- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.221
canım ben geçen gün aldım fısher prıce yağmur ormanı modelini fazla araştırmadım valla aldıktan sonra pişman oldum keşke biraz daha baksaydım başkalarına ama aldık bi kere ama benimki sevdi kucak delisi bi çocuk ama halısında bayaa oyalanıyor beni çok rahatlattı 117.00 tl aldım
neden pişman oldun canım
çok ilginç gerçekten,bugun emzik konusu tartışılmış burda. bize de pediatristler emzik vermeyin dediler. diş hekimi arkadaşım 1,5 yaşına kadr kullanılırsa damak yapısını bozmayacağını daha uzun süre kullanılırsa yapının bozulabilecegini söyledi.
psikolog olarak nacizane görüşüm: emziğin zeka gelişimini olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum zeka büyük oranda genetik faktör ve çevresel koşullardan etkilenir. emzik zeka gelişimini değil kişilik gelişimini olumsuz etkileyebilir şöyle ki. bazı çocuklarda emzik zamanında bırakılmazsa bağımlılık yapar. bu bağımlılık çocuğun kişiliğine etki edebilir. % 100 olumsuz etkiler diye bir şey yok. tek başına emzik kullanımı bir çocugun kişiliğinin sorunlu zayıf bağımlı oldugunu da göstermez. bağımlı kişiliklerin ve öyle yetiştirilen çocukların ve aile içinde sorunlu ortamda yaşayan çocukların emzikten ayrılması zorlaşır. 14 yaşında bir kız çocugun halen emzik kullandıgını bile gördüm. kızın diş yapısı emziğe göre şekil almıştı hatta buna emzik damak deniyormu. diş ve damak yukarı doğruydu. ancak kızın kişiliğindeki tek sorun bu değildi.
kızlar suskunlar ı izliyomusunuz?fırsat buldukça bakıyorum ilk2 bölümü çok etkileyiciydi insanı ağlatıyor resmen bugünkü bölümünden de çok etkilendim
evet bende fırsat buldukça izliyorummm....çok üzülüyorum ya gercekten ceza evindeki cocuklara öyle seyler yapıyolarmıdır yaaa ...cok zalimcee
bana hangi pompayı önerırsınız kızlar..sagımı kolay,yormayan,sütümü
azaltmayacak,heryere götürebılecegım,biberonlu hangı pompalar var??
canım benimkide uyanıkken emmeyi reddediyo, bugün sürekli uyuttum uykuya daldığı anda memeyi ağzına tıktım 10dk kadar emdi, 2-3kere bu şekilde yaptım, şimdi yine uyudu uyanmaya yakın tekrar emzircem sende bi dene şuan tek yol bu
birde sütü sağıp dün kaşıkla verdim onuda içti
kız bide benimkinin üst dişleri çıkacak galiba beyazlamış, biz kaşıyınca çok hoşuna gidiyo
ameda lactine :)
bende hem medelanın eski bir modeli hem de avent tekli elektrikli gogus pompası var. ikisinden de memnunum ama avent daha yumusak can yakmıyor, gogsu de daha iyi boşaltıyor.
sarı şeker ne güzel gülmüş maaşallah...
kesin yapıyorlardır kesinne sapık ruhlu insanlar var erkek çocuklara bile tecavüz ediyorlar ortaya çıkmamış böyle susmuş kalmış nekadar insan vardır Allah bilir,offff bu konu çok üzücü sıkıcı[/QUOT
doğru hatta gecen beyaz şova gelmişti suskunlar oyuncuları.....ecevit diyodu...bende aynı şeyleri yasadım diye yanına gelenler oluyomuş...Allah bizim yavrulaımızı korusun..neyse gercekten can sıkıcı...
sizin bebişler uyudu mu benm kucagımda elini emiyo daha bu gece uyku yok yine
kızlar suskunlar ı izliyomusunuz?fırsat buldukça bakıyorum ilk2 bölümü çok etkileyiciydi insanı ağlatıyor resmen bugünkü bölümünden de çok etkilendim
hazelımmm senın esınle olman gerekmıyor muydu su an:)))
kesin yapıyorlardır kesinne sapık ruhlu insanlar var erkek çocuklara bile tecavüz ediyorlar ortaya çıkmamış böyle susmuş kalmış nekadar insan vardır Allah bilir,offff bu konu çok üzücü sıkıcı[/QUOT
doğru hatta gecen beyaz şova gelmişti suskunlar oyuncuları.....ecevit diyodu...bende aynı şeyleri yasadım diye yanına gelenler oluyomuş...Allah bizim yavrulaımızı korusun..neyse gercekten can sıkıcı...
sizin bebişler uyudu mu benm kucagımda elini emiyo daha bu gece uyku yok yine
bnm kuzum uyudu saati gelince bi mızmızlanıyorki sorma sallıyorum uyuyor bnde rahat rahat hareket ediyorum ama erkenden uyanıyor her sabah bugün onla aynı anda yatıcam uykumu alıp kalkıcam diyorum ama olmuyor nete takılıp kalıyorum
cok isterdim ama calısıyo maalesef işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?