- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.201
canım walla bır emıyor bı reddedıyor anlam veremedım ..Az önce annemın yanında emmedı ..
Annem hemen ''aa memenı bırakmıs ya buu''dıyor..Sinirimi bozdu 2 dakka gelıp..Sonra o
gidince açtı yedı bıraz ama eskısı gıbı yemedı..Senınkı nasıl cnm???
en ıyısını yapıyon cnm,yoksa gün bitmez valla yaa:)) merhem yaramıstı en son??
MOZP canm az önce yazdıklarımı unut..aglayarak uyandı ve buna ragmen ac halıyle
emmemeyı sürdürdü..mama getırdık sızdı..,((((( bırakmaz umarım emmeyı yaaaa...umarım
senınkı duzelmıştır..
bana hangi pompayı önerırsınız kızlar..sagımı kolay,yormayan,sütümü
azaltmayacak,heryere götürebılecegım,biberonlu hangı pompalar var??
bana hangi pompayı önerırsınız kızlar..sagımı kolay,yormayan,sütümü
azaltmayacak,heryere götürebılecegım,biberonlu hangı pompalar var??
emmemeyı sürdürdü..mama getırdık sızdı..,((((( bırakmaz umarım emmeyı yaaaa...umarım
senınkı duzelmıştır..
canım benimkide uyanıkken emmeyi reddediyo, bugün sürekli uyuttum uykuya daldığı anda memeyi ağzına tıktım 10dk kadar emdi, 2-3kere bu şekilde yaptım, şimdi yine uyudu uyanmaya yakın tekrar emzircem sende bi dene şuan tek yol bu
offf benimkide hala aynı.
bende sadece uyutarak emzirebiliyorum
bu yüzden çocuğun uykusu yoksa bile 2 saatte bi zorla uyutmaktan bıktım(
Delirmemek elde değil.. Offf offf. Bu kolik ne zaman geçicek benim bebeğim dışarıya insanlara ne zaman alışıcak yaa.
Bugün anneme ablamlar gelmiş benide çağırdılar kahvaltıya (ablamları öyle her zaman göremiyorum uzaklar biraz). Bende tamam dedim gittim. Saat 10'da ordaydım. Bizimkinde bir surat ne güler ne bakar ne uyur ne emer zır zır ağladı sürekli. Ne sevebildiler ne kucaklarına alabildiler. Ayağımda sallayorum yok, kucağımda sallıyorum yine yok uyumuyor sürekli ağladı yaa. Emmedi de bende süt sağamamıştım sütümde yoktu zaten. İki gündürde hastayım zaten bende behçet hastalığı var arada atak dönemleri geliyor her yerim ağrıyor ateşim sürekli 37 nin üzerinde oluyor. Bide oğlum böyle yapınca iyice fıttırıyorum.Saat 14'de geri döndük. Eve gelince ilk işim süt pompası sipariş etmek oldu c.tesiyi bekliyemedim. Bide gelincede durmadı sıpa. Ne uyudu ne emdi. Artık hamakta baygın düşünce suratını kapattım sallana sallana uyudu sonunda. Hala da sallanıyor beyefendi. Artık 2 - 3 gün çektirir bana. offfff. Ne yapıcam ben bu çocukla bilmiyorum yaa. Tamam kızmak istemiyorum. Onun için dışarı çıkmamayada razıyım ama arada istisna yapmak zorunda kalıyorum bende. Ne varki oda birgün benim için uslu dursa. offf offf. 2. yi düşünenler böyle kolikli bir bebeği olsa ne yaparlar hiç bilmiyorum. Eşim bile bezdi. 3 -4 derdi çocuk için ama şimdi bi daha Allah vermedikçe asla diyor adam. İlerde de neden kardeşim yok derse senin yüzünden yapmadık diycekmiş. Offf.. Çok uzun oldu kızlar ama içimi döktüm valla. Evcil kuşum benim yinede çok seviyorum onu. Hiç anasına çekmemiş sıpaaa.
vallaha bu cocuk korkutmaya başladı beni.....uykusunda bi anda dirseklerinin üstünde kalkıyo gözleri hala kapalı ..bi süre o şekilde kaldıktan sonra aglamaya başlıyo...eşimde ilk defa gördü cok şaşırdı...komik görünüyo bi yandanda .........deli vallaha yaaaa
Cidden off yani bizde aynı durumdayız. İnşallah yarın şu süt pompası gelir de bende ne zaman acıkırsa veririm artık biberonla. Gerçekten çok sıkıldım çünkü bu durumdan. Hep bir sorun pofff...
canım geçmiş olsun hem rahatsızlığın hemde bugün yaşadıkların için
bugün bende biraz rahatsızdım ama eşim geldikten sonra azcık uyudum şimdi daha iiyim.havalar kötü çarpıyor hemen.grip oldum.inş.kızımada geçmez(
bu huysuz bebişlerle işimiz var valla
yarın bende bi arkadaşa davetliyim.bakalım benimki orda başıma ne işler açacak(
kızım doğduğundan beri bi yere gitmekten korkar oldum
evden çıkmıyorum resmen
birde sadece uyuyarak emen bi bebek olduğu için sadece evde düzenli uyutup emzirebiliyorum
başka yerlerde sefil oluruz diye çıkmıyodum bakalım yarın ilk olacak:)))
inatla biberonda vermiyorum bakalım nereye kadar
o inat ben ondan daha inat
Yok canım ya bizimki aç kaldımmı daha da bağırıyor ve uyumuyor ağlaya ağlaya hamakta zorla uyutuyoruz.(
canım buaraada oğluşun çokk tatlı görünüyor maşallah
hiç huysuz gibi durmuyor annesi
iftira atma bebişe))
ablası böylelerine el güzeli derler. dışı seni yakar, içi beni hesabı. _ylz_'in bebişi Allah nazardan saklasın çok tatlı maşallah, ne güzel gülmüş ama annesine de bir o kadar çektirmiş yaramaz :))
Delirmemek elde değil.. Offf offf. Bu kolik ne zaman geçicek benim bebeğim dışarıya insanlara ne zaman alışıcak yaa.
Bugün anneme ablamlar gelmiş benide çağırdılar kahvaltıya (ablamları öyle her zaman göremiyorum uzaklar biraz). Bende tamam dedim gittim. Saat 10'da ordaydım. Bizimkinde bir surat ne güler ne bakar ne uyur ne emer zır zır ağladı sürekli. Ne sevebildiler ne kucaklarına alabildiler. Ayağımda sallayorum yok, kucağımda sallıyorum yine yok uyumuyor sürekli ağladı yaa. Emmedi de bende süt sağamamıştım sütümde yoktu zaten. İki gündürde hastayım zaten bende behçet hastalığı var arada atak dönemleri geliyor her yerim ağrıyor ateşim sürekli 37 nin üzerinde oluyor. Bide oğlum böyle yapınca iyice fıttırıyorum.Saat 14'de geri döndük. Eve gelince ilk işim süt pompası sipariş etmek oldu c.tesiyi bekliyemedim. Bide gelincede durmadı sıpa. Ne uyudu ne emdi. Artık hamakta baygın düşünce suratını kapattım sallana sallana uyudu sonunda. Hala da sallanıyor beyefendi. Artık 2 - 3 gün çektirir bana. offfff. Ne yapıcam ben bu çocukla bilmiyorum yaa. Tamam kızmak istemiyorum. Onun için dışarı çıkmamayada razıyım ama arada istisna yapmak zorunda kalıyorum bende. Ne varki oda birgün benim için uslu dursa. offf offf. 2. yi düşünenler böyle kolikli bir bebeği olsa ne yaparlar hiç bilmiyorum. Eşim bile bezdi. 3 -4 derdi çocuk için ama şimdi bi daha Allah vermedikçe asla diyor adam. İlerde de neden kardeşim yok derse senin yüzünden yapmadık diycekmiş. Offf.. Çok uzun oldu kızlar ama içimi döktüm valla. Evcil kuşum benim yinede çok seviyorum onu. Hiç anasına çekmemiş sıpaaa.
senınkı duzelmıştır..
Yok canım ya bizimki aç kaldımmı daha da bağırıyor ve uyumuyor ağlaya ağlaya hamakta zorla uyutuyoruz.(
canım buaraada oğluşun çokk tatlı görünüyor maşallah
hiç huysuz gibi durmuyor annesi
iftira atma bebişe))
ablası böylelerine el güzeli derler. dışı seni yakar, içi beni hesabı. _ylz_'in bebişi Allah nazardan saklasın çok tatlı maşallah, ne güzel gülmüş ama annesine de bir o kadar çektirmiş yaramaz :))
canım şimdi sizinki tam olarak kaç aylık
kolik ne sıklıkla tekrarlıyo
Saol teyzesi.Çok nadir güldüğü anlardan biri buda. Her anını karelemeye çalışıyorum. Zor oluyor ama yakalıyorum. :))
Aynen aynen. Dışı seni içi beni yakar.Çok iyi tarif etmişsin.
3 ay 23 günlük canım. Gündüzleri genelde sorun yok, evdeyken de çok tutmuyor. Ağlıyor ama kucak için sadece gezdir diye ya da emmediğinden aç olduğu ve uykusu gelipte uyuyamadığı için. Benim bebeğin derdini buldum sanırım. Bir yerde okumuştum kolik bebekler karanlık ve sessizlik severler diye. Bizimkide tam anlamıyla öyle gün ağardımmı ayakta çünkü. Bende çözümü akşam olduğu zaman yatırmakta buldum. 8 olmadan uyuması gerekiyor yanlız 8'i geçerse vay halime 12 - 1 olur uyumaz ve sabahta yine 6 buçukta ayakta olur. Böyle oluncada bütün gün ağlar çünkü uykusunu alamıyor. Akşam saati geldimmi zorda olsa uyutup ışığıda kapatıyoruz tvyide sessiz açıyoruz duycak kadar. Ve onu sürekli dalana kadar hamakta sallıyoruz, uyusunda o sorun olmuyor sallamak akşamları tv izlerken. Ama iyice dalsın diye nerdeyse bazen biz yatana kadar sallıyoruz. Öyle işte bizimki sende dene istersen belki seninkide akşam uyumak istiyordur. :)) Gündüzleride uyuyacağı vakitler hep sallanmak ister çünkü gece uykusunu almış oluyor gündüz uykuları zorlaşıyor. Ama sorun değil aman sürekli ağlamasında razıyım.
Oyun halisi almak istiyorum bende, alan arkadaslar sizinki hangisi ve kaca aldiniz oynuyormu yazarsaniz arastirip icinden birinde karar kilip bende alicam. Paylasimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?