2012 Şubat Anneleri

ben de dün bı saldım çayıra hiiç takmıyorum walla ,almazsam ıyı olur:=))helva yıyorum
süt sagarken su anda bıle..kac kılo fazlanız var kızlarr

HAZELIM ben de sasırdım yani burda göruncee:)

ben de dün bı saldım çayıra hiiç takmıyorum walla ,almazsam ıyı olur:=))helva yıyorum

bende çekirdek çitliyom biyandan
ben hamileliğimin5. ayına kadar hiç kilo almadım baya iyi gittim son 3 hafta kalana kadar çalıştım ağırlşmamıştım 14 kilo almıştım,son 2 haftada 5 kilo birden aldım 19 kiloyla kapattım kırkımda 13 kilom gitmişti süper deim ama son 2 aydada sdce 1 kilo verebildim 5 kilo fazlalığım var bakalım ama ben emzirdiğim için değil doğuştaniştahlı olduğum için yemeden duramıyom Allahtan hareketliyimde bünyem yakıyor

vallaha benmde canım çikolata istiyo yesem mi yemesem mi kara veremedim çikolata bana ben çikolataya bakışıp duruyoruz..

benım esım burda ama gıtse özlesem bıraz yaa cok sogumus hıssedıyorum kendımı((

bebeklerin doğumu bakımı derken annenin yaşadığı sıkıntılar, babaların daha rahatta olması insanın gücüne gidiyor böyle şeyler hissettiriyor ama inan bebekler büyüdükçe bizde alışıp zorlanmıycaz eşine karşı eski haline dönersin zamanla

ewet kızlar yahu yatak ayırmamak lazım derler ya dogru walla..ne yapsa batar oldu bana bu
bakalım ne kadar zamana duzelır..kılo olayım da kafamı bozuyor ..20 kılo aldım ve sadece 8 werdım 12 kaldı
yaa(( sizin verdıgınız kılolar benım ustume yapısanlar..dogumdan berı 70ım Allah'tan kılo almadım:)
hmmm cıkolata mıı..ye tabı kızz dondurma varsa onu da ye:))

merhem yaradıydı sonra annemler geldi yine tozuttu
ya seninki emiyodu sorun yoktu ama günde 4 öğün mama verince mamaya alışıp memeyi bırakacaktır ondan yapıyodur

cnm emıyordu da ıste sütüm yetersız geldı 500 gram alınca 1 ayda,bır de hep kustu kustu
yedıklerını hep cıkarttı..Ama pztsı doktora soracagım ,umarım o zamana kadar mememı
bırakmaz ,eger bırakırsa o doktoru öldurmeyı planlıyorum ..Herkes de bırakacak derdı mama
verıyorum dıye..Eger söyledıklerı olup da bız demıstık derlerse cıldırırırmm:18::18:

elınle nasıl sagıyorsun anlatır mısın ben hıc beceremıyorum yaw26::26:

kız ben 5 kilo daha almşım doğuma 72 le gittim 64 düşmüştüm suara yine 69 oldum ...vermeyi gectim doğum kiloma az kaldı...bende cok takık durumdayım ama havalar bi düzelsin hergün yürüyüşe cıkıcam temmuza kadar vermem lazım

izin hakkında bılgılendırdıgın ıcın teşekkurler sagol..Evet cnm böyle elle sagılan pompalardan da bulunsun
istiyorum ,ılk dogum yaptıgımda wee'nin almıstım berbattı cok yoruyor ben de bu yuzden tekrar almak
istiyorum mesela tatılde falan sagarım yatarken belkı lazım olur..bazen de arkadaslarda kalma ıhtımalımız
oluyor..ama makınemı almadıgımdan kalmıyorum hıc..Elektrıklı pompa tasımaya degmez..Bu arada sütün
de maasallah ,bence gayet guzel ..çocugun doyar heralde..doktor bana tek gögusten artık 150
cıkmalıydı demıstı ama burda da hıc ıkı gögusten 300 cıkan görmedım ..Ama sulu gıbı sutum benım acık renklı
belkı cok yaramıyor ya da kustugundan alamadı kılo( mama da verıyourm..senın kullandıgın pompa hangı marka
canım ..nasıl sagım yapılyıor??

ben buldum aslında ne yapacagımızı 7-8den sonra sadece yaz meyvelerı yıyecegız karpuz kavun
gıbı ..Hergun en az 35dk bebegı arabayla veya kanguruyla yuruyerek gezdırecegızz..Ben terden
öluyorum dönene kadar sırılsıklam oluyorum ordan da alıp dus alıyorum bunlar bıze kalorı de yaktırır,
arabayla gezdırınce kol kası,gögus sarkmaz vs..bence aletlı jımnastık nıyetıne kullanalım derım
yakında buna baslayacagım ama zaten kendıme eylul ekıme kadar sure verdım yavas yavas verıp
hıc almamak ıstıyorum ..dıyetısyen de bulamadım devlet hastanesıne gıtcektım..uzun surede verırız
bu yaz bıngıl gırecegız denıze napalım yahu:))

kızlar kızım ara ara öksürdü burnuda tıkalı balgam çıkaracak gibi yapıyor ağladı şimdi uyuttum ateş düşürücü verdim çok üzgünüm dün 1-1,5 saat dışarı çıkmıştık güneş mi geçti acaba sabh olsun hmn doktora götürcem eşimde yok yanımda il dışında gelince şok olcak kızımı özledim de özledim deyip duruyordu zavallı

günaydınlarrrrrrrrrrrr
dün oyun halımız geldi
şimdilik 10 dk. filan duruyo sıkılıyo ama olsun azdaha büyüsün alışır

canım yazını görünce gülümsedim ben de oğlumun küçüklüğünde aynı şeyleri yaşamıştım ama şimdi kızımı sallıyorum ayağımda üç aylık oldu.bu günler geçecek yaşananları unutacaksınız

dur uyansında çatal olayını bi deneyim

kızlar aslında 8den sonra hiç bişey yememek lazım meyve dahil, bol bol su içmek lazım tıkıyo zaten insanı, ben biraz denedim farketmeye başladı.
benim sadece 1 kilo fazlam kaldı ama hamilelilk öncesinde, nasılsa doğumdan sonra veririm diye kendimi salmıştım 7 kiloda oradan fazla var 68im şuanda
diyetisyende emziriyorsan 6 aydan sonra gel dedi geri döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…