2012 Şubat Anneleri

Canim bu kurdela topu oyun halisindami vardi

Benimkide cok sinirli ve cok huysuz bi kizdir bende alistim artik bu aralar uykularimiz iskenceli cok zor uyuyor 1 saat mucadele ediyor

Benim bebeğimde oturuyor artık kucağımda. Zaten oldum olası yatmayı sevmiyordu. Şimdi oturabiliyor ya biraz hiç yatmıyor artık. En azından bende sürekli kucağımda ayakta gezdirmiyorum ama oturuyorum oda kucağımda oturuyor etrafı izliyor. Hiçde sorun olmadı daha paşa bey çokda memnun halinden. Kafama takıldı erkek bebekler neden oturmazmış 6 aydan önce anlamadım. Ben oturtuyorum valla sorun olacağınıda sanmıyorum. Koltuğa oturtupta bırakmıyorum ya kucağımda destekli oturuyor. Hatta bişide var otururken hem poposundan hemde emdikten sonra ağzından gazını daha rahat çıkarıyor.
Bizimkide artık kendini kaldırmaya çalışıyor ve ellerinden tutunca oturur pozisyona geliyor.
Emzik konusunda da herkes ayrı birşey söylüyor valla bazı hemşireler doktorlar verin diyor sağlığı açısından ilerde kendine özgüveni daha yüksek olurmuş. Bazılarıda tam tersi vermeyin beyin gelişimini olumsuz etkiler diyor. Hangisine inanıcaz ki. Ben veriyorum çokta memnunum.
Hazelim ; iş başka arkadaşlık başka oluversin yine küs kalın.

Biz bir sene boyunca kaliteli zaman işini kafamızdan sildik valla. Bu seneyi bebeğimiz için geçiricez öyle karar verdik. Seneye hep birlikte inşallah kaliteli zamanlar geçiririz. Yalnız takılmak istediğimizde de anneannenin ya da babaannenin kapısını çalarız artık.

kızlar kocaeli civarında oturan var mı?41 kartımızı aldık ama sütlerimizi hangi marketten alacağımıza dair bir şey söylenmedi bilen varsa haberdar edebilir mi

Oyun halisi almak istiyorum bende, alan arkadaslar sizinki hangisi ve kaca aldiniz oynuyormu yazarsaniz arastirip icinden birinde karar kilip bende alicam. Paylasimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler hepinize

bakalım neler neler olacak cnm :)) 2 paket kolay degıl esın her ayrı gecen gunun acısını cıkartacak
gıbı duruyor:)))Sebebı cok mu kötuydu de kavganın bu kadar uzun sürdü küslük kii?

canım ben de foto gördum de dık duruyorum olmuyor o fotograftakı gıbı yaptım ama sankı
asagı dogru süt akıyor hep ıkı buklum oluyorum ben tek tek sagıyorum ugrasıp duruyorum..
parca parca yıkayınca da tekrar taktıgımda sankı eskısı gıbı olmuyor gıbı gelıyor..Sen emıs
gucunu kaca kac ayarlıyorsun??nasıl masaj yapıyorsun..parcaları neyle yıkıyorsun
LANSINOH KULLANAN HERKESE SORUYORUM benı cok yorduu

canım dediğim gibi bende çokk memnun değilim lansinohtan.ben emiş gücünü 1 e 8 olarak ayarlıyorum.yani ilk düğmeyi en alt seviyeye getiriyorum.2.sinide en üst.
yıkama işine gelince ben normal deterjanla yıkayıp ii durulamaya özen gösteriyorum.ama seninde dediğin gibi yıkadıktan sonra özellikle göğsü kavrama yerleri bollaştı sanki.
artık göğsü ii tutamıyor gibime geliyor.zaten emiş gücündende şüpheliyim
bende 2sini aynı anda sağıyorum.önce makineyi ayarlıyorum sonra göğsüme yerleştiriyorum.bazen bende de göğsü kavradığı yerleresüt birikiyor ama nadiren.belki göğüs ucunla alakalı olabilir.göğüs ucun küçükse belki ondan aşağı akıyordur
birde sen sağdığında kaç cc çıkarıyosun tek göğüsten??ve kaç saat beklemeden sonra sağıyosun???

tuyler eskısı gıbı mı ccıkıyo cnm,biz artık kalıtesız zamana alıstık kalıte aramıyoruz:))))

HAZELIMMM ne yaptıgını yazzzzz:)))

canım dediğim gibi bende çokk memnun değilim lansinohtan.ben emiş gücünü 1 e 8 olarak ayarlıyorum.yani ilk düğmeyi en alt seviyeye getiriyorum.2.sinide en üst.
yıkama işine gelince ben normal deterjanla yıkayıp ii durulamaya özen gösteriyorum.ama seninde dediğin gibi yıkadıktan sonra özellikle göğsü kavrama yerleri bollaştı sanki.
artık göğsü ii tutamıyor gibime geliyor.zaten emiş gücündende şüpheliyim
bende 2sini aynı anda sağıyorum.önce makineyi ayarlıyorum sonra göğsüme yerleştiriyorum.bazen bende de göğsü kavradığı yerleresüt birikiyor ama nadiren.belki göğüs ucunla alakalı olabilir.göğüs ucun küçükse belki ondan aşağı akıyordur
birde sen sağdığında kaç cc çıkarıyosun tek göğüsten??ve kaç saat beklemeden sonra sağıyosun???

benim bebeğimide aç bıraktılar sarılık oldu
şimdiki aklım olsa dinlermiyim onları
zekayı etkilemesine bende inanmıyorum
emmeyi seviyo emzik emiyo

benim bebeğimide aç bıraktılar sarılık oldu
şimdiki aklım olsa dinlermiyim onları
zekayı etkilemesine bende inanmıyorum
emmeyi seviyo emzik emiyo

Kiz benim Esim 5 yasina kadar emmis cebine koyup cikarip emiyomus misafirlikte dusun hicte bisey olmadi esim gayet zekidir okulu dereceyle bitirdi tip okudu uzmanligi kazandi nolmus kocacigimaa emzikle alakasi yokk

Kiz benim Esim 5 yasina kadar emmis cebine koyup cikarip emiyomus misafirlikte dusun hicte bisey olmadi esim gayet zekidir okulu dereceyle bitirdi tip okudu uzmanligi kazandi nolmus kocacigimaa emzikle alakasi yokk

benim eşimde 4 yaşına kadar emmiş zor ayırmışlar
oğlumda babasına çekmiş biran ağzı boş durmuyo
illa emecek

tuyler eskısı gıbı mı ccıkıyo cnm,biz artık kalıtesız zamana alıstık kalıte aramıyoruz:))))

tam benmki kıvama gelmişti benle konusmaya falan basladı hatta yemek cok güzel olmuş dedi ....belli yanaşacak ama bu sefer bizim sıpaanın uyumayacagı tuttu....şerefsizi sallamaktan bi hal oldum uyusun diye ama cin gibi kerata ...bişey degil babası uyuyacak şimdi...neyse bende verdim babasına geldim buraya bakalım...kim uyuyacak önce....benim hayaller suya düşecek heralde

arkadaşlar birşey sormak istiyorum.

internetten biraz araştırdım, çevremde de fikir verebilecek bazı kişilere sordum bu konuyu. şimdi de forumda takılırken buradaki öğretmen arkadaşlar aklıma geldi. benim 5 yaşında bir kızım var ve eylül ayında 62 aylık oluyor. yani ilköğretime başlayıp başlamaması konusunda karar bize kaldı. bu sene anaokuluna vermemiştik hem kardeşi doğacak, hem de iki sene üst üste gitmesin diye. babasıyla fikir ayrılığına düştük. o ilkokula başlasın diyor, bense anaokuluna. gerçi bu konuda kesin kararlı, ben okula erken başladım, kızım da erken başlasın, o kıvırır bu işi diyor. ben de zorlanırsa okuldan soğur diye korkuyorum.

bana fikir verirseniz çok sevinirim.

pekı dık sagabılıyor musunuzzz,ben ılla ıkı buklum oluyorum pozısyonu bulana kadarr..(göğüs
ucum fazlasıyla büyük canım,tek gögsum de kocaman duruyor ,diğerı ufak duruyor..Benım
çok sütüm olmuyor ıkı gögus en cok 150 cıvarı oluyor emzırmeden sagınca(senın kac
oluyor??

hmm bakalım dur daha gece uzun olabilir bekle ve gör :=) yarın anlat gelısmelerı henuz
gece bıtmedı heheee

ya eskisi kadar sık ve gür değil ama eskisi gibi tertemizde değil, uzadıkça uğraşmam gerekecek

dün gecede benim başıma aynısı geldi tam güzel zamanda uyandı ama bu akşam yetişemedi zafer benim

Son düzenleme:
sonunda vuslata erdik kızlarrr... zar zor uyuttum sıpayı....önce bi masaj yaptı benmki .....nerden cıktı falan dedim ben biraz naza cektim ama daha fazla dayanamadım tabi :78::78::78:
darsısı basınıza

sonunda vuslata erdik kızlarrr... zar zor uyuttum sıpayı....önce bi masaj yaptı benmki .....nerden cıktı falan dedim ben biraz naza cektim ama daha fazla dayanamadım tabi :78::78::78:
darsısı basınıza

MOZP ve Sen vuslata ererken ben de hala kızımın huzursuzluguyla sinirden aglıyorum,kocam da
kımbılır kacıncı ruyasını göruyor kızlaaarrrrrrbu arada masajlar falanlarrr ohhh
ne alaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…