- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.141
ayyyy kıyamammm...yakın olsak ben masaj yapardım sana...(ama sadece masaj)...bizim gibi küs degilsiniz ya halldersiniz bi şekilde artık....ohhhh barısık olmak gibi var mı yaaaa
canım benimde oğlumun eli çok terliyor..bende farkettim,hatta internettende araştırmıştım geçenlerde.demir eksikliğinden olabilir yazıyordu.pazartesi aşılarımız ve kontrolümüz var ,doktora soracaklarımın arasına listeye bunuda ekledim sorarım diye..ayaklarınında ara ara terlediğini farkettim ben.geçenlerde tırnaklarını kesiyim dedim,inan ikimizinde eli su gibi oldu terden!:)))
bakalım neler neler olacak cnm :)) 2 paket kolay degıl esın her ayrı gecen gunun acısını cıkartacak
gıbı duruyor:)))Sebebı cok mu kötuydu de kavganın bu kadar uzun sürdü küslük kii?
canım ben de foto gördum de dık duruyorum olmuyor o fotograftakı gıbı yaptım ama sankı
asagı dogru süt akıyor hep ıkı buklum oluyorum ben tek tek sagıyorum ugrasıp duruyorum..
parca parca yıkayınca da tekrar taktıgımda sankı eskısı gıbı olmuyor gıbı gelıyor..Sen emıs
gucunu kaca kac ayarlıyorsun??nasıl masaj yapıyorsun..parcaları neyle yıkıyorsun
LANSINOH KULLANAN HERKESE SORUYORUM benı cok yorduu
kızımla bırlıkte bugun okul yollarına düşeceğiz. bakalım ılk gunumuz nasıl gececek. benım bücürler kızmı rahat bırakacaklar mı. yada kızım benı rahat bırakacak bende öğrencilerimle ılgılenebılecekmıyımm..off bana dua edın. öğlencıymışım.saat 12-4 arası okuldayız bakalımm..
Ben basladim 17 mayistan beri veriyorum, ilk hero baby sutlu pirincli muhallebiyle basladim, sonra tahilli gece muhallebisi denedim yedi, muz elma cam rendede tattirdim, danone muzlu tattirdim, sebze corbasi havuc kabak patates haslayip rondoladim, hepsini tattirdim corbayi sevmedi zorlamadim normal yogurtla meyve katip verdim sevmedi onlari daha sonra denicem zorlama yok, suan yedigi saat 11-12 gibi muhallebi sutlu pirincli yiyor, 14 de elma muz 2 adet bebe biskuvisi karisimini yiyor o kadar geri kalan zamanlarda mama iciyor, danonede seviyor 1 taneyi bitiriyor ama alistirmak istemiyorum normal yogurt yesin istiyorum ama erken o ve corba 1 ay sonra bence, maasallah kolay adapte oldu kizimCanim. Ek gida deneyimlerini yazarmisin demistim gormedin heralde bide hangiyogurdu veriyosun ilk nelerle basladin bide hangi ogunlerde ne veriyosun:))))
Coyun halisi kullananlar hangi marka kaca aldiniz memnunmusunuz bende alicam tavsiyelerinizi bekliyorum
pekı dık sagabılıyor musunuzzz,ben ılla ıkı buklum oluyorum pozısyonu bulana kadarr..(göğüs
ucum fazlasıyla büyük canım,tek gögsum de kocaman duruyor ,diğerı ufak duruyor..Benım
çok sütüm olmuyor ıkı gögus en cok 150 cıvarı oluyor emzırmeden sagınca(senın kac
oluyor??
Ooo benı gorsen, bende sekılden sekıle gırıyorum.
Gogsum asagı dogru durunca daha cok gelıyor.
Masaj; o zaman tek gogsu sagıyorum.
Sagmakta oldugum gogsumu dıger elımle ovuyorum.
Hatta bazen cımdıkler gıbı sıkıyorum.
Ben parcaları kaynar suya koyup, 10 dk kadar bekletıyorum.
Deterjan kullanmıyorum.
Ama her kullanım sonrası yapmıyorum, daha dogrusu yapamıyorum.
ısteyken olmuyor, bazen eve de gece yarısı gıttıgımden yıne kalıyor (kayınvalıdemde oldugumuz ıcın)
Emıs gucunu en yuksege ayarlıyorum.
Ve son olarak; bende cok memnun kalmadım.
Kotunun ıyısı dıyelım.
bende seminer dönemine gitmek zorunda klaıcam kızımla eğer heyet raporu bulamazsamkızımla bırlıkte bugun okul yollarına düşeceğiz. bakalım ılk gunumuz nasıl gececek. benım bücürler kızmı rahat bırakacaklar mı. yada kızım benı rahat bırakacak bende öğrencilerimle ılgılenebılecekmıyımm..off bana dua edın. öğlencıymışım.saat 12-4 arası okuldayız bakalımm..
Ben basladim 17 mayistan beri veriyorum, ilk hero baby sutlu pirincli muhallebiyle basladim, sonra tahilli gece muhallebisi denedim yedi, muz elma cam rendede tattirdim, danone muzlu tattirdim, sebze corbasi havuc kabak patates haslayip rondoladim, hepsini tattirdim corbayi sevmedi zorlamadim normal yogurtla meyve katip verdim sevmedi onlari daha sonra denicem zorlama yok, suan yedigi saat 11-12 gibi muhallebi sutlu pirincli yiyor, 14 de elma muz 2 adet bebe biskuvisi karisimini yiyor o kadar geri kalan zamanlarda mama iciyor, danonede seviyor 1 taneyi bitiriyor ama alistirmak istemiyorum normal yogurt yesin istiyorum ama erken o ve corba 1 ay sonra bence, maasallah kolay adapte oldu kizim
ben sipariş verdim tıny love prenses yarın gelecek bakalım deneyimlerimi yazarım:))Coyun halisi kullananlar hangi marka kaca aldiniz memnunmusunuz bende alicam tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben basladim 17 mayistan beri veriyorum, ilk hero baby sutlu pirincli muhallebiyle basladim, sonra tahilli gece muhallebisi denedim yedi, muz elma cam rendede tattirdim, danone muzlu tattirdim, sebze corbasi havuc kabak patates haslayip rondoladim, hepsini tattirdim corbayi sevmedi zorlamadim normal yogurtla meyve katip verdim sevmedi onlari daha sonra denicem zorlama yok, suan yedigi saat 11-12 gibi muhallebi sutlu pirincli yiyor, 14 de elma muz 2 adet bebe biskuvisi karisimini yiyor o kadar geri kalan zamanlarda mama iciyor, danonede seviyor 1 taneyi bitiriyor ama alistirmak istemiyorum normal yogurt yesin istiyorum ama erken o ve corba 1 ay sonra bence, maasallah kolay adapte oldu kizim
günaydınlarrr
yine kolikliyiz bugünde
neyseki kısa sürdü
kolik müzikleri açtım sakinleşti
cnm cahilliğimi bağışla ama kolik ne ???
sonunda vuslata erdik kızlarrr... zar zor uyuttum sıpayı....önce bi masaj yaptı benmki .....nerden cıktı falan dedim ben biraz naza cektim ama daha fazla dayanamadım tabi:78::78::78:
darsısı basınıza
benim oğlumun da eli ve ayağı hep terli buz gibi oluyordu, gittim kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında, gerçektende demir eksikliği çıktı, ferro sanol verdi.(9 damla ver dedi)
kızlar allah nasip ederde ikinci çocuğa hamile kalırsam şöyle 6-7-8-9.aylarının mayıs haziran temmuz ağustos eylüle gelmesini çok isterim..bizim son ayları kışın ortasına geldi ya hiç doğru dürüst çıkıp dışarılarda gezip,yürüyüş falan yapamadık.şçyle yazlık hamile kıyafetlerini giymey iyazlık ,t*shirt,yazlık hamile elbisesi giymeyi açık havada gezmeyi çok isterdim..montlarla kabanlarla geçti hamileliğimiz..kışın dışarı çıkamayınca iyice şişip ödem yapmıştım hep,yazın hamile olmak belki daha az kilo almamızı sağlayabilir..kısmet tabi,allah nezaman hayırlısıyla kısmet eder bilinmez..
Kiz ben hala adet olmadim sen soyledikce aklima geliyo:))bulanti bisi yokk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?