- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.121
Canim bu kurdela topu oyun halisindami vardiay keske yakınlarda olsaydım. bır degıl 10 paket verırdım..(
allah yardımcın olsun canım. senın bebeğin baya zorluyor senı. azıcıkta laftan sözden davranıştan anlıyor hemende küsüyor sana ..tatlım benım. rabbım onun sancılarını gecırsın sana da sabır versın.
kızlar ben süt ponpasını medela swing kullanıyorum. çokta memnunum. benım gögüs yaralarım 3 ay geçmedı. en son bunla sağdım hem sütüm arttı hem yaralar geçti.hiç oyle gögsumu morartma yara yapma acıtma gibi bir durum olmadı.biraz pahalı350-400 arası fıyatı . ama saglık daha önemli diye düşünüyorum. ben emzıremıyordum yerlerde kıvranıyordum emzırme sonrası. gögsumde ucu olmayan ıkı süt damarı var. sürekli bebeğe verırsem çok agrıyor. ama gunde 2 defa sagarsam agrı olmuyor. nasıl bır etkısı var bılmıyorum artık.bu arada bırsey soracağım . bu söylediğiniz 100cc tek gogus mu çift gögüs mu. benım tek gögüs en fazla 80 oluyor. o yuzden merak ettım soruyorum.
kızım şimdi oyun halısında fıngırdesiyor. kızlar playgro nun kurdela topu var. onu resmen yemek için uğrasıyor. oyun halısına astım çılgınca onu çekıyor.topumuz çok kıymetlı. gezmelere gıderken bıle yanımızda gıdıyor.bu gunlerde cenemız açıldı. sürekli bağıra bağıra konuşluyor. az once topıkı okurken baktım ses çıkmıyor .benımkı donmeye calışıyormuş:)) dun ben banyodayken donmuş yatakta. nasıl çığlık atıyor. nasıl duştan çıktım bılemedım...donmuş gerı donememiş. bASMIŞ ÇIĞLIĞII:)
bu arada artık ben bebekli yasama çooooooook alıştım. gunnluk temızlık yemek ve esıme kalıtelı zaman ayırabılıyorum artık.ama kendıme çok ıyı davranamıyorum. yemeğe devam edıyorum( hamıle kaldığımda 87 ıdım.doğurdum 98 dım. bır ara 92 ye düşmüştüm. şimdi yıne 97 yımm ( off ne yapacağız bu kıloları verenler nasıl verıyorsunuz. emzırerek verırsın dıyorlardı benden ezıyetli emzıren olmamaıştır. tıııık yoookkk...
Hugo selammm
Seni üzmek istemem ama dediğin gibi sinirli ve huysuz bir çocuksa yandın(
Bizimki huysuz değil ama çok sinirli dediğini yaptırana kadar inat eder.Gözyaşları hemen hazır.onu kullanıyor hep bize karşı ama bir o kadarda neşeli gülmeyi eğlenmeyi bilen bir çocuk. Bazen ufak birşeyde mutsuzluk duyup bazende mutluluktan uçan biri bu huyu bana çekmiş
Benim bebeğimde çok huysuz ve sinirli. İstediği zaman güler, biz istediğimiz kadar şaklabanlık yapalım umrunda olmaz ama bazen bir lafına ağzını kocaman aça aça güler. Her zaman sinirli zaten , kaşlar sürekli çatık ilk zamanlar çok zoruma gidiyordu acaba bizimi sevmedi diyordum ama artık alıştım benim oğlum fazla ciddi sanırım. Öyle kimseye gülücükler saçmaz, birileri geldimmi asla gülmez. İstediği olmadımmı çığlık çığlığa ağlar sıkıyorsa istediğini yapma hayatta susmaz. Katılana kadar ağlar. Öyle kendi kendime susayım huyu yoktur. Öksüre öksüre ağlarız bide. Zor bir bebek ama bende alıştım artık onunla yaşamaya. İyki var ne kadar huysuz olsada.Sabah attığı gülücükler ve neşeli bağırışlar herşeye bedel. Bütün gün sinirli olsada.
mrb annişler nasılsınız ? sizin bebişlerinizde yatarken dirseklerine dayanarak kalkmaya calısıyo mu benm ki nerdeydse oturacak kadar kalkıyo....hiç yatmak istemiyo 3 aylıktan beri oturtuyorum (şuan 3 ay 25 günlük)...hiç bundan rahatsız oldugunu görmedim aksine hep hoşuna gitti....dün misafir gelmişti eşimin iş arkadası eşi falan ....bende oğlumsumu aldım kucagıma oturttum...kadının içi gitti resmen oturtma daha erken dedi...siz oturtuyomusunuz????????
kızlar ya biz eşimle 2 haftadır falan küsüz zorunlu kaldıkça konusuyoruz....ama bu aralar acayip bi cinsel istek fazlalıgım var (normalmi kii) sırf bu yüzden barısmak istiyorum ama inadımıda kıramıyorum bi türlü cokkırgınım çünkü oda kırmıyo küslük konusunda benden iradelidir...gecen dısarı cıkmıştı geldi 2 paket okey almış söylemesi ayıp oda istiyo belliki heh dedim barsacak heralde ama yok nerde....nadasa cektik ikimizde bekliyoruz bakalım...kim pes edecek
Bende de aynısından var, netten almıstım.
Kutusundaydı sanırım, bır foto. gordum ve ben o sekılde ogrendım nasıl cıft sagım yapacagımı.
Sımdı;
Once makıneyı ac, emıs gucunu ayarla.
Sag gogsune pompayı koy ve sag kolunun dırsek, bılek arası ıle bıberonu sıkıstır.
Dıger elınle de rahatca sol gogsune pompayı tutabılırsın.
Bır ıkı kez dene, en sonunda uygun pozısyonu yakalıyorsun.
Ben artık cok rahat sagabılıyorum.
Sadece gogsun cok sertlestıgınde bazen tek sagım yapıyorum.
Cunku dıger elımle de masaj yapmam gerekıyor.
Bu sekılde yaptıgımda hem daha cok sut gelıyor hemde daha cabuk sagım gerceklesıyor.
bakalım neler neler olacak cnm :)) 2 paket kolay degıl esın her ayrı gecen gunun acısını cıkartacak
gıbı duruyor:)))Sebebı cok mu kötuydu de kavganın bu kadar uzun sürdü küslük kii?
canım ben de foto gördum de dık duruyorum olmuyor o fotograftakı gıbı yaptım ama sankı
asagı dogru süt akıyor hep ıkı buklum oluyorum ben tek tek sagıyorum ugrasıp duruyorum..
parca parca yıkayınca da tekrar taktıgımda sankı eskısı gıbı olmuyor gıbı gelıyor..Sen emıs
gucunu kaca kac ayarlıyorsun??nasıl masaj yapıyorsun..parcaları neyle yıkıyorsun
LANSINOH KULLANAN HERKESE SORUYORUM benı cok yorduu
sağol canım da eşimin ablası gelen mecbur yani, başka şehirde yaşıyo ancak gelebildi
ben bekarken yaptırdım lazeri doğuma kadar herşey süperdi ama doğumdan sonra tekrar başladı tüyler çıkmaya
kız bekleme, koyver gitsin
biz dün gece kaliteli zaman geçirelim dedik küçük bey bi uyandı herşeyi mahvetti
bakalım neler neler olacak cnm :)) 2 paket kolay degıl esın her ayrı gecen gunun acısını cıkartacak
gıbı duruyor:)))Sebebı cok mu kötuydu de kavganın bu kadar uzun sürdü küslük kii?
canım ben de foto gördum de dık duruyorum olmuyor o fotograftakı gıbı yaptım ama sankı
asagı dogru süt akıyor hep ıkı buklum oluyorum ben tek tek sagıyorum ugrasıp duruyorum..
parca parca yıkayınca da tekrar taktıgımda sankı eskısı gıbı olmuyor gıbı gelıyor..Sen emıs
gucunu kaca kac ayarlıyorsun??nasıl masaj yapıyorsun..parcaları neyle yıkıyorsun
LANSINOH KULLANAN HERKESE SORUYORUM benı cok yorduu
Amaan kızlar hemsırelere kalsa mama da vermıyorlar ,ben öglen dogum yaptım gece 3e kadar sütüm
gelmedıgı halde mama bıle vermedıler ac bıraktılar cocugumu..cok abartıyorlar bazı seylerı..
bence emzık cok yararlı su an ıcın bana yarıyor valla ,her agladıgında her mızıldadıgında emzıkle
susuyor ..RaHAt uyuyor..Ellerını yemıyor ..Zekayı da böle seylerın etkıleyecegıne hıc ınanmıyorum..
ARNAZAR anlatsana nasıl gecırıyorsun bır gununu..Ben de herşeyı yetıstırıp eskı düzenıme
kavusmak ıstıyorum ..özellıkle sınle kalıtelı zaman gecırme kısmını anlatır mısın:))
benim bebeğimide aç bıraktılar sarılık oldu
şimdiki aklım olsa dinlermiyim onları
zekayı etkilemesine bende inanmıyorum
emmeyi seviyo emzik emiyo
Kiz benim Esim 5 yasina kadar emmis cebine koyup cikarip emiyomus misafirlikte dusun hicte bisey olmadi esim gayet zekidir okulu dereceyle bitirdi tip okudu uzmanligi kazandi nolmus kocacigimaa emzikle alakasi yokk
tuyler eskısı gıbı mı ccıkıyo cnm,biz artık kalıtesız zamana alıstık kalıte aramıyoruz:))))
HAZELIMMM ne yaptıgını yazzzzz:)))
tam benmki kıvama gelmişti benle konusmaya falan basladı hatta yemek cok güzel olmuş dedi ....belli yanaşacak ama bu sefer bizim sıpaanın uyumayacagı tuttu....şerefsizi sallamaktan bi hal oldum uyusun diye ama cin gibi kerata ...bişey degil babası uyuyacak şimdi...neyse bende verdim babasına geldim buraya bakalım...kim uyuyacak önce....benim hayaller suya düşecek heralde
canım dediğim gibi bende çokk memnun değilim lansinohtan.ben emiş gücünü 1 e 8 olarak ayarlıyorum.yani ilk düğmeyi en alt seviyeye getiriyorum.2.sinide en üst.
yıkama işine gelince ben normal deterjanla yıkayıp ii durulamaya özen gösteriyorum.ama seninde dediğin gibi yıkadıktan sonra özellikle göğsü kavrama yerleri bollaştı sanki.
artık göğsü ii tutamıyor gibime geliyor.zaten emiş gücündende şüpheliyim
bende 2sini aynı anda sağıyorum.önce makineyi ayarlıyorum sonra göğsüme yerleştiriyorum.bazen bende de göğsü kavradığı yerleresüt birikiyor ama nadiren.belki göğüs ucunla alakalı olabilir.göğüs ucun küçükse belki ondan aşağı akıyordur
birde sen sağdığında kaç cc çıkarıyosun tek göğüsten??ve kaç saat beklemeden sonra sağıyosun???
tam benmki kıvama gelmişti benle konusmaya falan basladı hatta yemek cok güzel olmuş dedi ....belli yanaşacak ama bu sefer bizim sıpaanın uyumayacagı tuttu....şerefsizi sallamaktan bi hal oldum uyusun diye ama cin gibi kerata ...bişey degil babası uyuyacak şimdi...neyse bende verdim babasına geldim buraya bakalım...kim uyuyacak önce....benim hayaller suya düşecek heralde
tuyler eskısı gıbı mı ccıkıyo cnm,biz artık kalıtesız zamana alıstık kalıte aramıyoruz:))))
HAZELIMMM ne yaptıgını yazzzzz:)))
sonunda vuslata erdik kızlarrr... zar zor uyuttum sıpayı....önce bi masaj yaptı benmki .....nerden cıktı falan dedim ben biraz naza cektim ama daha fazla dayanamadım tabi:78::78::78:
darsısı basınıza
sonunda vuslata erdik kızlarrr... zar zor uyuttum sıpayı....önce bi masaj yaptı benmki .....nerden cıktı falan dedim ben biraz naza cektim ama daha fazla dayanamadım tabi:78::78::78:
darsısı basınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?