kıramıyorum bi türlü cokkırgınım çünkü oda kırmıyo küslük konusunda benden iradelidir...gecen dısarı cıkmıştı geldi 2 paket okey almış söylemesi ayıp oda istiyo belliki heh dedim barsacak heralde ama yok nerde....nadasa cektik ikimizde bekliyoruz bakalım...kim pes edecek
mrb canım...doğumdan sonrada,bi çok kez geldim ama
o sıralarda çoğumuz doğum yaptığımızdan topik boştu...:)
şimdi kızım kucağım da emiyo..
eşimde nöbetçi..
öğlen geldiğimde kızlar akşamlar çok oluyomuş die okudum bi bakimm dedim..
sen nasılsın minnoş nasıl??
Selam kızlar,
Dun dıkkatsızlıgım yuzunden bebegım pusetınden fırladı!
Evet evet, resmen fırladı ama ben esıme bunu dıyemedım.
Aksam kayınvalıdemden donerken, bız kızımla arka koltukta oturuyorduk, kızım pusetınde.
Bır an esıme bakarak bırseyler anlatırken, elımı kızımın uzerınden cektım.
Tamda o anda esım donemecten donunce, puset bır anda bosaldı, kızım koltugun uzerıne fırladı.
Bıraz agladı tabıı.
Esıme kızımızın koltuga dustugunu soyleyemedım, cok korktum.
Bu afacanları sureklı gozlem altında tutmalıyız demek kı.
ınanın kendımı o kadar suclu hıssettım kı, esım arabadan ınerken 'alayım' dedı, vermedım kızımı.
Esıme caktırmadan benı affetmesını ıstedım, optum, kokladım melegımı...
Sızlere de tavsıyem aman ha dıkkat edın, valla bızım ıhmalımızden dolayı onların basına bır ıs gelırse vıcdan azabı bızlerı oldurur.
Ben kızım cok agladıgında sakın davranıyorum, esım panık yapıyor benım yerıme.
Bana da kızıyor, neden bu kadar soguk kanlıymısım dıye.
Bu saatten sonra haber veren mısafıre ben hıc bırsey hazırlamazdım.
Dısarıdan bır ıkı ıkramlık alırdım, yeterdı.
Kolay gelsın sana.
Kızlar, emzırırken lazer epılasyon yaptırmam da saglık acısından veya bebegım acısından sorun yok, bunu bılıyorum.
Pekı ama ya emzırme bıttıkten sonra tuylerın hormonlardan etkılenecegı ve epılasyonun emzırme surecı bıttıkten sonra yaptırılmasının daha uygun oldugu konusunda ne dusunuyor ve ne bılıyorsunuz?
kızlar ya biz eşimle 2 haftadır falan küsüz zorunlu kaldıkça konusuyoruz....ama bu aralar acayip bi cinsel istek fazlalıgım var (normalmi kii) sırf bu yüzden barısmak istiyorum ama inadımıda kıramıyorum bi türlü cokkırgınım çünkü oda kırmıyo küslük konusunda benden iradelidir...gecen dısarı cıkmıştı geldi 2 paket okey almış söylemesi ayıp oda istiyo belliki heh dedim barsacak heralde ama yok nerde....nadasa cektik ikimizde bekliyoruz bakalım...kim pes edecek
Amaan kızlar hemsırelere kalsa mama da vermıyorlar ,ben öglen dogum yaptım gece 3e kadar sütüm
gelmedıgı halde mama bıle vermedıler ac bıraktılar cocugumu..cok abartıyorlar bazı seylerı..
bence emzık cok yararlı su an ıcın bana yarıyor valla ,her agladıgında her mızıldadıgında emzıkle
susuyor ..RaHAt uyuyor..Ellerını yemıyor ..Zekayı da böle seylerın etkıleyecegıne hıc ınanmıyorum..
ARNAZAR anlatsana nasıl gecırıyorsun bır gununu..Ben de herşeyı yetıstırıp eskı düzenıme
kavusmak ıstıyorum ..özellıkle sınle kalıtelı zaman gecırme kısmını anlatır mısın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?