2012 Şubat Anneleri

canım benimkide uyanıkken emmeyi reddediyo, bugün sürekli uyuttum uykuya daldığı anda memeyi ağzına tıktım 10dk kadar emdi, 2-3kere bu şekilde yaptım, şimdi yine uyudu uyanmaya yakın tekrar emzircem sende bi dene şuan tek yol bu
birde sütü sağıp dün kaşıkla verdim onuda içti

kız bide benimkinin üst dişleri çıkacak galiba beyazlamış, biz kaşıyınca çok hoşuna gidiyo

bana hangi pompayı önerırsınız kızlar..sagımı kolay,yormayan,sütümü
azaltmayacak,heryere götürebılecegım,biberonlu hangı pompalar var??

ameda lactine :)

bana hangi pompayı önerırsınız kızlar..sagımı kolay,yormayan,sütümü
azaltmayacak,heryere götürebılecegım,biberonlu hangı pompalar var??

bende hem medelanın eski bir modeli hem de avent tekli elektrikli gogus pompası var. ikisinden de memnunum ama avent daha yumusak can yakmıyor, gogsu de daha iyi boşaltıyor.

vallaha bu cocuk korkutmaya başladı beni.....uykusunda bi anda dirseklerinin üstünde kalkıyo gözleri hala kapalı ..bi süre o şekilde kaldıktan sonra aglamaya başlıyo...eşimde ilk defa gördü cok şaşırdı...komik görünüyo bi yandanda .........deli vallaha yaaaa

offf benimkide hala aynı.
bende sadece uyutarak emzirebiliyorum
bu yüzden çocuğun uykusu yoksa bile 2 saatte bi zorla uyutmaktan bıktım(

offf benimkide hala aynı.
bende sadece uyutarak emzirebiliyorum
bu yüzden çocuğun uykusu yoksa bile 2 saatte bi zorla uyutmaktan bıktım(

Cidden off yani bizde aynı durumdayız. İnşallah yarın şu süt pompası gelir de bende ne zaman acıkırsa veririm artık biberonla. Gerçekten çok sıkıldım çünkü bu durumdan. Hep bir sorun pofff...

canım geçmiş olsun hem rahatsızlığın hemde bugün yaşadıkların için
bugün bende biraz rahatsızdım ama eşim geldikten sonra azcık uyudum şimdi daha iiyim.havalar kötü çarpıyor hemen.grip oldum.inş.kızımada geçmez(
bu huysuz bebişlerle işimiz var valla
yarın bende bi arkadaşa davetliyim.bakalım benimki orda başıma ne işler açacak(
kızım doğduğundan beri bi yere gitmekten korkar oldum
evden çıkmıyorum resmen
birde sadece uyuyarak emen bi bebek olduğu için sadece evde düzenli uyutup emzirebiliyorum
başka yerlerde sefil oluruz diye çıkmıyodum bakalım yarın ilk olacak:)))

maşallah ne güzel işte kalkabiliyor.ben elinden tuttuğumda bile hala tüm bedenini kaldırmaya uğraşıyor
belini büküp kalkmayı beceremiyor hala

Cidden off yani bizde aynı durumdayız. İnşallah yarın şu süt pompası gelir de bende ne zaman acıkırsa veririm artık biberonla. Gerçekten çok sıkıldım çünkü bu durumdan. Hep bir sorun pofff...

inatla biberonda vermiyorum bakalım nereye kadar
o inat ben ondan daha inat

Saol canım valla bugün beni alt üst etti bu çocuk. Kendim iyi olsam neyse. Bide kimsede de durmuyor illa ben kucaklayıp gezdircem. Anneme bile gidemez oldum. Allah sabır versin hepimize.
Sanada Allah yarın için kolaylık versin canım. Umarım benim oğlumun bugün bana yaptığını kızın yarın sana yapmazda güzel bir gün geçirirsiniz. Uslu durur inşallahhhh.

Yok canım ya bizimki aç kaldımmı daha da bağırıyor ve uyumuyor ağlaya ağlaya hamakta zorla uyutuyoruz. (

sana ayrıntılı olarak benim yöntemi anlatayım:)))
şimdi her 2 saatte bi ben kızımı uyutuyorum.
daha doğrusu salıncakta sallaya sallaya ersemletiyorum
sersemleyince hemen alıp emziriyorum.
bu yarım saat falan mememde kalıyor.hep emmiyor ama.iki çekiyor duruyor.öyle öyle yarım saat hem emiyo hem uyuyo
tam bırakıyor memeyi hooopp anında uyanıyor geri.
bende bunu kanepeye yatırıp emdiği göğsümde kalan sütü elimle çay kaşığına sağıp ağzına veriyorum : 52:
böylece az çok doyduğundan emin olabiliyorum.ama bu rutin bi şekilde sürekli devam ediyor.taakiii akşam 10 a kadar(((

canım buaraada oğluşun çokk tatlı görünüyor maşallah
hiç huysuz gibi durmuyor annesi
iftira atma bebişe ))

ablası böylelerine el güzeli derler. dışı seni yakar, içi beni hesabı. _ylz_'in bebişi Allah nazardan saklasın çok tatlı maşallah, ne güzel gülmüş ama annesine de bir o kadar çektirmiş yaramaz :))

aynı durum işte biyere gidemezsin kimse gelmesin istiyo

merhem yaradıydı sonra annemler geldi yine tozuttu
ya seninki emiyodu sorun yoktu ama günde 4 öğün mama verince mamaya alışıp memeyi bırakacaktır ondan yapıyodur

canım buaraada oğluşun çokk tatlı görünüyor maşallah
hiç huysuz gibi durmuyor annesi
iftira atma bebişe ))

Saol teyzesi. Çok nadir güldüğü anlardan biri buda. Her anını karelemeye çalışıyorum. Zor oluyor ama yakalıyorum. :))

Aynen aynen. Dışı seni içi beni yakar. Çok iyi tarif etmişsin.

canım şimdi sizinki tam olarak kaç aylık
kolik ne sıklıkla tekrarlıyo

3 ay 23 günlük canım. Gündüzleri genelde sorun yok, evdeyken de çok tutmuyor. Ağlıyor ama kucak için sadece gezdir diye ya da emmediğinden aç olduğu ve uykusu gelipte uyuyamadığı için. Benim bebeğin derdini buldum sanırım. Bir yerde okumuştum kolik bebekler karanlık ve sessizlik severler diye. Bizimkide tam anlamıyla öyle gün ağardımmı ayakta çünkü. Bende çözümü akşam olduğu zaman yatırmakta buldum. 8 olmadan uyuması gerekiyor yanlız 8'i geçerse vay halime 12 - 1 olur uyumaz ve sabahta yine 6 buçukta ayakta olur. Böyle oluncada bütün gün ağlar çünkü uykusunu alamıyor. Akşam saati geldimmi zorda olsa uyutup ışığıda kapatıyoruz tvyide sessiz açıyoruz duycak kadar. Ve onu sürekli dalana kadar hamakta sallıyoruz, uyusunda o sorun olmuyor sallamak akşamları tv izlerken. Ama iyice dalsın diye nerdeyse bazen biz yatana kadar sallıyoruz. Öyle işte bizimki sende dene istersen belki seninkide akşam uyumak istiyordur. :)) Gündüzleride uyuyacağı vakitler hep sallanmak ister çünkü gece uykusunu almış oluyor gündüz uykuları zorlaşıyor. Ama sorun değil aman sürekli ağlamasında razıyım.

benimki akşamları erken yatıyo gündüzde uyuyo sorun yok uykusunda
demin yatırdım örttüm üzerini önce iyiyidi sonra başladı kıyamet kopu
koridorda gezdirdim sardım sarmaladım sustu şimdi sallıyorum hamağında

Oyun halisi almak istiyorum bende, alan arkadaslar sizinki hangisi ve kaca aldiniz oynuyormu yazarsaniz arastirip icinden birinde karar kilip bende alicam. Paylasimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler hepinize

canım ben geçen gün aldım fısher prıce yağmur ormanı modelini fazla araştırmadım valla aldıktan sonra pişman oldum keşke biraz daha baksaydım başkalarına ama aldık bi kere ama benimki sevdi kucak delisi bi çocuk ama halısında bayaa oyalanıyor beni çok rahatlattı 117.00 tl aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…