2012 Şubat Anneleri

bebeğin sancıdan gözümün önünde morarana kadar ağlaması beni yıpratıyo

aynen üstelik yabancı görüncede koliği tutuyo
geçen annem geldi inanırmısın yırtıldı ağlamaktan
sardım sarmaladım yatırdım yarım saat sonra gülerek kalktı
annem baktı bikaç gün ben ev işi temizlik yaptım
annemde durmamak için devamlı uyudu
emdi uyudu gece gündüz
annem altını alıyo böyle yan yan bakıyo anneme
annem gitti uyku bitti

aynen üstelik yabancı görüncede koliği tutuyo
geçen annem geldi inanırmısın yırtıldı ağlamaktan
sardım sarmaladım yatırdım yarım saat sonra gülerek kalktı
annem baktı bikaç gün ben ev işi temizlik yaptım
annemde durmamak için devamlı uyudu
emdi uyudu gece gündüz
annem altını alıyo böyle yan yan bakıyo anneme
annem gitti uyku bitti

annemler yanımda değil ama kaynanamlar hiç adını bile ağzına alamıyorlar hemen ağlama başlıyor ve şurda 10 gün sonra çalışmaya başlayacğım ve nayapcam bilmiyorum kendini boğmasa ağlasın bir şey olmaz ağlaya ağlaya alışır dicem de boğuyor kendinin sonra da kahırlanıyor saatlerce psikologo falan mı götürsem diyorum

bende arayı çok uzatmak istemiyorum, eşime kalsa zaten 4-5 tane istiyo :111: benim ne hale geleceğimi düşünemiyo tabi
ama çalıştığım bankada müşteriler bile karışıyo 2sene arayla doğuranlara bile, onlara neyse

BENNEBİLEYİM canım bebişin emmeye başladımı düzelme varmı?

akrabamızın oyun halısı vardı getirecekti bize
bugün aradım getirmiş
eşimi yollucam bu akşam getirsin diye
yorgun değilse gidip alır

BENNEBİLEYİM canım bebişin emmeye başladımı düzelme varmı?

canım walla bır emıyor bı reddedıyor anlam veremedım ..Az önce annemın yanında emmedı ..
Annem hemen ''aa memenı bırakmıs ya buu''dıyor..Sinirimi bozdu 2 dakka gelıp..Sonra o
gidince açtı yedı bıraz ama eskısı gıbı yemedı..Senınkı nasıl cnm???

Delirmemek elde değil.. Offf offf. Bu kolik ne zaman geçicek benim bebeğim dışarıya insanlara ne zaman alışıcak yaa.
Bugün anneme ablamlar gelmiş benide çağırdılar kahvaltıya (ablamları öyle her zaman göremiyorum uzaklar biraz). Bende tamam dedim gittim. Saat 10'da ordaydım. Bizimkinde bir surat ne güler ne bakar ne uyur ne emer zır zır ağladı sürekli. Ne sevebildiler ne kucaklarına alabildiler. Ayağımda sallayorum yok, kucağımda sallıyorum yine yok uyumuyor sürekli ağladı yaa. Emmedi de bende süt sağamamıştım sütümde yoktu zaten. İki gündürde hastayım zaten bende behçet hastalığı var arada atak dönemleri geliyor her yerim ağrıyor ateşim sürekli 37 nin üzerinde oluyor. Bide oğlum böyle yapınca iyice fıttırıyorum. Saat 14'de geri döndük. Eve gelince ilk işim süt pompası sipariş etmek oldu c.tesiyi bekliyemedim. Bide gelincede durmadı sıpa. Ne uyudu ne emdi. Artık hamakta baygın düşünce suratını kapattım sallana sallana uyudu sonunda. Hala da sallanıyor beyefendi. Artık 2 - 3 gün çektirir bana. offfff. Ne yapıcam ben bu çocukla bilmiyorum yaa. Tamam kızmak istemiyorum. Onun için dışarı çıkmamayada razıyım ama arada istisna yapmak zorunda kalıyorum bende. Ne varki oda birgün benim için uslu dursa. offf offf. 2. yi düşünenler böyle kolikli bir bebeği olsa ne yaparlar hiç bilmiyorum. Eşim bile bezdi. 3 -4 derdi çocuk için ama şimdi bi daha Allah vermedikçe asla diyor adam. İlerde de neden kardeşim yok derse senin yüzünden yapmadık diycekmiş. Offf.. Çok uzun oldu kızlar ama içimi döktüm valla. Evcil kuşum benim yinede çok seviyorum onu. Hiç anasına çekmemiş sıpaaa.

kolik sancısı yavaşlar yavaşlamaz hamağına yatırıp devamlı sallıyorum
bi elim nette diğeri hamakta yaffrim

en ıyısını yapıyon cnm,yoksa gün bitmez valla yaa:)) merhem yaramıstı en son??

MOZP canm az önce yazdıklarımı unut..aglayarak uyandı ve buna ragmen ac halıyle
emmemeyı sürdürdü..mama getırdık sızdı..,((((( bırakmaz umarım emmeyı yaaaa...umarım
senınkı duzelmıştır..

kolik sancısı yavaşlar yavaşlamaz hamağına yatırıp devamlı sallıyorum
bi elim nette diğeri hamakta yaffrim

Seni en iyi ben anlayabilirim sanırım. Bizde sürekli aynı şekildeyiz.

berfilbilgen ; Canım biz tiny love tekmele oyun halısı kullanıyoruz. Oyun halısının gelişimine etki sağladığını düşünüyorum. İçinde de sıkılmadan vakit geçiriyor. Genelde anneler bu markanın bu modelini tercih ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…