2012 Şubat Anneleri

ayyyy kıyamammm...yakın olsak ben masaj yapardım sana...(ama sadece masaj )...bizim gibi küs degilsiniz ya halldersiniz bi şekilde artık....ohhhh barısık olmak gibi var mı yaaaa

ayyyy kıyamammm...yakın olsak ben masaj yapardım sana...(ama sadece masaj )...bizim gibi küs degilsiniz ya halldersiniz bi şekilde artık....ohhhh barısık olmak gibi var mı yaaaa

boynum ve kolum tutuldu gel masaj yap gecsın sekerım:))) sen barıstın ya artık gecelerı burada
olmazsın gıbıme gelıyor da sen de hem barıs ,hem masajlaş ve vuslata er,sonra da gel topıge
anlat sıcak yatagı bırakıp :)))hayatta kalkmazdım kız:)) bak ben hala sinir küpüyüm..
uyuyacagı yok ben de aldım kahvemı,ona mama,bana sandvıc actım müziği oturuyorum
daha sagacagım süt var ya:)))))))
..

benim oğlumun da eli ve ayağı hep terli buz gibi oluyordu, gittim kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında, gerçektende demir eksikliği çıktı, ferro sanol verdi.(9 damla ver dedi)

Ooo benı gorsen, bende sekılden sekıle gırıyorum.
Gogsum asagı dogru durunca daha cok gelıyor.

Masaj; o zaman tek gogsu sagıyorum.
Sagmakta oldugum gogsumu dıger elımle ovuyorum.
Hatta bazen cımdıkler gıbı sıkıyorum.

Ben parcaları kaynar suya koyup, 10 dk kadar bekletıyorum.
Deterjan kullanmıyorum.
Ama her kullanım sonrası yapmıyorum, daha dogrusu yapamıyorum.
ısteyken olmuyor, bazen eve de gece yarısı gıttıgımden yıne kalıyor (kayınvalıdemde oldugumuz ıcın)
Emıs gucunu en yuksege ayarlıyorum.

Ve son olarak; bende cok memnun kalmadım.
Kotunun ıyısı dıyelım.

Kizlar benim bu kizimi teyzesi zehirledi bi tek don omar da susuyo danza kuduro deyince oda kuduruyo anlatamam size minik dualari aciyom agliyo simdiden basina buyruk yafff:)))

kızımla bırlıkte bugun okul yollarına düşeceğiz. bakalım ılk gunumuz nasıl gececek. benım bücürler kızmı rahat bırakacaklar mı. yada kızım benı rahat bırakacak bende öğrencilerimle ılgılenebılecekmıyımm..off bana dua edın. öğlencıymışım.saat 12-4 arası okuldayız bakalımm..

Masallah buyumuste anaokulu cagi gelmis kiz seneyede ilkokul galiba:))Ne kadar guzel bi meslegin var kiymetini bil.benim kizim calistigim yeri bile sittin sene goremeecek enfeksiyon riskinden.

Canim. Ek gida deneyimlerini yazarmisin demistim gormedin heralde bide hangiyogurdu veriyosun ilk nelerle basladin bide hangi ogunlerde ne veriyosun:))))
Ben basladim 17 mayistan beri veriyorum, ilk hero baby sutlu pirincli muhallebiyle basladim, sonra tahilli gece muhallebisi denedim yedi, muz elma cam rendede tattirdim, danone muzlu tattirdim, sebze corbasi havuc kabak patates haslayip rondoladim, hepsini tattirdim corbayi sevmedi zorlamadim normal yogurtla meyve katip verdim sevmedi onlari daha sonra denicem zorlama yok, suan yedigi saat 11-12 gibi muhallebi sutlu pirincli yiyor, 14 de elma muz 2 adet bebe biskuvisi karisimini yiyor o kadar geri kalan zamanlarda mama iciyor, danonede seviyor 1 taneyi bitiriyor ama alistirmak istemiyorum normal yogurt yesin istiyorum ama erken o ve corba 1 ay sonra bence, maasallah kolay adapte oldu kizim

ben dik sağabiliyorum sorun olmuyor ama daha fazla gelir belki diye bazen bende eğiliyorum aşağı doğru.
malesef canım ben daha 150yi göremedim bile(bendemi sorun var makinedemi bilemiyorum işte((
ama ben lansinoh aldığıma pişmanım şahsen

bende seminer dönemine gitmek zorunda klaıcam kızımla eğer heyet raporu bulamazsam((
ama benim kızla nasıl olacak hiiçççççç bilmiyorummm püüfff

canım kızın kaç aylık??
maşallah ne güzel bi sürü şey varmişsin

Hmm tesekkur ederim canim yaa bende hero baby kullanmayi dusunuyorum.on gun sonra tam anlamiyla baslicam simdi ufak ufak veriyom.tam dort aylik olacak bes aylik olunca sebze corbasini vericem ben.ama yogurdu vermeyi dusunuyodum acikcasi sutas babymix vericem muhtemelen yapamam cunku ise baslicam ama sebze corbasini kendim yaparim hepsabah yapip ise giderim oyle dusunuyorum.bende ilk sutlu pirincli ile baslicam bildigim kadariyla o tok tutuyo gece verilse daha iyi diyeduydum ne derece dogru bilmiyorum gunduz meyve puresi ama arastiriyorum o kadar cok cesit varki mesela o kadar cesitli kasik mamasi varki kafam allak bullak oluyo yada muhallebi cesidi cok fazla Bu is zorr yaa

Cnm bu kadar şeyi vermek için erken değilmi daha. Benim oğlumda tam 4 aylık dün doktora götürdüm kontrol için yavaş yavaş meyve suyu ver ama sadece 2 çay kaşıgı dedi. Meyve püreleri varya ondanda verebilirsin ama çok az dedi.
Sağlık ocagındaki hemşire kesinlikle verme diyor kafam karmakarışık oldu ya (

sonunda vuslata erdik kızlarrr... zar zor uyuttum sıpayı....önce bi masaj yaptı benmki .....nerden cıktı falan dedim ben biraz naza cektim ama daha fazla dayanamadım tabi :78::78::78:
darsısı basınıza

ah ahhh...eşim geçen hafta 8 gün yoktu,geldiğğnde biz de birbirimizi çoookk özlemişiz!!!!:26:

benim oğlumun da eli ve ayağı hep terli buz gibi oluyordu, gittim kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında, gerçektende demir eksikliği çıktı, ferro sanol verdi.(9 damla ver dedi)

dediğin gibi ayakları ve elleri benimkininde buz gibi oluyor..pazaretesi bende mutlaka yaptırıcam kan tahlili!!!zaten belli bı aydan sonra demir ilacına başlanıyormuş diye duymuştum herkes ..

kızlar allah nasip ederde ikinci çocuğa hamile kalırsam şöyle 6-7-8-9.aylarının mayıs haziran temmuz ağustos eylüle gelmesini çok isterim..bizim son ayları kışın ortasına geldi ya hiç doğru dürüst çıkıp dışarılarda gezip,yürüyüş falan yapamadık.şçyle yazlık hamile kıyafetlerini giymey iyazlık ,t*shirt,yazlık hamile elbisesi giymeyi açık havada gezmeyi çok isterdim..montlarla kabanlarla geçti hamileliğimiz..kışın dışarı çıkamayınca iyice şişip ödem yapmıştım hep,yazın hamile olmak belki daha az kilo almamızı sağlayabilir..kısmet tabi,allah nezaman hayırlısıyla kısmet eder bilinmez..

Kiz ben hala adet olmadim sen soyledikce aklima geliyo:))bulanti bisi yokk:))

Kiz ben hala adet olmadim sen soyledikce aklima geliyo:))bulanti bisi yokk:))

bende olmadım!!!!
birde ben bu günlerde neye taktım biliyormusun canımı çok sııyor bu durum:anem dahil tanıdığım bütün kadınlara sormuşumdur heralde doğumdan sonra nezaman adet oldunuz diye.inan herkes hemen olduklarını söyledi,annemde hemen 1 -2 ay içinde oluyormuş.ve bu kadınlar hemen hamile kalabilen çok doğurgan kadınlar,biliyorum..ee ben olamadım ya demekki benim yumurtalıklarım fazla çalışmıyor,öyle düşünmeye başladım..(((
prolaktin hormonu yumurtlamayı bastırdığı için emzirme döneminde regl geçiikip,hamile kalma şansı azalıyor diye okumuştım uzman tvde..
ama ben çocuk düşündükten sonra 2.ay hamile kalmıştım,çok şükür ara uzamamıştı ama yinede canım sıkılıyor bu adet olamamk!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…