- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.241
kızlar bikaç gündür moralim bozuk kilolara takmış durumdayım yok onu yemeyim kilo yapar yok bunu yemeyim kilo yapar derken sıkıntıya girmiştimki buakşam öyle bi sofra hazırladımki yedikçe mutlu oldum yedimde yedim kaç günün sıkıntısını attım amannn napayım ben yememe dikkat edemiyorum bari kasmıyım
bnm eşimde yok kaç gündür araba almaya gitti adanaya yarın dönüyor inş ev bi sessiz ki kızacak kimsecikler yok ortada
ben de dün bı saldım çayıra hiiç takmıyorum walla ,almazsam ıyı olur:=))helva yıyorum
süt sagarken su anda bıle..kac kılo fazlanız var kızlarr
HAZELIM ben de sasırdım yani burda göruncee:)
ben de dün bı saldım çayıra hiiç takmıyorum walla ,almazsam ıyı olur:=))helva yıyorum
süt sagarken su anda bıle..kac kılo fazlanız var kızlarr
HAZELIM ben de sasırdım yani burda göruncee:)
benım esım burda ama gıtse özlesem bıraz yaa cok sogumus hıssedıyorum kendımı((
benım esım burda ama gıtse özlesem bıraz yaa cok sogumus hıssedıyorum kendımı((
merhem yaradıydı sonra annemler geldi yine tozuttu
ya seninki emiyodu sorun yoktu ama günde 4 öğün mama verince mamaya alışıp memeyi bırakacaktır ondan yapıyodur
sana ayrıntılı olarak benim yöntemi anlatayım:)))
şimdi her 2 saatte bi ben kızımı uyutuyorum.
daha doğrusu salıncakta sallaya sallaya ersemletiyorum
sersemleyince hemen alıp emziriyorum.
bu yarım saat falan mememde kalıyor.hep emmiyor ama.iki çekiyor duruyor.öyle öyle yarım saat hem emiyo hem uyuyo
tam bırakıyor memeyi hooopp anında uyanıyor geri.
bende bunu kanepeye yatırıp emdiği göğsümde kalan sütü elimle çay kaşığına sağıp ağzına veriyorum : 52:
böylece az çok doyduğundan emin olabiliyorum.ama bu rutin bi şekilde sürekli devam ediyor.taakiii akşam 10 a kadar(((
ewet kızlar yahu yatak ayırmamak lazım derler ya dogru walla..ne yapsa batar oldu bana bu
bakalım ne kadar zamana duzelır..kılo olayım da kafamı bozuyor ..20 kılo aldım ve sadece 8 werdım 12 kaldı
yaa(( sizin verdıgınız kılolar benım ustume yapısanlar..dogumdan berı 70ım Allah'tan kılo almadım:)
hmmm cıkolata mıı..ye tabı kızz dondurma varsa onu da ye:))
kız ben 5 kilo daha almşım doğuma 72 le gittim 64 düşmüştüm suara yine 69 oldum ...vermeyi gectim doğum kiloma az kaldı...bende cok takık durumdayım ama havalar bi düzelsin hergün yürüyüşe cıkıcam temmuza kadar vermem lazım
cnm emıyordu da ıste sütüm yetersız geldı 500 gram alınca 1 ayda,bır de hep kustu kustu
yedıklerını hep cıkarttı..Ama pztsı doktora soracagım ,umarım o zamana kadar mememı
bırakmaz ,eger bırakırsa o doktoru öldurmeyı planlıyorum ..Herkes de bırakacak derdı mama
verıyorum dıye..Eger söyledıklerı olup da bız demıstık derlerse cıldırırırmm:18::18:
elınle nasıl sagıyorsun anlatır mısın ben hıc beceremıyorum yaw26::26:[/QUOT
inşallah bırakmaz memeyi
Delirmemek elde değil.. Offf offf. Bu kolik ne zaman geçicek benim bebeğim dışarıya insanlara ne zaman alışıcak yaa.
Bugün anneme ablamlar gelmiş benide çağırdılar kahvaltıya (ablamları öyle her zaman göremiyorum uzaklar biraz). Bende tamam dedim gittim. Saat 10'da ordaydım. Bizimkinde bir surat ne güler ne bakar ne uyur ne emer zır zır ağladı sürekli. Ne sevebildiler ne kucaklarına alabildiler. Ayağımda sallayorum yok, kucağımda sallıyorum yine yok uyumuyor sürekli ağladı yaa. Emmedi de bende süt sağamamıştım sütümde yoktu zaten. İki gündürde hastayım zaten bende behçet hastalığı var arada atak dönemleri geliyor her yerim ağrıyor ateşim sürekli 37 nin üzerinde oluyor. Bide oğlum böyle yapınca iyice fıttırıyorum.Saat 14'de geri döndük. Eve gelince ilk işim süt pompası sipariş etmek oldu c.tesiyi bekliyemedim. Bide gelincede durmadı sıpa. Ne uyudu ne emdi. Artık hamakta baygın düşünce suratını kapattım sallana sallana uyudu sonunda. Hala da sallanıyor beyefendi. Artık 2 - 3 gün çektirir bana. offfff. Ne yapıcam ben bu çocukla bilmiyorum yaa. Tamam kızmak istemiyorum. Onun için dışarı çıkmamayada razıyım ama arada istisna yapmak zorunda kalıyorum bende. Ne varki oda birgün benim için uslu dursa. offf offf. 2. yi düşünenler böyle kolikli bir bebeği olsa ne yaparlar hiç bilmiyorum. Eşim bile bezdi. 3 -4 derdi çocuk için ama şimdi bi daha Allah vermedikçe asla diyor adam. İlerde de neden kardeşim yok derse senin yüzündekn yapmadık diycekmiş. Offf.. Çok uzun oldu kızlar ama içimi döktüm valla. Evcil kuşum benim yinede çok seviyorum onu. Hiç anasına çekmemiş sıpaaa.
canım yazını görünce gülümsedim ben de oğlumun küçüklüğünde aynı şeyleri yaşamıştım ama şimdi kızımı sallıyorum ayağımda üç aylık oldu.bu günler geçecek yaşananları unutacaksınız
aa hayırlı olsun diş olayı bakalıımmm:)) Ama dısıne catalla vuracakmıssın ses cıkarsa dış,cıkmazsa
diş degıl demek haberın ola:)))ben de uyandıgı sırada dayadım zorla emdıAmeda lactıne manuel
pompa var mı pekı ne kadar fıyatı kullanıyor musun sen cnm???
cn elektrıklı lansınoh almıstık o zaman 260TL falandı ,maalesef elektrıklı pompa hakkımı kaybettim:)))Manuel
alıp yolda ,dısarda bıryerde kalınca gerekınce sagabılecegım bırsey arıyorum madelanınkı ne kadar fıyatı
manuel degıl mı,nasıl sagılıyor ..?acıtıyor mu?
ben buldum aslında ne yapacagımızı 7-8den sonra sadece yaz meyvelerı yıyecegız karpuz kavun
gıbı ..Hergun en az 35dk bebegı arabayla veya kanguruyla yuruyerek gezdırecegızz..Ben terden
öluyorum dönene kadar sırılsıklam oluyorum ordan da alıp dus alıyorum bunlar bıze kalorı de yaktırır,
arabayla gezdırınce kol kası,gögus sarkmaz vs..bence aletlı jımnastık nıyetıne kullanalım derım
yakında buna baslayacagım ama zaten kendıme eylul ekıme kadar sure verdım yavas yavas verıp
hıc almamak ıstıyorum ..dıyetısyen de bulamadım devlet hastanesıne gıtcektım..uzun surede verırız
bu yaz bıngıl gırecegız denıze napalım yahu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?