- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.181
seni hem çok iyi amlıyorum,hem anlıyamıyorum...çünkü çok şükürki bizim gaz,kolik hiç öyle sorunlarımız olmmadı diyebilirim..arada oluyor tabi çok nadirde olsa bi tutuyor nasıl ağlıyor evladım,kıvranıyor gözümün önünde ama kendi işiiini kendisi hallediyor kısa süre içinde..hiç öyle müdahele etmemize gerek kalmıyor.iştew ozamanlar anlıyorumki gazlı kolikli çocuk çok zor oluyormuş..sürekli öyle olduğunu düşünüyorum bi an ..gerçekten onun içinde bakan içinde çok zor..nazar değmesin..
ilk zamanlar yinde zorlanmadık değil tabi,hiç alışık olmadığımız ,hiç bilmediğişmiz bi olay bebek bakmamk ama bu artık yavaaş yavaş bi düzene girdi gibi bişey,,işlerimi ona göre ayarlamak,ağlayınca daha az siinirlenmek,hepsine alıştım..tabi buyndan sonrası için hep böyle gidermi bilinmez..belki büyüdükçe dahada zorlaşıcak..yürüyecek,emekliyecek,karıştıracak,daha çok yorulup,sinirlenicez belki ama yinede güzel şeymiş evlat sahibi olmak..allah sağlık versin de bişekilde bakıp büyütüyoruz işte..
benim oğlumda ne yazıkki kolik ağlama nöbetlerine giriyor doktora götürüyorum böyle böyle diyorum doktorda da gıkı bile çıkmıyor neresi yaramaz diyor gazımızda bitmek bilmiyor güya 3 aydan sonra rahat eder dediler ama hiç tık yok bir de yabancı seçmeye başladık benden ve babadan başka herkes yabancı ona göre
benim oğlumda ne yazıkki kolik ağlama nöbetlerine giriyor doktora götürüyorum böyle böyle diyorum doktorda da gıkı bile çıkmıyor neresi yaramaz diyor gazımızda bitmek bilmiyor güya 3 aydan sonra rahat eder dediler ama hiç tık yok bir de yabancı seçmeye başladık benden ve babadan başka herkes yabancı ona göre
Aa kime ne canim aile planlamana onlarmi karisacak onlarmi bakacak sanki birini buyut 4-5 yasina getir uyumaya alis rahatliga alis hoppala hadi basa sar hamile kal ha bide zarzor kilo ver sonra geri al uykusuz geceler baslasin v.s v.s bu sahsi fikrim oyle olsun istemem
ben dik sağabiliyorum sorun olmuyor ama daha fazla gelir belki diye bazen bende eğiliyorum aşağı doğru.
malesef canım ben daha 150yi göremedim bile(bendemi sorun var makinedemi bilemiyorum işte ((
ama ben lansinoh aldığıma pişmanım şahsen
bende seminer dönemine gitmek zorunda klaıcam kızımla eğer heyet raporu bulamazsam((
ama benim kızla nasıl olacak hiiçççççç bilmiyorummm püüfff
canım kızın kaç aylık??
maşallah ne güzel bi sürü şey varmişsin
Benim kizim 4 aylik bazilarini tattirdim muhallebiyi ogun olarak veriyorum meyve pureside ara ogun, o guzel galiba tiny love beklicem bende yarin dusunuyorum almayi bakalimben sipariş verdim tıny love prenses yarın gelecek bakalım deneyimlerimi yazarım:))
evet sutlu pirincli, muzluyu cok seviyolar hero baby en guzeli kizim bebelac sevmedi kasik mamasinda, devam sutunu iciyor ama onu seviyor bebelac inHmm tesekkur ederim canim yaa bende hero baby kullanmayi dusunuyorum.on gun sonra tam anlamiyla baslicam simdi ufak ufak veriyom.tam dort aylik olacak bes aylik olunca sebze corbasini vericem ben.ama yogurdu vermeyi dusunuyodum acikcasi sutas babymix vericem muhtemelen yapamam cunku ise baslicam ama sebze corbasini kendim yaparim hepsabah yapip ise giderim oyle dusunuyorum.bende ilk sutlu pirincli ile baslicam bildigim kadariyla o tok tutuyo gece verilse daha iyi diyeduydum ne derece dogru bilmiyorum gunduz meyve puresi ama arastiriyorum o kadar cok cesit varki mesela o kadar cesitli kasik mamasi varki kafam allak bullak oluyo yada muhallebi cesidi cok fazla Bu is zorr yaa
Benimki birde erken dogdu premature ben ona ragmen verdim dr lara kalsa 6 aay diyolar yegenim uydu dr oyle verdiler cok zorlandilar kati yemedi hep rondodan gecti oguruyodu az puturlu gelse suan 2,5 yasinda yeni kati kahvaltiya ve puturlu corbaya basladi dusun, oyle olmasin diye basladim ben sikayeti yok sukur biraz deneyin eger sikayeti olmuyosa verin derimCnm bu kadar şeyi vermek için erken değilmi daha. Benim oğlumda tam 4 aylık dün doktora götürdüm kontrol için yavaş yavaş meyve suyu ver ama sadece 2 çay kaşıgı dedi. Meyve püreleri varya ondanda verebilirsin ama çok az dedi.
Sağlık ocagındaki hemşire kesinlikle verme diyor kafam karmakarışık oldu ya(
Bayanlar oyun halisi olan yokmu kimse cevap vermemis kimse kullanmiyomu
kıralım lafın belini
bugün pek kimse yok bebişler uyumuyo galiba
valla zor olsada uyuttum ben gerçi bizim biraz tavşan uykusu gibi bazende deliksiz güzelce babası işten gelince de ona baktırıyorum bende biraz dinleniyorum tabi ev işleri olmazsa
BENNEBİLEYİM canım bebişin emmeye başladımı düzelme varmı?
akrabamızın oyun halısı vardı getirecekti bize
bugün aradım getirmiş
eşimi yollucam bu akşam getirsin diye
yorgun değilse gidip alır
nbr hugo kızz kolıklı bebegıne ragmen en cok burda yazabılen sensın
kolik sancısı yavaşlar yavaşlamaz hamağına yatırıp devamlı sallıyorum
bi elim nette diğeri hamakta yaffrim
kolik sancısı yavaşlar yavaşlamaz hamağına yatırıp devamlı sallıyorum
bi elim nette diğeri hamakta yaffrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?